VI. Akarat Ereje Dunaújvárosi Foci Kupa

VI. Akarat Ereje Foci Kupa - A Város Veled!

Esemény ideje: 
2017. június 5. hétfő 08:00
Oszd meg másokkal!

Akarat Ereje Kupa 2017

Szatmári Ádám a kupa legjobb főszervezője: Nagyon örülök, hogy ismét megrendezésre került az Akarat Ereje Kupa. Jó volt ismerősökkel találkozni, és az új csapatokat megismerni. Nagyon örültem az ajándékoknak, és a falfestménynek, ami nagyon tetszik, nagyon nagy meglepetés volt. Azóta többször is elmentünk arra, hogy megnézzem. Szerencsére jó időnk is volt, így a kinti programok megvalósulhattak. Nagyon jól éreztem magam, izgalmas meccseket láttunk, a hangulat is jó volt, és örülök annak, hogy a kupa a városban maradt. Köszönöm szépen mindenkinek, szervezőknek, támogatóknak, résztvevőknek, hogy ismét egy napot eltölthettünk együtt, hogy részese lehettem a focinak.

Kovács „Kokó” István csapatvezető (Chicago Budapest): Szeretnénk megköszönni, hogy részt vehettünk a VI. Akarat Ereje Kupán! Elöször szerepeltünk ezen a rendezvényen, de biztos, hogy nem utoljára. Nagyon szép gesztus a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségtől, hogy évről-évre megrendezi ezt a tornát. Én ezért megemelem a kalapom és egyben nagyon nagy dicséret illeti a szervezőket, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ezt a napot méltó módon megünnepeljük és örömet okozzunk ennek a nagyon aranyos srácnak. Engem személy szerint nagyon megindított ez az esemény, és örülök, hogy Dunaújvárosban ilyen barátaim vannak. Emberségből jelesre vizsgázott mindenki, aki ennek a részese volt! Ez a kupa volt az, ahol nem az eredmény ez számít, hiszen ez másról szólt – itt a részvétel volt a fontos! Ennek ellenére sikerült bejutni a döntőbe, ami nagy szó, mert sajnos a sok sérülés miatt foghíjasak voltunk, sőt az utolsó pillanatban a kapusunk is kidőlt. Így egy teljesen átalakított kerettel, de azért az eseményhez méltóan képviseltük a Chicágo csapatát! Büszke vagyok a srácokra és köszönet azoknak a játékosoknak, akik az utolsó pillanatban ugrottak be nekünk segíteni. Remélem én is tudtam egy kis örömet okozni Ádámnak az ajándékommal: kedvenc játékosa mezével!

Bíró Levente (OM – Bátaszék) a torna legjobb csapatvezetője: Először is köszönjük a lehetőséget, hogy részesei lehettünk ennek a színvonalas rendezvénynek. Szép gesztusnak tálaljuk, hogy a szervezők rendszeresen összehozzák ezt a remek napot Szatmári Ádámnak! Csapatunk elégedett a helyezésével, mivel "amatőr" kerettel érkeztünk a tornára. Örülünk, hogy ennyire erős, kiegyensúlyozott csapatok ellen tudtuk megmérettetni magunkat! Gratulálunk minden résztvevőnek!

Akarat Ereje Kupa 2017

Horváth Róbert (Asztalos Gumiszerviz), a torna legjobb játékosa: Mindig örömmel tölt el, ha arról hallok, hogy egy nemes cél érdekében egy komolyabb társadalmi összefogás valósul meg. Jelen esetben külön örülök, hogy ennek most én is részese lehettem a foci által. Nem olyan régóta lakok a városban, de jó látni, hogy ilyen sok önzetlen és segítőkész ember él itt. Remek példa ez az esemény arra, hogy a sportnak milyen nagy mozgató ereje van. Aki részt vett az Akarat Ereje Kupán akár játékosként, akár nézőként mindezt át is élhette. Szuper hangulat volt a nap folyamán, ahol nem az eredmény, sokkal inkább a részvétel volt a fő cél. A különdíjnak nagyon örülök, de mindezt nem értem volna el, ha nem egy ilyen fantasztikus csapat tagja vagyok. Köszönet illeti a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséget, a szponzorokat, az önkéntes segítőket és mindenkit, aki bármilyen formában hozzájárult az esemény létrehozásához. Remélem, hogy minél több hasonló kaliberű rendezvénynek lehetek még részese Dunaújvárosban.

Tapaszi József a győztes csapat csapatvezetője (Asztalos Gumiszervíz): Mindig nagy örömmel veszek részt a tornán csapatommal. Az első alkalom óta, mióta Ádám részére megrendezi a Dunaújvárosi labdarúgó Szövetség ezt a tornát, aktuális csapataimmal megjelenünk, hogy tiszteletünket tegyük az előtt a fiú előtt, akiről nekünk, felnőtteknek kellene példát vennünk. Minél több kupán szeretünk ottlenni, de az év legfontosabb kupája ez. Itt nem a győzelemről kell, hogy szóljon ez az esemény, hanem Ádámról és arról az összefogásról, amit évről-évre tapasztalok. Önkéntesek sokasága jelenik meg örömmel, hogy hozzátegyen valamit, hogy Ádámról szólhasson minden. Kicsit fárasztó volt ez a nap mindenki számára, hiszen csaták sokaságát kellett megvívni tikkasztó hőségben. Mégis csillogtak a szemek az esti díjátadón. Ádin is látszott a fáradtság, mégis kitartóan tette a dolgát. Ez példaértékű. Köszönöm a csapatom nevében a kiváló szervezést! Meghajolok az önkéntesek előtt és tiszteletem a támogatóknak! Külön öröm, hogy hat év után sikerült megnyernünk az Akarat Ereje Kupát, de nagyobb öröm, hogy Ádámot és a szüleit a barátaimnak mondhatom. Jövőre ismét ott leszünk és ígérem, jól fogjuk érezni magunkat és boldogok leszünk, mégha első kiesőként hagyjuk el a pályát, akkor is.

Akarat Ereje Kupa 2017

Ősi Gábor (Chicago) a torna legjobb kapusa: Szerencsésnek mondhatom magam, mivel az összes Akarat Ereje tornán ott lehettem. Igaz az utóbbi években csak nézőként, ahogy idén is terveztem. Ám az utolsó pillanatba lesérült a Chicago csapatának kapusa, ahol jó barátom is játszik. Megkeresésére kicsit hezitáltam, hogy ismét mezt húzzak, ám mivel a torna is az „Akaratról” szól – így sokat nem kellett gondolkodnom. Különleges élmény volt számomra, hogy sok olyan játékossal találkoztam, akikkel nem rég még egy csapatba játszottunk. Valamint jó volt azt is látni, hogy szimpatikus fiatalok távolabbi településről is érkeztek, hogy megmutassák magukat. Ádám, a DLSZ és a szponzorok nagyon kitettek magukért, családias és hangulatos környezetet sikerült teremteniük. Az még nagyobb meglepetés volt számomra hogy a végén én lehettem a legjobb kapus a sok remek fiatal tehetség mellett. Bár a végén nem a csapatunk nyerte a kupát, ám nem voltam szomorú, hiszen jó helyre került a vándorserleg. Természetesen nagy gratuláció jár a győztesnek! Egyúttal köszönetet kell mondanom a Chicago csapatának, valamint Vincze Dezső barátomnak, aki bízott bennem és elhívott. Remélhetőleg a végén én is tudtam egy kis örömet csalni Ádám arcára, mikor felajánlottam a díjamat-hiszen erről szólt számomra ez a nap: Jótékonykodás, akarat és erő.

