Olimpiára hangol Dunaújváros és a DLSZ

Oszd meg másokkal!

2012. évi Nyári Olimpiai Játékokra hangol Dunaújváros és a DLSZ

A Dunaújvárosi Városi Sportiskola és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az önkormányzat fővédnöksége mellett, nagyszabású rendezvényre invitálja a város sportszerető lakosságát 2012. július 24-én. Öt helyszínen lesznek megrendezve az érdekes, színes sportesemények.

Az ötödik helyszín a Dunaújvárosi labdarúgó-stadion, ahol férfi és női kispályás csapatok mellett gyerekeknek is lesz lehetőségük arra, hogy megmutassák: közös mozgással készülünk mindannyian az Olimpiára. A férfiaknál külön érdekesség lesz, hogy a TOP 200 Business Kupán remekül szereplő csapattal, valamint a DPASE külön erre az eseményre összeállított kispályás alakulatával is megmérkőzhetnek a jelentkező csapatok.

A játékidő 2 óra 12 percig fog tartani mindegyik kategóriában. A csapatok 20 perc 12 másodpercenként fognak cserélődni. A férfiaknál az említett két csapat mellé még négy gárda jelentkezését várjuk, míg a női és a gyermek csapatok létszáma nem lesz korlátozva.

A rendezvényre jelentkezni:

 • Tóth Imre DLSZ NB elnök + 36 20 974 22 30
 • Petrás Gábor DLSZ főtitkár + 36 70 616 59 41
OLIMPIÁRA HANGOL DUNAÚJVÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ GÁLA 2012
NEVEZETT CSAPATOK
1.  DUNAFERR TOP 200 4. DPASE NŐI CSAPAT
2. DUNAÚJVÁROS PASE 5.  DPASE U7
3. SPORIK 6.  DPASE U19

Felhívás!

A Dunaújvárosi Városi Sportiskola, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a lelkes sportot szerető önkéntes támogatók, valamint Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának fővédnöksége mellett nagyszabású rendezvényre invitálják a sport szerelmeseit!

A közelgő 2012. évi nyári olimpián tehetséges sportolóink teszik próbára erejüket, tudásukat. Július 27-től újra megtelnek a szívek elszántsággal, bizalommal és büszkeséggel! Az olimpián résztvevő sportolóink számítanak buzdításunkra, és velünk együtt örülnek a sikereknek!

„Hangolj Dunaújváros!"

2012. július 24-én, kedden a rendezvény szervezői egy közös ráhangolódásra invitálják a sport szerelmeseit, és a szurkolókat! Már délután 14:00 órától a vizes sportok szerelmeseit három helyszínen is várják! A Szalki-szigeten a vízilabdásaink, az öbölben a kajak-kenu szakág várja a sportolni vágyókat, míg a Sportuszodában az úszás szerelmeseit várja a medence!

 • 14:00 órától -megközelítően 17:00 óráig
  a vizes sportok hódítanak, majd 17:00 órára várnak minden kedves résztvevőt a Városháza előtti térre, ugyanis innen rajtol a „2012 méteres futás" egészen a Stadionig!
 • 14:00 órától
  tehát a Szalki-szigeten a vízilabdásaink játszanak mérkőzéseket, ahová nagyon sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, szurkolót, és azokat, akik szeretnék ezt a sportágat kipróbálni!
 • 15:00 órától
  az öbölben a kajak-kenu szakág szerelmeseit, érdeklődőit várják, ahol szintén lehetőség van a hajók kipróbálására!
 • 15:00 órától
  rajtol az uszodában a „2012" méteres úszás, ahol akár váltóban is mindenki megmártózhat a hűvös habokban!
 • A korábban meghirdetett módon 17:00 órától indul a futás a Városháza térről a Stadionig, ahol majd csatlakozunk a focisták szurkolótáborához!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Stadionban, a mérkőzések már 16:30-kor elkezdődnek! Ezért érdemes időben érkezni!

A „vizes helyszíneken" az egyes bemutatók/illetve játékok 17:00 órára már befejeződnek, és valamennyi résztvevő a Stadionban találkozik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvétel természetesen ingyenes, de regisztráció szükséges a korábban megadott elérhetőségeken! A rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében arra kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 2012. július 23-án, délig regisztráljon a Városi Sportiskola elérhetőségein!