XII. CARISSA KUPA 2014

Oszd meg másokkal!

Carissa Kupa 2014 Csövesek

Csövesek győzelem – Jótékony siker
Három napos sporthétvégére készültek labdarúgók, sportszeretők, szimpatizánsok 2014. harmadik hétvégéjén Dunaújvárosban. A Carissa Kupa országos hírű és rendkívül népszerű kispályás labdarúgó torna mára már az ország minden szegletéből vonzza a jobbnál jobb csapatokat. Szerencsére nem csak a jelentkezők száma, de a színvonal is – akár a részt vevő csapatok mutatott játékát, akár a rendezést vesszük górcső alá – évről évre emelkedik. A remek hangulatú és immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő sportesemény felé nagyon sokan fordultak, annak a jótékony kezdeményezésnek a kapcsán is, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) Társadalmi Felelősség Bizottsága indított el, és a szervezők példásan vegyítettek a sporttal, a labdarúgással. A jótékony akcióval a rendezők szándéka az volt, hogy a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház számára nagyon fontos gyógyászati berendezés megvásárlásához (egy Computer Tomográf (CT) beszerzéséhez) futballal, remek mérkőzésekkel támogatókat szerezzenek, adományokat gyűjtsenek.

Carissa Kupa Adomány 2014Örömmel jelenthetjük, hogy amíg a csapatok a Dunaújváros Sportcsarnok parkettjén vívták a hangulatos, férfias keménységtől sem mentes küzdelmeiket, addig a pénz is gyűlt, így a torna végén az ünnepélyes eredményhirdetés keretében 1 millió (!) forintot nyújtottak át a szervezők, Dr. Mészáros Lajos főigazgató úrnak. Természetesen mindenkit köszönet illet, aki kivette a részét ebből az akcióból, akár egy tombolaszelvény megvásárlásával, akár pénzadománnyal, vagy éppen említhetnénk a csapatokat is, hiszen az általuk befizetett nevezési díj 10 %-a is a jótékony alapba került. Miközben hallgattuk a polgármester úr, majd a főigazgató úr köszönő szavait, pontosan tudtuk, hogy ismét sikerült megmutatnunk a sport és az összefogás erejét.

A XII. Carissa Kupán eddig soha nem látott népes mezőny sorakozott fel a startvonalnál. Számszerűleg 32 csapat adta le időben a nevezését, azonban akkora volt az érdeklődés, hogy akár dupla létszámmal is el lehetett volna indítani a versengést. Elképzelhető tehát, hogy a szervezőkre jövőre még nagyobb feladatok várnak.
A torna pénteki és szombati csoportmérkőzései megtizedelték a mezőnyt – így vasárnapra már csak a 16 legjobb csapat, valamint a vigaszág (a csoport harmadikoknak indított Duna VIV kupa) 8 alakulata maradt versenyben. A kiírás szerinti egyenes kieséses szakasz, óriási izgalmakat, végletekig kiélezett csatákat, sok esetben csak büntetőkkel eldöntött továbbjutásokat hozott. Délutánra vitán felül a legmarkánsabb négy csapat maradt. Név szerint a címvédő Döcös, a hétszeres kupagyőztes Karmacsi Autó „B" gárdája, az eddig egy Carissa Kupa győzelmet felmutatni tudó Csövesek, valamint az országosan is elismert Miller Pub - Viktor Security. A tömött lelátók előtt zajló elődöntők után aztán kialakult a bronz és az arany mérkőzések párosítása. Eszerint a harmadik helyért a székesfehérvári Döcös, valamint a Tatabányáról érkező Miller Pub, a végső diadalért pedig a helyi kedvencek: a Csövesek és a Karmacsi Autó csapatai szállhattak harcba. A mindent eldöntő találkozók előtt – hogy legyen egy kis szusszanásnyi idő – gálamérkőzéseket illesztettek a programba a szervezők. Kijelenthető, hogy jó ötletnek bizonyult mindkét találkozó, hiszen a bronzcsata előtti 9 éves labdarúgó palánták (Holler UFC U9 – DPASE U9) mérkőzése nemcsak a szülők szívét dobogtatta meg, hanem mindannyian néhány pillanatra időutazókká váltunk és felfedezni véltük az apróságok között a jövő Messijét és Ronaldóját.

