I. Szalki Strandfoci Kupa 2012

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros I. Szalki Strandfoci Kupa 2012

Tisztelt Csapatvezetők!

Először is engedjétek meg, hogy köszönetet mondjunk a z I. Szalki Strandfoci kupa főtámogatóinak Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Hunép Uniszol Zrt. -nek és a dunaújvárosi Aquantis Wellnes és Gyógyászati Központnak és a lebonyolításért pedig a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy megrendezésre kerülhetett a foci kupa, melyen 8 csapat közel 100 játékosa mutathatta meg tudását és a legjobbakat díjazásban tudtuk részesíteni a támogatók segítségével.

A nevezett 8 csapatot két négyes csoportba sorsoltuk ki. Szombat délelőtt a felújított homokos pályán remek hangulatban játszották a csapatok a csoportmérkőzéseket, melyre sokan voltak kíváncsiak és szurkoltak csapatuknak, játékosaiknak. Kora délutánra a csoportmérkőzések eredménye után kialakultak a csoporthelyezések, majd ezt követte a helyezések eldöntése. A 3. helyért és a döntő mérkőzésre a pálya mellett rengeteg néző gyűlt össze, hogy megtudják ki is lesz az I. Szalki strandfoci királya. A döntő mérkőzést az Ügyetlenek csapata és a Csudarugdalók játszotta, ami igazi csemege volt a nézők számára, hisz mindkét oldalon remek strandfoci játékosok voltak.

A félidő 1 - 1 -es döntetlennel zárult, majd a második félidőre az Ügyetlenek csapata duplázta meg az előnyét, amire Miklós István válaszolt és hozta fel csapatát egy gólos hátrányba. Nem sokáig csillant fel a lehetőség a Csudarugdalók számára, hisz Szili Zoltán negyedik találatával ismét két gólos vezetésben volt az Ügyetlenek csapata. A végére az elfáradt, rutinos , és idősebb Csudarugdaló csapat megkapta sz 5. gólját, amivel az Ügyetlenek csapata végleg megszerezte az I. Szalki Strandfoci királya címét.

Összegzésben

A Szalki - sziget szép környezetében és a jól kiépített strandfoci pályán egy igazán jó hangulatú strandfoci kupát sikerült megrendezni, melynek célja a Szalki - sziget népszerűsítése és a dunaújvárosi fiatalok mozgás igényének kielégítése és a legjobbak díjazása volt. A kellemes időnek és a jó mérkőzéseknek köszönhetően rengetegen végig nézték a mérkőzéseket és a döntőre igazi foci hangulatot teremtettek a szurkolók. Az üzemeltető Hunép Uniszolg Zrt. munkatársa Pikó Petra a sikeres strandfoci eredményhirdetésén ígéretet tett, hogy Dunaújvárosban hagyományt teremtve jövőre is megrendezésre kerül a Szalki starndfoci kupát.

Szili Szabolcs Ügyetlenek csapatvezető

Szili Szabolcs Ügyetlenek csapatvezetőNagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy megrendezésre került az I. Szalki Strandfoci kupa. Nagyon jó volt a színvonal , és nagyon jó időben és szép környezetben zajlott a torna. A sorsolás után láttuk, hogy erős csoportba kerültünk, de Szili Zoltán játékosunk remek játékával sikerült megszereznünk a csoport első helyét, és így egy kicsivel könnyebb ellenfelet kaptunk a döntőbejutásért, amit könnyedén meg is nyertünk (7 - 1)! A döntő esélyesei nem mi voltunk, hisz Miklós István jól összeállította csapatát, de a győzni akarásunkkal és Szili Zoltán remek játékával (4 gól a döntőben) elhoztuk a Szalki starndfoci kupát, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Ahogyan az eredményhirdetésen elhangzott a szervezőktől, hogy hagyományt szeretnének teremteni, úgy mi is megígérjük, hogy jövőre is itt a helyünk a Szalki Strandfoci kupán. Ügyetlenek csapat tagjai: Szili Szabolcs,Szili Zoltán , Szili Gábor ,Kuti András , Erdélyi Dominik, Rigó László, Kaszala Tamás , Kaszala Attila , Szegedi Norbert

I. SZALKI STRANDFOCI KUPA VÉGEREDMÉNY
1. HELY ÜGYETLENEK
2. HELY CSÚDARUGDALÓK
3. HELY HOOLIGAN'S
4. HELY FRANKCITY
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA LEGJOBBJAI
JÁTÉKOS MIKLÓS ISTVÁN / CSÚDARUGDALÓK
KAPUS RIGÓ LÁSZLÓ / ÜGYETLENEK
GÓLKIRÁLY NUNKOVICS NORBERT 10 GÓL / HOOLIGAN'S

Versenykiírás

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2012. július 21-én, szombaton a Szalki - szigeten I. Szalki Strandfoci kupát szervez a focizni, sportolni vágyóknak.  A felújított homokos pályán 8 csapat versenyez majd. Jelentkezni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség irodájában lehet vagy a +36 70 616 5941-es mobil telefonszámon.

Petrás Gábor DLSZTermészetesen aki családjával érkezik annak a Szabadstrand hűs vize adhat felfrissülést, kikapcsolódást. A foci torna reggel 9.00 órakor kezdődik és délután 16.00 órakor kerül sor a döntő mérkőzésre, majd azt követően a legjobbak díjazásával fejeződik be!

További információ a rendezvényről

  • Időpont: 2012. július 21. szombat
  • Helyszín: Dunaújváros, Szalki-sziget
  • Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat
  • További információ: + 36 70 616 59 41
  • Főtámogató: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat
  • Támogató: HUNÉP-UNISZOL ZRT., Aquantis Wellnes és Gyógyászati Központ
  • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA
NEVEZETT CSAPATOK
1.  ÜGYETLENEK 5. CSÚDARUGDALÓK
2. FÜREDI BARÁTOK  6. FECSEGŐ TIPEGŐ
3. HOOLIGAN'S  7. FRANKCITY
4. RIKI FC  8. DR INK TEAM 
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA 2012 DUNAÚJVÁROS
A CSOPORT B CSOPORT
1. FÜREDI BARÁTOK 1. CSÚDARUGDALÓK
2. ÜGYETLENEK 2. HOOLIGAN'S
3. RIKI FC 3. DR INK TEAM
4. FRANKCITY 4. FECSEGŐ TIPEGŐK

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
09.00 FÜREDI BARÁTOK 2 - 4 ÜGYETLENEK
09.25 RIKI FC 1 - 9 FRANKCITY
09.50 CSÚDARUGDALÓK 7 - 2 HOOLIGAN'S
10.15 DR INKTEAM 5 - 1 FECSEGŐ TIPEGŐK
10.40 FÜREDI BARÁTOK 11 - 2 RIKI FC
11.05 ÜGYETLENEK 4 - 1 FRANKCITY
11.30 CSÚDARUGDALÓK 5 - 1 DR INK TEAM
11.55 HOOLIGAN'S 5 - 5 FECSEGŐ TIPEGŐ
12.20 FÜREDI BARÁTOK 3 - 5 FRANKCITY
12.45 ÜGYETLENEK 8 - 2 RIKI FC
13.10 CSÚDARUGDALÓK 5 - 2 FECSEGŐ TIPEGŐ
 13.35 HOOLIGAN'S 6 - 3 DR INK TEAM
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA 2012 DUNAÚJVÁROS
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1.  ÜGYETLENEK 5. CSÚDARUGDALÓK 
2. FRANKCITY  6. HOOLOGAN'S 
3. FÜREDI BARÁTOK  7. DR INK TEAM 
4. RIKI FC  8. FECSEGŐ TIPEGŐK 
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA 2012 DUNAÚJVÁROS
7. helyért
 14.00  RIKI FC 1 - 3 FECSEGŐ TIPEGŐK 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
 14.25  ÜGYETLENEK 7 - 1 HOOLIGAN'S
 14.50 FRANKCITY 0 - 8 CSÚDARUGDALÓK 
5. HELYÉRT
 15.15 FÜREDI BARÁTOK 4 - 3 DR INK TEAM
BRONZ MÉRKŐZÉS
15.40 HOOLIGAN'S  7 - 5 FRANKCITY 
ARANY MÉRKŐZÉS
16.05 ÜGYETLENEK 5 - 2 CSÚDARÚGDALÓK 
    EREDMÉNYHIRDETÉS
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA VÉGEREDMÉNY
1. HELY ÜGYETLENEK
2. HELY CSÚDARUGDALÓK
3. HELY HOOLIGAN'S
4. HELY FRANKCITY
I. SZALKI STRANDFOCI KUPA LEGJOBBJAI
JÁTÉKOS MIKLÓS ISTVÁN / CSÚDARUGDALÓK
KAPUS RIGÓ LÁSZLÓ / ÜGYETLENEK
GÓLKIRÁLY NUNKOVICS NORBERT 10 GÓL / HOOLIGAN'S