IV. Nemzeti Foci Kupa Dunaújváros

IV. Nemzeti Kupa - A Futball Egységet Teremt

Esemény ideje: 
2018. március 15. csütörtök 08:30
Oszd meg másokkal!

Több mint 100 (egészen pontosan: 107) amatőr labdarúgó húzott futball-cipőt Nemzeti Ünnepünkön, hogy megmérkőzzön immár negyedik alkalommal a Nemzeti Kupáért. Jó mérkőzéseket vártunk az erős mezőnytől és nem is csalódtunk. Már a csoportmeccseken is zörögtek rendesen a hálók (ekkor született egyébként az a találat is, ami később kiérdemelte a nap pillanatának járó díjat), azonban az egyenes kieséses szakasz izgalmai minden várakozást felülmúltak. Két találkozó is büntetőkkel tudott csak eldőlni, míg egy minimális siker, meg egy nagyobb különbségű diadal után fel is tudtuk írni a táblára az elődöntő párosítását.

Nemzeti kupa DLSZ

Az elődöntőkben ugyan nem volt szükség a büntetőkre, de az utolsó pillanatokig kérdéses volt mindkét találkozón, hogy ki jut a döntőbe. Végül az egész nap kiemelkedő teljesítményt nyújtó Gaszisportvideo csapata úgy harcolta ki az aranymérkőzés jogát, hogy soraikban egy hölgy (név szerint: Pasker Renáta) is szerepelt – néhol férfiakat megszégyenítő harcossággal és technikai tudással. Az erre a tornára összeálló Steel City gárdája mégis talán egy kicsivel esélyesebbnek tűnt és miután a bronzcsatában (ismét büntetőpárbajt követően) győzött az SZP-Asztalos gárdája a Hamutiprók ellen – következhetett a Nemzeti Kupa döntője. Kiegyenlített erők küzdelmét láthattuk, amit végül egy kapuskidobást követő szituációból megszületett találat döntött el a Gaszisportvideo javára.

Gaszisportvideo DLSZ 2018

Nagyszerű sportnap volt, ahol természetesen nem csak sportolással, hanem koszorúzással is megemlékeztünk a 48-as Forradalom és szabadságharc hőseiről. A játék, a kispályás labdarúgás pedig örök – ezt ismét bizonyítottuk és így lesz ez majd jövőre is, hiszen az ötödik Nemzeti Kupára ismét nagy szeretettel várjuk akkor is a csapatokat!

Gászler Ferenc (Gaszisportvideo), győztes csapat csapatvezetője:  Ismét elmondhatjuk, hogy egy nagyszerű rendezvényen vagyunk túl. A torna során kivétel nélkül nagyon sportszerű mérkőzéseket játszottunk, az ellenfelek pedig kiváló játékosokból álló alakulatok voltak. Hatalmas öröm számunkra, hogy sikerült megnyernünk a tornát! A negyeddöntő megnyerése után kezdtük elhinni igazán, hogy van esélyünk a végső győzelemre, a küzdés pedig meghozta az eredményt. Köszönetet szeretnék mondani a szponzorunknak Gászler Krisztiánnak, hiszen az ő segítségével tudtunk indulni a tornán!

Cseke Péter és Molnár Zoltán

Cseke Péter (SZP Aszatlos), a torna gólkirálya: Nagyon tetszett a Nemzeti torna, nagyon gördülékeny és színvonalas volt a lebonyolítás. Úgy gondolom, hogy 7-8 csapat szinte azonos képességű volt, apró momentumok döntöttek a helyezések eldöntése kapcsán. Én teljesen új játékos voltam ebben a közegben, valamint a csapatomban is először játszottam és még nem szerepeltem a DLSZ kupáin. A szervezés magas színvonalú volt és az nagyon tetszett, hogy végre nem csak az első kettő jutott tovább a csoportból, ami azt biztosította, hogy több meccs lejátszásával lehetett eljutni a döntőig. A díjamról annyit szólnék, hogy szerencsére nekem is jól sikerült a szereplésem a pályán, de a csapatom is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megszereztem a gólkirályi címet. Gratulálok mindenkinek!

