Szuperkupa DLSZ

Szuperkupa 2019

Esemény ideje: 
2019. augusztus 26. hétfő 19:30
Oszd meg másokkal!

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgás kedvelő sportszeretőt a hatodik alkalommal kiírt dunaújvárosi Szuperkupa mérkőzésre, mely 2019. augusztus 26-án hétfőn, 19.30-kor kerül megrendezésre a DLSZ Arénába. Idén is két nagyszerű csapat között dől el a kupa sorsa. A 2018/2019-es Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság aranyérmese, a Karmacsi Autó FC mérkőzik meg a XVII. Dunaújváros Kupa győztes gárdájával, a nagy ríválissal a Dunaferr együttesével.

Eddigi Szuperkupa győztes csapatok:

  • 2014. Dunaferr Vasas
  • 2015. Dunaferr Vasas
  • 2016. Karmacsi Autó FC
  • 2017. Karmacsi Autó FC
  • 2018. Karmacsi Autó FC

A sportrendezvény szervezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Támogatója: Corso Étterem, Dunaújváros

Corso Étterm Dunaújváros

Kalácska András elnök (DLSZ):  Úgy gondolom nagyszerű ötlet volt 6 évvel ezelőtt kiírni a dunaújvárosi Szuperkupát. Igazi presztízs mérkőzés lett belőle, hiszen a résztvevő csapatok is komolyan veszik a megmérettetést. A Szuperkupával pedig megkezdjük az általunk kiírt 2019/2020-as bajnoki szezont a városi amatőr kispályás labdarúgók részvételével. A szövetség elnökeként már várom a Karmacsi Autó és a Dunaferr szezonnyitó mérkőzést, hiszen itt tudjuk meg, hogy idén ki szerzi meg a legelső serleget a 2019/2020-as évben! Sportszerű mérkőzést és sok sikert kívánok mindkét csapatnak! A szurkolókat pedig sok szeretettel várjuk a DLSZ Arénában!

Éliás Zsolt csapatvezető (Karmacsi Autó FC.): Nagyszerű mérkőzésre van kilátás az idei Szuperkupa döntőben, hiszen a Dunaferr csapatával mindig kiélezett csatát vívunk. Nekünk ráadásul azért is fontos, mert készülünk a Minifoci Euro Cup-ra, amit Olaszországban tartanak. Ez a mérkőzés kiváló alkalom lesz arra, hogy újra élesben gyakorolhassunk egy méltó ellenféllel. Természetesen célunk, hogy újra elhódítsuk a serleget! Biztosítok mindenkit, hogy nagyon jó küzdelem várható, remélem sok néző előtt.

Tóth Imre csapatvezető (Dunaferr): Nagy csatára és jó mérkőzésre számítunk. Készülünk a találkozóra és biztosak vagyunk abban, hogy a kilátogató nézők nem fognak csalódni. Színvonalas, küzdelmes összecsapás lesz – reményeink szerint számunkra kedvező végeredménnyel.

VI. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2019
2019. AUGUSZTUS 26. HÉTFŐ 19.30 ÓRA DLSZ ARÉNA

KARMACSI AUTÓ FC 

4(2)-(1)2

 DUNAFERR

KŐVÁRI LÁSZLÓ (3), IVACS GÁBOR  GÓLSZERZŐK  FARKAS VIKTOR, PONCOK CSABA

Karmacsi Autó FC Szuperkupa 2019

Éliás Zsolt (Karmacsi Autó) csapatvezető: Nagyszerű mérkőzés volt és külön örülök, hogy rendkívül sportszerű keretek között zajlott le a találkozó. Jobban kezdett a Dunaferr, az elején bajban is voltunk, de szerencsére átvészeltük ezt az időszakot. Azt gondolom utána már a mi akaratunk érvényesült. Ez furcsán hangzik, mert inkább védekeztünk. A kontrákra építettük most a játékunkat, ezzel az ellenfél  nem igazán  tudott mit kezdeni. Rövid volt a kispadunk, viszont nagy a szívünk, talán ez volt a másik döntő momentum a mérkőzés alatt. Köszönjük a szurkolóknak!

VI. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2019
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  KARMACSI AUTÓ FC
2. HELY  DUNAFERR
A SZUPERKUA KÜLÖNDÍJASA
JÁTÉKOS  KŐVÁRI LÁSZLÓ (KARMACSI AUTÓ FC)

Kővári lászló DLSZ 2019

Kővári László (Karmacsi Autó) a mérkőzés játékosa: Nagyon örülök, hogy pár évvel ezelőtt, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség kezdeményezésére mindig "rangadóval" indul az új szezon, ami az elmúlt év két kupasorozat győztesének összecsapásával zajlik. Csapattársaimnak, illetve a csapategységnek köszönhetően érdemelhettem ki a döntő játékosának járó díjat, amire nagyon büszke vagyok. Akik kilátogattak a mérkőzésre, azok egy sportszerű egyben kiélezett, fordulatos mérkőzést láthattak, amit úgy gondolom nehezen, de megérdemelten nyertünk meg. Külön köszönet jár Karmacsi Tamásnak és Éliás Zsoltnak, hogy mindenben segítik a csapatot.

Dunaferr 2019 Szuperkupa

Tóth Imre (Dunaferr) csapatvezető: Remek közönségszórakoztató találkozó volt, ami nagyszerű ráhangolódást kínált mindkét csapatnak a bajnokságra. Az ilyen rangadókon megszokott nagy iram mellett ezúttal a gólok sem maradtak el. Nagyon jól kezdtünk gólt lőttünk, a kapufát is eltaláltuk és több nagy ziccert is kidolgoztunk. A folytatásban azonban sikerült az egyenlítés ellenfelünknek, majd az előnyt is megszerezték. A második játékrészben egalizáltunk és úgy tűnt, hogy kézben tartjuk a mérkőzést, mégis gólt kaptunk, sőt a hajrában egy szerencsés találattal el is dőlt a Szuperkupa sorsa. Természetesen gratulálunk a Karmacsi Autó csapatának. A bajnokságban hamarosan ismét megütközünk.