Nagy Gergő (urban art festő): Ezúton szeretném megköszönni a felkeresést a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy a VI. Akarat Ereje Kupára tervezett meglepetésfal elkészítésében rám gondoltak. Mint megtudtam, a minden évben megrendezett labdarúgó kupa lényege nem csak a sport szeretete, és nem csak egy fociversenyt takar önmagában, hanem egy remek srác nagy napja is, amit rendszeresen felejthetetlenné tesznek a szervezők. Az elmúlt években nagyobbnál nagyobb ötletekkel próbálták meglepni Ádámot, akivel most volt szerencsém először találkozni, de bátran mondhatom, hogy nem utoljára! Idén egy teljesen rendhagyó ajándékot eszeltek ki a szervezők. A város központjában elhelyezkedő legálfalra készíttettek velem egy falfestményt. Ez Ádámot ábrázolja, és a hozzá tartozó emlékeket sorakoztatja fel egymás után. A falfestés 4 napon át készült. Minden részletet úgy csináltam meg, mintha nekem készülne, arra törekedtem, hogy mindenképp maradandó emléket nyújtson. „Remélem ez sikerült Ádám.” 
A rajzot egy hatalmas lepellel rejtették el egészen addig Ádám elől, amíg nem egy "véletlen" folytán arra ment, és egy rövid bevezető beszédet követően rántották le a takarót, így felfedve a meglepetést. A falon Ádám portréja mellett Dunaújvároshoz fűződő képek, az eddigi évek Akarat Ereje Kupáinak felsorolása és természetesen Ádám kedvenc csapata, az FC Barcelona motívumai szerepelnek. Aztán a Pünkösd hétfőn megrendezett eseményen részt vettem én is, és meleg szívvel tapasztaltam, hogy egy igazán remek hangulatú, családias napot tölthettem azokkal az újdonsült barátokkal, akiket ezekben a nagyszerű napokban megismerhettem.
Bízom benne, hogy jövőre is szívesen látnak az Akarat Ereje Kupán, ami már a hetedik lesz!

VI. AKARAT EREJE KUPA  - A VÁROS VELED
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  ASZTALOS GUMISZERVÍZ
2. HELY  CHICHAGO
3. HELY  KEMI-KER MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  HORVÁTH RÓBERT (ASZTALOS GUMISZERVÍZ)
KAPUS  ŐSI GÁBOR (CHICHAGO)
GÓLKIRÁLY  IVACS GÁBOR 4 GÓL (KEMI KER MIRAGE)
CSAPATVEZETŐ  BÍRÓ LEVENTE (OM BÁTASZÉK)
SZERVEZŐ  SZATMÁRI ÁDÁM

Baracs SE

Fehérvári József elnök (Baracs SE): Nagyon örülünk, hogy idén ismét részt vehettünk az Akarat Ereje Kupán, hiszen számunkra is nagyon fontos a jótékonyság és Ádám támogatása, hiszen ez a nap róla szól. Az ő kitartása példaértékű lehet mindenki számára. Külön öröm számunkra, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is megnyertük a tornát. Nehéz mérkőzéseken vagyunk túl, hiszen erős mezőny gyűlt össze a lányok körében is. Köszönjük a színvonalas szervezést, reméljük jövőre is ott lehetünk.

Akarat Ereje Kupa női

Kovács Klaudia a torna legjobb kapusa (Baracs SE): Nagyon örültem, hogy újra részese lehettem az Akarat Ereje kupának. Minden évben jelen vagyunk, bár nem mindig ugyan abban a csapatban játszunk, de ez most nem is erről szólt. Dicséret illeti a szervezőket és a szponzorokat, hogy egy ilyen csodálatos napot varázsoltak Ádámnak, a csapatoknak és minden kilátogatónak.  Bízunk benne, hogy Ádám jól érezte magát,  tudjuk milyen a foci, a  küzdelemről, az összetartásról, a csapatról szól, de itt és most elsősorban Ádámról szólt! Köszönöm a Baracsi női csapatnak, hogy bíztak bennem és kevés edzés valamint egy teljes év kihagyás után, minden meccset végig védhettem. Remek csapatok jöttek össze, küzdelmes meccseket játszottunk. Köszönöm a díjat, nagyon büszke vagyok rá!   

