VI. Amatőr Dunaújvárosi Futsal Bajnokság Döntő Mérkőzés 2019/2020

VI. Amatőr Dunaújvárosi Futsal Bajnokság Döntő Mérkőzés 2019/2020

Esemény ideje: 
2020. október 9. péntek 19:00
Oszd meg másokkal!

Helyszín: Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnok

Időpont: 2020. március 5. csütörtök 19:00 óra

Csapatok: Solarwelt Dunabiztos – Falábúak

Karf Máté a Falábúak csapatvezetője: Nem egyszerű a jövőről nyilatkozni hiszen 2019 szeptemberében még azt sem tudtuk, hogy Mi egy csapat leszünk és nem is akármilyen. Elindultunk és lassacskán megismertük egymás játékát és meccsek után egymást is. Az ellenfél egy igen régóta együtt játszó sok-sok tornát győztesként zárt csapat, akik folyamatosan aktívak. Sok olyan csoportmeccsünk volt, ahol nem tudtunk teljes játékoskerettel kiállni, de véleményünk szerint tisztes helytállással letudtuk meccseinket. Sok volt a meccs sokat faragták is falábainkat, de még nagyon vastagok és kemények és a döntőben is azok lesznek. Állítólag a faláb nem remeg, de sajnos volt olyan meccsünk is ahol megremegett, viszont ezúttal nem fog megremegni. Teljes szívvel, alázattal és odaadással indulunk a meccsnek és szeretnénk méltóan zárni a tornát, hogy jókedvvel és mosollyal vágjunk bele utána az éjszakába. A Duna Biztos, de mi biztosabbak vagyunk!

Schön Róbert a Solarwelt-Dunabiztos csapatvezetője: Izgalommal várjuk a Futsal döntő mérkőzését, ami zsinórban negyedik lesz. Szeretjük és úgy tűnik fekszik is nekünk a 4+1 felállás. Ebben a szezonban sajnos sok sérülés hátráltatott minket, de az alapszakaszt sikerült jól lehoznunk. A Falábúak csapata ellen nagyon jó mérkőzést játszottunk már a szezonban, ott egy taktikus mérkőzésen nyertünk ellenük. Igaz egy picit hiányosak voltak, biztosak vagyunk benne, hogy a döntőben megfelelő létszámmal szeretnének revansot venni. Nekünk nem lehet más célunk, mint hogy címvédőként -ami az elmúlt két évben sikerült - az idén is megnyerjük a Dunaújvárosi Futsal bajnokságot döntőjét. A nézőket arra biztatjuk, hogy nézzék meg ezt a mérkőzést és a belépőjegy vásárlással támogassanak egy nemes célt.

Petrás Gábor a DLSZ főtiktára: Egy nagyszerű téli amatőr futsal bajnokságon vagyunk túl, aminek csütörtök este lesz a döntője, hiszen a pontvadászat végén az első két helyezett csapat játszik egy szuper-döntőt az Egyetem sportcsarnokában este 19:00 órakor. Balogh Berciék a Solawelt Dunabiztos csapata szinte már házigazdája  a döntőnek, hiszen már zsinórban 4* játszottak döntőt ebben a kiírásban. Ellenfelük csapatvezetője Fazekas Martin pedig egy olyan fiatal társaságot hozott össze a bajnokságra, aminek eredményeképpen megérdemelten játszhatnak a döntőben. Hogy mi lesz a végeredmény azt megjósolni nem tudom, de izgatottan várom jómagam is az összecsapást. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és Schneider Béla Úrnak az FMLSZ igazgatójának a lehetőséget, hogy általuk támogatásként tudtuk már 6. alkalommal megrendezni a Futsal Bajnokságot, mellyel a városi amatőr kispályás csapatainkat támogatták meg, valamint Zemankó Zoltánnak a helyi futsal klub operatív vezetőjének, hogy évek óta partnerként állnak a futsal bajnoksághoz, hiszen idén is 200 játékos lépett pályára a téli időszakban hétről, hétre. sok sikert kívánok a csapatoknak és kérném a szurkolókat, kilátogatókat, ha tehetik akkor támogassák a két csapat felhívását vagyis a FÁDA Alapítványt a mérkőzés alatt!

