Strandfoci Kupa Dunaújváros - Szalki sziget

I. Szent István XII. Strandfoci Kupa

Esemény ideje: 
2019. augusztus 20. kedd 08:00
Oszd meg másokkal!

Új Királya van a Homokfocinak Dunaújvárosban!

A tornára 8 csapat nevezését fogadtuk el, melyek két négyes csoportba kerültek besorolásra. A délelőtt folyamán remek hangulatban játszották le a csapatok számos néző előtt a csoportmérkőzéseket. A kialakult csoportok után kora délután megkezdődött a helyosztók sorozata.  A rekkenő hőségnek köszönhetően parázsmérkőzések alakultak ki az előkelő helyekért versengők körében. Az első megmérettetést a dobogó harmadik fokáért a Ruform és a Frankcity csapata játszhatta. Végül nagyszerű játékkal, mesterhármast lövő Gólkirállyal, 6-1-es mérkőzést maguk mögött tudva a Ruform léphetett fel a harmadik fokra. Az első helyért a csoportmérkőzések során végig veretlenül játszó Csudarugdalók és a remek focistákból álló Multisteel Hungary játékosai léphettek a forró homokra. A közönség számára egy igazán eseménydús döntőt prezentáltak focistáink. Az egésznapos lendületnek, kitartásnak, kimagasló csapatjátéknak meglett az eredménye. A Csodarugdalók 2-0 előnyét megtörte ugyan a Multisteel csapata, viszont jól helyezett labdájával Sarok Norbert dönthette el a XII. Strandfoci kupa sorsát, és juttatta gárdáját a dobogó legfelső fokára. Így a torna Legjobb kapusának járó díjjal és az arra méltó helyre került  Miklós István díjjal -amit ollózásból rúgott góljával ifjabb Miklós István érdemelt ki- vehette át az aranyérmeket és a győzteseknek járó vándorserleget a Csudarugdalók csapata. Jövőre újra találkozunk!

Miklós István Díj DLSZ 2019

Ifj. Miklós István (Csudarúgdalók) csapatvezetője és a Nap Pillanata "Miklós István" díj átvevője: 12. alkalommal volt szerencsénk részt venni a Szent István kupán. Sajnos az eredeti csapat nagy része felett eljárt az idő, és már kénytelenek voltunk a helyünket átadni a fiataloknak. De így is sikerült negyedszerre elhódítani a kupát. Nekem az életem legnagyobb megtiszteltetése, hogy az édesapámról elnevezett díjat megkaphattam. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki végigszenvedte velünk ezt a napot, ahol a nagy melegben remek csapatok összecsapásait láthattuk. Természetesen jövőre ismét megmérettetjük magunkat ezen a remek rendezvényen.

Gólkirály Strandfoci kupa DLSZ 2019

Jaksütz Róbert (Ruform) a torna gólkirálya: Csapatunk már nem először látogatott el Dunaújvárosba, viszont most ismerkedhettünk meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által rendezett Strandfoci kupával, melynek a gondozott, gyönyörű panorámával rendelkező Szalki-sziget adott helyet. Nekem ez volt életem első strandfocis élménye. A szabályokat is a csoportmeccsek alatt, és a mérkőzések közötti szünetekben ismertették velem a társaim. A csoportból nehezen jutottunk tovább, más csapatok párharca alatt szorítanunk kellett a számunkra kedvező eredményért. Sajnos a döntőbe jutásnál a homokbuckák picit a másik csapatot segítették, de a bronzérmet magabiztosan behúztuk. Nagyon jól éreztem magam az egész torna alatt, amit a látványos gólok, a strand, és a jó hangulat alapozott meg. A gólkirályi cím eléréséért pedig köszönettel tartozom a csapattársaimnak, akik rendre, remekül kihasználták, hogy jó helyen voltam jó időben.

