VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

Esemény ideje: 
2018. július 2. hétfő 08:002018. augusztus 10. péntek 18:00
Oszd meg másokkal!

Hibátlan Tízpróbások

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

VII. Decathlon Nyári Felkészülési Bajnkság - Dunaújváros, 2018. július 2 – augusztus 15.

Véget ért a Decathlon Nyári Felkészülési Kispályás Labdarúgó Bajnokság. Idén a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (természetesen a csapatokkal történt egyeztetést követően) egy rendkívül érdekes rendszerben bonyolította le ezt a már hagyományosnak mondható megmérettetést.

Decathlon Nyári Bajnokság DLSZ 2018

Az nyilván nem változott, hogy a pontvadászat ezúttal is a gárdák felkészülését szolgálta így most is volt lehetőség új játékosok kipróbálásra, valamint taktikák, játékhelyzetek begyakorlására. Az viszont merőben eltért az eddig megrendezett felkészülési tornák menetrendjétől, hogy két csoportba lettek besorolva a csapatok. Négy alakulat (ezek voltak a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság első osztályában szereplő csapatok) került az egyik bajnokságba, nyolc (másodosztályú és alkalmi társaság) pedig a másikba. A különlegessége az volt (mondhatni egyedülálló megoldása) a rendszernek, hogy volt átjárás a csoportok között. Vagyis azok az alacsonyabb osztályú csapatok, akik első osztályú gárdákkal is meg akartak küzdeni – megtehették. Rendkívül érdekes mérkőzéseket láthattak ennek köszönhetően a kilátogatók. Azon fölül, hogy közel 200 (!) gól esett, komoly izgalmakat is hoztak a meccsek. A végeredmény viszont az őszre készülődő csapatok jelenlegi játékerejét (nyugodtan kijelenthetjük) jól tükrözte. A Dunabiztos-Micro és a Steelworkers nagyszerűen szerepelt az első osztályú csapatok között, míg a nyolccsapatos tabellán sem érdemtelenül lett befutó a Tízpróbások gárdája. Az ezüstérmes Gyalog Galopp és a bronzérmes Irapuató is remek játékkal rukkolt elő, így nekik is, csakúgy, mint valamennyi résztvevőnek (csapatonkét 15 játékost lehetett nevezni) gratulálunk, hogy ebben a nagy melegben is sportoltak, rúgták a labdát és nagyszerű futball-hangulatot teremtettek az „uborkaszezonban”.

Decathlon Nyári Bajnokság DLSZ 2018

Tapaszi József csapatvezető (Tízpróbások): Csapatvezetőként nagy öröm számomra, hogy a másodosztály bajnokaként sikerült a nyári felkészülési bajnokságot is csapatomnak megnyernie. Remekül sikerült az idényre a felkészülés, hiszen talán az egyetlen csapat vagyunk, akiknek sikerült mind a tizenegy mérkőzését lejátszania a visszalépések és kizárások ellenére is. Az alsóbb osztályú csapatok ellen 100%-os teljesítményt nyújtott a csapat és a felső osztályú csapatok ellen sem vallottunk szégyent, hiszen az összetett bajnokság második helyét is sikerült elérnünk. Csak olyan játékosokat neveztem, akik a csapat jelenlegi játékosai, illetve három külsőst, akiket nagy valószínűséggel le is igazolunk. Így már teljesen jó, hogy elindultunk azon a tornán, ami még anno én kezdtem el Rácz Ferenccel, aminek pont az volt a célja, hogy a csapatok a holtszezonban is játszhassanak, felkészülve a következő bajnoki idényre. Több csapatnak kellene jelentkeznie és valami megoldást kell találnunk a szövetség vezetőivel egyetemben, hogy ne maradjon el ennyi mérkőzés, ne legyen ennyi kizárt és visszalépő csapat, hiszen tényleg hasznosak ezek a mérkőzések. Ennek ellenére természetesen hálásnak kell lennünk, hogy a szövetség megrendezi ezt a felkészülési bajnokságot és ki is kellene használni, sokkal hasznosabban! Külön öröm számomra, hogy a „Tízpróbások” csapatként működtek nagyszerűen, a "Tízpróba" azaz a "Decathlon" által támogatott bajnokságban. Fontos elmondani, hogy támogatónk és három játékosom által van kötődésünk a névadó szponzorhoz, akiknek külön köszönet ezen esemény támogatásához!