Carissa Kupa gálamérkőzés 2014A döntő előtti gálamérkőzés pedig azért marad felejthetetlen, mert egyrészt ízelítőt kaptunk a Dunakeszi Kinizsi FC és a dunaújvárosi DF GREEN PET FC csapatainak köszönhetően a mai modern, 4+1 játékossal játszott futsalból, másrészt mindkét gárda jelesre vizsgázott sportszerűségből is, hiszen a Dunakeszi 50.000, a DF GREEN PET, pedig 100.000 forinttal járult hozzá a kórháznak gyűjtött adományalaphoz, amit a közönség (csakúgy mint a két csapat játékát) vastapssal jutalmazott.
A programnak üde színfoltja volt a gálamérkőzések mellett a No Control Dance Group fellépése is. A remek táncosok megmutatták, hogy miképp fokozható még tovább a hangulat.
A bronzmérkőzés két olyan csapat küzdelmét hozta, akik komoly célokkal jöttek Dunaújvárosba. A Miller Pub nem titkoltan győzni szeretett volna a tavalyi bronzérem után. Ugyan a végső sikerre nem maradt esély, azonban a harmadik hely ismét elérhető közelségbe került. A címvédő DÖCÖS alakulata, pedig nyilván rendkívül csalódott volt, ugyanis a csapatvezető, Bobory Balázs által emlegetett és nagyon áhított címvédés immár nem jöhetett össze. Végül a bronzérem a Miller Pub-os fiúk nyakába került, akik egy remek találattal legyőzték az elkeseredett fehérvári labdarúgókat.
A várva várt döntő a legszigorúbb ítészek, labdarúgó-kritikusok igényét is kielégítette. A Karmacsi Autó „B" csapata (az „A" jelű alakulatot éppen a Döcös gárdája búcsúztatta) és a Csövesek legjobbjai felvonultatták a kispályás labdarúgás csínját-bínját. Volt itt minden: szép gólok, a végjátékban lehozott kapus, kapufa, és nem utolsó sorban parádés FOCI. Aztán, hogy a végén a jobbik győzött-e, azt mindenki, aki látta eldönthette a saját szája íze szerint. Ami tény: a XII. Carissa Kupa győztese, a Csövesek csapata lett, mivel a döntőben 3:1 – arányban legyőzte a Karmacsi Autó gárdáját.
A történeti hűség kedvéért: a vigaszágat a kecskeméti Páldeák Kft. csapata nyerte meg.
A díjátadó ceremónia a tombolahúzással, a város vezetőivel, Dr. Dorkota Lajos úrral, valamint a támogatók képviselőivel, ahogy szokták mondani már csak hab volt a tortán.
Mit mondhatnánk zárszóként? Talán azt, amit a legendás vízilabda kapitány egykoron: 

„A teljesítőképességünk határa sokkal messzebb van annál, mint amit gondolunk magunkról." 

(Dr. Kemény Dénes – szövetségi kapitányként háromszoros Olimpiai Bajnok vízilabda edző)

XII. CARISSA KUPA "A MENNYEI KAPU" DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 17-19.
VÉGEREDMÉNY
1. HELYEZETT CSÖVESEK
2. HELYEZETT KARMACSI AUTÓ B 
3. HELYEZETT MILLER PUB 
KÜLÖNDÍJASOK
A TORNA JÁTÉKOSA FEKETE RÓBERT (KARMACSI AUTÓ B)
A TORNA KAPUSA HEGEDŰS FERENC (KARMACSI AUTÓ B)
A TORNA GÓLKIRÁLYA KÖVESDI MILÁN 5 GÓL (CSÖVESEK)
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA CZÁR TIBOR (CSÖVESEK)
XII. CARISSA KUPA  - DUNA VIV KUPA DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 17. - 19.
VÉGEREDMÉNY
1. HELYEZETT PÁLDEÁK KFT.
2. HELYEZETT TARJÁN SPORT 
3. HELYEZETT MIRAGE 
KÜLÖNDÍJ
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA VERSEGI DÁNIEL (PÁLDEÁK KFT.)

