Szuperkupa DLSZ

Szuperkupa 2021

Esemény ideje: 
2021. augusztus 30. hétfő 19:30
Oszd meg másokkal!

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgást kedvelő sportszeretőt a hetedik alkalommal kiírt dunaújvárosi Szuperkupa mérkőzésre, mely 2021. augusztus 30-án hétfőn 19:30-kor kerül megrendezésre a DLSZ Arénában. Idén is két nagyszerű csapat között dől el a kupa sorsa. A 2020/2021-es Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság bajnoka, a Karmacsi Autó csapata mérkőzik meg a XIX. Dunaújváros Kupa győztes gárdájával a Ködi Generál kft.-vel. Vajon idén ki nyeri a Szuperkupát, és kinek a neve kerül fel a vándorserlegre?

Eddigi Szuperkupa győztes csapatok:

  • 2014. Dunaferr Vasas
  • 2015. Dunaferr Vasas
  • 2016. Karmacsi Autó
  • 2017. Karmacsi Autó
  • 2018. Karmacsi Autó
  • 2019. Karmacsi Autó
  • 2020. SZP Asztalos SE
  • 2021. ?

A sportrendezvény szervezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Főtámogató: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
Támogatója: Corso Étterem Dunaújváros

Corso Étterm Dunaújváros

 

Éliás Zsolt a Karmacsi Autó csapatvezetője: A DLSZ kezdeményezésére az új idény mindig egy rangos mérkőzéssel indul. Egy Ködi-Karmacsi találkozó mindig rangadó, pláne ha kupát is adnak érte. Most sem lesz másként. Biztos vagyok benne, hogy egy végletekig kiélezett,szoros ütközetet fogunk játszani. Tiszteljük az ellenfelet és Ködmön Zoli barátomat, de szeretnénk elhódítani a Szuper Kupát!

Ködmön Zoltán a Ködi Generál Kft. csapatvezetője: Nagyon örülünk, hogy a Dunaújvárosi kupa elnyerésével ismét eljutottunk a Szuperkupa fináléba. Nagyon várjuk a holnapi mérkőzést. Tavaly sajnos nem sikerült elnyernünk az egyik legrangosabb Városi kupát, melyen alul maradtunk az SZP Asztalos ellen. Most nagyon készülnek a srácok.Tudjuk, hogy a négyszeres Szuperkupa győztes Karmacsi Autó ellen nehéz dolgunk lesz, de a labda kerek és a fiúk mindent megtesznek, hogy idén mi emelhessük magasba a győzteseknek jaró díjat! Garantáljuk, hogy a mérkőzés nézői nagy derbit láthatnak. Sok sikert kívánok mindkét csapatnak! Hajrá foci!

VIII. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2021
2021. AUGUSZTUS 30. HÉTFŐ 19:30 ÓRA DLSZ ARÉNA

KARMACSI AUTÓ 

2 - 1

 KÖDI GENERÁL KFT.

50' VINCZE DEZSŐ, 59' SZALANCZI GERGŐ GÓLSZERZŐK  48' FACSKÓ JÓZSEF 

Ötödszörre örülhetett a Karmacsi

A Karmacsi Autó gárdája nyerte a kispályás labdarúgók 2021-es dunaújvárosi Szuperkupáját, miután a fináléban 2-1-re legyőzte a Ködi Generál Kft. csapatát. 

A Szuperkupa döntőjével kezdődött meg a városi kispályás labdarúgók 2021/2022-es szezonjának őszi idénye a DLSZ Arénában hétfőn este fél nyolctól. A találkozón a legutóbbi bajnokság Acerbis osztályának győztese, a Karmacsi Autó FC, illetve a Dunaújváros Kupát megnyerő Ködi Generál Kft. csapatai mérték össze egymással erejüket, s a meccs pikantériáját az adta, hogy ez a találkozó nemcsak a Szuperkupa sorsáról döntött, hanem – a csapatok megegyezése alapján – már bajnoki pontokat is osztottak érte.

Ahogy az várható volt, a mérkőzés rendkívül komoly csatát hozott, a tavaly óta tovább erősödő Ködi Generál alaposan megizzasztotta a rekordbajnokot, de az első felvonásban csak helyzetekig jutottak a felek gólig, gólokig nem. A fordulás után sem változott a játék képe, óriási csatát vívtak egymással a felek, ám mikor a 48. percben Facskó József megszerezte a vezetést a Ködinek, úgy tűnt, a Dunaújváros Kupa győztese örülhet majd a Szuperkupa elnyerésének is.

A Karmacsi azonban nem adta fel, mindössze pár másodperccel a lefújás előtt Vincze Dezső találatával kiegyenlített, így jöhetett a ráadás. Melyben mindkét gárdának megvoltak a lehetőségei a vezetés megszerzésére, ám ez Szalánczi Gergő révén a Karmacsinak jött össze az 59. percben, s mivel a bajnoki címvédő a lefújásig megőrizte minimális előnyét, így 2016, 2017, 2018 és 2019 után újra sikerült elhódítania a Szuperkupát.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Corso Étteremnek és az Mprint Dekoráció Stúdiónak köszönjük a támogatást!