Rogó László legjobb kapus Strandfoci kupa DLSZ 2019

Rigó László (Csudarúgdalók) a torna legjobb kapusa: Nagyon örülök, hogy idén is megrendezésre került a strandlabdarúgó torna Dunaújvárosban, ami innentől a Szent István Kupa nevet viseli. Mint minden évben idén is remek csapatok neveztek. Szerintem a nagy meleg és a forró homok ellenére most is kimagasló csatákat láthattak a nézők és a csapatok. A tavalyi második hely után sikerült a dobogó legfelső fokára állnunk a csapatunkkal, aminek nagyon örülünk. Külön megtiszteltetés, hogy a szervezők és a bizottság tagjai az idei évben is nekem ítélték a legjobb kapusnak járó díjat, amit ezúton köszönök nekik, de leginkább a csapatnak, hogy hozzá segítettek ehhez a kitüntetéshez. Remélem jövőre is találkozunk augusztus 20.-án és hasonló minőségű meccseken mérhetjük össze tudásunkat.

Aladics Tamás Ruform DLSZ 2019

Aladics Tamás (Ruform) csapatvezető: Nagy örömünkre szolgál, hogy az idén újra részt tudtunk venni a kupán. Ez volt a második alkalom, hogy /itt a Szalki-szigeten/ homokon játszottunk. Nehezen jött össze a csapat, többen az utolsó pillanatban mondták le a mai napot, de azért sikerült gyűjteni csapatunkba játékosokat. Ahogy ilyenkor lenni szokott még jól is jöttünk ki belőle, hiszen a harmadik hely megszerzése felért egy tornagyőzelemmel. Első alkalommal sikerült dobogós helyezést elérnünk strandfociban. A torna végére mindenki jól elfáradt, a második mérkőzésen egy kisebb sérülést miatt már csak kettő cserénk maradt. Viszont az utolsó csoportmérkőzésen a szerencse velünk volt, ugyanis az döntött, hogy hányadik helyen jutunk tovább. Köszönet illeti a Beach csapatát, hogy küzdöttek és nem adták fel a mérkőzést, így az ő döntetlenükkel sikerült a csoport második helyén végeznünk. Sajnos a döntőbe jutásért nagy csatában 1:0-ra kikaptunk, viszont a harmadik helyért zajló mérkőzésen sikerült javítanunk, s így 6:1-re nyertünk. Köszönet a srácoknak, akik eljöttek velem és küzdöttek a hőségben a forró homokban. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük jövőre is el tudunk jönni! Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség munkáját, a jól megszervezett kupát és a zökkenőmentes lebonyolítást!

Hegedü Norbert A07 Team DLSZ 2019

Hegedűs Norbert (A07BFC BEACH TEAM) csapatvezető: Először is hadd mondjak köszönetet a lehetőségért, hogy itt Dunaújvárosban, annak is az egyik legszebb részén, a gyönyörű Szalki-Szigeten tölthettük Magyarország születésnapját. Azt gondolom, sporttal ünnepelni, futballal emlékezni Szent István királyunkra a lehető  legméltóbb módja a tiszteletünk kifejezésének. Mint mindig, amikor Dunaújvárosba jövünk, mellékes az eredmény, ilyenkor a csapatépítés, a jókedv, a közösségi szellem az ,ami igazán fontos nekünk. Jó érzés azt megélni, hogy egyre többen tudják még itt, „százakárhány” kilométerre Budapesttől, hogy kik vagyunk, mik vagyunk. Minden alkalommal új barátságokat köthetünk, új embereket és sportolókat ismerhetünk meg és ez igazán megtisztelő számunkra. Kis csapat vagyunk, de óriási szívvel, harcos mentalitással, amit úgy érzem, ma is bizonyítottunk.  Vannak nálunk jobbak és ezt mint mindig, most is elismerjük. Számunkra ez volt az első strandlabdarúgó torna, amin részt vettünk, ez nyilván látszott is a játékunkon, de cseppet sem érdekel minket az eredmény. Jól éreztük magunkat ismét! E mellé kellemesen el is fáradtunk ,inkább jobban, mint kevésbé, de hála Istennek, amit előzetesen szerettünk volna, azt kihoztuk ebből a napból. Jól estek nagyon nekünk a játékvezető szavai, aki azzal bocsátott minket a hazafelé vezető utunkra, miszerint mindig szívesen látnak bennünket Dunaújvárosban. Mit mondhatnánk ezekre a megtisztelő szavakra? Mindig szívesen jövünk. Elismerésünk minden játékosnak és csapatnak, érkezzenek akár a futball ,akár a kézilabda vagy a röplabda világából is, mert nagy dolog ilyen melegben és a forró homokban helyt állni. Gratulálunk a győzteseknek és boldog ünnepet mindenkinek!