Petrás Gábor DLSZ főtitkár

Petrás Gábor főszervező, a DLSZ főtitkára: - Ez volt az első alkalom, hogy egyszerre három tornát rendeztünk, s ugyan nagyobb szervezőmunkát igényelt, viszont egy igazi futballcsemegét jelentett számunkra, valamint a résztvevő csapatok számára is a nemzeti ünnepen, hiszen egyszerre három kupával tudtuk megmozgatni az amatőr sportolókat. Nagyon élveztük ezt a napot, rengeteg sportoló látogatott ki csütörtökön a sportcsarnokba, s reméljük, hogy a résztvevő csapatok is elégedettek voltak a rendezvénnyel.

Nemzeti Kupa DLSZ 2018

Vincze Dezső (Steel City), a Nemzeti Kupa legjobb játékosa: Először is nagyon örülök, hogy ilyen sok embert megmozgató rendezvényen vehetünk részt. Csapatom a Steel City a barátság jegyében állt össze erre a kupára. Eredménykényszer nélkül ugyan, de evés közben jön meg az étvágy. A csoport győzelem és az a bravúr, amivel sikerült a Steelworkers csapatát legyőzve tovább jutást is kiharcolni, kellő lendületet adott a egészen a döntőig. Ott az egésznap lenyűgöző játékot bemutató Gaszisportvideo csapata legyőzött minket. Elismerem: megérdemelten, pláne úgy, hogy a pályán volt Pasker Renáta aki férfiakat megszégyenítő játékkal rukkolt elő ismét. Szóval minden elismerésem az övék. Nagyon boldog vagyok három egymás követő évben (két alkalommal elsőként most másodiként) sikerült a dobogón végezni. Az külön öröm, hogy mind három kupán sikerült különdíjat is nyernem. Az idei díjak a megfelelő helyre kerültek. Köszönjük Dunaújváros, köszönjük DLSZ!

Kovács Ádám (Gaszisportvideo), a torna legjobb kapusa: Szeretném megköszönni a DLSZ-nek a díjat, illetve Gászler Ferencnek, hogy elhívott a tornára, amin remekül éreztem magam - egy nagyon jó csapatban. Ismét izgalmas és gólokban gazdag meccseket lehetett látni és átélni. Remélem, hogy hamarosan ismét részt tudok venni hasonló rendezvényen.

Balogh Dávid (Rozé Fröccs), „Nap pillanata” díjas: Nagyon örülök, hogy ismét részt tudtunk venni egy  DLSZ által rendezett színvonalas tornán! Külön öröm számomra, hogy az első alkalommal átadott „Nap pillanata” díjat én vehetem át! Sajnos most csapatként nem sikerült előkelő helyen végeznünk, de kisebb gyógyír ez a díj a csapat számára is! Gratulálok minden csapatnak és különdíjazottnak!

IV. NEMZETI FOCI KUPA - DUNAÚJVÁROS MEGEMLÉKEZIK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  GASZISPORTVIDEO
2. HELY  STEEL CITY
3. HELY  SZP-ASZTALOS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  VINCZE DEZSŐ (STEEL CITY)
KAPUS  KOVÁCS ÁDÁM (GASZISPORTVIDEO)
GÓLKIRÁLY  CSEKE PÉTER (SZP-ASZTALOS SE) 3 GÓL
DLSZ+  PASKER RENÁTA (GASZISPORTVIDEO)
A NAP PILLANATA  BALOGH DÁVID (ROZÉ FRÖCCS)

Képek a Nemzeti Kupáról (katt a képre)

Facebook képek DLSZ

IV. Nemzeti Kupa

A Futball Egységet Teremt - Ünnepeljünk együtt! Immár negyedik alkalommal szólítja „harcba” a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az amatőr labdarúgókat Nemzeti Ünnepünkön, március 15-én! Sporttal ünnepelni, gólokkal, cselekkel emlékezni nagyszerű elődeinkre igazi „Dunaújvárosi Hungarikum”. Ismét népes a mezőny és a nevezésekből is jól látni, hogy egy színvonalas torna teszi majd még fényesebbé március 15-ét. A remek hagyomány évről-évre népszerűbb és mindannyian kíváncsian várjuk, hogy a nap végén ki emelheti fel majd a Nemzeti Trófeát! Várunk mindenkit szeretettel március 15-én, csütörtökön a Dunaújváros Sportcsarnok nagytermében reggel 8 órakor. A kupara 10 csapat nevezését fogadjuk el!

Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, a második és a harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát, érmet és foci labdát ad át a díjátadó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, kapust és a torna gólkirályát egy-egy emlékserleggel díjazza a nap végén.

Várunk tehát mindenkit szeretettel március 15-én, csütörtökön a Dunaújváros Sportcsarnok nagytermében reggel 8 órától. Természetesen a sportrendezvény ingyenesen tekinthető meg, ahol büfé várja a kilátogatókat. Várjuk a csapatok jelentkezését!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2018. március 15. csütörtök 08.00 - 19.00
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok - Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Nimrod Energy Drink
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: Nincs megkötés 
Jelentkezési díj: 11.999 Ft / Csapat
Minden játékos: NIMROD Energia Italt kap
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2018. február 27. 15.00 óra
Helyszín: DLSZ iroda. Dunaújváros, Városháza tér 1. VIII. emelet 805 iroda

Nemzeti kupa díjazása:

1. hely: kupa + 14 darab érem + díszoklevél + foci labda
2. hely: kupa + 14 darab érem + díszoklevél + foci labda
3. hely: kupa + 14 darab érem + díszoklevél + foci labda
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
A Nap Pillanata: díszserleg + díszoklevél
Ajándék: minden játékos 1 darab „Nimrod” energia italt kap.

A IV. Nemzeti Kupa Kispályás Labdarúgó Torna részvételi jelentkezése a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. A nevezési díjat legkorábban befizető 10 csapat nevezését fogadjuk el. Fontos információ, hogy a jelentkezett csapatok nevezése akkor válik véglegessé, ha a nevezési díjat befizette! Piros színnel jelöljük a benevezett csapatokat!

