I. Parázs Kupa 2013 Dunaújváros

I. Parázs Kupa Dunaújváros 2013

Oszd meg másokkal!
I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
1. HELY PENNE NÁPOLY
2. HELY BRASSÓI APRÓPECSENYE
3. HELY MÁKOS LEVES
4. HELY MÁKOS DANDARANDA
I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
JÁTÉKOS ANTAL TAMÁS (MÁKOS LEVES)
KAPUS DANÓ GÁBOR (PENNE NÁPOLY)
GÓLKIRÁLY LÁZÁR DÁVID (BRASSÓI APRÓPECSENYE)

A Penne Nápoly nyerte az I. Parázs Kupát a Családi Hétvégén!

Óriási hangulat, szebbnél szebb cselek, gólok és igazi családias hangulat volt az I. Parázs Kupán, melyet a Családi Hétvége keretein belül szervezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. Röviden ennyi az összegzése a kupának, természetesen ezek csak a bevezető mondtatok. Miután a Családi Hétvége szervező bizottsága elfogadta, hogy idén több sportprogramot is szerveznek a Családi hétvégén így a kispályások részére I. Parázs kupát hirdettek meg. A kupára napok alatt elfogytak a helyek, hiszen remek kezdeményezésnek tartották a csapatvezetők, hogy a Parázs Varázs ideje alatt sportolni is lehet.

Az I. Parázs Kupára 8 csapat jelentkezését fogadtuk el, hogy a délelőtt órákban a csoportmérkőzéseket le tudjuk bonyolítani. A döntők az ebéd után következtek, melyek nagy izgalmakkal és szép gólokkal értek véget. Az eredményhirdetést 14.00 órakor tartottuk, ahol szebbnél szebb serlegeket és érmeket kaptak a legjobbak. A torna végezetével közös képet készítettünk, hogy a későbbiekben is emlékezzünk az I. Parázs Varázs kupára. Köszönetet kell mondanunk Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, hogy támogatásával a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség meg tudta szervezni az I. Parázs Varázs kupát a népszerű Családi Hétvégén. Természetesen mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a legjobbaknak az elért eredményekért. Jövőre újra Parázs Kupa a Családi Hétvégén.

Miklós István Penne Nápoly csapatvezető: Egy baráti társasággal jöttünk a Parázs Kupára, hogy jól érezzük magunkat. Az egész délelőtt jó hangulatban telt, hiszen ez a kupa nem versengésről, hanem a buliról, a beszélgetésről és a szórakozásáról szólt. Csapatunkban több családos játékos is szerepelt, akik lehozták gyereküket, családjukat, hogy szurkoljanak nekünk. A kupa végén mi emelhettük magasba a serleget, amelyet megtöltöttünk sörrel és egy közös képet készítettünk, hogy ne felejtsék el ki nyerte a kupát!

Lázár Dávid Brassói Aprópecsenye csapatvezető: Nagyon jó ötletnek tartottam, hogy a Parázs Varázs ideje alatt foci kupát is szerveznek a szervezők. Barátokkal jöttünk a kupára és meg is szerettük volna nyerni, de Miklós Isti rutinos csapatát nem tudtuk legyőzni a döntőben. Ennek ellenére elégedetten távoztunk és mentünk át a Parázs Varázsra bulizni. Jövőre is indulunk és ígérem, megnyerjük a Parázs Kupát!!!

Hujber Gyula Sajtos Royal vezetője: Jó ötlet volt, hogy a sportot is belecsempészték ebbe a hétvégébe a szervezők. A Parázs - Varázs minden évben nagy tömegeket vonz, és így a játékosok is aktívan részesei lehettek a rendezvénynek. Jó volt hogy nem a megszokott csapatnevekkel találkoztunk, ezzel is jelezve hogy mi köré épült a nap. Jöhet a jól megszokott közhely, hogy mindenki győzött aki ott volt, és egy újabb remek lehetőség volt, hogy a barátaimmal tölthettem egy sportolós napot itt Dunaújvárosban.

Petrás Gábor DLSZ Főtitkára: Nagy öröm volt számunkra, hogy a szervező bizottság idén teret adott a kispályás csapatok számára a Családi Hétvégén, hiszen így egyre szélesebb és színesebb ez a népszerű rendezvény. Kértük a csapatokat, hogy csak valamilyen étellel azonos névvel nevezzenek a kupára, hogy ezzel is népszerűsítsük a Parázs Varázst. A kupa igazi családias hangulatban került megrendezésre, hiszen sokan lehozták a családjukat is, hogy együtt legyenek ezen a hétvégén. Biztos vagyok benne, hogy hagyományt tudunk teremteni ezzel is városunkban és jövőre megrendezésre kerül a  a II. Parázs kupa. Köszönjük a támogatóknak és a résztvevő csapatoknak, hogy létrejöhetett a rendezvény.

