Jooble

A Jooble célja: segíteni Önnek állást találni.

A Jooble célja: segíteni Önnek állást találni.

A Jooble oldalán megtalálható minden állásajánlat Magyarországon. Valahol már hallott hasonlóról? Ez nem azért van így, mert a Jooble a "legnagyobb álláshirdető portál Magyarországon" vagy hasonló szlogenek. Ez egyszerűen működésünk különlegességéből adódik: mint minden egyéb keresőmotor (például a Google vagy Yandex) a Jooble sem tárolja az információkat, csak tudja keresni őket. De éppen ez az, amit jobban csinál másoknál.

-

Amikor álláskeresést indít, több mint 1895 magyar állásportál azon ajánlatait kapja meg, amelyek leginkább megfelelnek keresési feltételeinek.

Igyekeztünk úgy formálni a Jooble-t, hogy maximális mennyiségű időt és energiát takarítson meg Önnek: hogy egyetlen kereséssel 100%-ban megfelelő munkát találjon. Az ínyencek számára, akik a maximumot akarják az élettől, számtalan olyan eszközt hoztunk létre, mint pl.: részletes keresés és szűrők. Természetesen a Jooble keresés szokatlan a hagyományos újságlapozgatással vagy állásportálokon történő kereséssel szemben, de ha kipróbálja - garantáltan megtalálja álmai állását. Egyetlen feltétel - ennek az állásnak léteznie kell.

Csapatunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy az álláskeresés folyamatát maximálisan leegyszerűsítse Önnek. A Jooble folyamatosan fejlődik és új lehetőségekkel bővül. Ezért ha bármilyen javaslata van vagy hibát talált a Jooble működésében - ne hallgasson róla tudassa velünk.

De jobb egyszer kipróbálni, mint százszor elolvasni. Sikeres keresést!

támogató