Decathlon Nyári Bajnokság DLSZ 2018

Horváth Róbert (Decathlon Áruház) részlegvezető: Nagy büszkeséggel tölt el, hogy idén már 7. alkalommal kerülhetett megrendezésre a Decathlon nyári bajnokság. Gratulálok a győzteseknek, remélem hogy a csapatok is tudtak hasznot húzni ebből a nyári bajnokságból. Köszönöm Dunaújváros Önkormányzatának és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek az együttműködést, jövőre is várjuk a csapatokat a nyolcadik bajnokságra is.

Decathlon Nyári Bajnokság DLSZ 2018

Maróti Zsolt (Gyalog Galopp) legjobb csapatvezető: Köszönet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy immár hetedik alkalommal megrendezte a Decathlon Nyári Bajnokságot a kispályás labdarúgó csapatok számára. Gratulálok minden résztvevő csapatnak, hogy a nyári pihenés időszakában -a nagy meleg ellenére is- a mozgás és a foci szeretete miatt részt vettek a bajnokságban. Ez az időszak remek lehetőséget biztosított a csapatoknak, hogy a 2018-2019-es szezonra készülve új játékosokat kipróbálhassanak, beépíthessenek együttesükbe. A tegnapi eredményhirdetés baráti hangulatban zajlott a Decathlon áruházban, mely jellemezte az egész bajnokságot. Gratulálok a helyezetteknek és a különdíjasoknak!

Decathlon Dr. kovács Péter DSLZ 2018

Dr. Kovács Péter (Irapuató) legjobb csapatvezető: Számunkra rendkívül fontos, hogy a csapat a holtszezonban is rendszeres játéklehetőséghez jusson, a nyári bajnokság révén erős riválisok ellen mérhettük le, hogy hol is tartunk. Most először indultunk ebben a bajnokságban és hasznos tapasztalatokat szereztünk. Köszönjük a szervezőknek a bajnokság lebonyolításában kifejtett munkáját.

Decathlon Nyári Bajnokság DLSZ 2018 Deimel

Deimel Dávid (Tízpróbások) a Decathlon Torna gólkirálya: Nekünk, a kispályás foci kedvelőinek a nyári időszak korábban "uborkaszezonnak” számított, ám a DLSZ-nek és a Decathlonnak köszönhetően ez az időszak is sportolással telhetett. Ismét egy jól szervezett bajnokságban vehettünk részt, ahol ment a csapatnak a játék és a kerettagok nyaralás miatti hiányzását egy-egy mérkőzésről a mi együttesünk tudta legeredményesebben áthidalni. Gratulálok a többi együttesnek a helytállásukhoz és csapattársaimnak a győzelemhez.

Dudar Katalin (DLSZ) rendezvényszervező: Immáron 7.alkalommal rendeztük meg a Dechatlonnal közösen a nyári felkészülési bajnokságot. A bajnokság fő célja, hogy a csapatok új játékosokat próbáljanak ki és természetesen hogy az uborka szezonban is mozogjanak labdarúgóink. Köszönjük mindenkinek a részvételt! Gratulálok a csapatoknak és a díjazottaknak!

VII. DECATHLON NYÁRI AMATŐR FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG I. LIGA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  TÍZPRÓBÁSOK
2. HELY  GYALOG GALOPP
3. HELY  IRAPUATÓ 
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
CSAPATVEZETŐ  DR. KOVÁCS PÉTER (IRAPUATÓ) ÉS MARÓTI ZSOLT (GYALOG GALOPP)
GÓLKIRÁLY DEIMEL DÁVID - TÍZPRÓBÁSOK - 11 GÓL
VII. DECATHLON NYÁRI AMATŐR FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG II. LIGA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNABIZTOS MICRO
2. HELY  STEELWORKERS
3. HELY  SZP ASZTALOS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
GÓLKIRÁLY KOVÁCS ZSOLT - STEELWORKERS - 4 GÓL

Képek a VII. Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság eredményhirdetéséről (katt a képre) 

DLSZ Facebook Képek

Előzmények, eredmények a bajnokságról

Ha nyár akkor Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság a dunaújvárosi Decathlon Áruház támogatásával!