A kupáról készült képeket köszönjük Gungl Katalinnak!

I. Parázs Kupa Dunaújváros 2013

 Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának nagy rendezvényein belül kerül megrendezésre az I. Parázs Kupa. A Parázs Varázs rendezvény 2. napján, szombaton reggel 08.00 órai kezdéssel indul a kupa az Alsó Duna - parton. Az I. Parázs Kupára 8 csapat nevezését fogadják el, nevezési sorrendben. Nevezni csak olyan fantázia névvel lehet, amely egy étel neve vagy étellel szorosan kapcsolódó szó. Ilyen például: Húsevők csapata, Grillezett Padlizsán csapata, Kolbászos Lecsó csapata stb.

Díjazás:

I. - II. - III. hely kupa + érem + oklevél

Különdíjak:

legjobb kapus, játékos és gólkirály

A kupák és érmek mellé a Béke Étterem Csokikonyha 1 karton sört ajánl fel az I. Parázs Kupa bajnok csapata számára.

A rendezvény főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Főszervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
A CSOPORT B CSOPORT
1. BRASSÓI APRÓPECSENYE 1. MÁKOS DANDARANDA 
2. PENNE NÁPOLY 2. SAJTOS ROYAL
3. FAKANÁL  3. TÖKÖS LECSÓ
4. ROSTON SÜLT GUPPI 4. MÁKOS LEVES
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 BRASSÓI APRÓPECSENYE 1 - 1 PENNE NÁPOLY
08.20 FAKANÁL 0 - 4 ROSTON SÜLT GUPPI
08.40 MÁKOS DANDARANDA 2 - 1 SAJTOS ROYAL
09.00 TÖKÖS LECSÓ 1 - 2 MÁKOS LEVES
09.20 BRASSÓI APRÓPECSENYE  7 - 0 FAKANÁL
09.40 PENNE NÁPOLY 1 - 1 ROSTON SÜLT GUPPI
10.00 MÁKOS DANDARANDA 1 - 1 TÖKÖS LECSÓ
10.20 SAJTOS ROYAL 0 - 1 MÁKOS LEVES
10.40 BRASSÓI APRÓPECSENYE 1 - 0 ROSTON SÜLT GUPPI
11.00 PENNE NÁPOLY 3 - 0 FAKANÁL
11.20 MÁKOS DANDARANDA 2 - 2 MÁKOS LEVES
11.40 SAJTOS ROYAL 2 - 2 TÖKÖS LECSÓ
I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1.  BRASSÓI APRÓPECSENYE 7 PONT 1. MÁKOS LEVES 7 PONT
2. PENNE NÁPOLY 5 PONT  2. MÁKOS DANDARA 5 PONT
3. FAKANÁL 4 PONT 3. SAJTOS ROYAL 3 PONT
4. ROSTON SÜLT GUPPI 0 PONT 4. TÖKÖS LECSÓ 1 PONT
I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
7. helyért
12.00 FAKANÁL 1 - 6 TÖKÖS LECSÓ 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.25 BRASSÓI APRÓPECSENYE 1 - 0 MÁKOS DANDARANDA
12.50 MÁKOS LEVES 0 - 3 PENNE NÁPOLY
5. HELYÉRT
13.15 ROSTON SÜLT GUPPI 0(2)-(3)0 SAJTOS ROYAL
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.40 MÁKOS DANDARANDA 0 - 1 MÁKOS LECSÓ
ARANY MÉRKŐZÉS
14.05 BRASSÓI APRÓPECSENYE 0(2)-(3)0 PENNE NÁPOLY 
    14.35 EREDMÉNYHIRDETÉS
I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
1. HELY PENNE NÁPOLY
2. HELY BRASSÓI APRÓPECSENYE
3. HELY MÁKOS LECSÓ
4. HELY MÁKOS DANDARANDA
I. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013
JÁTÉKOS ANTAL TAMÁS (MÁKOS LECSÓ)
KAPUS DANÓ GÁBOR (PENNE NÁPOLY)
GÓLKIRÁLY LÁZÁR DÁVID (BRASSÓI APRÓPECSENYE)