VI. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

VI. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Esemény ideje: 
2022. október 1. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

VI. Diablo Kupa "Ördögi Foci" Dunaújváros, Arany János Általános Iskola Torneterem – 2022. október 1. szombat

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hatodik alkalommal írja ki a Diablo Kupát, melynek célja, hogy a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság III. illetve IV. osztályában szereplő csapatai, játékosai összemérjék tudásukat. A VI. Diablo Kupa október 1-én, szombaton az Arany János Általános Iskola Tornatermében kerül megrendezésre - névadó támogató a dunaújvárosi Diablo Pizzéria. A Dibalo Pizzéria vezetői azért segítik a rendezvényt, mert fontosnak érzik, hogy a munka utáni szabadidőt sportolással, mozgással töltsék az emberek és utána természetesen friss, ropogós pizzával vigyék be a szükséges kalóriát a sportolók!

Ennek tudatában október 1-én, pályára hívunk 8 amatőr kispályás csapatot, hogy 2 négyes csoportba sorsoljuk őket. Az ott kialakuló erősorrend alapján következnek majd a helyosztók, az elődöntők és a döntők, de vajon kik lesznek a legördögiebbek a Diablo Kupán? A névadó támogató minden benevezett csapatnak családi pizzát ad ajándékba, a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség pedig a dobogós csapatoknak focilabdát és szebbnél szebb kupákat, különdíjakat ad át a nap végén!

Várjuk a csapatok jelentkezését!

Figyelem: A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára (azon játékosok, akik rendelkeznek I. vagy II. osztályos igazolással azok nem szerepelhetnek a kupán)!

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2022. október 1. szombat 08:00 - 15:30 óra
 • Helyszín: Arany János Általános Iskola Tornaterem - Dunaújváros, Március 15. tér
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Névadó támogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
 • Támogató: Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Szöglet Sport Bár 
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: III. és IV. osztályos labdarúgó csapatok részére (Maximum 8 csapat).
 • Jelentkezési díj: 18.500 Ft / csapat
 • Minden csapat: Diablo családi pizza
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

 • Időpont: 2022. szeptember 16. péntek, online sorolás 

Diablo kupa díjazása

 • 1. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • 2. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • 3. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
 • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
 • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
 • DLSZ+ díj: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
 • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
 • Ajándék: minden nevezett csapat egy családi pizzát kap
DIABLO KUPA BAJNOK CSAPATAI
2017 KAN - ÁSZOK FC
2018 NAPOSPARTY
2019 BOCA JUNIORS
2020 FALÁBÚAK
2021 JÓBARÁTOK

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció beküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá! Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

VI. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2022.
 CSAPAT REGISZTRÁCIÓ  NEVEZÉS
 1. JÓ AZ X IGEN IGEN
 2. KFC IGEN IGEN
 3. SZÖGLET FC IGEN IGEN
 4. FM SOLLAR VILL IGEN IGEN
 5. HANGOVER IGEN IGEN
 6. TOUR MIX IGEN IGEN
 7. DESE IGEN IGEN
 8. DR INK TEAM IGEN IGEN

Ábrahámovics Gábor a Diablo Pizzéria tulajdonosa: Nagy örömünkre, idén is sikerül megrendezni immár az hatodik Diablo kupát. Örülünk, hogy egy nemes, hasznos kezdeményezést támogathatunk. Az pedig hogy ez a sportesemény rólunk van elnevezve, külön öröm számunkra! Eddig is remek volt az együttműködés a Diablo és a DLSZ között. Számos rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött, amikre büszkén tekintünk vissza és amiket a szervezettség és a precizitás jellemzett eddig is! Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli a labdarúgásban illetve a sport világának bármely részében. Ez által értékes, egészséges és hasznos embereket adhatunk a társadalmunk számára. Reméljük, hogy továbbra is sikeres és gyümölcsöző lesz a szövetség és a pizzéria kapcsolata! Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a tavalyi bajnoknak megvédenie a címét és ki, kik lesznek a pálya ördögei az 6. Diablo kupán?! Hajrá Magyarok! Hajrá Mi!

