I. MezSport Nyári Foci Kupa 2022

I. MezSport Nyári Foci Kupa 2022

Esemény ideje: 
2022. július 30. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

I. MezSport Nyári Foci Kupa

Első alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2022. július 30-án a MezSport Nyári Foci Kupát a DLSZ Arénában. Reméljük és bízunk benne, hogy ezzel egy újabb hagyományt tudunk teremteni Dunaújvárosban. Egy újabb nagyszerű támogató lépett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség támogatói körébe ez pedig nem más, mint Nyiregyházki Dániel a győri MezSport tulajdonosa. A kupára 8 csapat jelentkezését fogadtuk el, akiket két négyes csoportba fogunk kisorsolni. A kupa fődíja a MezSport jóvoltából egy garnitúra sportmez, valamint a dobogós csapatoknak kupa, érem és díszoklevél kerül kiosztásra a nap végén.

Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet ad át, továbbá a szövetség szakemberei megválasztják a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirályát. Gazdára talál  a DLSZ+ és a Miklós István díj (vagyis "A Nap Pillanata" díjat) is.

Várjuk a csapatok jelentkezését!

DLSZ

Technikai információk:

Időpont: 2022. július 30. szombat 08:00 - 14:30 óra
Helyszín: DLSZ Aréna (2400, Dunaújváros, Radnóti Miklós utca 6.).
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: MezSport Áruház, Bumm Pizzéria Dunaújváros, Szöglet Sport Bár
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: Nincs megkötés
Nevezhető csapat: 8 csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2022. július 13. szerda 17:15 óra
Helyszín: Szöglet Sport Bár, Dunaújváros  - Gyárkapu út 1, 2400

DLSZ

MezSport kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél, Errea focilabda, MezSport sportmez garnítúra
2. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél, Errea focilabda
3. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél, Errea focilabda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, Szöglet Sport Bár ajándékutalvány

2022. július 30-án a dunaújvárosi labdarúgók ismét versenybe szállhatnak a legjobbaknak járó kupákért és különdíjakért, támogatónknak, a Mezsport Áruháznak köszönhetően. 8 csapat nevezését fogadtuk el a tornára, akiket 2 négy fős csoportba osztottunk be. Már a sorsolás során biztossá vált, hogy izgalmas mérkőzéseknek lehetünk majd szemtanúi. Nagy örömmel és kíváncsisággal várunk Mindenkit július 30-án, szombaton a DLSZ Arénában egy szórakoztató és sportélményekben gazdag foci kupára! –  Dénes Nikolett, az I. MezSport Kupa szervezője

Szili Gábor, a Vegyi Gyümi csapat csapatvezetője: Az I. MEZSPORT kupára állt össze először így ez a csapat. Egy-két játékos jelenleg is aktívan játszik kispályán és nagypályán is. Energikus, jó képességű labdarúgók, akik nem csak szeretik a focit, hanem folyamatosan keresik a lehetőséget a mozgásra, hogy jó kondiban tartsák magukat. Remélem lesz jövőre is lehetőségünk újra erre a kupára jelentkezni és ugyanezzekel a játékosokkal tudok csapatot alakítani. Köszönjünk szépen a lehetőséget a szövetségnek, hogy elfogadta a jelentkezésünket! A pályán találkozunk! HAJRÁ VEGYI GYÜMI!

Vincze Dezső, a Gamma Metál Kft. csapatvezetője: Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy mint baráti csapat részt vehetünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség kupáján. Bármi is lesz a nap végén a helyezés, mi jól fogjuk érezni magunkat, hiszen együtt leszünk és focizni fogunk. Természetesen jó lenne a dobogóra felállni és minél jobb eredményt elérni. Számunkra a legfontosabb , hogy pattogjon a labda.

A MezSport Észak-Nyugat Magyarország egyik legnépszerűbb sportruházatot és sporteszközöket forgalmazó vállalkozása. Rövidtávú célunk, hogy országos szinten is sikeresek legyünk. Dunaújváros és környéke amatőr kispályás foci közösségének mozgatórugója a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, ezért nagy örömömre szolgál az együttműködés, ami reményeim szerint hosszútávú lesz. "Nyiregyházki Dániel MezSport - ügyvezető, tulajdonos  www.mezsport.hu"

I. MEZSPORT NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2022
A CSOPORT B CSOPORT
1.  BLZ- TECH 1.  VEGYI GYÜMI
2.  JÓBARÁTOK 2.  JÓ AZ X
3.  BARACS U19 3.  GAMMA METÁL KFT.
4.  RÁCALMÁS SE 4.  KEMI KER KFT.

