Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség újabb jótékonysági akciója

DLSZ Gyermeknapi adománya

Oszd meg másokkal!

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség újabb jótékonysági akciója!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága, ismét jótékony akciókkal jelentkezett. Ezúttal két dunaújvárosi tanintézetet, a Petőfi Sándor Általános Iskolát, valamint a Lorántffy Zsuzsa Szakiskolát lepték meg sportfelszerelésekkel, sporteszközökkel. Természetesen előzetesen egyeztetés történt, hogy mik azok az eszközök, melyekkel a tornaórákat, a szabadidős tevékenységet, a mozgást elő lehet segíteni, igény van rá, esetleg elhasználódott, eltörött, hiányzik.

Ezt követően mindkét iskolának 100 ezer forint értékben megvásárolták a jelzett holmikat, amiket a Lorántffys diákok az iskolában vehettek át, a Petőfi Iskola pedig a Gyermek-napi rendezvények keretében, a Parázs-Varázs nagy színpadán. A Társadalmi felelősségvállalás Bizottságának kezdeményezését, a ZEUS Sportáruház, valamint Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata segítette, akik az ilyen és az ehhez hasonló akciókat folyamatosan támogatják és ezt ezúttal is köszönjük.

Tóth Imre elnök (Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága)

Nagyon örülök minden egyes alkalomnak, ami arról szól, hogy segítünk, segíthetünk. Az pedig további jó érzéssel tölt el, ha segítségünk egyúttal a gyermekek, vagy éppen a felnőttek sportolását, mozgását, aktivitását mozdítja elő. Tovább folytatjuk vállalásaink teljesítését, újabb és újabb terveink is vannak, ráadásul, a gyermeknapi ajándékozást hagyománnyá kívánjuk tenni, amivel a figyelmet szeretnénk felhívni arra, hogy a jövő zálogai, az egészségesen fejlődő, sokat sportoló és mozgó gyerekek.

Rideg István Intézményvezető (Petőfi Sándor Általános Iskola)

2016. május 29-én a Gyermeknap alkalmából a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) és a Zeuszsport Áruház a Dunaújvárosi Tankerület közvetítésével 50-50 ezer forint értékben sporteszközöket adott át iskolánk tanulói számára. A DLSZ nevében Kalácska András elnök úr, Petrás Gábor főtitkár úr és Tóth Imre a DLSZ Társadalmi Felelősség Bizottság elnöke, a tankerület részéről Moravecz Attila igazgató úr volt jelen az átadási ceremónián. Az adományt nagy tisztelettel köszönjük, és azt az iskolánk diákjainak sportolási lehetőségeinek elősegítésére használjuk.