Éliás Zsolt a Karmacsi Autó csapat csapatvezetője: Aki ma kilátogatott,azt hiszem sokáig nem felejti el ezt az összecsapást! A két dunaújvárosi gárda szenzációs mérkőzést játszott, ahol mind a két csapat megérdemelte volna, hogy magasba emelhesse a trófeát.Talán az döntött a javunkra, hogy az utolsó pillanatig higgadtak tudtunk maradni. Gratulálok a csapatomnak, mert hatalmas tartása van, egyszerűen egy nagyszerű társaság! Sok ilyen mérkőzésre lenne szükség és újra sok néző visszatérne a pálya szélére. Külön kiemelném a játékvezetőket, akik nagyszerűen látták el feladatukat ezen a parázs mérkőzésen.

Ködmön Zoltán a Ködi Generál Kft. csapatvezetője: Szeretnék gratulálni mindkét csapatnak! Hatalmasat fociztak a játékosok! Külön gratulálok a csapatomnak, akik mindent megtettek , hogy megnyerjék a Kupát! De ez sajnos ma nem sikerült. Tudtuk, hogy szoros, 1 gólos meccs lesz. Úgy érzem , hogy ezen a mérkőzésen mindkenki nyert. Nem csak a játékosok, hanem azok a nézők is, akik kilátogattak erre a nagy derbire! Külön köszönjük nekik a buzdítást! Gratulálok a győztes csapatnak és Éliás Zsolt barátomnak! Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést! Barabás Mihálynak és Nagy Lászlónak pedig a korrekt játékvezetést! 

Nagy Milán a DLSZ Játékvezetői Bizottség elnöke: Rendkívül színvonalas, igazi futballmérkőzés szemtanúja lehetett az a szépszámú nézősereg, aki kilátogatott a Szuper kupa fináléjára, a DLSZ Arénába. Igazi presztízsharc folyt a pályán két remekül felkészített, egyenként is kiváló játékosokból álló csapatok között, mindez kiváló játékvezetés mellett. Már az első félidőben érezni lehetett, hogy csupán csak egy gól fog dönteni a mérkőzésen. Rendkívül izgalmasan alakult a játék, hiszen 49. percig nem esett gól, aztán az utolsó percben kettő is. Majd a hosszabbításban eldőlt a kupa sorsa egy villanásnak köszönhetően. Rengeteg pozitívumot láttam, amik közül kiemelném a rendkívül magas szintű játékvezetést, és a korrekt sportszerű hozzáállást a csapatok részéről.

Nagy Márk a Szuperkupa legjobb játékosa: A beharangozó alapján egy jó iramú, szoros mérkőzésre számított mindkét csapat, ami így is lett, mivel egy jó erőből álló ellenféllel játszottunk egy ki-ki meccset. Azt hiszem, aki kilátogatott, az nem fogja elfelejteni ezt a remek “csörtét”. Már a mérkőzés elején tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen mi csak heten voltunk, míg náluk 11-12 fő vett részt, tehát folyamatosan tudtak frissíteni. Voltak lehetőségek mindkét oldalon, tényleg egy parázs mérkőzés volt. Az utolsó két percben kaptunk egy szabadrúgást, úgy 8-9 méterre a kaputól, de sajnos nem tudtuk értékesíteni. A másik oldalon egy szabadrúgást követően nekik mindez összejött. Ekkor átálltunk 6 az 5-re és egy gyors középre passz után Vincze Dezső szépen befordulva elrakta a labdát a bal alsó sarokba. Ekkor jött a 2 x 5 perces hosszabítás, ahol Szalánczi Gergő egy lecsorgó labdát fantasztikus mozdulattal gurított el a kapus lába mellett. Összességében egy nagyon jó kis meccs kerekedett ki. Örülök, hogy sikerült megnyernünk ezt a kupát. Külön köszönet a különdíjért, de úgy gondolom, hogy a csapatunkból bárki megérdemelte volna, mert együtt küzdött mindenki a győzelemért. Most már a bajnokság megnyerése a cél, de ahogy ez a mérkőzés is mutatja, ebben az évben sem lesz könnyű dolgunk. Gratulálok a Ködi Generálnak is, mivel egy nagyon jól szervezett csapat ,sok technikás játékossal, akikkel mindig egy igazi rangadót játszunk. Szerencsére tegnap mi jöttünk ki jobban ebből a párharcból. Sok sikert kívánok nekik innen is a bajnokságra!

VIII. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2021
VÉGEREDMÉNY
GYŐZTES  KARMACSI AUTÓ
EZÜST  KÖDI GENERÁL KFT.
A SZUPERKUPA KÜLÖNDÍJASA
DMJV70 & DLSZ50  NAGY MÁRK (KARMACSI AUTÓ)