Fejér Megye Bajnoka 2022.

Fejér Megye Bajnoka 2022.

Esemény ideje: 
2022. december 10. szombat 17:0020:00
Oszd meg másokkal!

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás bizottságának szervezésében a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás amatőr torna. A torna 2018-ban indult útjára hagyományőrző szándékkal, sajnos 2020-ban a Covid 19 világjárvány miatt nem tudtuk megrendezni az eseményt, de 2021-ben már újra pályára hívtuk Fejér Megye legjobb kispályás labdarúgó csapatait. Idén pedig már negyedik alkalommal nyílik lehetőség a végső megmérettetésre ezúton is Székesfehérváron. A sportesemény célja, hogy kihirdessük Fejér Megye legjobb amatőr kispályás labdarúgó csapatát!

A tornára az MLSZ adatbázisában szereplő székesfehérvári és dunaújvárosi bajnokság I. osztály 2021/2022-es év dobogós csapatai kapnak meghívást!

A kupa Székesfehérváron a Főnix Sportcsarnokban kerül megrendezésre, melyre várjuk a csapatokat, szurkolókat és nézőket!

2021-ben a székesfehérvári Bádogos - Greco Petrol csapata vitte el a vándorserleget. Idén vajon más csapat veheti át a Fejér Megyei bajnokoknak járó díjat vagy meg tudják őrizi tavaly elnyert címüket Horváth Lászlóék?

A rendezvény ingyenesen tekinthető meg!

MLSZ Fejér Megyei Kispályás Bizottság

További információ a rendezvényről:

A Fejér Megye Bajnoka torna szervezője:

 • Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás Bizottság

A Fejér Megye Bajnoka támogatója:

 • Magyar Labdarúgó Szövetség

A Fejér Megye Bajnoka célja:

 • Fejér megye legjobb amatőr kispályás labdarúgó csapata címének megszerzése
 • Az amatőr 5 + 1 rendszerű kispályás labdarúgás népszerűsítése
 • Megyei szintű torna megszervezése
 • Hagyományőrzés Fejér megyében
 • A rendezvény későbbi országos szintűre emelése, az ország legjobb kispályás labdarúgó csapatának kihirdetése

A Fejér Megye Bajnoka időpontja:

 • 2022. december 10. szombat 17:00 - 20:00

A Fejér Megye Bajnoka helyszíne:

 • Főnix sportcentrum (Székesfehérvár, Gombócleső út)

A Fejér Megye Bajnoka résztvevői:

 • Az MLSZ adatbázisában a székesfehárvári és dunaújvárosi bajnokságok 2021/2022-es év első három helyezett csapatai.

Fejér Megye Bajnoka Torna díjazása:

 • 1. hely: Vándorserleg, kupa, 12 darab aranyérem, díszoklevél, labda, 12 darab MOL Fehérvár FC bérlet
 • 2. hely: kupa, 12 darab ezüstérem, díszoklevél, labda
 • 3. hely: kupa, 12 darab bronzérem, díszoklevél, labda
 • 4-5-6. hely: díszoklevél, labda

Fejér Megye Bajnoka különdíjai:

 • Torna válogatottja (1 kapus, 5 mezőnyjátékos) és a bajnok csapatvezető: emléktárgy, díszoklevél
IV. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - SZÉKESFEHÉRVÁR 2022
REGISZTRÁLT CSAPATOK
CSAPATNÉV VÁROS 
BÁDOGOS - PLÁR KFT. SZÉKESFEHÉRVÁR
SÁRÉPSZER KFT. SZÉKESFEHÉRVÁR
EXPANZIÓ - BLACKHILL SZÉKESFEHÉRVÁR
KARMACSI AUTÓ DUNAÚJVÁROS
FEJÓ-THERM KFT. DUNAÚJVÁROS

Petrás Gábor az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás bizottságának elnöke: Nagyszerű csapatok, játékosok fognak ma pályára lépni, bátran mondhatom, hogy Fejér Megye legjobb kispályás csapatait láthatjuk a székesfehérvári Főnix FC sportcsarnokban. Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságàval 6 évvel ezelőtt indítottuk útjára a tornát. Egyik célunk, hogy az Alba és a Duna Liga versenyrendszerében szereplő amatőr kispályás csapatokat az év végén egy tornán megversenyeztessük, és a nap végén kihírdessük a Megye legjobb csapatát. Ehhez az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága minden támogatást megad, hogy csapataink a legjobb körülmények között játszanak. Természetesen másik hosszú távú célunk, hogy MINDEN megyében létrejöjjön a Megye Bajnoka és, majd egy országos Tornát szervezzünk meg a kispályás labdarúgó csapatoknak, akik az MLSZ rendszerében sportolnak, fociznak az 5+1 rendszerében.

IV. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - SZÉKESFEHÉRVÁR 2022
SZÉKESFEHÉRVÁR, 2022. DECEMBER 10. SZOMBAT
16:50 A TORNA HIVATALOS MEGNYÍTÓJA
17:00 EXPANZIÓ - BLACKHILL  1 - 1  SÁRÉPSZER KFT.
17:00 FEJÓ-THERM KFT.  5 - 0  KARMACSI AUTÓ
17:30 EXPANZIÓ - BLACKHILL  1 - 1  BÁDOGOS - PLÁR KFT.
17:30 SÁRÉPSZER KFT.  1 - 1  KARMACSI AUTÓ
18:00 BÁDOGOS - PLÁR KFT.  0 - 2  SÁRÉPSZER KFT.
18:00 FEJÓ-THERM KFT.  0 - 8  EXPANZIÓ - BLACKHILL
18:30 BÁDOGOS - PLÁR KFT.  2 - 2  FEJÓ-THERM KFT.
18:30 KARMACSI AUTÓ  3 - 3  EXPANZIÓ - BLACKHILL
19:00 SÁRÉPSZER KFT.  3 - 1  FEJÓ-THERM KFT.
19:00 KARMACSI AUTÓ  0 - 0  BÁDOGOS - PLÁR KFT.
 
