2015. év

 Andriska Vilmos 1936-2015

Gyászol a város. Hosszan tartó, súlyos betegség után - melyet méltóságteljesen viselt - elhunyt Andriska Vilmos, Dunaújváros egykori, legendás labdarúgója és edzője, mindannyiunk Vili bácsija.

Foci az éjszakában!

Éjszakai Mikulás Kupa: fociztak a diszkó helyett

A Mészi-Frucht csapatának végső sikerével ért véget a pénteken éjjel megrendezett VII. Éjszakai Mikulás Kupa a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

2. Futsal Bajnokság Dunaújvárosban

A II. Dunaújvárosi Futsal Bajnokság Döntője

2016. február 29. 17.15 – Dunaújváros Spotcsarnok

MiniEuro Futball 2015

Immár hivatalos szövetsége is van a mini-futballnak Magyarországon, melyben a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség is szerepet vállal!

DLSZ Szövetségi nap

Tisztelt Csapatvezetők!

A szövetési napot tartunk kedden 18.15 órától a szövetség VII. emeleti irodájában. Várjuk a III. IV. és V. osztályú csapatokat mérkőzés lekötéséhez, valamint a bajnokságban szereplő csapatok új játékosok igazolását is elkészíthetik.

Játékvezetői díj befizetése 17.30 - 18.15 óráig! 

Mérkőzés lekötéshez Futó Jánost (+36 70 572 50 94), új igazolások készítéséhez pedig Kovács Józsefet (+36 20 454 76 89) keressétek.

Üdvözlettel: Petrás Gábor DLSZ főtitkár

Teltház a Városházatéren!

Remek futball-hangulatban, nagyon sok sportbarát gyűlt össze a Városháza téren péntek este, a Magyarország-Románia nagypályás labdarúgó válogatott mérkőzés közös megtekintésére. Nem a Groupama Arénában Szurkoltunk, de majdnem…

Dunaújváros Futsal

A felkészülési időszakban szinte minden alkalommal egy kicsit más összeállításban lépett pályára a város első osztályú futsal csapata a Dunaferr DF Renalpin FC, ezért időszerű volt, hogy egy csapatképre összeálljanak a bajnoki nyitány előtt.

Bérletek Dunaújváros
Labdarúgás: mától kaphatók a bérletek

Mától egészen péntekig árulja az őszi szezonra szóló bérleteit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Magyar Kispályás Labdarúgás
Thermomaster Kupa "Országos Kispályás Kiválasztó Kupa"

Székesfehérvár – Sóstói Stadion, 2015. augusztus 21. péntek

Oldalak