VI. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2022
A CSOPORT B CSOPORT
1.  JÓ AZ X 1.  DESE
2.  FM SOLLAR VILL 2.  KFC
3.  DR INK TEAM 3.  TOUR MIX
4.  SZÖGLET FC 4.  HANGOVER

A Diablo Pizzéria támogatásával immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna, az Arany János Általános Iskola Tornetermében. A kupa fő célja ismét a sport népszerűsítése, valamint lehetőségének biztosítása a dunaújvárosi és környékbeli amatőr labdarúgók számára. Ez alkalommal is az első 3 helyen végzett csapat díjazásban részesül, valamint támogatóinknak köszönhetően, a torna kiemelkedő játékosai ismét nagyszerű ajándékokat vehetnek át. Mi több, a sportnap végén minden csapat egy-egy ízletes pizzát fogyaszthat el a Diablo Pizzéria jóvoltából. Bízva a napos időben, várunk mindenkit sok szeretettel október elsején, reggel 8 órától, az Arany János Általános Iskola Tornetermében egy vidám hangulatú foci kupára. 

Dénes Nikolett a Diablo kupa főszervezője

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08:00 JÓ AZ X  3 - 0  FM SOLLAR VILL
08:22 DR INK TEAM  1 - 1  SZÖGLET FC
08:44 DESE  0 - 0  KFC
09:06 TOUR MIX  1 - 1  HANGOVER
09:28 JÓ AZ X  0 - 1  DR INK TEAM
09:50 FM SOLLAR VILL  2 - 3  SZÖGLET FC
10:12 DESE  1 - 0  TOUR MIX
10:34 KFC  0 - 3  HANGOVER
10:56 JÓ AZ X  0 - 0  SZÖGLET FC
11:18 FM SOLLAR VILL  0 - 3  DR INK TEAM
11:40 DESE  1 - 7  HANGOVER
12:02 KFC  5 - 1  TOUR MIX
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  DR INK TEAM 3 2 1 0 5 - 1 7
2.  SZÖGLET FC 3 1 2 0 4 - 3 5
3.  JÓ AZ X 3 1 1 1 3 - 1 4
4.  FM SOLLAR VILL 3 0 0 3 2 - 9 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  HANGOVER 3 2 1 0 11 - 2 7
2.  KFC 3 1 1 1 5 - 4 4
3.  DESE 3 1 1 1 2 - 7 4
4.  TOUR MIX  3 0 1 2 2 - 7 1
VI. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2022
7. HELYÉRT
12:24 FM SOLAR VILL  1(3)-(2)1  TOUR MIX 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12:46 DR INK TEAM  0 - 2  KFC 
13:08 SZÖGLET FC  0 - 6  HANGOVER 
5. HELYÉRT
13:30 JÓ AZ X  5 - 0  DESE 
BRONZ MÉRKŐZÉS
13:52 DR INK TEAM  5 - 0  SZÖGLET FC
ARANY MÉRKŐZÉS
14:14 KFC  1 - 3  HANGOVER
14.40 EREDMÉNYHIRDETÉS

Diablo kupa DLSZ 2022

Nagy Norbert, a Hangover csapatvezetője (1. hely): Először is köszönjük szépen a DLSZ munkatársainak áldozatos munkájukat, hogy folyamatosan biztosítják az embereknek a sportolási lehetőséget. Színvonalas tornán vagyunk túl, rengeteg jó mérkőzést láttunk, nagyon jó lehetőség volt ez minden csapat számára. Megtisztelő volt, hogy a tornát megtekintette Kovács Zsófia, városunk sokszoros Európa-bajnok tornásza és Barta Endre Humán ügyekért felelős alpolgármester. Nagyon örülünk, hogy sikerült megnyerni a tornát, és 3 különdíjat is bezsebelhettünk. Köszönjük mégegyszer!

Bódi Ottó Máté, a KFC csapatvezetője (2. hely): Örülünk, hogy részt vehettünk a Diablo kupán! Erős csoportba kerültünk, ezért tudtuk, nem lesz egyszerű feladatunk, de szerencsére sikerült kiharcolni a továbbjutást. Ezután a csapat meg sem állt a döntőig, ahol sajnos most nem sikerült győzni. Gratulálunk a Hangovernek és a díjazottaknak! Nekünk ma az ezüst is szépen csillog, legközelebb megpróbálunk nyerni. Köszönjük szépen a játékvezetőknek, a Diablo Pizzériának és a DLSZ-nek!