Vass Ádám a Szöglet Sport Bár üzemeltetője: A város egyetlen sport bárjaként természetes, hogy minden kezdeményezés mellé örömmel odaállunk, ami sporttal kapcsolatos. Az I. MezSport kupa is ilyen, reméljük hagyományteremtő lesz, és a nyári átigazolási időszakban, a bajnoki szünetben egy kellemes felkészülési torna alakul belőle. Köszönjük a névadó szponzornak és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a megkeresést, a csapatoknak pedig sok sikert a játékhoz, és minél több gólgazdag meccset kívánunk július 30-án!

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 BLZ- TECH  1 - 2  JÓBARÁTOK
08.22 BARACS U19  1 - 1  RÁCALMÁS SE
08.44 VEGYI GYÜMI  1 - 0  JÓ AZ X
09.06 GAMMA METÁL KFT.  1 - 3  KEMI KER KFT.
09.28 BLZ- TECH  2 - 2  BARACS U19
09.50 JÓBARÁTOK  2 - 0  RÁCALMÁS SE
10.12 VEGYI GYÜMI  1 - 2  GAMMA METÁL KFT.
10.34 JÓ AZ X  1 - 2  KEMI KER KFT.
10.56 BLZ- TECH  2 - 1  RÁCALMÁS SE
11.18 JÓBARÁTOK  4 - 0  BARACS U19
11.40 VEGYI GYÜMI  0 - 3  KEMI KER KFT.
12.02 JÓ AZ X  0 - 2  GAMMA METÁL KFT.
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG - KG PONT
1.  JÓBARÁTOK  3 3 0 0 8 - 1 9
2.  BLZ- TECH 3 1 1 1 5 - 5 4
3.  BARACS U19 3 0 2 1 3 - 7 2
4.  RÁCALMÁS SE 3 0 1 2 2 - 5 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG - KG PONT
1.  KEMI KER KFT. 3 3 0 0 8 - 2 9
2.  GAMMA METÁL KFT. 3 2 0 1 5 - 4 6
3.  VEGYI GYÜMI 3 1 0 2 2 - 5 3
4.  JÓ AZ X 3 0 0 3 1 - 5 0
I. MEZSPORT NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2022
7. HELYÉRT
12.24 RÁCALMÁS SE  0 - 1  JÓ AZ X
ELŐDÖNTŐK
12.46 JÓBARÁTOK  3 - 2  GAMMA METÁL KFT.
13.08 BLZ- TECH  3(0)-(2)3  KEMI KER KFT.
5. HELYÉRT
13.30 BARACS U19  0 - 5  VEGYI GYÜMI
BRONZMÉRKŐZÉS
13.52 GAMMA METÁL KFT.  4 - 1  BLZ-TECH
ARANY MÉRKŐZÉS
14.14 JÓBARÁTOK  1(4)-(3)1   KEMI KER KFT. 
14.36 EREDMÉNYHIRDETÉS

Kissé furcsa körülmények között került sor az első Mezsport Kupára, hiszen a szombatra kiírt rendezvény komoly veszélybe került az aznapra előre jelzett időjárás helyzetkép miatt. Szombatra ugyanis esőket, záport, zivatart, sőt jégesőt jósoltak a meteorológiával foglalkozó internetes felületek. A szervezők tettek is javaslatot a torna vasárnap történő megrendezésére (amikorra már jobb időjárási helyzetet jósoltak a szakértők), de aztán maradt az eredeti időpont.

A délelőtt folyamán aztán végül remek időjárás volt és remek mérkőzések is folytak a DLSZ Aréna nagyszerűen előkészített pályáján. A nyolc nevezett csapat két csoportban küzdött, hogy a nap végére kialakuljanak a csoporthelyezések és ezzel együtt a helyosztók illetve az elődöntők párosítása. A csoportokban leginkább a második helyekért (ami ugye elődöntőt jelentett) folytak nagy csaták, hiszen mindkét négyest magabiztosan nyerte a csoportok favoritja, a „Jóbarátok” illetve a Kemi-Ker Kft alakulata.

