Gyermeknapi ajándék DLSZ

Gyermeknapi ajándék

Esemény ideje: 
2021. május 31. hétfő 18:45
Oszd meg másokkal!

Gyermeknapi ajándék

Újabb jótékonysági akciót szervez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület!

Most a dunaújvárosi bölcsődék lurkóit készülünk megajándékozni hű partnereink, csapataink és a város lakói segítségével GYERMEKNAP alkalmából. Gyermekeink legtermészetesebb megnyilvánulása a mozgás. A mozgás öröme, a mozgáskoordináció fejlesztése a kicsik szellemi fejlődését segíti elő. Ebben a tevékenységben szeretnénk támogatni a bölcsődék pöttöm lakóit, hiszen képzésükre nagy hangsúlyt fektetnek városi intézményeink. Dunaújvárosban összesen 5 tagintézmény (bölcsőde) 30 csoportja, tehát több, mint 320 gyermek részesülhet a sportszerek mellett különböző – fejlesztést segítő – eszközökben, felajánlásokból!

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy csatlakoztok jótékonysági akciónkhoz, kérjük, jelezzétek felénk segítségeteket! Legyen az sportszer vagy éppen támogató összeg, amelyet összegyűjtve a teljes összeget a megfelelő eszközökre fordítanánk és közösen adnánk át GYERMEKNAP alkalmából, 2021. május 31-én a dunaújvárosi intézményeknek.

Kérünk benneteket, keressétek Zsuzsit: +36 20 333 68 76 vagy Katát: +36 30 629 1717-es telefonszámon, vagy írjatok e-mail (dmjv.dlsz@gmail.com) a támogatásokról!

Varga Anna Éva Intézményigazgató: 2021.05.11-én megkeresett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségének főtitkára Petrás Gábor és munkatársai abból a célból, hogy jótékonysági adománygyűjtést kezdeményeznek a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros intézmény öt tagbölcsődéjének javára. A megkeresésnek nagyon örülünk, hisz a felajánlásból bölcsődei fejlesztő játékok és sporteszközök beszerzését biztosítja a DLSZ a három év alatti bölcsődés gyermekek javára. E nemes kezdeményezéshez, jótékonysági adománygyűjtéshez várjuk a városlakók, üzletek, civil szervezetek felajánlását. A befolyt összegből vásárolt eszközök, játékok a Gyermeknapi rendezvény alkalmából kerülnek átadásra. A kezdeményezést és felajánlást az intézmény minden munkatársa és bölcsődés kisgyermekeinek nevében nagyon szépen köszönjük.

Petrás Gábor DLSZ Főtitkár: Szövetségünk Gyermeknap alkalmából partnerei segítségével egy újabb jótékonysági akcióra hívja a várost lakóit, civil szervezeteit, vállalatait, hogy közösen próbáljuk meg sport- és fejlesztő eszközökkel bővíteni a városi bölcsődék eszköztárát, hogy minél jobb lehetőségek között neveljék a kisgyerekeket a bölcsődei dolgozók. Szerencsére a szövetség több partnere is jelezte támogatását, így már biztos, hogy a Gyermeknap alkalmával átadásra kerülnek bizonyos sporteszközök, de természetesen még várjuk a támogatókat, hogy minél több ajándékkal lepjük meg a városi bölcsődéket és az ott lévő kisgyermekeket!

"Nagy dolgokat nem tudunk véghezvinni, csak kis dolgokat nagy szeretettel." Teréz anya

Gyermeknapi ajándék DLSZ

GYERMEKNAPI AJÁNDÉK JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓJÁNAK TÁMOGATÓI
SOR ADOMÁNYOZÓ  ÖSSZEG
1. BRONZ KÁVÉZÓ ÉS LOTTÓZÓ DUNAÚJVÁROS 100.000,- FORINT
2. KGYD AUTÓSZERVIZ 50.000,- FORINT
3. PD BOL MANAGEMENT KFT. 50.000,- FORINT
4. CARISSA VIRÁGBOLT  - NAGY IBOLYA 50.000,- FORINT
5. MAGYAR MENTŐSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY 50.000,- FORINT
6. HEGEDŰS TIBOR 20.000,- FORINT
7. CARISSA SPORTEGYESÜLET 20.000,- FORINT
8. ESŐEMBEREK SZÜLEINEK DUNAÚJVÁROSI EGYESÜLETE 20.000,- FORINT
9. KÖDI GENERÁL KFT. 20.000,- FORINT
10. CSANAKI SÁNDOR ÉS SZILVIA 15.000, - FORINT
11. BRÉMA TRANS KFT. 40.000, - FORINT
12. SLETT FERENC ÉS KRISZTINA 20.000, - FORINT
13. VERMES RONNY ÉS VERMES BAJÁN BOGLÁRKA 20.000, - FORINT
HOZZÁADOTT ÉRTÉK
14. MPRINT DEKORÁCIÓ STÚDIÓ DUNAÚJVÁROS PLAKÁT, DEKORÁCIÓ
15. DECATHLON SPORTÁRUHÁZ DUNAÚJVÁROS SPORTESZKÖZÖK
16. TOMI VEGYESBOLT ÉDESSÉGEK, SPORTESZKÖZÖK
17. MARKÓ VIKTOR JÁTSZÓHÁZ
18. IHÁSZ MARTIN FOTÓK, KÉPEK
PÉNZBELI ÖSSZEG 475.000,- FORINT
HOZZÁADOTT ÉRTÉK ÖSSZEG 270.000,- FORINT
GYERMEKNAPI AJÁNDÉK ÖSSZESEN 745.000,- FORINT

Támogatásotokat a GYERMEKEK nevében előre is köszönjük! 