Neszvecskó Zorica a Diablo kupa főszervezője: Immáron VI. alkalommal rendeztük meg Ábrahámovics Gábor - a Diablo Pizzéria tulajdonosa - segítségével és támogatásával a Diablo Kupát 8 csapat nevezésével kezdtünk neki a napnak reggel az Arany János Általános Iskola Sportcsarnokában. Sajnos a terem - pontosabban a talaj - állapota megnehezítette a játékosok dolgát, de hősiesen helyt álltak és minden erőbedobásukkal küzdöttek azért, hogy a nap végén a magasba emelhessék az ördögi serleget és elnyerjék a VI.Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna győzteseinek járó díjakat. Rengeteg szép megmozdulásnak, bombagólnak és bravúros védésnek lehettek szemtanúi azok a lelekes szurkolók, akik kilátogattak a kupára. Természetesen a jól megérdemelt pizza sem maradhatott el. Névadó támogatónknak köszönhetően minden csapat egy óriás pizzát kapott, amit a mérkőzések között fogyaszthattak el. Reméljük a "kissé" nehezített körülményekhez képest minden csapat jól érezte magát! Köszönjük, hogy részt vettetek a kupán. Gratulálunk minden csapatnak a kitartó, lelkes küzdelemhez , a dobogós csapatoknak az elért helyezésekhez, a különdíjasoknak pedig egyéni teljesítményük sikerességéhez

Huszár Dávid, a torna legjobb játékosa és Miklós István díj tulajdonosa (Hangover): Nagyon megtisztelő és különleges érzés számomra, hogy a szervező bizottság bennem látta a torna Legjobb játékosát. Élveztem a mai napot a játékot, jól mentünk és sikerült nyernünk! Köszönöm a DLSZ nek! Különleges megtiszteltetés elnyerni a Miklós István díjat! Játék közben az ember a mérkőzés megnyerésére koncentrál, és a győzelemért játszik. Örülök, hogy a küzdelem hevében néhány megoldásommal ennyire elégedettek voltak a szervezők, és egy LEGENDÁRÓL elnevezett tiszteletdíjat kaptam a Legjobb játékos díj mellé. Köszönöm a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, a Családomnak és a HANGOVERNEK!!!

Wolf György, a legjobb kapus díj tulajdonosa (Dr Ink Team): Nagyon jó hangulatban telt a kupa, és ügyes csapatok mérték össze tudásukat. Az apróbb fennakadásokat rugalmasan kezelték a résztvevők és látszódott, hogy mindenki kikapcsolódni jött, emellett persze tudása legjavát próbálta mindenki hozni. Külön öröm számomra, hogy engem találtak a legjobb kapusnak, hisz csak két hónapja állok kapuban és ez volt az első DLSZ rendezvényem, amit nem csak a lelátóról követek. Köszönöm a szervezők munkáját, és csapattársaim védekezését is, akik hozzásegítettek az elismeréshez.

Fekete Tamás, a DLSZ+ díj tulajdonosa (KFC): Köszönjük a DLSZ-nek a lehetőséget, hogy részt vehettünk a Diablo kupán! A szervezés és játékvezetés ismét remek volt, viszont a terem talajával is nagyot kellett küzdeni a csapatoknak, ezért még jobban felértékelődött a második helyezésünk! Köszönöm a külön díjat! Örülök, hogy a szervezők, játékvezetők, és a többi segítő is engem látott erre a díjra a legalkalmasabbnak. Gratulálok minden csapatnak, örülök és büszke vagyok a saját csapatom teljesítményére is!

Kovács Zsolt, a torna gólkirálya (Hangover): Nagyon örülök, hogy sikerült gólkirálynak lennem, és mellette gólpasszokkal is segíteni tudtam a csapatomat a torna megnyerésében. Jól működött a csapategység, jó volt játszani. A pálya kicsit csúszott, szerencsére komolyabb sérülések nem történtek, jó torna volt! Hajrá Hangover!

VI. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  HANGOVER
2. HELY  KFC
3. HELY  DR INK TEAM
VI. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  HUSZÁR DÁVID (HANGOVER)
KAPUS  WOLF GYÖRGY (DR INK TEAM)
GÓLKIRÁLY  KOVÁCS ZSOLT (HANGOVER)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  FEKETE TAMÁS (KFC)
DLSZ+ DÍJ  HUSZÁR DÁVID (HANGOVER)

A kupáról készült összes képet itt találod:Diablo Kupa képekben