Carissa Kupa All Stars 2014

XII. CARISSA KUPA "A MENNYEI KAPU" DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 17-19.
ALL STARS CSAPAT
HEGEDÜS FERENC KARMACSI AUTÓ B
SALAMON MIKLÓS CSÖVESEK 
FEKETE RÓBERT KARMACSI AUTÓ B
CZÁR TIBOR CSÖVESEK
KÖVESDI MILÁN CSÖVESEK
LADÁNYI TIBOR MILLER PUB
KERETTAGOK
PONCZÓK CSABA MILLER PUB
IMRIK LÁSZLÓ DÖCÖS
HORVÁTH ZSOLT DÖCÖS
CSAPATVEZETŐ
PULAI FERENC CSÖVESEK

 

Fotó: Dunaújváros Közéleti Hetilap

XII. Carissa Kupa 2014

Szeretettel meghívjuk 2014. január 17-18-19-én, a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezésre kerülő pénzdíjas teremlabdarúgó tornára. Az immár tizenkettedik alkalommal kiírt sporteseményen a játékosok korlátozás nélkül szerepelhetnek. A kupára 32 csapat nevezését tudjuk elfogadni, nevezési sorrendben. A nevezési díj: 25.000 Forint, melyből 2.500 Forint abba a jótékonysági alapba kerül, melyet a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház számára hozott létre bizottságunk, a Társadalmi Felelősség Bizottsága. A befolyt összeggel a kórház gyógyító munkájához elengedhetetlenül szükséges CT készülék megvásárlásához kívánunk hozzájárulni.

A TORNA FŐVÉDNÖKE:

Dr. Galambos Dénes Kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője

A TORNA LEBONYOLÍTÁSA:
A csoportmérkőzések péntek délután kezdődnek és szombaton este érnek véget. Vasárnap a továbbjutott csapatok küzdenek meg kieséses rendszerben. A rendezvényt színesítik utánpótlás csapatok mérkőzései, a délutáni döntők elé pedig látványos gálamérkőzéseket szervezünk. Pályára lép többek között az országosan is elismert Dunakeszi Kinizsi Futsal csapata és összeméri tudását az újonnan alakult Dunaújvárosi Főiskola GREEN PET Futsal Club alakulatával.

DÍJAZÁS:
1. helyezett: 180.000,- Ft + oklevél + serleg + vándorserleg + egyedi érem
2. helyezett: 80.000,- Ft + oklevél + serleg + egyedi érem
3. helyezett: 50.000,- Ft + oklevél + serleg + egyedi érem
Tárgyjutalomban részesül a torna gólkirálya, a torna legjobb kapusa, legjobb mezőnyjátékosa és a döntő játékosa is.

A legjobb dunaújvárosi csapat egy vacsora meghívást kap a dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdába.

DUNA VIV KUPA:

1. helyezett: oklevél + serleg + érem
2. helyezett: oklevél + serleg + érem
3. helyezett: oklevél + serleg + érem

TOMBOLA:
A rendezvény ideje alatt tombolát lehet vásárolni, melynek fődíja egy két személyes utazás Milánóba, az AC MILAN egyik mérkőzésére!

XII. CARISSA KUPA DUNAÚJVÁROS
NEVEZETT CSAPATOK
1. CSÖVESEK 2. DUNABIZTOS MICRO 3. VAD KAKASOK
4. SPRINT FC 5. FC PELSOTOOL 6. ASZTALON VILLA
7. SÁRSZENTMIKLÓS 8. DUNAFERR VASAS 9. GAL BAU
10. DUSNOK 11.  CORNER POLICE 12. KAMINOKUPA.HU
13. DPASE U19 14. PÁLDEÁK KFT. 15. PAFOO FC
16. FEJÓ THERM 17. XXL REDŐNY KFT. 18. GASZISPORTVIDEO.HU
19. HÁROMKIRÁLYOK C FC 20. FÜREDI PANZIÓ 09' 21. ZÉRÓ TOLERANCIA
22. TARJÁN SPORT 23. KARMACSI AUTÓ A 24. KARMACSI AUTÓ B
25. KÁTA GSM 26. SURPRISE 27. HILD KOLLÉGIUM
28. MIRAGE 29. DÖCÖS 30. GARI TRANS
31. TEAM SPORT 32. MILLER PUB  

A kiemelés a XI. Carissa kupa végeredménye és a Zeus osztály tabelláján elfoglalt aktuális helyezések alapján történt. Ugyanakkor figyelembe vettük a nevezett csapatok országos tornákon elért eredményeit is!

