Gyermeknapi Rajzverseny DLSZ 2024

Gyermeknapi Rajzverseny DLSZ 2024

Esemény ideje: 
2024. május 21. kedd 08:45
Oszd meg másokkal!

Gyermeknapi Rajzverseny DLSZ 2024

Idén is Gyermeknapi rajzversenyt szervez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek-és Ifjúsági Bizottsága és a Jót, Szívből - Dunaújvárosért! akciócsoportja a 11 dunaújvárosi tagóvoda számára. Célunk, hogy a gyermekek rajzaikon keresztül fejezzék ki kreativitásukat, valamint figyeljenek a "témakör" pontos betartására, azaz "Sportolj a szabadban!" legyen a középpontban és egyszerre jelenjen meg az általuk elkészített aszfaltrajzokon. A zsűri több szempontot is figyelembe fog venni a rajzok díjazásánál. Az esemény fővédnöke Hajnal Patrik, aki számára nagyon fontos a család és a gyermekek segítése, támogatása, ezért minden résztvevő óvoda kreatív ajándékcsomagot kap ajándékba a HP Fehérbeton Bau Kft.-től. A fődíj pedig egy élményközpontú Colorland Kids UV PARTY Eckschmidt Klaudia jóvoltából a győztes óvoda számára, amelyet a legszínesebb, legötletesebb, legkreatívabb rajz tulajdonosai próbálhatnak ki. Továbbá minden kispajtás egy csokoládét, ivólét és egy pohár popcornt kap a nap végén támogatóink jóvoltából.

Köszönjük a támogatást és segítséget.

Támogatóink: 

 • Hajnal Patrik, a HP Fehérbeton Bau Kft. Igazgató
 • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat
 • Dunaújvárosi Kultik Mozi
 • Carissa Sportegyesület
 • Eckschmidt Klaudia, a Colorland Kids üzletvezetője
 • Tomi Bolt
 • Há Graphics
 • MRT Photo

Időpont: 2024. május 21. kedd 9:00 - 10:00 óra
Helyszín: Kultik Mozi előtti tér
Téma: "Sportolj a szabadban!"
Fődíj: Colorland UV PARTY
Ajándék: Minden résztvevő óvoda kreatív ajándékcsomagot, csokoládét, ivólét és pattogatott kukoricát kap ajándékba

Menetrend:

 • 08:40 óra Intézményvezetői és Bizottsági elnöki, főtámogatói megnyitó Gyenes Éva / Neszvecskó Zorica / Hajnal Patrik
 • 08:45 óra Bemelegítés / Smuk Márta és Smuk Anita
 • 09:00 óra Rajzverseny
 • 09:45 óra Zsűrizés - frissítők átadása
 • 10:00 óra Díjátadó ünnepség

Sok szeretettel várunk mindenkit a Mozi előtti térre!

Gyermeknapi Rajzverseny DLSZ 2024

Ovis rajzverseny a Dózsa Mozi előtti téren Újra nagyszerű rajzok tették csodálatossá a Dózsa mozi előtti térkövezést. 11 óvoda versengett a fődíjért, amit Eckschmidt Klaudia a Colorland Kids tulajdonosa ajánlott fel (egy Colorland UV-Partyt) és a rengeteg ajándékért, valamint a Carissa Sportegyesület különdíjáért, ami ezúttal is egy fagylaltmeghívás volt. Ezen felül Hajnal Patrik a HP Fehérbeton-Bau Kft ügyvezető igazgatója minden résztvevő óvodának egy-egy kreatív kifestő és rajz csomagot ajánlott fel. A motiváció és a gyermekek kreativitása tehát rendben volt, így a hivatalos megnyitó után 9 órakor el is kezdődött a verseny. A téma ezúttal a sport volt. Hamar kiderült, hogy a gyermekek a rajzot, mint kifejezésmódot nagyon jól használják.

Gyermeknapi rajzverseny 2024 DLSZ

Már ilyen kicsi korban is kiválóan ábrázolják a külvilág tárgyait, történéseit. A rajz nagyszerűsége nyilván abban is rejlik, hogy megvalósítható és ábrázolható az, amit a beszéd nem tud kifejezni. A gyermekrajzok a fantázia és a kreativitás egyesülését mutatták meg ezen a délelőttön is és ennek köszönhetően sorban kerültek elő a szürke betonból az addig elbújt labdák, rollerek, papírsárkányok, evezősök. Nagyon nehéz is volt végül a zsűri döntése, de ameddig a gyerekek a Kultik mozi által felajánlott popcornt majszolták megszületett a végeredmény. A fődíjat ezúttal a Bóbita tagóvoda nyerte, a különdíjat pedig a Margaréta tagóvoda kapta. Öröm volt látni, hogy ez a program milyen csodálatos eredményt hozott. A gyermekek nagyszerűen érezték magukat és a közös rajzolás, valamint az együtt töltött kreatív idő végül azt eredményezte, hogy a mozi előtti tér néhány napig csodálatos színekben pompázhat.

Teljes képgaléria itt látható: Gyermeknapi Rajzverseny 2024