Szuzy Anitics csantavéri lányok (Szerbia): Egy hónappal ezelőtt az edzőnk bejelentette, hogy Dunaújvárosba utazunk, a hatodik alkalommal megszervezett Akarat Ereje Kupára, melyet egy dunaújvárosi kisfiú, Szatmári Ádám támogatására rendeznek meg minden évben. Sok felől érkeztek csapatok, mi pedig nagyon élveztük a mérkőzéseket, ráadásul rengeteg emberrel megismerkedhettünk. Örültünk a meghívásnak és mindannyiunknak jólesett, hogy ránk, határon túli játékosokra is gondoltak. Ádámnak sok-sok kitartást kíván a csantavéri csapat. Hálásak vagyunk a lehetőségért.

Zumbulisz Martina a torna legjobb játékosa (Baracs SE): Ismét egy színvonalas tornán vehettünk részt, nagyon örülök, hogy a csapattal mi is ott lehettünk Ádámmal, hiszen miatta (érte), róla szólt ez az egész! Úgy gondolom, mindenki büszke lehet rá! Szeretnem megköszönni a különdíjat, örülök, hogy sokan gondolták úgy, hogy én voltam a torna legjobbja a női mezőnyben. Remélem, hogy jövőre ismét itt lehetünk majd az Akarat Ereje Kupán.

Szabó Alexandra (Dunaújváros PASE I.) a torna gólkirálynője: Minden évben egyre színvonalasabb ez a torna. Ebben az évben nemzetközi szintre is emelkedett hála a Csantavéri lányoknak. Öröm látni, hogy ennyi ember összejön egy jó ügy érdekében. Ez esetben azért, hogy segítsük Ádámot! Évről évre egyre több férfi és női csapat is jelentkezik. Mi is próbálunk mindig két csapattal szerepelni és minél jobb helyezést elérni! Sajnos most csak a második helyre értünk oda, de nem vagyunk csalódottak jövőre is meg fogjuk próbálni! A gólkirálynői címet a csapatnak köszönhetem, hiszen nélkülük nem sikerült volna.

VI. AKARAT EREJE KUPA - A VÁROS VELED - NŐK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  BARACS SE
2. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE I.
3. HELY  PAKS ASE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  ZUMBULISZ MARTIN (BARACS SE)
KAPUS  KOVÁCS KLAUDIA (BARACS SE)
GÓLKIRÁLY  SZABÓ ALEXANDRA 5 GÓL (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
CSAPATVEZETŐ  SÁNTA ISTVÁN (PAKS ASE)

2017. június 5-én Pünkösd hétfőn kerül megrendezésre a Dunaújárosi Labdarúgó Szövetség egyik legszebb és legmeghatobb hagyományörző kupája az Akarat Ereje Kupa. A sport és családi nap keretein belül, kispályás labdarúgó torna, rajzverseny, ugrálókötél bemutató, trambulin, hőlégballon és még sok egyéb színes program kerül lebonyolításra a Lemezalakító Kft pihenőparkjában. Ez a rendezvényünk már hatodik éve hivatott arra, hogy egy súlyosan beteg dunaújvárosi kisfiúnak, Szatmári Ádámnak és családjának közösen segítsünk. A segítség nem pénzügyi, hanem sokkal inkább lelki, erkölcsi és baráti támogatást jelent, a rendezvényhez pedig szerencsére évről évre mind többen csatlakoznak. 