IV. NEMZETI FOCI KUPA - DUNAÚJVÁROS MEGEMLÉKEZIK
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. STEELWORKERS IGEN IGEN
 2. ROZÉ FRÖCCS IGEN IGEN
 3. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
 4. RUFORM IGEN IGEN
 5 .SZP-ASZTALOS SE IGEN IGEN
 6. HAMUTIPRÓK IGEN IGEN
 7. STEEL-CITY IGEN IGEN
 8. GASZISPORTVIDEO IGEN IGEN
 9. SIKERABLAK GSV IGEN IGEN
 10. MIRAGE - DUNASZERSZÁM KFT IGEN IGEN
 ASZTALOS GUMISZERVIZ IGEN  
 NATIONAL IRON TEAM IGEN  
 CHICHAGO IGEN  
 OBELISK FC IGEN  
 KEMI-KER KFT IGEN  
 DUCSAO IGEN  
 SÖRÖSÖK IGEN  
CSOPORTBEOSZTÁS
 "A" CSOPORT  "B" CSOPORT
1. HAMUTIPRÓK 1. STEELWORKKERS
2. STEEL-CITY 2. SZP ASZTALOS SE
3. GASZISPORTVIDEO 3. ROZÉ FRÖCCS
4. ZÉRÓ TOLERANCIA 4. SIKERABLAK GSV
5. MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT 5. RUFORM
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK - A CSOPORT
DUNAÚJVÁROS, 2018. MÁRCIUS 15. CSÜTÖRTÖK
08.00  HAMUTIPRÓK 0 - 1 STEEL-CITY
08.20 GASZISPORTVIDEO 6 - 1 ZÉRÓ TOLERANCIA
08.40 MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT 0 - 1 HAMUTIPRÓK
09.00 ZÉRÓ TOLERANCIA 1 - 2 STEEL-CITY
09.20 MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT 3 - 2 GASZISPORTVIDEO
09.40 HAMUTIPRÓK 2 - 1 ZÉRÓ TOLERANCIA
10.00 STEEL-CITY 2 - 0 MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT
10.20 GASZISPORTVIDEO 5 - 0 HAMUTIPRÓK
10.40 ZÉRÓ TOLERANCIA 1 - 3 MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT
11.00 STEEL-CITY 3 - 3 GASZISPORTVIDEO
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK - B CSOPORT
DUNAÚJVÁROS, 2018. MÁRCIUS 15. CSÜTÖRTÖK
11.20 STEELWORKERS 0 - 0 SZP ASZTALOS SE
11.40 ROZÉ FRÖCCS 1 - 1 SIKERABLAK GSV
12.00 RUFORM 0 - 1 STEELWORKERS
12.20 SIKERABLAK GSV 1 - 1 SZP ASZTALOS SE
12.40 RUFORM 2 - 0 ROZÉ FRÖCCS
13.00 STEELWORKERS 0 - 1 SIKERABLAK GSV
13.20 SZP ASZTALOS SE 1 - 0 RUFORM
13.40 ROZÉ FRÖCCS 1 - 1 STEELWORKERS
14.00 SIKERABLAK GSV 0 - 4 RUFORM
14.20 SZP ASZTALOS SE 1 - 1 ROZÉ FRÖCCS
 AZ A CSOPORT VÉGEREMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  STEEL - CITY 4 3 1 0 8 - 4 10
2.  GASZISPORTVIDEO 4 2 1 1 16 - 7 7
3.  HAMUTIPRÓK 4 2 0 2 3 - 7 6
4.  MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT. 4 2 0 2 6 - 6 6
5.  ZÉRÓ TOLERANCIA 4 0 0 4 4 - 13 0
A B CSOPORT VÉGEREMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. SZP-ASZTALOS SE 4 1 3 0 3 - 2 6
2. RUFORM 4 2 0 2 6 - 2 6
3. SIKERABLAK GSV 4 1 2 1 3 - 6 5
4. STEELWORKERS 4 1 2 1 2 - 2 5
5. ROZÉ FRÖCCS 4 0 3 1 3 - 5 3
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ - NEGYEDDÖNTŐK
DUNAÚJVÁROS, 2018. MÁRCIUS 15. CSÜTÖRTÖK
14.40 (1) STEEL - CITY  1 - 0 STEELWORKERS
15.00 (2) GASZISPORTVIDEO 

1(2)-(0)1

SIKERABLAK GSV
15.20 (3) RUFORM

0 - 0

(0 - 2)

 HAMUTIPRÓK
15.40 (4) SZP-ASZTALOS SE 6 - 0  MIRAGE DUNASZERSZÁM KFT.
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ - ELŐDÖNTŐK
16.00 (A) STEEL CITY 2 - 0 HAMUTIPRÓK
16.20 (B) GASZISPORTVIDEO 2 - 1 SZP-ASZTALOS SE
BRONZMÉRKŐZÉS
16.40 HAMUTIPRÓK

2 - 2

(0 - 2)

SZP-ASZTALOS SE
ARANYMÉRKŐZÉS
17.00 STEEL CITY 0 -1 GASZISPORTVIDEO
17.20 EREDMÉNYHIRDETÉS
IV. NEMZETI FOCI KUPA - DUNAÚJVÁROS MEGEMLÉKEZIK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY GASZISPORTVIDEO
2. HELY STEEL CITY
3. HELY SZP-ASZTALOS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS VINCZE DEZSŐ (STEEL CITY)
KAPUS KOVÁCS ÁDÁM (GASZISPORTVIDEO)
GÓLKIRÁLY CSEKE PÉTER (SZP-ASZTALOS SE) 3 GÓL
DLSZ+ PASKER RENÁTA (GASZISPORTVIDEO)
A NAP PILLANATA BALOGH DÁVID (ROZÉ FRÖCCS)