Az ajándékok ünnepélyes átadása 2021. május 31-én hétfőn 15:00 órakor a Makk Marci bölcsödében kerül megrendezésre!

Gyermeknapi ajándék DLSZ 2021

Gyermeknap a bölcsődében

Ha gyermeknap, akkor Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és Carissa Sportegyesület. Már semmi meglepő nincs abban, hogy a DLSZ és a Carissa SE gyermeknap alkalmából – mi sem természetesebb – a gyermekeknek igyekszik a kedvében járni, hiszen évek óta teszi ezt. Most sem volt ez másképp és ezúttal a dunaújvárosi bölcsődéknek vittek ajándékokat, 800 ezer forint értékben. Volt ott minden: mini kosárlabda palánk, kismotor, kis fűnyíró, több mint 260 db labda, rengeteg édesség, gyümölcs és jókedv, öröm, nevetés. A csöppségek a hivatalos ceremóniát követően boldogan vették birtokukba a rengeteg játékot. Újra kiderült, hogy a gyermekek mosolya mindent legyőz, legyen az vírus, rossz idő, bármi a kicsik önfeledt öröme a felnőtteknek is mosolyt csalt az arcára. Jövőre is segítünk, csakúgy mint hű partnereink, akikre mindig számíthatunk! Köszönjük!

Gyermeknapi ajándék DLSZ 2021

Varga Anna Éva BID Intézményigazgatója: Kíváncsian és izgatottan vártam a gyermeknapi jótékonysági adományozás átadásának napját, melyre emelkedett hangulatban érkeztem. Boldogsággal és örömmel töltött el a látvány, amely fogadott a Makk Marci tagbölcsődében. A kedves, mosolygós vendégek látványát, a bölcsődei dolgozók derűs vidám arcát soha nem fogom elfelejteni. Hogy mit éreztem akkor és ott abban a pillanatban? Azt, hogy ajándékot kapni jó, de a legjobb adni. Azt, hogy milyen felemelő érzés a gyermekek arcán megjelenő boldogságot látni a játékok birtokbavétele alatt. Az őszinte gyermeki tekintettől nagyobb elismerés nincs a világon. Fantasztikus érzés, hogy körülöttünk olyan emberek élnek, akik munkájuk mellett gondolnak a városban élő kisgyermekekre és nyitott szívvel, viszonzásul semmit nem várva adakoznak egy nemes célért, a felnövő nemzedéknek. „A gyermek védtelen kis teremtény, akinek gondját viseljük, e gondoskodásért cserében, nap, mint nap mind azzal a szeretettel halmoz el minket, amit mástól nem kapunk meg.” Susanna Tamaro

Petrás Gábor DLSZ Főtitkár: Akkor jó, ha a  gondolat cselekedetté válik, a cselekedet pedig tartalommá, melyben sok-sok szeretet van! Ahogy Teréz anya is mondta: „Nagy dolgokat nem tudunk véghez vinni. Csak kis dolgokat, nagy szeretettel. Ezt tette a DLSZ és azon támogatói, hű partnerei, akik önzetlenül segítették és támogatták e nemes célt, amellyel a dunaújvárosi bölcsődék gyermekeinek sport és eszközparkját tudtuk fejleszteni. Jó volt látni a gyerekeken a boldogságot és örömöt az átadó alkalmával, amikor is kipróbálták a játékokat, sporteszközöket. Szeretném megköszönni valamennyi partnerünknek a felajánlást és szeretném kiemelni két kolléganőmet Zsuzsit és Katát, akik több napon át szervezték ennek a jótékonysági akciónak a sikeres lebonyolítását! A bölcsődei szakdolgozóknak pedig  további jó munkát kìvánok és kívánom, hogy folytassák a gyermekeink nevelését és tanítását. 

Tóth Imre a DLSZ elnökségi tagja és a Carissa SE elnöke: Amikor szóba jött, hogy támogassuk a bölcsődéket gyermeknapon, akkor a Carissa Sportegyesület és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága azonnal az ügy mellé állt, hiszen évek óta ajándékozunk gyermeknap alkalmából, tehát azt is lehet mondani, hogy semmi különös nem történt. Azonban, ha figyelembe vesszük az elmúlt időszakban kialakult sajnálatos helyzetet, amit a Corona vírus megjelenése okozott, és azt, hogy ennek ellenére milyen hatalmas összeg gyűlt össze, amit ajándékozásra tudtunk fordítani, akkor megállapíthatjuk, hogy igenis nagyon sokan gondolják úgy, hogy a gyermeknap a gyermekeké. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy jövőre is tudjunk segíteni, hiszen az apróságok mosolya, mindenkinek öröm.

Balogh Katalin a jótékonysági akció vezetője: Nagy izgalommal vártam a mai napot, hogy ellátogassunk a Makk Marci Bölcsibe és meglepjük a kicsiket ezzel a sok játékkal. Nagy élmény volt számomra, hogy a bölcsöde dolgozói körbe vezettek minket az intézményben és egy kicsit benézhettünk mi is a gyerekekhez. A kis csöppségek nagyon kíváncsiak voltak mi zajlik a folyosón, páran ki is jöttek hozzánk és gyorsan ki is próbálták az új játékokat. 

Szűcsné Nagy Zsuzsanna a jótékonysági akció koordinátora: Örömmel vállaltam ezt a feladatot. Mindig szívesen segítem a DLSZ jótékonysàgi akcióit! Örömet okozni másoknak nagy boldogságot jelent Nekem. Remélem nagyon örültek a kis csöppségek a rengeteg ajándéknak. Köszönöm, hogy ilyen sokan az akció mellé álltatok és már alig várom a legközelebbi jótékonysági akciót.