A rendezvény főszervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és maga Szatmári Ádám, akik az egész napos rendezvényre várják a családokat is, hiszen az amatőr labdarúgó kupa mellett nagyszerű programok lesznek (ugráló vár, rajzverseny, hőlégballon-eresztés, kutyabemutató, ugráló kötél bemutató), melyeken természetesen ingyen lehet részt venni. Az esemény ismét a jótékonyság jegyében kerül megszervezésre, hiszen a DLSZ Társadalmi Felelősség bizottsága nagy meglepetéssel készül Ádámnak, melyet idén a torna előtt adunk át közösen kis barátunknak. Annyi azért elmondható, hogy nem véletlenül lett a kupa alcíme a „A Város Veled..."!

Szatmári Ádám a kupa főszervezője: Nagyon örülök, hogy újra lesz a foci kupa. Minden évben nagyon jó mérkőzéseket láttam, és biztosan az idén is így lesz. Az külön öröm, hogy vannak olyan csapatok, akik már mind az 5 kupán részt vettek, és az idén is eljönnek. Remélem jó időnk lesz, és a programok is megvalósulhatnak. Sok szeretettel várunk mindenkit aki szereti a focit, vagy csak kikapcsolódni szeretne a szabadban.

Tóth Imre a Női bizottság vezetője: Nagyon örülök annak, hogy ismét Ádámmal leszünk ezen a nagyszerű napon! Ez mindig különleges élmény. A lányoknál nagyon népes mezőny jött össze, a fiúknál a 10 kiadó hely gyorsan elkelt. Remek új dolgokkal lepjük meg Ádámot és kiváló család-barát programokkal várunk mindenkit, aki velünk akarja tölteni a Pünkösd Hétfőt!

Bíró Levente az OM csapat csapatvezetője: Azért jelentkeztünk az Akarat Ereje Kupára, mert szeretnénk kipróbálni magunkat minél több amatőr tornán. Csapatunk nagy létszámú, ami azért jó, mert így folyamatosan tud változni a keret. Legutóbb Bátaszéken, Bonyhádon, Baján, Székesfehérváron és Siófokon szerepeltünk. A játékosaink többsége Bátaszéki - és ezúttal a nemes cél mellett azért is utazunk több mint 100 kilométert, hogy városunk jó hírét vigyük Dunaújvárosba. Reméljük, hogy sikeresen szereplünk Dunaújvárosban. Sok sikert kívánunk a csapatoknak!
 
Hruby Tamás a Kinder Surprise csapat csapatvezetője: Nagyon várjuk a VI. Akarat Ereje kupát, hiszen ez az esemény talán a legkülönlegesebb a DLSZ éves versenykiírásában. Egy nagyszerű srác köré fonódik a megmérettetés, akit mindannyian tisztelhetünk kitartása és sport iránti szenvedélye miatt. Idén a rendezvény helyszíne is változott, és ha már változott akkor a programok is bővültek. Nagyszerű napnak ígérkezik így a csapattal mindenképpen részt veszünk a kupán és ha már ott vagyunk megpróbálunk minél látványosabb játékkal egy jó helyezést elérni.
 
Kovács „Koko” István csapatvezető (Chicago): Természetesen, ahogy megtudtam, hogy Dunaújvárosban lesz az „Akarat Ereje Kupa”, ahol minden évben segítenek egy kis srácnak, Ádámnak és ez a nap róla szól, természetesen az elsők között voltam, aki benevezte a csapatát. Aki ismer, az tudja, hogy a Chicago több jótékonysági kupán is részt vett már, sőt mi magunk is szerveztünk hasonlót annak idején, az I. Chicago Jótékonysági Foci Gálát Budapesten. Szóval az nem is volt kérdés, hogy ott a helyünk, nagy-nagy örömmel és ugyanazzal a csapattal érkezünk, amelyikkel legutóbb Dunaújvárosban meg nyertük a Nemzeti Kupát. Mondtam a srácoknak, hogy ez egy jótékonysági rendezvény, tehát itt ez most másról szól. Természetesen mindenki azonnal igent mondott, és elintézte, hogy ott tudjon lenni. Szóval külön köszönet hogy részt vehetünk és segíthetünk, de azért természetesen szeretnénk megnyerni ezért a szokásos erős kerettel érkezünk.
 