Völcsei Renáta DLSZ+ díj 2019 Strandfoci kupa

Völcsei Renáta (Haladás FC) csapatvezető: Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség csapatának ezt a szép napot! Megtiszteltetés, hogy mi vehettük át a DLSZ + díjat! A csapatom a kitartásával , lendületével, összetartásával érdemelte ki ezt. Nagyon örültünk neki! A többi csapatnak gratulálunk az elért eredményhez, reméljük jövőre is találkozunk! És külön köszönet a budapesti csapat vezetőjének Hegedüs Norbertnek, hogy a fiamat megajándékozta egy éremmel, így még több kedvet kapott ehhez a sporthoz!

Csudarúgdalók DLSZ 2019

I. SZENT ISTVÁN KUPA DUNAÚJVÁROS 2019
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  CSUDARUGDALÓK
2. HELY  MULTISTEEL HUNGARY KFT.
3. HELY  RUFORM
4. HELY  FRANKCITY
XII. STRANDFOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  DOROGI BENJAMIN (MULTISTEE HUNGARY)
KAPUS  RIGÓ LÁSZLÓ (CSUDARUGDALÓK)
GÓLKIRÁLY  JAKSÜTZ RÓBERT (RUFORM)
DLSZ+  HALADÁS FC CSAPATA
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ "A NAP PILLANATA"  IFJ. MIKLÓS ISTVÁN (CSUDARUGDALÓK)

XII. STRANDFOCI KUPA 
Dunaújváros, 2019. augusztus 20. kedd

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. augusztus 20-án, kedden Magyarország nemzeti ünnepe előtt tisztelegve ismét megrendezi (immár 12. alkalommal) a Szent István Király Kupát. A bajnokság a Szalki-sziget homokos strandfoci pályáján lesz lebonyolítva. A tornára 8 csapat nevezését fogadjuk el, melyek két négyes csoportba kerülnek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a dobogón végző csapatokat kupa, érem és oklevél jutalomban részesülnek, valamint a dunaújvárosi Decathlon Áruház jóvoltából sportfelszereléseket is kapnak. Szövetségünk a nap legjobban teljesítő játékosainak a legjobb játékosnak, a legjobb kapusnak, a kupa gólkirálynak, a Nap Pillanatát és a DLSZ + díjat egyéni díjakat ad át.

BAJNOK CSAPATOK
2008 CARISSA VIRÁG
2009 KORFU
2010 FRANKCITY
2011 FRANKCITY
2012 RIVER PLATE
2013 GARI TRANS
2014 CHICHAGO
2015 INOX CSŐSZER KFT.
2016 MÉ-SZI FRUCHT KFT.
2017 CHICHAGO
2018 CSERVY STC
2019 ?

További információ a sportrendezvényről

Időpont: 2019. augusztus 20. kedd / munkaszüneti nap
Helyszín: Dunaújváros, Szalki sziget strandfoci pálya
Főtámogató: DMJV Önkormányzata, Hanook Tire Magyarország
Támogató: Dechatlon Áruház Dunaújváros, GBB Zrt.
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a dunaújvárosi Tourinform Iroda
Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

Sorsolás, regisztráció és technikai megbeszélés:

Időpont: 2019. augusztus 6. kedd 14.15 óra
Helyszín: Dunaújváros, Városháza tér 1. VII. emelet DLSZ tárgyalóterem

Strandfoci díjazása

1. hely: Vándorserleg + kupa + 10 darab érem + díszoklevél + 6 darab megkülönböztető + Kipsta focilabda + labda pumpa
2. hely: kupa + 10 darab érem + díszoklevél + Kipsta focilabda + labda pumpa
3. hely: kupa + 10 darab érem + díszoklevél + Kipsta focilabda + labda pumpa
Legjobbjátékos: díszserleg + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
Miklós István díj "A Nap Pillanata": díszserleg + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció beküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá! Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

I. SZENT ISTVÁN KUPA XII. STRANDFOCI KUPA 2019.
 CSAPAT REGISZTRÁCIÓ  NEVEZÉS
 1. HALADÁS FC IGEN IGEN
 2. MULTISTEEL HUNGARY KFT. IGEN IGEN
 3. RIKI FC IGEN IGEN
 4. RUFORM IGEN IGEN
 5. GASZI IGEN IGEN
 6. A07BFC BEACH STARS IGEN IGEN
 7. CSUDARUGDALÓK IGEN IGEN
 8. FRANKCITY IGEN IGEN
ÉRDEKLŐDŐ CSAPATOK
 DUFK IGEN X
 KULCS SE IGEN X
 DUNAFERR FUTSAL U20 IGEN X
XII. STRANDFOCI KUPA 2019
A CSOPORT B CSOPORT
1.  HALADÁS FC 1.  MULTISTEEL HUNGARY KFT.
2.  FRANKCITY 2.  GASZI
3.  CSUDARUGDALÓK 3.  A07BFC BEACH STARS
4.  RIKI FC 4.  RUFORM
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
09.00 HALADÁS FC  0 - 8  FRANKCITY
09.25 CSUDARUGDALÓK  6 - 1  RIKI FC
09.50 MULTISTEEL HUNGARY KFT.  1 - 1  GASZI
10.15 A07BFC BEACH STARS  0 - 8  RUFORM
10.40 HALADÁS FC  0 - 12  CSUDARUGDALÓK
11.05 FRANKCITY  1 - 1  RIKI FC
11.30 MULTISTEEL HUNGARY KFT.  1 - 1  A07BFC BEACH STARS
11.55 GASZI  2 - 2  RUFORM
12.20 HALADÁS FC  2 - 5  RIKI FC
12.45 FRANKCITY  0 - 4  CSUDARUGDALÓK
13.10 MULTISTEEL HUNGARY KFT.  2 - 1  RUFORM
13.35 GASZI  3 - 3  A07BFC BEACH STARS
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  CSUDARUGDALÓK 3 3 0 0 22 - 1 9
2.  FRANKCITY 3 2 1 0 9 - 5 4
3.  RIKI FC 3 2 1 0 7 - 9 4
4.  HALADÁS FC 3 0 0 3 2 - 25 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  MULTISTEEL HUNGARY KFT. 3 1 1 1 4 - 3 5
2.  RUFORM 3 1 1 1 11 - 4 4
3.  GASZI 3 0 3 0 6 - 6 3
4.  A07BFC BEACH STARS 3 0 2 1 4 - 12 2
XII. STRANDFOCI KUPA DUNAÚJVÁROS 2019
7. HELYÉRT
14.00 HALADÁS FC  0 - 3  A07BFC BEACH STARS
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
14.25 CSUDARUGDALÓK  1 - 0  RUFORM
14.50 FRANKCITY  1 - 3  MULTISTEEL HUNGARY KFT.
5. HELYÉRT
15.15 GASZI  5 - 0  RIKI FC
BRONZ MÉRKŐZÉS
15.40 FRANKCITY  1 - 6  RUFORM
ARANY MÉRKŐZÉS
16.05 MULTISTEEL HUNGARY KFT.  2 - 3  CSUDARUGDALÓK
16.35 EREDMÉNYHIRDETÉS
I. SZENT ISTVÁN KUPA DUNAÚJVÁROS 2019
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  CSUDARUGDALÓK
2. HELY  MULTISTEEL HUNGARY KFT.
3. HELY  RUFORM
4. HELY  FRANKCITY
XII. STRANDFOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  DOROGI BENJAMIN (MULTISTEEL HUNGARY KFT.)
KAPUS  RIGÓ LÁSZLÓ (CSUDARUGDALÓK)
GÓLKIRÁLY  JAKSÜTZ RÓBERT (RUFORM)
DLSZ+  HALADÁS FC CSAPATA
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ "A NAP PILLANATA"  IFJ. MIKLÓS ISTVÁN (CSUDARUGDALÓK)