Jótékonysági akció, melyet a két csapat szervez a mérkőzés alatt:

A DLSZ által megrendezett amatőr futsal kupa döntőjén a Falábúak és a Solarwelt-Dunabiztos méri össze erejét, amelyre a Dunaújvárosi Egyetem Tornatermében kerül sor. A döntős csapatok közös megegyezése alapján a belépésért egy jelképes összeget szeretnének elkérni, amely 300 Ft/fő-t jelentene. A jegyekből befolyt összeget a Fáda nevű Alapítványnak ajánlanák fel.
Kérnénk minden kedves látogatót, hogy ezt a kérést tartsák tiszteletben.
Előre is köszönjük!
Hajrá Foci! 

VI. FUTSAL BAJNOKSÁG SZUPERDÖNTŐ
2020. MÁRCIUS 5. CSÜTÖRTÖK 19:00 ÓRA DUNAÚJVÁROS EGYETEM
SOLARWELT DUNABIZTOS  5 - 2  FALÁBÚAK
BALOGH DÁVID (3'), MOLNÁR TAMÁS (8'), MARTIN KRISZTIÁN (16'), BALOGH PÉTER (23'), BARTÓK BARNABÁS (47')  GÓLSZERZŐK  MÁTÉ DÁVID (4'), KISS PATRIK (24')  
NAGY MILÁN  JÁTÉKVEZETŐK  BARABÁS MIHÁLY

Solarwelt Dunabiztos 

 VI. FUTSAL BAJNOKSÁG 2019/2020-ES SZEZON
FELSŐHÁZ VÉGEREDMÉNY
1. HELY  SOLARWELT DUNABIZTOS
2. HELY  FALÁBÚAK
3. HELY  HARDFERR BAU KFT.
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA  KISS PATRIK (FALÁBÚAK)
FAIR PLAY DÍJ  KULCS SE

Ismét a címvédő örülhetett!

Sorozatban harmadik alkalommal nyerte meg a városi futsal bajnokság küzdelmeit a Solarwelt-Dunabiztos együttese.

Az egyetemi sportcsarnokban rendezték meg csütörtökön este fél nyolctól a városi futsal bajnokság fináléját, melyen idén az alapszakaszt hibátlan teljesítménnyel megnyerő Solarwelt-Dunabiztos, valamint a mindössze egyetlen vereséget elszenvedő Falábúak együttese lépett pályára. Előbbiek már rendszeres résztvevői a sorozat végjátékának, hiszen ez már a negyedik döntőjük volt, ráadásul a legutóbbi kettőt meg is nyerték, így ezúttal is a címvédés reményében várták az összecsapást a fiatal, igen jó csapatot alkotó Falábúak ellen.

A mérkőzést a Dunabiztos kezdte erősebben, s már a második percben meg is szerezte a vezetést, ám nem sokat késett a válasz, mert szinte a középkezdés után azonnal büntetőhöz jutottak a Falábúak, akik nem is hibázták el a ziccert, így kezdődhetett minden elölről (1-1). A folytatás viszont egyértelműen a címvédő fölényét hozta, mely rendkívül hatékonyan játszott ellenfele kapuja előtt, s egymás után három gólt szerezve tett nagy lépést a győzelem felé, s bár a Falábúak az első felvonás utolsó másodperceiben szépíteni tudtak, a szünetre 4-2-es vezetéssel vonulhatott a Dunabiztos.

A térfélcserét követően mindkét gárda előtt több lehetőség adódott az újabb gólokhoz, ám a legnagyobb ziccerekkel sem tudtak élni a felek az egyre keményedő csatában. A csapatok rendkívül komolyan, talán kissé túl komolyan is vették a finálét, így a játékrész derekán egy kisebb kakaskodás, s két piros lap is színesítette a küzdelmet. A kisebb közjáték után újra a játékkal foglalkoztak a felek, de a Dunabiztos újabb gólja végleg eldöntötte a mérkőzést, melyet 5-2-re nyert a címvédő, így sorozatban harmadik alkalommal örülhetett a futsal bajnokság megnyerésének.

Schön Róbert a Solarwelt-Dunabiztos csapatvezetője: Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megnyernünk a VI. Amatőr Futsal Bajnokságot és, hogy  zsinórban harmadszor diadalmaskodtunk ebben a sorozatban. Készültünk erre a mérkőzésre hiszen a hibátlan alapszakasz után szerettük volna feltenni az i-re a pontot a döntő megnyerésével. Tudtuk, hogy az ellenfél nagyon jó játékosokból álló kis csapat, akik sokat futnak és  technikásak. Biztosak voltunk benne, hogy nagyon készülnek, hogy visszavágjanak az alapszakaszbeli egyetlen vereségük után. Bíztunk benne, hogy a mérkőzésen a saját játékunkat játszva győzedelmeskedni tudunk majd. Végül úgy is alakult, ahogy számítottuk. Jól játszó ellenfelet sikerült egy igazi döntő hangulatú, parázs mérkőzésen legyőzni, és így veretlenül, 100 százalékos teljesítménnyel elnyerni az újabb bajnoki címet. Még egyszer gratulálok az ellenfélnek is, szimpatikus és jó csapatot ismertünk meg bennük, nagyban emelték a futsal bajnokság színvonalát megjelenésükkel. Reméljük jövőre ismét találkozunk majd velük ebben a sorozatban. Kifejezetten örülünk, hogy szép számban látogattak ki a mérkőzésre nézők, reméljük számukra is remek szórakozás volt a meccs, köszönjük a DLSZ-nek a szervezést, rendezést.

Fazekas Martin a Falábúak csapatvezetője: A meccs lezárása után úgy gondoljuk mindenkinek kellett egy kis idő arra hogy megeméssze a történteket. Amit a meccs előtt ígértünk úgy gondolom, hogy tartottuk. Tisztelettel, alázattal és teljes szívvel játszottunk. Sajnos ez az ellenfél játékában véleményünk szerint nem volt elmondható, de ezt mindenki ítélje meg, aki a meccset látta és követte. Mi a feszültséget a meccs lefújásával félretettük és gratulálunk a győztes csapatnak és nagyon reméljük jövőre is összemérhetjük játéktudásunkat!

Kiss András a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesület elnöke: Szenzációs döntőn vagyunk túl! A DLSZ most is hozta azt a szenzációs színvonalat, melyet általuk rendezett tornákon megszoktunk. Gratulálok a páratlan szervezéshez! Hatalmas örömmel tölt el, hogy a futsal is ilyen elterjedt és népszerű a dunaújvárosi kispályás labdarúgók körében. A mérkőzés rangjában, a játékosok kvalitásában és parázs hangulatában is méltó volt egy szuperdöntőhöz. Szeretnék gratulálni mindkét csapatnak ahhoz, hogy szívüket lelküket kitették a pályára és a magas hőfokú küzdelmet, ami a játékukat jellemezte. Személy szerint úgy gondolom, hogy a rutinosabb csapat nyerte a döntőt, viszont le a kalappal a fiatalabb erőkből álló Falábúak előtt is, mert, ahogy mondani szokták, nüanszokon múlott a sikerük! Hajra foci! Hajra DLSZ! Hajra futsal!

Díjátadó ünnepség

2020. október 9. péntek 20:30 óra Dunaújváros Sportcsarnok

Futsal döntő DLSZ 2020

Schneider Béla az FMLSZ igazgatója örömmel adta át a VI. Amatőr Fejér Megyei Futsal Bajnokság díjait a tegnapi napon, a Dunaferr DUE Futsal - Ferencváros NB1-es mérkőzés szünetében. 6 évvel ezelőtt indítottuk útjára a bajnokságunkat, hogy a téli szünetben is versenyre hívjuk a városi amatőr csapatainkat, valamint népszerűsítsük a futsalt, mint a kispályás labdarúgás egyik formáját. Az FMLSZ és a DLSZ közös célja, hogy amatőr kispályás csapataink minél kedvezőbben, minél kevesebb költséggel tudjanak a téli időszakban is versengeni. Bajnokságunk nagyon népszerű volt, összesen 12 csapat játszott, közel 200 játékos lépett pályára, 67 mérkőzést lejátszva. Igazán fordulatos, nem mindennapi összecsapásokkal teli bajnokságot hagyhattunk magunk mögött. Csapataink nevében is köszönjük az Igazgató úrnak, hogy támogatásával idén már a 6. alkalommal tudtuk lebonyolítani az Amatőr Fejér Megyei Futsal Bajnokságot Dunaújvárosban!

Zemankó Zoltán a Dunaferr DUE Dutrade Futsal Klub Operatív vezetője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség néhány éve útjára indította a városi futsal bajnokságot, amely a játék és a mozgás öröme mellett egyúttal nagyszerű lehetőség is volt a sportág népszerűsítésére. A több héten át tartó bajnokság színvonala, mind szakmai szemmel nézve, mind pedig a szervezettség tekintetében évről-évre emelkedik. Amikor csak tehetem nézőként, szurkolóként magam is részt veszek a mérkőzéseken. Remélem, hogy a következő években is nagy sikerrel szerveződik majd ez az esemény, amelyhez ezután is örömmel csatlakozunk partnerként.

Schön Róbert a bajnokcsapat vezetője (Dunabiztos Micro): Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét sikerült a címvédés, és sorozatban egymás után harmadik évben tudtuk megnyerni az amatőr futsal bajnokságot. Mi kifejezetten szeretjük a futsalt és szerencsére egyre több csapatot vonz, így évről évre egyre jobb játékosok vesznek részt a bajnokságban. Nehezen indult a szezon, mivel az elején sérülések is hátráltatták a csapatunkat, de néha szerencsével, néha küzdelmesen, néha szép és taktikus játékkal egyre javulva folyamatosan nyertük meg a mérkőzéseket, így az alapszakaszt sikerült maximális pontszámmal zárni. A sorozat végén fiatal és dinamikus csapattal találkoztunk. Egy remek és küzdelmes, érzelmekkel teli mérkőzésen, parádés csapatmunkával, az alapszakaszhoz hasonlóan a döntőben is felül tudtunk kerekedni ellenfelünkön és 5-2 re diadalmaskodva megérdemelten hódítottuk el újra a bajnoki címet. Ezúton is köszönjük a szövetségnek és valamennyi közreműködőnek, csapatoknak, hogy ismét egy remek futsal bajnokságban vehettünk részt. Reméljük, hogy a vírus helyzet nem súlyosbodik és ebben a szezonban újra el tud indulni a futsal bajnokság, ahol természetesen el szeretnénk majd indulni.

Tóth Norbert a bronzérmes Hardferr Bau Kft. csapatvezetője: Ez volt a 3. téli futsal bajnokság, amin részt vettünk, minden évben nagyon várjuk ezt a kupát, mert télen is fontos a mozgás és közel all a szívünkhöz a futsal is. Az előző két bajnokságban döntőig jutottunk, idén sajnos ez elmaradt talán a keretben történt sok változás miatt, de a dobogóra így is sikerült oda érni és magabiztosan a 3. helyet elérni. Most ezzel kellett beérnünk, de nem vagyunk csalódottak, a következőn azon leszünk, hogy ismét döntőbe vezessük a csapatot! Gratulálunk a dunabiztos csapatának, hogy ismét sikerült elhódítaniuk a kupát, és köszönjük a DLSZ csapatának, hogy ezúttal is sikeresen megszervezték ezt a lehetőséget.

Ócsai Norbert a Kulcs SE vezetőedzője: Eddig szinte minden évben elindultunk az FMLSZ és a DLSZ által szervezett Futsal bajnokságban Kulcs csapatával. Remek mérkőzések, jó szervezés jellemezte eddig minden szezonban a tornát. A téli nagypályás holt szezonban tökéletes és változatos kiegészítés a nagypályás futball mellett. Idén is várjuk a bajnokság kiírását. Köszönjük a DLSZ-nek a lehetőséget. Természetsen gratulálok a dobogós csapatoknak!