Tóth Tamás a dunaújvárosi Vodafone üzlet top értékesítője: A dunaújvárosi Vodafone üzletben dolgozó kollégák számára rendkívül fontos az összetartás és a jótékony cél támogatása, ezért nem volt kérdés számunkra, hogy az idén is megrendezésre kerülő Akarat ereje kupa támogatói között van a helyünk. Csapatunk jelmondata: „A Korlátlan törődés teszi különlegessé mindennapjainkat” Ezen a napon azt szeretnénk, ha Ádám is átélné ezt és egy nem mindennapi élménnyel gazdagodna. Mutassuk meg együtt,hogy az összefogás és a labdarúgás szeretet mekkora erővel bír. Arra bíztatok mindenkit, hogy látogasson el a rendezvényre és szerezzünk a nap főszereplőjének egy emlékezetes nem mindennapi élményt. Mert egy kis törődés csodákra képes!
 

ACERBIS

A legjobbak díjazása:

 • I. hely kupa + érem + díszoklevél + 9 + 1 darab ACERBIS mezgarnítúra (férfi és női mezőny)
 • II. hely kupa + érem + díszoklevél
 • III. hely kupa + érem + díszoklevél
 • IV. hely kupa + díszoklevél

Különdíjban részesül:

 • a legjobb játékos kupa + díszoklevél
 • a legjobb kapus kapus + díszoklevél
 • a gólkirály kupa + díszoklevél
 • a legjobb csapatvezető + díszoklevél

A rendezvény főtámogatója:

 • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
 • ACERBIS Duanújváros

A rendezvény főszervezője:

 • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Szatmári Ádám

Technikai információ:

 • 10 férfi és 8 női csapat

Nevezési díj:

 • 14.500,- forint / férfi csapatoknak
 • 6.500.- forint / női csapatoknak

Menetrend információ:

 • 2 ötös csoport
 • 8 továbbjutó

Sorsolás és technikai megbeszélés:

 • 2017. május 30. kedd 17.00 óra DLSZ iroda

Minden jelentkezett csapat egy ACERBIS ajándéklabdát és egy ebédet kap ajándékba a szervezőktől!

Jelentkezett csapatok:

VI. AKARAT EREJE KUPA - A VÁROS VELED / FÉRFI MEZŐNY
CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
 2. STEELWORKERS IGEN IGEN
 3. RUFORM IGEN IGEN
 4. KINDER SURPRISE IGEN IGEN
 5. CHICHAGO IGEN IGEN
 6. KEMI-KER MIRAGE IGEN IGEN
 7. SZP-ASZTALOS SE IGEN IGEN
 8. ASZTALOS GUMISZERVIZ IGEN IGEN
 9. OM IGEN IGEN
10. MAPET POWER IGEN IGEN

 

