II. Energott Teremliga 2012

Oszd meg másokkal!

Energott Teremliga Dunaújváros

Tisztelt Csapatvezetők!

Köszönjük nevezéseteket a II. Energott Teremligára. Az idén 12 - 12 csapat nevezett az ligára, mely november 26.-án és 27.-én kezdődik.

A menetrendet elkészítettük, természetesen a kéréseket is megpróbáltuk teljesíteni, hogy mindenkinek megfelelőek legyenek az időpontok. A II. osztályban csak az idei menetrend készült el, mivel ott többen jelezték, hogy még nem tudják a 2013.-as műszakbeosztást a munkahelyen, ezért a további fordulókat csak decemberben tudjuk számukra kiírni.

A liga kezdete előtt egy technikai megbeszélésre hívjuk a csapatvezetőket, melyen a nevezett csapatvezetőkön kívül a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke Kalácska András köszönti a nevezett csapatvezetőket, majd Petrás Gábor a DLSZ főtitkára veszi át a szót és ismerteti a versenykiírást. Ezt követően lehet kérdéseket feltenni Mészáros Istvánnak a versenybizottság elnökének, Futó Jánosnak a Kispályás Bizottság elnökének, melyre válaszolnak a elnökök. A megbeszélésen részt vesz a Játékvezetők elnöke Viszokai László is, hogy az új fegyelmezésekről beszéljen a csapatvezetőkkel, melyek általatok belekerültek a versenykiírásba.
Szeretnénk ezzel a kezdeményezéssel közelebb hozni a csapatvezetőket és a DLSZ vezetőségét, hogy kialakuljon egy közös barátságos együttműködés!

Technikai megbeszélés:

  • 2012. november 20. 16.00 óra Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség tárgyaló terem
I. osztály menetrend és táblázat:
 II. osztály menetrend és táblázat:
 Letölthető dokumentumok:
 
Sok sikert kívánunk minden csapatnak!

 

Dunaújváros, 2012. november 16. Dunaújváros Labdarúgó Szövetség vezetőség

 Energott Teremliga Dunaújváros

 

Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon II. Energott Teremliga Jegyzőkönyv 2012-2013110.76 KB