Aztán az elődöntők már jóval keményebb csatákat hoztak. A „Jóbarátok” és a masszív Gamma Metál mérkőzése élményszámba ment. A fordulatos találkozón végül 3:2 arányban a „Jóbarátok” diadalmaskodott, míg a másik elődöntőn hat gól, 3:3-as végeredmény és büntetőpárbaj is volt, így senki nem unatkozott. Végül a Kemi-Ker Kft volt a magabiztosabb a hetesek értékesítésénél és így ők kerültek a döntőbe, míg hatalmasat küzdő BLZ-TECH a bronzéremért játszhatott.

A harmadik helyet a Gamma Metál végül magabiztosan behúzta (4:1) a kissé elfáradó BLZ-s fiúk ellen. A döntőben viszont újra hatalmas csata alakult ki és végül az 1:1-es végeredményt ezúttal is a büntetők követték. Itt felváltva voltak magabiztosak és hibázók a játékosok, mindkét együttes több alkalommal is volt nyerő helyzetben, de aztán a végén a „Jóbarátok” alakulata örülhetett a 4:3-as sikernek.

Nagyszerű torna, egy nagyon kicsi esővel azért „megöntözve, de azért javarészt verőfényes napsütésben és rengeteg nagyszerű sportélmény. Ez volt az 1. Mezsport Kupa, remek játékosokkal, 5 különdíjassal és szuper hangulatban.

Kis Csaba, a Jóbarátok csapatának csapatkapitánya (1. hely): Egy jó hangulatú és színvonalas foci nap volt. Már a csoportkörben bebizonyosodott, hogy nagyon kiélezett lesz a vereseny, de sikeresen vettük az akadályokat, így bejutva a legjobb 4 csapat közé. Úgy gondolom, hogy a 3 dobogós csapat közül bármelyik csapat odérhetett volna a dobogó legfelső fokára, de végül mi jártunk sikerrel. A döntőig egy nagyon nehéz mérkőzésen keresztül vezetett az utunk, ahol végül egy gólos győzelemmel biztosítottuk be helyünket. Ahogy vártuk, a mindent eldöntő találkozó sem volt egyszerű. Sokáig a kezünkben tartottuk a meccset, majd a végén kiegyenlített a Kemi-ker. A büntetőpárbaj alatt viszont ránk mosolygott a szerencse. Köszönjük a szervezést és hálásak vagyunk mindenkinek, aki részese volt az I. MezSport nyári foci kupának. Várjuk a következőt!

Juhász János, a KEMI KER KFT. csapatának csapatkapitánya (2. hely): Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak ezért a szép eredményért. Reggel, amikor kezdtünk, sajnos több játékosunk jelezte, hogy sérült és nem tud játszani. Ennek ellenére az első mérkőzés -talán az egyik legerősebb csapat ellen- győzelemmel végződött, így ezek után már nem volt megállás és veretlenül jutottunk a döntőbe. A döntőben se vallottunk szégyent, a nagyon jó játékosokból álló Jóbarátoktól, akiktől hetesekkel kaptunk ki .Gratulálok mégegyszer a csapatnak és a helyezetteknek, különdíjasoknak. Köszönet a DLSZ-nek, a szervezőknek, akik megrendezték és lebonyolították ezt a nyári kupát.

Vincze Dezső, a Gamma Metál Kft. csapatának csapatkapitánya (3. hely): Elsősorban gratulálok a Jóbarátok csapatának! Megérdemelten hozták el az első helyért járó díjat. Köszönettel tartozunk Nagyváradi Zoltánnak a támogatásért. Szeretnék gratulálni a különdíjas játékosoknak is! Szerencsére két díjat is elhoztunk, Szrenkó István és Bajusz Patrik személyében. Az elért eredménnyel is elégedett vagyok. A tornán jó csapatok vettek részt, kellemes időben és szuper rendezés mellett tölthettük el a napot.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományőrző szándékkal rendezte meg 2022. június 30-án az I. MezSport Nyári Foci Kupát, a DLSZ Arénában. Az időjárás sajnos nem volt kegyes hozzánk a torna bizonyos szakaszaiban, azonban a játékosok ezzel mit sem törődve, elszántan léptek pályára, hogy elnyerjék a legjobbaknak járó kitűntetéseket. Támogatóinknak köszönhetően, az eredményhirdetésen ezúttal is remek díjakkal jutalmazhattuk meg a foci kupa első három helyen végzett csapatát és a legkivalóbban teljesítő játékosait. Gratulálok a tornán részt vett csapatoknak a kimagasló teljesítményükért és bízom benne, hogy Mindenki nagyszerű élményekkel tért haza a nap végén! Dénes Nikolett, az I. Mezsport Nyári Foci Kupa szervezője