19:45 EREDMÉNYHIRDETÉS

Sárépszer Kft.

Schneider Béla az MLSZ Fejér Megye Igazgatóságának igazgatója: Két, megyei jogú város legjobbjai csaptak össze, a koronázóvárosban és az acélvárosban is népszerű a kispályás foci, több mint száz együttes rúgja a labdát, különböző osztályokban. A megyeszékhelyen Alba Liga, a második nagyvárosban pedig Duna Liga elnevezéssel versengenek az MLSZ rendszerében. Ismét jól sikerült a megyei finálé, pörögtek az események, izgalmas, sportszerű küzdelmek zajlottak. A fődíj a MOL Fehérvár FC által a győztes csapat minden játékosának felajánlott, a tavaszi szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérlet volt. Jövőre újra együtt, veletek!

Petrás Gábor, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás Bizottságának elnöke: Rendkívül színvonalas volt az idei torna, melyen tényleg a megye legjobb csapatai, játékosai vettek részt, így remek mérkőzéseket, parádés megoldásokat láthattak azok, akik a helyszínen tekintették meg a viadalt. Nagyon elégedettek voltunk a megméretéssel, melynek természetesen tervezzük a folytatását, ám van egy ennél is komolyabb célunk, méghozzá az, hogy országos szintűvé fejlesszük a viadalt, melyen idővel minden megye legjobb csapata össze tudná mérni egymással az erejét. Ezen dolgozunk Igazgató úrral Schneider Bélával és Bencsik István elnök úrral, hogy minden kispályás szervező az MLSZ égisze alá kerüljön.

Jenő Varga a Sárépszer Kft. csapat csapatvezetője (1. hely): Idén harmadszor vehettünk részt ezen a rangos tornán, amit a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség negyedik alkalommal rendezett meg. Már az elsőnél remek kezdeményezésnek tartottuk és mára már tradicionális lett. Reméljük, hogy idővel akár országos méretűvé nőhet és más megyék illetve városi kispályás bajnokságok is csatlakoznak a sorozathoz. Idén is a megszokott és már jól ismert dunaújvárosi és székesfehérvári csapatokkal találtuk szemben magunkat. Nem számítottunk könnyű mérkőzésekre és tudtuk, hogy minden pontért meg kell majd szenvednünk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy végül sikerült az első helyen végeznünk ebben a nívós mezőnyben és gratulálunk minden helyezett csapatnak és minden különdíjas játékosnak. Ezúton köszönjük a Szövetségnek és minden közreműködőnek, hogy biztosították a feltételeit és újra megszervezték ezt a szuper kispályás tornát. Minden sportbarátnak jó pihenést, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

Farkas Gábor az Expanzió Kft. csapat csapatvezetője (2. hely): Köszönjük a lehetőséget a Fejer Megyei Labdarúgó Szövetségnek és a szervezőknek, hogy másodszor is részt vehettünk a Bajnokok tornáján. Idén is erős volt a mezőny, mind a dunaújvárosi, mind a fehérvári részről. Szerettük volna megnyerni a tornát, kis szerencsével sikerülhetett is volna, de idén ez most így alakult. Jövőre újra megpróbáljuk! Gratulálunk a Sárépszer Kft. csapatának a győzelemhez. Boldog Karácsonyt és Boldog új évet kívánunk minden játékosnak és a szervezőnek!

Fehérvári Alexa a Fejó Therm Kft. csapatcsapatvezetője (3. hely): örömünkre szolgál, hogy idén már 3. alkalommal vehettünk részt a Fejér Megye Bajnoka tornán. Remek mezőny alakult ki ismét a fehérvári és a dunaújvárosi amatőr kispályás labdarúgó csapatok között. Gratulálunk minden csapatnak! Külön köszönet a szervezőknek a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetségnek és annak Kispályás Bizottságának a remekül megszervezett tornáért. Mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket kívánunk: a FEJÓ-THERM Kft. csapata.

IV. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - SZÉKESFEHÉRVÁR 2022
HELYEZETT CSAPATOK, DÍJAZOTTAK
1. HELY  SÁRÉPSZER KFT. 
2. HELY  EXPANZIÓ 
3. HELY  FEJÓ-THERM KFT. 
4. HELY  BÁDOGOS - PLÁR KFT.
5. HELY  KARMACSI AUTÓ
IV. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - ÁLOMCSAPATA
KAPUS  NAGY MÁRK (SÁRÉPSZER KFT.)
JÁTÉKOS  OLÁH DÁNIEL (FEJÓ-THERM KFT.)
JÁTÉKOS  ZSIGMOND BENCE (EXPANZIÓ - BLACKHILL)
JÁTÉKOS  JOÓ GERGŐ (SÁRÉPSZER KFT.)
JÁTÉKOS  ARADI CSABA (KARMACSI AUTÓ)
JÁTÉKOS  SOMOGYI SZABOLCS (BÁDOGOS - PLÁR KFT.)
CSAPATVEZETŐ  VARGA JENŐ (SÁRÉPSZER KFT.)

Képek a kupáról: