Bajnok a Dunaferr Vasas

Bajnok a Dunaferr Vasas

Oszd meg másokkal!

Biztosan igazolta a papírformát, s a GBB Kft. felett aratott 5-3-as győzelmének köszönhetően megnyerte a Zeus Osztály idei küzdelmeit a Dunaferr Vasas labdarúgó csapata.

A városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának utolsó fordulóját rendezték meg ma este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. Ahol azonnal a nap legfontosabb találkozójával kezdték meg a programot a csapatok, hiszen a listavezető Dunaferr Vasas gárdája lépett pályára a már biztos harmadik GBB Kft. ellen úgy, hogy egy esetleges győzelemmel végleg bebiztosította volna bajnoki címét.

Dunaferr Vasas - GBB Kft

Az esélyesebb Dunaferr ennek szellemében kezdte is a mérkőzést, s az első játékrész derekán meg is szerezte a vezetést. A GBB jól küzdött, de miután ellenfele meglőtte második gólját is, csak a szépítésre futotta erejéből, így a szünethez érve már készíthették a bajnoki serleget a DLSZ vezetői. Főleg úgy, hogy a térfélcserét követően újabb két találatot szerezve lépett még közelebb a bajnoki aranyhoz a Dunaferr, s bár vetélytársa nem adta fel, Schrancz Balázsék végül biztosan, 5-3-ra nyerték a találkozót, s újabb sikerüknek köszönhetően megnyerték a Zeus Osztály idei küzdelmeit.

Dunaferr Vasas

Forrás: www.dunaujvaros.com Fotó: Ónodi Zoltán