Cserna Gábor Polgármester Köszöntője

Cserna Gábor Polgármesteri Köszöntője

Oszd meg másokkal!

Tisztelt Sportolók és Sportbarátok!

Köszöntöm Önöket, a kispályás labdarúgó tornák szerelmeseit a Nemzet Sportvárosában, Dunaújvárosban! A Carissa Kupa városunk büszkesége, szép hagyománnyal bíró rendezvénye, amely európai hírű, nemzetközi tornává erősödött az évek során. Az új esztendő Önöknek, Sportolóknak és Sportbarátoknak köszönhetően, fantasztikus hangulatban indul Dunaújvárosban! A Kárpát-medence legjobb kispályás csapatai tartanak csúcstalálkozót nálunk, óriási csatákat vívnak a tizenhetedik kupa elnyeréséért.

Mert ez már a tizenhetedik alkalom, amikor Önök pályára lépnek, sportmezt és focicipőt húznak, hogy elnyerjék a „tornák királynőjének” kikiáltott Carissa Kupa trófeáját. A Carissa Kupa, mint mindig, a futball iránti szereteten túl a segítő szándékról is szól. A cél ezúttal a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezetének támogatása. 

Köszönet Önöknek, Sportolóknak, akik nevezési díjukból felajánlást tesznek erre a célra, és köszönet a teremtorna szponzorainak! Minden esemény, így a Carissa Kupa is akkor jön létre, ha van egy csapat, amely kitalálja, megszervezi, és év mint év dédelgeti. 

Ez a nagyszerű csapat a Dunaújvárosért Díjjal kitüntetett Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség három lelkes férfiú vezetésével, akiket név szerint is említek: Kalácska András, Petrás Gábor, Tóth Imre.

Köszönöm a munkátokat!

Tisztelt Sportolók és Sportbarátok, tisztelt Szervezők!

Jó versenyzést, jó szurkolást kívánok Önöknek a XVII. Carissa Kupa mérkőzésein Dunaújvárosban! Egészségben, sportsikerekben gazdag új esztendőt minden Sportolónak, kedves Családjának, valamennyi Szurkolónak!

Dunaújváros, 2019. január 4. 

Cserna Gábor
Polgármester

Dunaújváros Megyei Jogú Város