CSAPATOK BESOROLÁSA A 2014. JANUÁR 09. CSÜTÖRTÖK 17.00 ÓRAI SORSOLÁSRA
1. KALAP 2. KALAP
DÖCÖS KAMINOKUPA.HU
CSÖVESEK KÁTA GSM
GAL BAU  MILLER PUB 
FÜREDI PANZIÓ 09'  KARMACSI AUTÓ B
KARMACSI AUTÓ A TARJÁN SPORT
HÁROMKIRÁLYOK C FC HILD KOLLÉGIUM
DUNAFERR VASAS  DUNABIZTOS-MICRO
GARI TRANS DUSNOK
3. KALAP 4. KALAP
DPASE U19 MIRAGE
SURPRISE GASZISPORTVIDEO.HU
ASZTALON VILLA CORNER POLICE
TEAM SPORT ZÉRÓ TOLERANCIA
FC PELSOTOOL  PÁLDEÁK KFT.
FEJÓ THERM VAD KAKASOK
PAFOO FC SPRINT FC
SÁRSZENTMIKLÓS XXL REDŐNY KFT.

 

CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT
1. KARMACSI AUTÓ A 1. DÖCÖS 
2. MILLER PUB  2.  DUNABIZTOS MICRO
3. DPASE U19 3. SURPRISE
4. CORNER POLICE  4.  VADKAKASOK
C CSOPORT D CSOPORT
1. FÜREDI PANZIÓ 09 1. GAL BAU
2. DUSNOK 2. TARJÁN SPORT
3. FEJÓ THERM 3. SÁRSZENTMIKLÓS
4. MIRAGE 4. GASZISPORTVIDEÓ.HU
 E CSOPORT F CSOPORT
1. HÁROMKIRÁLYOK FC 1. DUNAFERR VASAS
2. KÁTA GSM 2. KARMACSI AUTÓ B
3. ASZTALON VILLA 3. TEAM SPORT
4. SPRINT FC 4. PÁLDEÁK KFT.
G CSOPORT H CSOPORT
1. CSÖVESEK 1. GARI TRANS
2. KAMINOKUPA.HU 2. HILD KOLLÉGIUM
3. FC PELSOTOOL 3. PAFOO FC
4. ZÉRÓ TOLERANCIA 4. XXL REDŐNY KFT
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 17. PÉNTEK 
17.00 (N) KARMACSI AUTÓ 0 - 1 MILLER PUB
17.00 (K) DÖCÖS 4 - 0 SURPRISE
17.30 (N) DPASE U19 2 - 5 CORNER POLICE
17.30 (K) VADKAKASOK 2 - 0 DUNABIZTOS MICRO
18.00 (N) DÖCÖS 4 - 0 DUNABIZTOS MICRO
18.00 (K) KARMACSI AUTÓ A 5 - 2 DPASE U19
18.30 (N) SURPRISE 0 - 4 VADKAKASOK
18.30 (K) MILLER PUB 6 - 0 CORNER POLICE
19.00 (N) KARMACSI AUTÓ A 10 - 1 CORNER POLICE
19.30 (N) MILLER PUB 6 - 0 DPASE U19
20.00 (N) DÖCÖS 4 - 1 VADKAKASOK
20.30 (N) DUNABIZTOS MICRO 4 - 2 SURPRISE
C - D  - E - F - G - H CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 18. SZOMBAT 
08.00 (N) FÜREDI PANZIÓ 09 4 - 0 DUSNOK
08.00 (K) GAL BAU 5 - 1 SÁRSZENTMIKLÓS
08.30 (N) FEJÓ THERM 4 - 0 MIRAGE
08.30 (K) GASZISPORTVIDEO.HU 0 - 0 TARJÁN SPORT
09.00 (N) HÁROMKIRÁLYOK FC 0 - 3 KÁTA GSM
09.30 (N) ASZTALON VILLA 0 - 2 SPRINT FC
09.30 (K) FÜREDI PANZIÓ 09 2 - 2 FEJÓ THERM
10.00 (N) GAL BAU 2 - 1 TARJÁN SPORT
10.00 (K) DUSNOK 2 - 0 MIRAGE
10.30 (N) SÁRSZENTMIKLÓS 3 - 0 GASZISPORTVIDEO.HU
11.00 (N) FÜREDI PANZIÓ 09 1 - 1 MIRAGE
11.00 (K) HÁROMKIRÁLYOK FC 0 - 0 ASZTALON VILLA
11.30 (N) DUSNOK 1 - 2 FEJÓ THERM
11.30 (K) SPRINT FC 0 - 2 KÁTA GSM
12.00 (N) GAL BAU 3 - 0 GASZISPORTVIDEO.HU
12.30 (N) TARJÁN SPORT 2 - 4 SÁRSZENTMIKLÓS
13.00 (N) HÁROMKIRÁLYOK FC 3 - 1 SPRINT FC
13.30 (N) KÁTA GSM 4 - 1 ASZTALON VILLA
14.00 (N) DUNAFERR VASAS 1 - 1 KARMACSI AUTÓ B
14.00 (K) CSÖVESEK 2 - 0 FC PERSOTOOL
14.30 (N) TEAM SPORT 3 - 2 PÁLDEÁK KFT
14.30 (K) ZÉRÓ TOLERANCIA 0 - 7 KAMINOKUPA.HU
15.00 (N) GARI TRANS 0 - 0 HILD KOLLÉGIUM
15.30 (N) PAFOO FC 2 - 1 XXL REDŐNY KFT
15.30 (K) DUNAFERR VASAS 0 - 1 TEAM SPORT
16.00 (N) CSÖVESEK 0 - 0  KAMINOKUPA.HU
16.00 (K) KARMACSI AUTÓ B 5 - 1 PÁLDEÁK KFT
16.30 (N) FC PELSOTOOL 1 - 0 ZÉRÓ TOLERANCIA
 17.00 (N) DUNAFERR VASAS 5 - 7 PÁLDEÁK KFT
17.00 (K) GARI TRANS 2 - 0 PAFOO FC
17.30 (N) KARMACSI AUTÓ B 1 - 0 TEAM SPORT
17.30 (K) XXL REDŐNY KFT 3 - 1 HILD KOLÉGIUM
