Futsal Dunaújváros

Futsal: a listavezető érkezik

Oszd meg másokkal!

Az éllovas, s a bajnoki cím legnagyobb esélyesének számító Győr ellen lép pályára hétfőn este fél héttől a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata.

Az Aramis otthonában aratott remek győzelmet követően hazai pályán bizonyíthat a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely hétfőn este fél héttől a listavezető Győr gárdáját fogadja a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A mérkőzés esélyesének a vendégek számítanak, akik a felsőházi rájátszás eddigi összes mérkőzését megnyerték, s a hetedik fordulóban sem szeretnék megszakítani jó sorozatukat.

Dunaferr DF Renalpin Futsal

A Dunaferr DF Renalpin FC együttese komoly gödörbe került a közelmúltban, ám úgy tűnik, hogy kikászálódott ebből együttesünk, mely már Berettyóújfalun is jól játszott, míg az Aramis elleni legutóbbi találkozón a jó teljesítmény végre eredményes játékkal is párosult, így Baranyai Pál tanítványai megszerezték első győzelmüket a felsőházi rájátszásban. Hétfőn este azonban nagyon nehéz feladat vár Nagy Attiláékra, akik az alapszakaszban képesek voltak a bravúrra, s 4-4-es döntetlent értek el a zöld-fehérek ellen.
A dunaújvárosi csapatnak egy komoly hiányzója biztosan lesz, ugyanis az Aramis ellen piros lapot szerző Safar Tony biztosan nem állhat csapatunk rendelkezésére, viszont van remény arra, hogy a hosszú ideje sérült Hegedüs Ferenc felépüljön az este fél hétkor kezdődő összecsapásra.

Dunaferr DF Ranalpin Futsal

Mint azt Zemankó Zoltán, együttesünk operatív vezetője elmondta, bizakodva várják a holnapi találkozót, melyen nagyon számítanak szurkolóik támogatására is. "Úgy tűnik, hogy az elmúlt hetek kudarcain sikerült túllépnie csapatunknak. Mentálisan is végre jó állapotban vannak a srácok, nagyon szeretnénk meglepni a Győrt hazai pályán. Ehhez szükségünk van a szurkolók biztatására is. A belépés ingyenes és a kilátogatóknak ingyen sörrel is kedveskedünk a kezdősípszóig." – árulta el Zemankó Zoltán.

Forrás: www.dunaujvaros.com