Gódány András, a BLZ-Tech csapatának csapatkapitánya: Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy egy általam nagyjából elképzelt csapattal szerepelhettünk az I. MezSport  Foci Kupán. Köszönjük a szervezőknek, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és az időjárásnak is, hogy ilyen remek hangulatú, eseményekben gazdag, néhol harcias mérkőzéseken vehettünk részt. Köszönet Nagy Milánnak és Nagy Lászlónak a minőségi játékvezetésért! Számomra külön siker, hogy az utolsó csoportmérkőzésen az én győztes találatommal jutottunk az elődöntőbe. Természetesen kellett hozzá egy nagyszerű csapatmunka és Szántó Patrik klasszisnak mondható hajszálpontos gólpassza, aki nem mellesleg bezsebelte a DLSZ + díjat a tornán való teljesítményéért és nem véletlenszerű megmozdulásaiért. Megérdemelte és innen is szeretnék neki gratulálni. Nagyon nagyot játszott mindenki a csapatomban, senkit nem tudok külön kiemelni, mindenki odatette magát! Ezzel a kerettel most álltunk ki először mérkőzésen, remélem nem utoljára. Bízom benne, hogy az augusztusi kupán is részt vesznek velem a srácok. Hajrá foci, Hajrá Tour-Mix, Hajrá BLZ-Tech, Hajrá DLSZ! Köszönjük szépen.

Gulyás Tibor, az I.MezSport Kupa legjobb kapusa (Jóbarátok): Remek érzés számomra, hogy én kaptam az I. MezSport Nyári Foci Kupa legjobb kapusának járó különdíjat. Mindenekelőtt ezt köszönhetem a csapatomnak, hisz ők is nagyban hozzájárultak a sikeremhez. Úgy gondolom, akár más is megérdemelte volna ezt az elismerést, hisz több jó képességű hálóőr is részt vett ezen a tornán. Gratulálok a többi különdíjasnak! Nagyszerű nap volt számunkra!

Bajusz Patrik, az I.MezSport Kupa legjobb játékosa: Nagyon jól éreztem magam a tornán, ilyen egy jól szervezett, élvezhető kispályás kupa, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezett meg. A Jóbarátok csapata megérdemelten nyerte meg a tornát, gratulálunk nekik! Nagyon örülök, hogy én lettem a torna legjobb játékosa. Jővőre mindenképp újra találkozunk!

Szrenkó István, az I. MezSport Kupa gólkirálya: Gratulálok a győztes csapatnak és csapatomnak is, hiszen a 3. helyet tudtuk közösen megszerezni. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy a nyári időszakban is biztosítottak lehetőséget a csapatoknak egy kis játékra. Külön öröm számomra, hogy a tornán sok kimagasló teljesítményt nyújtó játékos közül sikerült megszereznem a gólkirály címet. 20-án újra találkozunk az Augusztális kupán!

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Főtitkára: Nagy örömmel vágtunk neki ennek a kupának a nyár közepén, mert számunkra az a legfontosabb, hogy minél többen válasszák szabadidejükben az amatőr sportolást. Az időjárás ezúttal kegyes volt hozzánk, remek időnk volt végig, s nagyszerű csapatok örvendeztették meg nagyszerű játékkal a kispályás labdarúgás helyi kedvelőit. Gratulálok mindenkinek a kiváló hangulatú rendezvényhez, melynek végén rengeteg ajándékot tudtunk átadni a dobogós csapatoknak és a különdíjasoknak. A következő kupánk a III. Augusztális Foci Kupa lesz, mely városunk ünnepi programjának egyik része lesz augusztus 20-án.

I. MEZSPORT NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DÍJAZOTTJAI 2022
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  JÓBARÁTOK
2. HELY  KEMI KER KFT. 
3. HELY  GAMMA METÁL KFT.
I. MEZSPORT NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA KÜLÖNDÍJASOK 2022
JÁTÉKOS  BAJUSZ PATRIK (GAMMA METÁL KFT.)
KAPUS  GULYÁS TIBOR (JÓBARÁTOK)
GÓLKIRÁLY  SZRENKÓ ISTVÁN (GAMMA METÁL KFT.)
DLSZ+  SZÁNTÓ PATRIK (BLZ-TECH)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  DANKÓ PATRIK (KEMI KER KFT.)