II. Adventi Foci Kupa - Családok Átmeneti Otthona

II. Adventi Foci Kupa

Esemény ideje: 
2018. december 22. szombat 09:00
Oszd meg másokkal!

II. Adventi Foci Kupa - Családok Átmeneti Otthona

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség második alkalommal szervezi meg az Adventi Foci Kupát, melynek célja, hogy azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs arra lehetőségük, hogy szervezett formában sportoljanak, egy karácsonyi focikupát szervezzen. Az esemény 2018. december 22-én kerül megrendezésre a Dunaújvárosi Sportcsarnok kistermében. Idén is az Útkeresés Segítő Szolgálat munkáját kívánja segíteni a szövetség egy vidám hangulatú, jótékonysági torna lebonyolításával, akik nap, mint nap segítséget nyújtanak a szociálisan rászoruló családok számára. Természetesen, a gyermekek ez alkalommal sem távoznak élmények és meglepetések nélkül a pályáról, hiszen a rendezvény főtámogatója Kocsis Tamás a mérkőzések után személyre szabott ajándékokkal kedveskedik a résztvevő gyerekeknek. Természetesen kupákat és érmeket is kapnak a gyerekek. A karácsonyi finomságokról pedig a Széchenyi Pékség és a Kürtős Műhely gondoskodik, akiknek a szövetség köszönettel tartozik, hogy hozzájárulnak a jótékonysági eseményhez.

Boross Balázs Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona csoportvezető: Örömmel fogadtuk, hogy idén is megrendezésre kerül az Adventi Kupa, mellyel a DLSZ az Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthonának családjait támogatja. A focikupán az intézmény korábbi és jelenleg itt élő gyermekei vesznek részt. Összesen 24 gyermekkel érkezünk, akik három csapatban mérik össze tudásukat. A gyerekek lelkesen várják az eseményt, melyre néhányan a szövetség tagjaival közösen, egy kreatív foglalkozás keretein belül karácsonyi díszeket  készítettek. Melyekkel, majd kupa karácsonyfáját fogjuk együtt feldíszíteni. Bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is jó hangulatban telik a program és a gyerekek sok élménnyel gazdagodnak.

Köszönjük a DLSZ kollégáinak Dudar Katalinnak, Szűcs Viviennek, Dénes Nikolettnek, illetve a program további támogatóinak a Pizza Paradisenak és a Kürtöskalács Műhelynek és a Széchényi Pékségnek a támogatásukat és munkájukat.

Kocsis Tamás Paradise Pizzéria tulajdonosa, a kupa főtámogatója:  Idén is egy cél vezérel! Az idei esztendőben sem változott a célom. Mosolyt, csillogó szemeket, boldog és jókedvű gyerekeket szeretnék látni. Feladatomnak érzem, hogy jótékonykodjak. Minden évben próbálom a hátrányos helyzetű családoknak, gyerekeknek a Karácsonyt, szebbé tenni. Idén a dunaújvárosi gyermekek mellett tettem le a voksom. A DLSZ szervezésén belül az Adventi Foci Kupa nyújt keretet a jótékony akciómnak. Eddig mindig magánszemélyként adományoztam. Idén a Pizza Paradise nevében teszem ezt! A kupa főtámogatója vagyok, remélem tudok segíteni és ezáltal a szeretet ünnepét meghitté varázsolni. Szimpatikus és példaértékű a DLSZ munkája. A sport mellett környezetükre is figyelnek, lehetőségük szerint támogatják az arra rászorult embereket, intézményeket. Külön kiemelném a mostanában beindult, gyermekekkel történő foglalkozásokat. Legyen az ovi vagy éppen a suli foci. Nagy izgalommal várom már az Adventi kupa mérkőzéseit és a mérkőzések végkimenetelét. Biztos vagyok benne, hogy még jó összecsapásokat is látok. A nap végén pedig díjakkal, ajándékokkal és természetesen pizzával kedveskedünk a gyerekeknek. Családommal követem végig az eseményeket december 22-én. Mindenkinek sok sikert kívánok és áldott békés Karácsony

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2018. december 22. szombat 12.00 - 14.00
 • Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem - Dunaújváros, Eszperantó út 2. - 4.
 • Főtámogató: Paradise Pizzéria, Dunaújváros
 • Támogató: Széchényi Pékség, Kürtős Műhely
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: 3 meghívott csapat
 • Minden gyerek: Csokis bejglit, kürtös kalácsot és ajándékot kap