18.00 (N) CSÖVESEK 17 - 0 ZÉRÓ TOLERANCIA
18.30 (N) KAMINOKUPA.HU 1 - 3 FC PERSOTOOL
19.00 (N) GARI TRANS 3 - 1 XXL REDŐNY KFT
19.30 (N) HILD KOLLÉGIUM 2 - 0 PAFOO FC
CSOPORT VÉGEREDMÉNY
A CSOPORT B CSOPORT
1. MILLER PUB 1. DÖCÖS
2. KARMACSI AUTÓ A 2. VADKAKASOK
3. CORNER POLICE 3. DUNABIZTOS MICRO
4. DPASE U19 4. SURPRISE
C CSOPORT D CSOPORT
1. FEJÓ THERM 1. GAL BAU
2. FÜREDI PANZIÓ' 09 2. SÁRSZENTMIKLÓS
3. DUSNOK 3. TARJÁN SPORT
4. MIRAGE 4. GASZISPORTVIDEO.HU
 E CSOPORT F CSOPORT
1. KÁTA GSM 1. KARMACSI AUTÓ B
2. HÁROMKIRÁLYOK FC 2. TEAM SPORT
3. SPRINT FC 3. PÁLDEÁK KFT.
4. ASZTALON VILLA 4. DUNAFERR VASAS
G CSOPORT H CSOPORT
1. CSÖVESEK 1. GARI TRANS
2. FC PERSOTOOL  2. HILD KOLLÉGIUM 
3. KAMINOKUPA.HU 3. PAFOO FC
4. ZÉRÓ TOLERANCIA 4. XXL REDŐNY
A CARISSA KUPA LEGJOBB 16 CSAPATA
DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 19. VASÁRNAP
08.00 (1)  MILLER PUB 2 - 0 VADKAKASOK
08.30 (2) DÖCÖS 1 - 1 (5-4) KARMACSI AUTÓ A 
09.00 (3)  FEJÓ THERM 1 - 5 SÁRSZENTMIKLÓS 
09.30 (4) GAL BAU 2 - 2 (1-2) FÜREDI PANZIÓ' 09 
10.00 (5)  KÁTA GSM 3 - 4 TEAM SPORT 
10.30 (6)  KARMACSI AUTÓ B 1 - 1 (2-0) HÁROMKIRÁLYOK FC 
11.00 (7)  CSÖVESEK 2 - 0 HILD KOLLÉGIUM 
11.30 (8) GARI TRANS 2 - 0 FC PERSOTOOL 
A CARISSA KUPA LEGJOBB 8 CSAPATA
12.00 (A) MILLER PUB 6 - 0 SÁRSZENTMIKLÓS
12.30 (B) DÖCÖS 5 - 0 FÜREDI PANZIÓ' 09
13.00 (C) TEAM SPORT 2 - 2 (1-2) CSÖVESEK
13.30 (D) KARMACSI AUTÓ B 5 - 1 GARI TRANS
NO CONTROL DANCE GROUP FELLÉPÉSE
XII. CARISSA KUPA
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
14.30 (E) MILLER PUB 0 - 2 CSÖVESEK
15.00 (F) DÖCÖS 0 - 1 KARMACSI AUTÓ B
NO CONTROL DANCE GROUP FELLÉPÉSE
GÁLAMÉRKŐZÉS UTÁNPÓTLÁS CSAPATOK RÉSZVÉTELÉVEL
 15.30 DUNAÚJVÁROS PASE U9 3 - 3 HOLLER UFC U9
XII. CARISSA KUPA BRONZMÉRKŐZÉS
16.00 MILLER PUB 1 - 0 DÖCÖS
JÓTÉKONY GÁLAMÉRKŐZÉS A DUNAÚJVÁROSI KÓRHÁZ JAVÁRA
16.30 DF GREEN PET FC 1 - 2 DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
XII. CARISSA KUPA ARANY MÉRKŐZÉS
 17.00 CSÖVESEK 3 - 1 KRMACSI AUTÓ B
EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS TOMBOLA SORSOLÁS
DUNA VIV KUPA CSOPORTBEOSZTÁS 2014. JANUÁR 19. VASÁRNAP
A CSOPORT B CSOPORT
1. DUNABIZTOS-MICRO 1. PÁLDEÁK KFT.
2. SURPRISE 2. TARJÁN SPORT 
3. CORNER POLICE 3. DUSNOK
4. MIRAGE 4. PAFOO FC 
DUNA VIV KUPA CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
DUNAÚJVÁROS, 2014. JANUÁR 19. VASÁRNAP - KISTEREM
08.00 DUNABIZTOS-MICRO 1 - 1 SURPRISE
08.25 CORNER POLICE 3 - 2 MIRAGE
08.50 PÁLDEÁK KFT. 2 - 3 TARJÁN SPORT
09.15 DUSNOK 4 - 0 PAFOO FC
09.40 DUNABIZTOS-MICRO 3 - 0 CORNER POLICE
10.05 SURPRISE 1 - 5 MIRAGE
10.30 PÁLDEÁK KFT. 1 - 0 DUSNOK
10.55 TARJÁN SPORT 6 - 1 PAFOO FC
11.20 DUNABIZTOS MICRO 6 - 7 MIRAGE
11.45 SURPRISE 2 - 4 CORNER POLICE
12.10 PÁLDEÁK KFT. 6 - 2 PAFOO FC
12.35 TARJÁN SPORT 1 - 1 DUSNOK
13.00   TECHNIKAI SZÜNET
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
13.20 CORNER POLICE 0 - 4 PÁLDEÁK KFT.
13.50 TARJÁN SPORT 5 - 4 MIRAGE
DUNA VIV BRONZMÉRKŐZÉS
14.20  CORNER POLICE 0 - 4 MIRAGE 
DUNA VIV ARANY MÉRKŐZÉS
14.50 PÁLDEÁK KFT.  3 - 1 TARJÁN SPORT 

  

A XII. CARISSA KUPA FŐTÁMOGATÓJA

DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

 

Kapcsolodó linkek:

http://www.dunaujvaros.com/hirek/2013/10/korhaz_koszonet_a_felajanlasert

http://dunaujvaros.com/hirek/2014/01/xii_carissa_kupa_segitseg_a_korhaznak

http://dunaujvaros.hu/hir/7868

http://www.fejerfoci.hu/tartalom/cikk/258354_sorsoltak_a_xii._carissa_kupara

http://dunaujvaros.com/hirek/2014/01/carissa_kupa_rajtra_keszen

http://duol.hu/sport/jo-helyre-kerult-az-osszegyujtott-egymillio-1597702

http://duol.hu/sport/kupagyoztes-csovesek-1597562

http://dunaujvaros.com/hirek/2014/01/carissa_kupa_a_csovesek_sikere

http://www.fejerfoci.hu/tartalom/cikk/259206_a_csovesek_jotekony_sikere

http://dlsz.hu/tombola-carissa-kupan

http://www.dlsz.hu/dunagyongye-halaszcsarda

http://dunaujvaros.hu/hir/7918

http://dlsz.hu/xii-carissa-kupa-siker-kozos

http://dlsz.hu/valasszuk-egeszseget

http://dlsz.hu/xii-carissa-kupa-sajtotajekoztatoja

http://dlsz.hu/nyilatkozatok-carissa-kuparol