DLSZ hírek

Felújítási munkálatok a „Lóriban”

Oszd meg másokkal!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2016-os tervei között szerepelt, hogy a tavaszi és az őszi időszak közötti bajnoki szünetben, a legnagyobb terhelést kapó (és legnépszerűbb) labdarúgópályát, a Lorántffy Iskola területén található műfüves kispályát, anyagi lehetőségeikhez mérten felújítják, karbantartják.

Lorántffy Szakiskola Labdarúgó Pálya

Sajnos az hamar kiderült, hogy a műfű cseréjéhez nincsenek meg a financiális feltételek. A DLSZ három ilyen profilú céggel is felvette a kapcsolatot, kettő vállalkozás képviselőjével a bejárás is megtörtént, árajánlat is készült, de jelenleg nem áll rendelkezésre olyan összeg, mely elegendő lenne egy ilyen volumenű munka kivitelezéséhez. Arra komoly esély van azonban, hogy egy év múlva megtörténjen a burkolat cseréje – erről folyamatosan tárgyalnak az illetékesek.

Lorántffy Szakiskola focipálya

Az őszi szezonra mégis megújul a népszerű „aréna”, mivel az augusztus 18 és 26 közötti időszakban a nagyon „megviselt” és elhasználódott térelválasztó kerítés elbontásra kerül és egy új drótháló fogja a továbbiakban elválasztani a labdarúgópályát a teniszpályától. A karbantartás keretében egyes elemek festése, javítása és cseréje is megtörténik, hogy az amatőr kispályás labdarúgás szerelmesei jobb körülmények között kezdhessék meg az új szezont.

Felmérés a felújítás előtt

A munkálatok a jelzett napokon 07:00-tól egészen 16:00-ig tartanak, a késő délutáni és az esti időpontokban a pálya használható, de mindenkinek felhívjuk a figyelmét arra, hogy a körülményekhez alkalmazkodjon, és az átmenetileg megváltozott viszonyokra figyeljen!