Ahogyan megszokhatták a városi kispályás labdarúgó csapatok a nyári időszakban is pályára hívjuk őket, hogy a felkészülés jegyében próbajátékosokat hívjanak a csapataikba próbajátékra. A nyári bajnokság egyik fő célja, hogy az amatőr városi labdarúgó csapatoknak lehetőségük legyen a csapatépítésre, új játékosok beépítésére a következő idényre. Az idei Decathlon bajnokságra maximum 8 csapat nevezését fogadjuk el, akik bajnoki rendszerben küzdenek meg a helyezésekért. A mérkőzéseket hétfőn, kedden, valamint csütörtökön és pénteken az esti órákban fogjuk megszervezni várhatóan a Vidámparki műfüves pályán, ahová várjuk a kilátogatókat, szurkolókat is. Természetesen a bajnokság végezetével a dunaújvárosi Decathlon Áruház támogatásával az első három csapatot díjazzuk, hogy elismerjük eredményüket, tehetségüket,  hiszen már a 7. alkalommal szervezzük meg az áruházzal közösen a felkészülési bajnokságot!

Horváth Róbert a dunaújvárosi Decathlon Áruház részlegvezetője: Nagy öröm számomra, hogy idén már 7. alkalommal került megrendezésre a Decathlon Nyári Bajnokság. Cégfilozófiánkkal egybevág az amatőr sporttal való összeolvadás, külön öröm számomra, hogy még egy lépéssel közelebb kerülhettünk kedvenc sportom, a labdarúgás dunaújvárosi vérkeringésébe.  A város amatőr labdarúgó aktivítása véleményem szerint példátlan az országban, szeretnénk minél közelebb kerülni ezekhez a játékosokhoz,csapatokhoz. A bajnokság végeztével várjuk a legjobb csapatok vezetőit a díjátadóra, jővőre pedig szeretnénk, hogyha sorban a 8. Decathlon Bajnokság is megrendezésre kerülne.
Köszönjük a DLSZ-nek a szervezést, bízom benne, hogy a jövőben még sok hasonló minőségű sportrendezvényt fogunk együtt lebonyolítani.

Fontos információ, hogy a nevezés csak az ürlap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével együtt érvényes!

VII. DECATHLON NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
JELENTKEZETT CSAPATOK
II - IV OSZTÁLYÚ CSAPATOK I. OSZTÁLYÚ CSAPATOK
1.  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG (BEFIZETTE + JV) 1.  SIKER ABLAK (BEFIZETTE + JV)
2.  B.T. MIRAGE (BEFIZETTE) 2.  SZP ASZTALOS SE (BEFIZETTE + JV)
3.  TÍZPRÓBÁSOK (BEFIZETTE + JV) 3.  DUNABIZTOS MICRO (BEFIZETTE + JV)
4.  ZÉRÓ TOLERANCIA (BEFIZETTE + JV)  4.  STEELWORKERS (BEFIZETTE + JV)
5.  IRAPUATÓ (BEFIZETTE + JV DÍJ)    
6.  BLACK & WHITE (BEFIZETTE + JV)    
7.  PAPA SE (BEFIZETTE + JV)    
8.  GYALOG GALOPP (BEFIZETTE + JV)    
VII. DECATHLON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. 
H  CSAPAT11 M GY D V RG-KG P
1. TÍZPRÓBÁSOK 5 5 0 0 43 - 16 12
2. GYALOG GALOPP 5 4 0 1 33 - 20 12
3. IRAPUATO 5 2 1 2 20 - 14 7
4. B.T. MIRAGE 5 1 2 2 21 - 34 3
5. ZÉRÓ TOLERANCIA 5 0 2 3 18 - 32 2
6. PAPA SE 5 0 1 4 20 - 39 -1
7. SZÉCHENYI PÉKSÉG VISSZALÉPETT
8. BLACK & WHITE VISSZALÉPETT
VII. DECATHLON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018.  I. OSZTÁLYÚ CSAPATOK BAJNOKSÁGA
H  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. DUNABIZTOS MICRO 2 2 0 0 8 - 4 6
2. STEELWORKERS 2 1 0 1 9 - 66 3
3. SZP-ASZTALOS SE 2 0 0 2 2 - 9 0
4. SIKERABLAK VISSZALÉPETT
VII. DECATHLON NYÁRI  FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG GÓLLÖVŐK
LEGJOBB GÓLLÖVŐ II. OSZTÁLYÚ CSAPATOK VERSENYÉBEN 
1. DEIMEL DÁVID - TÍZPRÓBÁSOK 11 GÓL
LEGJOBB GÓLLÖVŐ AZ I. OSZTÁLYÚ CSAPATOK VERSENYÉBEN
1. KOVÁCS ZSOLT - STEELWORKERS 4 GÓL
1. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 9. HÉTFŐ
18.00 PAPA SE  5 - 5  SZP ASZTALOS SE
19.00 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  4 - 10  TÍZPRÓBÁSOK
20.00 DUNABIZTOS MICRO  10 - 2  B.T. MIRAGE
2018. JÚLIUS 10. KEDD
18.00  STEELWORKERS  7 - 6  IRAPUATÓ
19.00 BLACK & WHITE   2 - 3   SIKER ABLAK
20.00 GYALOG GALOPP  9 - 4   ZÉRÓ TOLERANCIA
2. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 12. CSÜTÖRTÖK
18.00 SZP ASZTALOS SE 6 - 4 SZÉCHENYI PÉKSÉG
19.00 TÍZPRÓBÁSOK 5 - 6 DUNABIZTOS MICRO
2018. JÚLIUS 13. PÉNTEK
18.00 B.T. MIRAGE 8 - 4 BLACK & WHITE
19.00 IRAPUATO 5 - 0 PAPA SE (E)
3. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 16. HÉTFŐ
18:00 SZÉCHENYI PÉKSÉG 8 - 5 PAPA SE
19.00 DUNABIZTOS MICRO 3 - 1 SZP ASZTALOS SE
20.00 STEELWORKERS 6 - 9 SIKERABLAK
2018. JÚLIUS 17. KEDD
18.00 IRAPUATO 4 - 0 ZÉRÓ TOLERANCIA
19.00 BLACK & WHITE 3 - 12 TÍZPRÓBÁSOK
20.00 GYALOG GALOPP 5 - 0 j.n. B.T. MIRAGE (E)
4. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 19. CSÜTÖRTÖK
18.00 (E) B.T. MIRAGE 0 - 5 j.n. STEELWORKERS
19.00 SZP ASZTALOS SE 5 - 0 j.n. BLACK & WHITE (E)
20.00 PAPA SE 6 - 8 DUNABIZTOS MICRO
2018. JÚLIUS 20. PÉNTEK
18.00 TÍZPRÓBÁSOK 6 - 5 GYALOG GALOPP
19.00 (E) SZÉCHENYI PÉKSÉG 0 - 5 j.n. IRAPUATO
5. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 23. HÉTFŐ
18.00 BLACK & WHITE 6 - 10 PAPA SE
19.00 STEELWORKERS 2 - 4 TÍZPRÓBÁSOK
20.00 DUNABIZTOS MICRO 8 - 2 SZÉCHENYI PÉKSÉG
2018. JÚLIUS 24. KEDD
18.00 ZÉRÓ TOLERANCIA 6 - 6 B.T. MIRAGE
19.00 IRAPUATO 5 - 0 j.n. SIKERABLAK (E)
6. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 26. CSÜTÖRTÖK
18.00 SZP ASZTALOS SE 1 - 6 STEELWORKERS
19.00 DUNABIZTOS MICRO 14 - 2 IRAPUATO
20.00 PAPA SE 5 - 8 GYALOG GALOPP
2018. JÚLIUS 27. PÉNTEK
18.00 SZÉCHENYI PÉKSÉG - BLACK & WHITE (V)
19.00 B.T. MIRAGE 5 - 8 SIKERABLAK
20.00 TÍZPRÓBÁSOK 7 - 2 ZÉRÓ TOLERANCIA
7. FORDULÓ
2018. JÚLIUS 30. HÉTFŐ
18.00 STEELWORKERS 7 - 2 PAPA SE
19.00 (V) BLACK & WHITE - DUNABIZTOS MICRO
20.00 GYALOG GALOPP 9 - 5 SZÉCHENYI PÉKSÉG
2018. JÚLIUS 31. KEDD
18.00 SIKERABLAK 10 - 6 TÍZPRÓBÁSOK
19.00 IRAPUATO 3 - 3 B.T. MIRAGE
8. FORDULÓ
2018. AUGUSZTUS 02. CSÜTÖRTÖK
19.00 SZP ASZTALOS SE 5 - 0 j.n. SIKERABLAK (E) 
20.00 (E) SZÉCHENYI PÉKSÉG 0 - 5 j.n. STEELWORKERS
2018. AUGUSZTUS 03. PÉNTEK
19.00 PAPA SE 6 - 6 ZÉRÓ TOLERANCIA
20.00 TÍZPRÓBÁSOK  14 - 3 B.T. MIRAGE
9. FORDULÓ
2018. AUGUSZTUS 06. HÉTFŐ
19.00 STEELWORKERS 3 - 5 DUNABIZTOS MICRO
20.00 ZÉRÓ TOLERANCIA 2 - 9 SZÉCHENYI PÉKSÉG
2018. AUGUSZTUS 07. KEDD
18.00 B.T. MIRAGE 0 - 20 SZP ASZTALOS SE
19.00 SIKERABLAK 9 - 5 PAPA SE
20.00 IRAPUATO 3 - 5 TÍZPRÓBÁSOK
10. FORDULÓ
2018. AUGUSZTUS 09. CSÜTÖRTÖK
19.00 SZP ASZTALOS SE 6 - 3 TÍZPRÓBÁSOK
20.00 (E) SZÉCHENYI PÉKSÉG 0 - 5 j.n SIKERABLAK
2018. AUGUSZTUS 10. PÉNTEK
19.00 PAPA SE 6 - 9 B.T. MIRAGE
20.00 GYALOG GALOPP 6 - 5 IRAPUATO
11. FORDULÓ
2018. AUGUSZTUS 13. HÉTFŐ
19.00 (V) SIKER ABLAK  - DUNABIZTOS MICRO
20.00 B.T. MIRAGE - SZÉCHENYI PÉKSÉG (V)
2018. AUGUSZTUS 14. KEDD
19.00 TÍZPRÓBÁSOK 11 - 3 PAPA SE
20.00 IRAPUATO 5 - 0 j.n. SZP ASZTALOS SE (E)
VII. DECATHLON NYÁRI AMATŐR FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG I. LIGA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  TÍZPRÓBÁSOK
2. HELY  GYALOG GALOPP
3. HELY  IRAPUATÓ 
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
CSAPATVEZETŐ  DR. KOVÁCS PÉTER (IRAPUATÓ) ÉS MARÓTI ZSOLT (GYALOG GALOPP)
GÓLKIRÁLY DEIMEL DÁVID - TÍZPRÓBÁSOK - 11 GÓL
VII. DECATHLON NYÁRI AMATŐR FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG II. LIGA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNABIZTOS MICRO
2. HELY  STEELWORKERS
3. HELY  SZP ASZTALOS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
GÓLKIRÁLY KOVÁCS ZSOLT - STEELWORKERS - 4 GÓL
Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság Menetrend 2018241.09 KB