Adventi foci kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • DLSZ + díj: kupa + díszoklevél
II. ADVENTI FOCI KUPA 
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
11.30 VILLÁMLÁBÚAK  4 - 2  TÖRPERŐSEK
12.00 VERHETETTLEN NYOLCAK  5 - 6  VILLÁMLÁBÚAK
12.30 CSAOSOK  4 - 4  DLSZ TEAM
13.00 TŐRPERŐSEK  1 - 6  VERHETETTLEN NYOLCAK
13.30 DÍJÁTADÓ ÉS AJÁNDÉKOZÁS
II. ADVENTI FOCI KUPA
VÉGEREDMÉNYE
1. HELY  VILLÁMLÁBÚAK
2. HELY  VERHETETTLEN NYOLCAK
3. HELY  TÖRPERŐSEK
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
DLSZ + DÍJ  KOCSIS TAMÁS A KUPA FŐTÁMOGATÓJA

Adventi kupa 2018 DLSZ

Adventi foci a jótékonyság jegyében

Adventi kupa 2018 DLSZ

Csillogó szempárok, advent, boldogság! Ezzel a hárommal leginkább, de még rengeteg gyönyörű jelzővel lehetne illetni az idei Advent Kupát. Nagyszerű mérkőzések, tehetséggyanús játékosok és csodálatos ajándékok. A kupán a gálamérkőzést a DLSZ team, A családok átmeneti otthona dolgozói ellen játszották. Az összecsapás végkimenetele egy barátságos 4-4es végeredményt hozott. Összeségében minden párharc éles volt és a gyerekek élvezték a focit. Kocsis Tamás által az ajándékok is segítő és boldog hatást váltott ki a gyerekekre. Kovács István Görög katolikus parókus az ajándékozás előtt szólt a gyerekekhez. Ismertette, hogy a hit és a szeretet mindent felülír és ez a legfontosabb az életben. Mindenkinek legyen meghitt a szeretet ünnepe!

Adventi kupa 2018 DLSZ

Petrás Gábor a  Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára: Nyilván ezúttal nem az volt a lényeg, hogy ki lesz az első, hanem az, hogy ezek a hátrányos helyzetű gyerekeknek és családoknak kicsit szebbé tegyük a karácsonyát, s emellett sportolni is tudjanak, hiszen szövetségünk számára azért az a legfontosabb, hogy mindenkivel megszerettessük a labdarúgást. Idén is arra kértük a gyerekeket, hogy egy levélben fogalmazzák meg, mire lenne szükségük a Jézuskától, s a kívánságaikat a díjátadót követően ezúttal is teljesíteni tudtuk, így mindenki megkapta azt a kis sportfelszerelést, amire vágyott. Az ajándékozás előtt Kovács István, a helyi görögkatolikus egyházközség parókusa beszélt a gyermekeknek a karácsonyról, a szeretetről és a hitről, nagyon szép pillanatai voltak ezek a mai rendezvénynek. Az ajándékokat a torna főtámogatójának Kocsis Tamásnak köszönhettük, aki már most is jelezte, hogy jövőre is a rendezvény mellé áll. Nagyon örültünk annak, hogy mosolyt csalhattunk ma a gyermekek arcára, szóval egyértelmű, hogy jövőre is megpróbáljuk elérni ugyanezt.

Adventi kupa 2018 DLSZ

Kocsis Tamás Paradise Pizzéria tulajdonosa, a kupa főtámogatója: Tiszta szívvel és lélekkel jótékonykodtam CSALÁDOMMAL, jól esett látni a gyerekeket ahogy örültek. Jövőre is biztos keresem a lehetőséget, a jó cél érdekében. A DLSZ-ben a rendezvény színvonalát illetően nem csalódtam, nagyszerűen megoldottak mindent. A mérkőzések hangulata is kiváló volt. Örülök, hogy tudtam segíteni és szebbé tenni a gyerekek karácsonyát! Mindenkinek kellemes ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog újévet kívánok!

Adventi kupa DLSZ 2018

Boross Balázs Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona csoportvezető: Egy újabb remek programon vehettünk részt a DLSZ szervezésében. Örömmel fogadtuk, hogy idén is lehetőségünk volt részt venni az Acerbis Old Boys kupa keretein belül a gyermekekkel és a szülőkkel az eseményen. A gyermekek izgatottan várták, hogy ismét összemérhessék erejüket a kupán. sokuk számára az idei már a második alkalom volt, így volt, aki szerette volna idén is hazavinni az aranyérmet, mások pedig éppen fényesebre cserélni a tavalyi érmüket. A kapu keretein belül sor került a DLSZ Team és a Csáosok(k) mérkőzésére. Egy remek hangulatú mérkőzés részesei lehettünk. Köszönjük a lehetőséget a szövetség tagjainak, hogy a kupa keretein belül lehetőségünk volt lejátszani első mérkőzésünket. reméljük jövőre újra találkozunk. A gyermekek és a kollégáin nevében köszönjük az esemény támogatóinak, és a rendezésében résztvevőknek, hogy a gyermekek idén is több élménnyel és ajándékkal gazdagodhattak a kupán. A Családok Átmeneti Otthonának nevében kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok.