X. Strandfoci Kupa

I. Szent István X. Strandfoci Kupa

Esemény ideje: 
2017. augusztus 20. vasárnap 08:00
Oszd meg másokkal!

Strandfoci a sportcsarnokban

A kedvezőtlen időjárás a nagy népszerűségnek örvendő Szent István Kupa lebonyolítását veszélyeztette augusztus 20-án. A strandfocira készülő csapatokat ugyan remekül előkészített pálya fogadta, azonban az eső és az élénk szél lehetetlenné tette a torna megrendezését a szabad-strandon.  A szervezők természetesen mindent elkövettek, hogy megoldást találjanak a helyzetre, hiszen több vidéki csapat is érkezett a rendezvényre, de a helyi gárdák is évek óta komoly erőket mozgósítanak azért, hogy megmérettessék magukat a strand homokján. Senkinek sem lett volna jó, ha elmarad a rendezvény, amit aztán meg is tartottak – ugyan nem szabadtéren, hanem az egyetem impozáns sportcsarnokában. A sikeres átszervezésben komoly szerepet vállalt Zemankó Zoltán, a Dunaferr DUE Renalpin Futsal Club operatív vezetője – így neki ezúton is köszönjük az együttműködést.

Augusztális Kupa Dunaújváros DLSZ 2017

Elindultak tehát a mérkőzések és az rögtön látszott, hogy a csapatokat a burkolat nem zavarja – homokra készültek, ugyan de a nagyszerű játékosok hamar alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez. Ennek megfelelően potyogtak is a gólok már a csoportmérkőzések során is, és az erőviszonyok kezdtek kirajzolódni a kora délutáni órákra. A „B” csoport favoritja a címvédő fővárosi „Chicago” együttese mindhárom találkozóját megnyerve (csak egy gólt kapva) lépett tovább a csoportból, míg a másik ágon a Füredi Panzió termelte a gólokat (mindösszesen 14-et). A kiírásnak megfelelően a csoportmeccsek után a helyosztók és az elődöntők következtek. Az elődöntőben aztán az addig hibátlanul menetelő favoritok is megizzadtak, hiszen a Füredi Panzió egy nagyon izgalmas mérkőzésen csak egy góllal tudott nyerni a Kemi-Ker Kft csapata ellen, míg a „Chicago” büntetőkkel gyűrte le a Dunaújváros Futsal UP együttesét. A bronzmérkőzés a Kemi-Ker Kft sikerét hozta (4:2), míg a döntőben a „Chicago” egy végletekig kiélezett küzdelemben múlta felül a Füredi Panziót (2:1).

Augusztális kupa DLSZ 2017

Nagyszerű nap volt remek találkozókkal. A kiválóan védő Ősi Gábor (Chicago) vehette át a legjobb kapusnak járó elismerést, a gólkirály Kővári László (Kemi-Ker Kft.) lett, míg a technikás megoldásokat bemutató Nagy Dánielt (Chicago) választották a torna legjobb játékosának.  

A labdarúgó szövetség vezetői (és a sportnap szervezői) a DLSZ PLUSZ különdíjat is kiosztották ezúttal, amit Zemankó Zoltánnak ítéltek, aki gyors és hatékony intézkedéseivel megmentette a rendezvényt.

Remek hangulatban, közös fotók készítésével zárták a résztvevők a tornát. Késő délutánra a nap is kisütött, de strandfoci legközelebb már csak jövő nyáron lesz. Gratulálunk a résztvevőknek, találkozzunk egy év múlva!

DLSZ Kispályás Labdarúgás 2017

I. SZENT ISTVÁN KUPA DUNAÚJVÁROS 2017
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  CHICAGO
2. HELY  FÜREDI PANZIÓ
3. HELY  KEMI KER KFT.
4. HELY  DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP
STRANDFOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  NAGY DÁNILE (CHICAGO)
KAPUS  ŐSI GÁBOR (CHICAGO)
GÓLKIRÁLY  KŐVÁRI LÁSZLÓ (KEMI KER KFT.)
DLSZ+  ZEMANKÓ ZOLTÁN (DUNAFERR FUTSAL CLUB)

Kalácska András elnök (DLSZ): Nagyszerűen sikerült a „Strandfoci kupa” az egyetem csarnokában. Persze fura ez a kijelentés, de ki kell emelni azt a nagyon komoly segítséget, amit Zemankó Zoltán nyújtott nekünk és a résztvevő csapatoknak azzal, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta termet, hiszen az ő intézkedése tette lehetővé, hogy a rossz idő miatt majdnem elmaradó labdarúgó torna megrendezésre kerülhetett. A csapatokat is dicséret illeti, hiszen rugalmasan kezelték a helyzetet és remek mérkőzéseket játszottak. Minden gárdának gratulálok, az egyéni díjat kapott játékosoknak külön is. Köszönjük a támogatást a Dunaújváros önkormányzatának és a Tourinform irodának! Találkozzunk jövőre!

Kiss András, a dunaújvárosi Tourinform iroda vezetője: Óriási hála és köszönet Petrás Gábornak és Zemankó Zoltánnak, hogy ilyen flottul és gyorsan el tudták intézni, hogy legalább a labdarúgók pályára léphessenek, mert a délelőtti időjárás sajnos ezúttal senkihez nem volt kegyes. Kicsit megbolygatta persze a helyzetet, hogy nem strandon, hanem teremben kellett játszani a csapatoknak, de ők is jól vették az akadályt, mindenben partnernek bizonyultak, s egy színvonalas tornán vehettek végül részt.

Chicago DLSZ Kokó István 2017

Kovács „Kokó” István csapatvezető (Chicago): Dunaújváros a kedvenc helyünk, nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét sikerült megnyerni augusztus 20-án, a Szent István Kupát. A helyszín ugyan változott, a rossz idő miatt és beköltöztünk a terembe, de ez nem zavart meg minket. Mivel strandfocira készültünk nem a legfiatalabb kerettel indultunk ezért is tartom nagy sikernek, hogy sikerült megnyernünk ezt a 4+1-es rendszerű tornát. Köszönet a szervezőknek, akik megint kitettek magukért és hamar „varázsoltak” egy gyönyörű helyszínt, amikor kiderült, hogy strandfocira nem lesznek alkalmasak a körülmények. Megjegyzem: nagyon szép az egyetemi csarnok. Örülök, hogy megint sok szép díjjal, és különdíjakkal ismertek el bennünket. Hozzáteszem, hogy sok helyen voltam már az elmúlt 20 év alatt, de itt Dunaújvárosban mindig figyelnek arra, hogy magas színvonalú legyen a szervezés és remek díjakkal távozzanak a csapatok és a játékosok. Nem véletlen, hogy örömmel jövünk. És annak ellenére, hogy mi pesti csapat vagyunk, mindig olyan a hangulat, mint ha egy nagy család lennénk. A tornán remek csapatok voltak és remek mérkőzések. Ezért is nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy újra megnyertük a vándorserleget. Egy évig nálunk lesz a trófea, de jövőre szeretnénk megvédeni a címünket! Érkezünk a következő kupára is! Csak a Chicago!

Petrás Gábor Dunaújváros DLSZ 2017

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára: Az már reggel fél hat körül láttuk, hogy a rossz idő miatt sajnos nem tudjuk a szigeten megrendezni a sportprogramokat, rögtönöznünk kellett, így a labdarúgókat be tudtuk vinni az egyetemi sportcsarnokba. Ebben Zemankó Zoltán segített nekünk, s reggel hét órakor már tudtuk, hogy legalább a focitornát meg tudjuk majd rendezni, s ezért nagy köszönet jár Dunaferr DUE Renalpin FC operatív vezetőjének. A strandkézilabda és a strandröplabda küzdelmeit igyekszünk a jövőben bepótolni, s erről mindenkit időben értesíteni is fogunk. Ami pedig a mai tornát illeti, minden csapat nagyon örült, hogy így tudtunk reagálni a helyzetre, s a betervezett sportolási lehetőségeik nem maradtak el. Tetszett nekik az egyetemi sportcsarnok is, jó mérkőzéseket láttunk, baráti hangulatban, így végül mindenki elégedett lehetett a nap végén. Érdekesség volt, hogy a mai viadalon vezettük be először az úgynevezett DLSZ + díjat, amit annak ítélünk oda, aki egy általunk szervezett rendezvényen emlékezetes dolgot tesz, s most ezt Zemankó Zoltánnak ítéltük oda, hiszen hatalmas része volt abban, hogy meg tudjuk tartani a mai focitornát.

Ősi Gábor DLSZ 2017

Ősi Gábor (Chicago) a torna legjobb kapusa: Szinte minden évben ott vagyok augusztus 20-án, a strandfoci tornán, igaz az utóbbi években már csak szurkolóként. Így nem is volt kérdés mikor a Chicago csapata ismételten megkeresett, hogy lenne-e kedvem náluk játszani mi legyen a válaszom. Természetesen igent mondtam, bár az időjárás közbeszólt, és terembe kényszerültünk (nagy segítség volt, hogy megkaptuk az egyetemi csarnokot, mert egyébként talán el is maradt volna a torna). Örültem, hogy a sok ismerős arc mellett, egyre több a fiatal tehetség is. Nagyon jó 8 csapat jött össze erre a napra és már ezért is bravúr, hogy sikerült a tornát megnyernünk. Az meg külön meglepetés volt, hogy a legjobb kapus címet megkaphattam, hiszen a szervezők és a szakmai team engem választott, és ez nekem nagy elismerés. Köszönetet kell mondanom csapatvezetőnknek, Kovács „Koko” Istvánnak”, valamint a szervezőknek, akik mindent elkövettek, hogy sikeres lehessen ez a nap. Gratulálok a többi csapatnak, jó meccseket játszottunk.

Kiss andrás, Szili Zoltán, Tóth Imre DSLZ 2017

Szili Zoltán (Füredi Panzió): Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen a kupán. Köszönet a DLSZ-nek, hogy minden erejükkel azon voltak, hogy (a rossz időjárás ellenére) megszervezzek a tornát. Gratulálok csapatomnak az ezüstéremhez – szerintem remekül játszottunk! És természetesen köszönet jár Füredi Jánosnak, aki évek óta támogat minket ezeken a tornákon! A győztes csapatnak szintén jár a gratuláció – reméljük, hogy a jövőben is lesznek hasonló színvonalú tornák, mert mi szívesen jövünk!

Kővári László DLSZ 2017

Kővári László (Kemi-Ker Kft) a torna gólkirálya: Elsősorban gratulálok minden induló csapatnak. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést, illetve Zemankó Zoltánnak a közreműködést. Jó hangulatú tornán vagyunk túl, ami szerintem elérte a célját minden tekintetben. Külön öröm számomra hogy a véghajrában sikerült elhódítanom a gólkirályi címet és az ezzel járó kupát és ajándékokat, ez köszönhető a nagyszerű csapattársaimnak is.

Aladics Tamás csapatvezető (Ruform-Bácsbokod): Nagyon vártuk már a Kupát, hiszen a csapat nagy részének még nem volt lehetősége kipróbálni a strandfocit. Sajnos az idő ezt nem tette lehetővé, ennek ellenére jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezőknek, hogy ilyen gyorsan reagáltak az időjárási körülményekre és így egy kellemes napot tölthettünk el Dunaújvárosban. A fiúk a mérkőzés közti időt is jól kihasználták az aulában felállított Teqball asztalnak köszönhetően. Remélhetőleg a legközelebbi kupán jobb helyezést tudunk majd elérni. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést.

Könczey Balázs csapatvezető (Kelen SC): Először is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek, amiért ilyen rugalmasan kezelték az időjárás miatt kialakult helyzetet, pedig nem volt könnyű dolguk. Szívesen kipróbáltuk volna magunkat a strandfoci kupán is, de futsal csapat lévén jól jött a teremfoci is, hiszen a felkészülés második hetében járunk, így kiválóan beleillett a programunkba. Örülünk, hogy jó hangulatban, jó játékvezetés mellett, kulturált körülmények között sportolhattunk. Jól éreztük magunkat, még ha a mostani szereplés picit csalódás is számunkra. Reméljük, a jövőben tudunk még jönni Dunaújvárosba - akár terembe, akár a homokra!

Zemankó zoltán és Rácz Ferenc DSLZ 2017

Zemankó Zoltán a Dunaferr DUE Renalpin Futsal Club operatív vezetője: Nagyon örülök annak, hogy Dunaújváros mindig is lüktető sportélettel büszkélkedhetett. Így van ez napjainkban is, akár a professzionális, akár a szabadidős sportról beszélünk. Külön öröm számomra, hogy a Dunaújváros MJV önkormányzata szívügyének tekinti az egészséges életmódra nevelést, a sportot és annak támogatását. A szabadidős sportok közül a legnagyobb bázissal a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendelkezik. Hétről-hétre mutatnak alternatívát a fiatalok számára, ha a mozgás öröméről van szó. Ilyen volt az Augusztális keretein belül megrendezésre kerülő Strandfoci kupa, amely a rossz idő miatt ebben az évben teremben zajlott. A korábbi években én is szívesen versenyeztem, azonban ebben az évben nézőként voltam jelen a lelátón. Csalódnom így sem kellett, hiszen remek mérkőzéseket láthattam és a Dunaújvárosi Egyetem fiatal futsalosai is jól szerepeltek a megmérettetésen. A rendezvény megvalósulásában nyújtott segítségért a kupa szervezői díjjal kedveskedtek (DLSZ+ díj) amit ezúton is köszönök. De szeretném megköszönni Budai János Úr közbenjárását is, hogy az egyetemen valóban méltó helyen kerülhetett megrendezésre az esemény. Remélem jövőre ismét találkozunk.

Teqball DLSZ 2017

Pálfi László a kupa fotósa: Már hagyományosnak mondható tökéletes szervezésű kupán vehettem részt. A rossz időjárás miatti gyors helyszínmódosítás is a szervezőket dicséri. Jó csapatokat és kiváló mérkőzéseket láthattunk. Kedvenc képemen egy magyar fejlesztésű sporteszköz látható a teqball asztal. Az asztal volt a pálya mellett a központi hely a kupán. Lassan érik az idő egy teqball bajnokság kiírására is.

Szent István Király Kupa

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. augusztus 20-án, szombaton Magyarország nemzeti ünnepe előtt tisztelegve ismét megrendezi (immár 10. alkalommal) a Szent István Király Kupát. A bajnokság a Szalki-sziget homokos strandfoci pályáján lesz lebonyolítva. A tornára 8 csapat nevezését fogadjuk el, melyek két négyes csoportba kerülnek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a dobogón végző csapatokat kupa, érem és oklevél jutalomban részesülnek, valamint a Dunaújvárosi Decathlon Áruház jóvoltából sportfelszereléseket is kapnak. Szövetségünk a nap legjobban teljesítő játékosainak (a legjobb játékosnak, a legjobb kapusnak és a gólkirálynak) egyéni díjakat ad át.

Idén először vezetjük be a DLSZ+ PLUSZ díjat, amit az személy vagy csapat kaphat, aki a sportnapon extra teljesítményt nyújt, vagy viselkedésével, hozzáállásával esetleg példaértékű cselekedetével rászolgál erre az elismerésre. A bajnokcsapat vándorserleget vehet át, melyet egy évig magánál tarthat. A vándorserlegre (a kupa talapzatára) a mindenkori bajnok neve felkerül, így évek múlva is tudjuk majd azt, hogy a kupa történetének kik voltak a legendás győztesei.

Kiss András a dunaújvárosi Tourinform iroda vezetője: A Tourinform Iroda és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hosszú és gyümölcsöző kapcsolatra tekint vissza, rengeteg fergeteges hangulatú, hihetetlenül magas színvonalú kispályás labdarúgótorna megszervezésével és lebonyolításával. Az idei Augusztális programjaiban egy hatalmas szeletet foglal el a sport, az aktív pihenés és a barátságos versenyszellem jegyében. A strandfoci mellé becsatlakozik a strandkézilabda- és röplabda, amely mellett a legkisebbekre is gondoltunk, ügyességi versenyekkel. A magas színvonalú rendezéshez szintúgy elengedhetetlen egy jó csapatban az összhang, a sport szeretete és a feladatok elosztása, mint egy csapatsportágban, csak ez vihet minket is sikerre. A nevezett csapatok névsora a garancia a legmagasabb színvonalú és szórakoztató összecsapásokra. Aki teheti látogasson ki Augusztus 20-án a Szalki-szigetre és legyen részese ennek az ünnephez kapcsolódó sportünnephez!

Takács István a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója: Az Augusztus 20-i nemzeti ünnepünk tiszteletére rendezett strandfoci kupa, egy különleges esemény. Egyrészt a Szalki-sziget varázsa, másrészt a családias hangulat teszi egyedülállóvá ezt a tornát. A focin kívül egyéb sportolási lehetőségek is lesznek,ami miatt rendkívül széleskörben várják az érdeklődőket. Számunkra nagyon fontos,hogy az emberek sportoljanak, így az ilyen rendezvényeket örömmel támogatjuk. Aki résztvesz valamelyik sportban vagy szurkolóként buzdítja kedvenceit, az biztosan nyertes ezen a napon! Bízom benne,hogy ez a remek hagyomány, még hosszú éveken át élni fog városunkban. Végül szeretnék köszönetet mondani az áruházunk dolgozóinak,akik nélkül nem tudnánk szponzorálni az ilyen remek programokat!

Petrás Gábor a DLSZ Főtitkára és a kupa főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség megállapodást kötött a dunaújvárosi Decathlon Áruházzal az augusztus 20-ai Strandfoci kupa díjazásáról. Takács István a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója a X. Strandfocin elért dobogós csapatoknak és a különdíjazottaknak sportfelszerelést ad ajándékba, hogy ezzel is népszerűsítse az amatőr, rekreációs sportolást. A felajánlott sporteszközöket, labdákat, megkülönböztetőket az eredményhirdetésen adjuk át a legjobbaknak! A DLSZ mindig örömmel fogadják azon támogatókat, akik termékükkel, felajánlásukkal tudják motiválni az amatőr labdarúgókat Dunaújvárosban. Ezért köszönettel tartozunk a dunaújvárosi Decathlon Áruháznak, hogy sportolóink eredményét jutalmazzák, valamint főtámogatónknak Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, hogy idén is lehetőséget biztosít a sportolók részére augusztus 20.-án!  

Könczey Balázs a Kelen SC futsal csapat csapatvezetője:  Az idei szezonra felkészülésként, illetve a már meglévő, csapaton belüli remek hangulat fokozásaként tekintünk erre a strandfoci kupára. Már régóta tervben van futsal csapatunk strandon való szerepeltetése a nyári időszakban, az interneten pedig rövid keresgélés után találtam a Szalki-szigeti kupát, melynek kiírása, lebonyolítása szimpatikusnak tűnt, így neveztünk is. Petrás Gáborral rövid egyeztetést követően megbeszéltük, hogy augusztus 20-án, a Kelen SC Futsal csapata (mely ősztől a Férfi Futsal NB III Pest és környéki, regionális bajnokságban TFSE II.-ként fog szerepelni) jelen lesz a rendezvényen. Bízunk abban, hogy ezen a napon szép időnk lesz, és a megérzésünknek megfelelően jó mérkőzéseket játszhatunk, jó ellenfelek ellen. Érkezünk Dunaújváros!

Kovács „Kokó” István csapatvezető (Chicago): Ha augusztus 20. – akkor természetesen Dunaújváros, strandfoci, Szalki-sziget! Ez nem is kérdés a Chicago csapatának! Annak a szerencsés embernek mondhatom magam, aki már egyszer magasba emelhette augusztus 20-án a nagy trófeát és egy évig a lakásomban díszelgett a gyönyörű vándorserleg. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy visszatérünk Dunaújvárosba. Már több rendezvényen vettünk részt, amit a DLSZ szervezett, így nyugodtan kijelenthetem, hogy nagyon szeretem a dunaújvárosi kupákat, mert mindig remek a hangulat, jók a csapatok és gyönyörűek a díjak valamint tökéletes a szervezés. Idén a legerősebb kerettel érkezem, hogy másodszor is a magasba emeljem a híres trófeát! Csak a Chicago!

Eddigi strandfoci bajnokcsapatok

 • 2008 - CARISSA VIRÁG
 • 2009 - KORFU
 • 2010 - FRANKCITY
 • 2011 - FRANKCITY 
 • 2012 - RIVER PLATE
 • 2013 - GARI TRANS
 • 2014 - CHICHAGO
 • 2015 - INOX CSŐSZER KFT.
 • 2016 - MÉ-SZI FRUCHT KFT.

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2017. augusztus 20.
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata, Hanook Tire Magyarország
 • Támogató: Dechatlon Dunaújváros
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a dunaújvárosi Tourinform Iroda

Sorsolás, regisztráció és technikai megbeszélés:

 • Időpont: 2017. augusztus 8. kedd 16.00 óra
 • Helyszín: Dunaújváros, Városháza tér 1. VII. emelet DLSZ tárgyalóterem

Strandfoci díjazása:

 • 1. hely: Vándorserleg + kupa + 10 darab érem + díszoklevél + 6 darab megkülönböztető + focilabda + pumpa
 • 2. hely: kupa + 10 darab érem + díszoklevél + focilabda + labda pumpa
 • 3. hely: kupa + 10 darab érem + díszoklevél + focilabda + labda pumpa
 • Legjobbjátékos: díszserleg + + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
 • Legjobb kapus: díszserleg + + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
 • Gólkirály: díszserleg + + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs
 • DLSZ+: díszserleg + + díszoklevél + Kipsta táska + Quechua kulacs

Jelentkezett csapatok:

I. SZENT ISTVÁN KUPA X. STRANDFOCI KUPA
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. CHICAGO IGEN BEFIZETVE
 2. FÜREDI PANZIÓ IGEN BEFIZETVE
 3. SIKER ABLAK GSV IGEN BEFIZETVE
 4. KEMI KER KFT. IGEN BEFIZETVE
 5. ELIT ALAKULAT IGEN BEFIZETVE
 6. RUFORM IGEN BEFIZETVE
 7. MAPET POWER IGEN BEFIZETVE
 8. KELEN SC IGEN BEFIZETVE
 9. DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP IGEN  
I. SZENT ISTVÁN KUPA X. STRANDFOCI KUPA
A CSOPORT B CSOPORT
1.  FÜREDI PANZIÓ 1.  KEMI KER KFT.
2.  KELEN SC 2.  MAPET POWER
3.  DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP 3.  RUFORM
4.  SIKER ABLAK GSV 4.  CHICAGO
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
09.00 FÜREDI PANZIÓ  4 - 0  KELEN SC
09.25 DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP  5 - 3  SIKER ABLAK GSV
09.50 KEMI KER KFT.  6 - 2  MAPET POWER
10.15 RUFORM  1 - 3  CHICAGO
10.40 FÜREDI PANZIÓ  4 - 1  DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP
11.05 KELEN SC  8 - 2  SIKER ABLAK GSV
11.30 KEMI KER KFT.  4 - 2  RUFORM 
11.55 MAPET POWER  0 - 4  CHICAGO
12.20 FÜREDI PANZIÓ  6 - 3  SIKER ABLAK GSV
12.45 KELEN SC  0 - 3  DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP
13.10 KEMI KER KFT.  0 - 1  CHICAGO
13.35 MAPET POWER  2 - 4  RUFORM 
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  FÜREDI PANZIÓ 3 3 0 0 14 - 4 9
2.  DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP 3 2 0 1 9 - 7 6
3.  KELEN SC 3 1 0 2 8 - 9 3
4.  SIKER ABLAK GSV 3 0 0 3 8 - 19 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  CHICAGO 3 3 0 0 8 - 1 9
2.  KEMI KER KFT. 3 2 0 1 9 - 5 6
3.  RUFORM 3 1 0 2 7 - 8 3
4.  MAPET POWER 3 0 0 3 4 - 14 0
I. SZENT ISTVÁN KUPA DUNAÚJVÁROS 2017
7. HELYÉRT
14.00  SIKER ABLAK GSV  0 - 1  MAPET POWER
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
14.25 FÜREDI PANZIÓ  2 - 1  KEMI KER KFT.
14.50 CHICAGO   2(5)-(4)2   DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP
5. HELYÉRT
15.15 RUFORM  6 - 4  KELEN SC
BRONZ MÉRKŐZÉS
15.40 DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP  2 - 4  KEMI KER KFT.
ARANY MÉRKŐZÉS
16.05 CHICAGO  2 - 1  FÜREDI PANZIÓ
16.35 EREDMÉNYHIRDETÉS
I. SZENT ISTVÁN KUPA DUNAÚJVÁROS 2017
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  CHICAGO
2. HELY  FÜREDI PANZIÓ
3. HELY  KEMI KER KFT.
4. HELY  DUNAÚJVÁROS FUTSAL UP
STRANDFOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  NAGY DÁNILE (CHICAGO)
KAPUS  ŐSI GÁBOR (CHICAGO)
GÓLKIRÁLY  KŐVÁRI LÁSZLÓ (KEMI KER KFT.)
DLSZ+  ZEMANKÓ ZOLTÁN (DUNAFERR FUTSAL CLUB)