VI. AKARAT EREJE KUPA - A VÁROS VELED / NŐI MEZŐNY
CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. IKARUS-MAROSHEGY IGEN IGEN
 2. DUNAÚJVÁROS PASE I. IGEN  
 3. DUNAÚJVÁROS PASE II. IGEN  
 4. CSANTAVÉRI LÁNYOK IGEN IGEN
 5. BARACS SE IGEN  
 6. HOLLER UNFC IGEN IGEN
 7. PAKS ASE  IGEN  
 8 .VÁROSGAZDA UTÁNPÓTLÁS AKADÉMIA IGEN IGEN
VI. AKARAT EREJE KUPA  - A VÁROS VELED - CSOPORTBEOSZTÁSOK
A CSOPORT B CSOPORT
1. ZÉRÓ TOLERANCIA 1. ASZTALOS GUMISZERVIZ
2. OM 2. SZP-ASZTALOS XXL M.M.I.
3. KINDER SURPRISE 3. KEMI-KER MIRAGE
4. STEELWORKERS 4. RUFORM
5. MAPET POWER 5. CHICHAGO
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A CSOPORT
08.00 B ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 4  OM
08.20 B KINDER SURPRISE  2 - 0  STEELWORKERS
08.40 B MAPET POWER  0 - 0  ZÉRÓ TOLERANCIA
09.00 B OM  0 - 2  STEELWORKERS
09.20 B KINDER SURPRISE  2 - 0  MAPET POWER
09.40 B ZÉRÓ TOLERANCIA  1 - 4  STEELWORKERS
10.00 B OM   0 - 0  MAPET POWER
10.20 B KINDER SURPRISE  3 - 0  ZÉRÓ TOLERANCIA
10.40 B STEELWORKERS  0 - 3  MAPET POWER
11.00 B OM  0 - 1  KINDER SURPRISE
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
B CSOPORT
11.20 B ASZTALOS GUMISZERVIZ  2 - 2  SZP-ASZTALOS XXL M.M.I.
11.40 B KEMI-KER MIRAGE  2 - 1  RUFORM
12.00 B CHICHAGO  1 - 1  ASZTALOS GUMISZERVIZ
12.20 B SZP-ASZTALOS XXL M.M.I.  1 - 0  RUFORM
12.40 B KEMI-KER MIRAGE  1 - 4  CHICHAGO
13.00 B ASZTALOS GUMISZERVIZ  1 - 0  RUFORM
13.20 B SZP-ASZTALOS XXL M.M.I.  1 - 1  CHICHAGO
13.40 B KEMI-KER MIRAGE  1 - 2  ASZTALOS GUMISZERVIZ
14.00 B RUFORM  2 - 1  CHICHAGO
14.20 B SZP-ASZTALOS XXL M.M.I.  5 - 0  KEMI-KER MIRAGE
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. KINDER SURPRISE 4 4 0 0 8 - 0 12
2. STEELWORKERS 4 2 0 2 6 - 6 6
3.  MAPET POWER 4 1 2 1 3 - 2 5
4.  OM 4 1 1 2 4 - 3 4
5.  ZÉRÓ TOLERANCIA 4 0 1 3 1 - 11 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  SZP-ASZTALOS XXL M.M.I. 4 2 2 0 9 - 3 8
2.  ASZTALOS GUMISZERVIZ 4 2 2 0 6 - 4 8
3.  CHICHAGO 4 1 2 1 7 - 5 5
4.  KEMI-KER MIRAGE 4 1 0 3 4 - 12 3
5.  RUFORM 4 1 0 3 3 - 5 3
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT
14.40 (1) B KINDER SURPRISE   2(1)-(2)2  KEMI-KER MIRAGE
15.00 (2) B STEELWORKERS   1(1)-(2)1  CHICHAGO
15.20 (3) B MAPET POWER   0 - 1  ASZTALOS GUMISZERVIZ
15.40 (4) B OM   2 - 1  SZP-ASZTALOS XXL M.M.I.
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
16.00 (5) B KEMI-KER MIRAGE  0(2)-(3)0  ASZTALOS GUMISZERVIZ
16.20 (6) B CHICHAGO  2 - 1  OM
BRONZMÉRKŐZÉS
17.00 B KEMI-KER MIRAGE  3 - 2  OM
ARANYMÉRKŐZÉS
17.40 B ASZTALOS GUMISZERVIZ  1 - 0  CHICHAGO
18.00 EREDMÉNYHÍRDETÉS
VI. AKARAT EREJE KUPA  - A VÁROS VELED
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  ASZTALOS GUMISZERVÍZ
2. HELY  CHICHAGO
3. HELY  KEMI-KER MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  HORVÁTH RÓBERT (ASZTALOS GUMISZERVÍZ)
KAPUS  ŐSI GÁBOR (CHICHAGO)
GÓLKIRÁLY  IVACS GÁBOR 4 GÓL (KEMI KER MIRAGE)
CSAPATVEZETŐ  BÍRÓ LEVENTE (OM BÁTASZÉK)
SZERVEZŐ  SZATMÁRI ÁDÁM
VI. AKARAT EREJE KUPA  - A VÁROS VELED - CSOPORTBEOSZTÁSOK - NŐK
A CSOPORT B CSOPORT
1. HOLLER UNFC 1. DPASE I.
2. BARACS SE 2. IKARUS MAROSHEGY
3. DPASE II. 3. VÁROSGAZDA UA
4. PAKS ASE 4. CSANTAVÉRI LÁNYOK
VI. AKARAT EREJE KUPA  - A VÁROS VELED
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK - NŐK 
09.00 K HOLLER UNFC  1 - 4 BARACS SE
09.20 K DUNAÚJVÁROS PASE II.  1 - 1 PAKS ASE
09.40 K DUNAÚJVÁROS PASE I.  2 - 0 IKARUS MAROSHEGY
10.00 K VÁROSGAZDA UA  1 - 0 CSANTAVÉRI LÁNYOK
10.20 K HOLLER UNFC  1 - 0 DUNAÚJVÁROS PASE II.
11.40 K BARACS SE  2 - 0 PAKS ASE
12.00 K DUNAÚJVÁROS PASE I.  2 - 0 VÁROSGAZDA UA
12.20 K IKARUS MAROSHEGY  6 - 0 CSANTAVÉRI LÁNYOK
12.40 K HOLLER UNFC  0 - 1 PAKS ASE
13.00 K BARACS SE  1 - 0 DUNAÚJVÁROS PASE II.
13.20 K DUNAÚJVÁROS PASE I.  2 - 0 CSANTAVÉRI LÁNYOK
13.40 K IKARUS MAROSHEGY  2 - 2 VÁROSGAZDA UA
A NŐI A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  BARACS SE 3 3 0 0 7 - 1 9
2.  PAKS ASE 3 1 1 1 2 - 3 4
3.  HOLLER UNFC 3 1 0 2 2 - 5 3
4.  DUNAÚJVÁROS PASE II. 3 0 1 2 1 - 3 1
A NŐI B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  DUNAÚJVÁROS PASE I. 3 3 0 0 6 - 0 9
2. IKARUSZ MAROSHEGY 3 1 1 1 8 - 4 4
3.  VÁROSGAZDA UA 3 1 1 1 3 - 4 4
4.  CSANTAVÉRI LÁNYOK 3 0 0 3 0 - 9 0
NŐI EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
7. HELYÉRT
14.00 K DUNAÚJVÁROS PASE II.  6 - 1  CSANTAVÉRI LÁNYOK
5. HELYÉRT
14.20 K HOLLER UNFC  0 - 1  VÁROSGAZDA UA
ELŐDÖNTŐ
14.40 (7) K BARACS SE   3 - 0  IKARUSZ MAROSHEGY
15.00 (8) K  DUNAÚJVÁROS PASE I. 2 - 0  PAKS ASE
BRONZMÉRKŐZÉS
16.40 B IKARUSZ MAROSHEGY  0 - 1  PAKS ASE
ARANYMÉRKŐZÉS
17.20 B DUNAÚJVÁROS PASE I.  0 - 2  BARACS SE
18.00 EREDMÉNYHÍRDETÉS
VI. AKARAT EREJE KUPA - A VÁROS VELED - NŐK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  BARACS SE
2. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE I.
3. HELY  PAKS ASE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  ZUMBULISZ MARTIN (BARACS SE)
KAPUS  KOVÁCS KLAUDIA (BARACS SE)
GÓLKIRÁLY  SZABÓ ALEXANDRA 5 GÓL (DUNAÚJVÁROS PASE I.)
CSAPATVEZETŐ  SÁNTA ISTVÁN (PAKS ASE)