XV. Dunaújváros Kupa

XV. Dunaújváros Kupa

Esemény ideje: 
2017. június 19. hétfő 10:00
Oszd meg másokkal!

Mirage-öröm a Kupában!

A Kemi-Ker Mirage csapatának győzelmével ért véget a XV. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelemsorozata.

A helyosztókkal fejeződött be csütörtökön este a XV. Dunaújváros Kupa kispályás labdarúgó viadal csütörtökön este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. Este hét órától a sorozat bronzmérkőzésén találkozott egymással a tavalyi győztes Dunabiztos Micro, valamint a Gyalog Galopp gárdája, s bár utóbbiak bíztak a bravúrban, ez végül elmaradt, mert a Dunabiztos remek, a Gyalog Galopp viszont igencsak rossz napot fogott ki, így előbbi sima, 8-0-s sikerrel szerezte meg végül az egyenes kieséses rendszerű kupasorozat harmadik helyét.

Dunaújváros Kupa 2017

A fináléban a Kemi-Ker Mirage és a Siker Ablak GSV gárdái csaptak össze egymással, s ahogy várható volt, ez a találkozó már igen komoly csatát hozott. A mérkőzést az "ablakosok" kezdték jobban, három alkalommal is megszerezték a vezetést, de a Mirage rendre egalizálni tudott, így az utolsó tíz perchez érkezve még mindig nem lehetett megjósolni, hogy kinek a győzelmével ér véget a találkozót. A hajrát azonban a Mirage bírta jobban, mely az utolsó öt percben kétszer is bevette vetélytársa kapuját, s mivel erre a Siker Ablak GSV gárdájának nem volt válasza, így 5-3-as sikerével a Kemi-Ker Mirage gárdája örülhetett az aranyérmet jelentő 5-3-as győzelemnek.

Dunaújváros Kupa 2017

Juhász János, Kemi-Ker Mirage csapatvezető: - Először is gratulálok a csapatnak, hogy a bajnokság után ezt a kupát is sikerült megnyerni. Az elején sajnos több helyzetünk is kimaradt, így 3-3-ig nekünk kellett futni az eredmény után, de a hajrában végül csak sikerült fordítanunk és végül győzelmet aratnunk. Jó ez a kupasorozat, amelyben több osztály csapatai is kipróbálhatják magukat, s felmérhetik erejüket, s az alacsonyabb osztályú együttesek számára igazi kihívás is egyben. Mi már évek óta részt veszünk a Dunaújváros Kupán, most sikerült először eljutnunk idáig, remélem a 2017/2018-as bajnokság is sikeres lesz számunkra.

Dunaújváros Kupa 2017

Gászler Ferenc, Siker Ablak GSV csapatvezető: - Az idei évben is nagyszerű mérkőzéseket láthattak a nézők a Dunaújváros Kupa keretein belül. Nagy örömmel tölt el, hogy a csapatunk a döntőig menetelt, s a Kemi-Ker Mirage ellen egy szuper meccset sikerült játszani, de nagy küzdelemben maradtunk alul a 'Campus B csoport bajnoka ellen. Kicsit szomorú vagyok, mert szerintem 3-2-es vezetésnél el kellett volna dönteni a meccset, ám ezzel együtt gratulálunk a Mirage csapatának és köszönjük a DLSZ-nek a nagyszerű rendezést!

Dunabiztos Micro 2017 3. hely

Schön Róbert, Dunabiztos Micro csapatvezető: - Nagyon jó ötletnek tartjuk a Dunaújváros kupát, így minden évben indulunk, a tavalyi siker után idén szerettük volna megvédeni a címet, de sajnos az elődöntőben a későbbi győztes - akiknek ezúton is gratulálunk - Kemi ker ellen vereséget szenvedtünk, így a harmadik hely megszerzése lett a célunk. Szerencsére a meccs elején hamar vezetést szereztünk, melyet aztán jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően tovább tudtuk növelni, így sikerült megszerezzük a harmadik helyet.

Kemi Ker Kft. 2017. 1.hely

XV. DUNAÚJVÁROS KUPA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  KEMI-KER MIRAGE
2. HELY  SIKER ABLAK GSV
3. HELY  DUNABIZTOS MICRO
4. HELY  GYALOG GALOPP
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
GÓLKIRÁLY  JUHÁSZ JÁNOS 8 GÓL (KEMI KER KFT.)
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA  KRÁL LÁSZLÓ (KEMI KER KFT.)

Előzmények!

XV. Dunaújváros Kupa

Az évtizedes múltra visszatekintő Dunaújváros Kupa mérkőzéseinek pikantériáját az adja, hogy átjárás nyílik a bajnoki osztályok között és számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az izgalmas nagy csaták során eltűnnek az osztályok közötti különbségek, és arra is volt példa, hogy a magasabb besorolású csapatok távoznak vesztesen az aktuális találkozókról, ami minden évben igazi meglepetéseket okoz.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 15. alkalommal rendezi meg népszerű sorozatát, a Dunaújváros Kupát. A város kispályás labdarúgó csapatainak kuparendszerű versenyeztetése június 16-án kezdődik és június 29-én ér véget. A csapatok megmérettetése kieséses rendszerben zajlik és minden olyan kispályás labdarúgó csapat leadhatja a nevezését, mely a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2016/2017-es kiírásában bármelyik osztály küzdelmeiben részt vett. Az évtizedes múltra visszatekintő Dunaújváros Kupa mérkőzéseinek pikantériáját az adja, hogy átjárás nyílik a bajnoki osztályok között és számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az izgalmas nagy csaták során eltűnnek az osztályok közötti különbségek, és arra is volt példa, hogy a magasabb besorolású csapatok távoznak vesztesen az aktuális találkozókról, ami minden évben igazi meglepetéseket okoz. Tavaly Balogh Bertalan csapata a Dunabiztos Micro csapata hódította el a vándorseleget a GBB Kft. csapata elől. A döntő mérkőzésen viszont már nem lehet megnyerni a mérkőzést alacsonyabb osztályú csapatoknak döntetlen esetén, így ott, ha döntetlen születik a mérkőzésen, úgy büntetők következnek. A döntő mérkőzés után a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség átadja a vándorserleget, a kupát a díszoklevelet a csapatoknak, valamint a döntő legjobb játékosának és a kupasorozat legtöbb gólt elért játékosának a különdíjat. A Diablo pizzéria jóvoltából pedig óriáspizzát ajándékozunk a legjobbaknak. A Szövetség minden csapatnak sok sikert kíván és sok szeretettel várja az 5 + 1 játékrendszer szeretőit a Lorántffy sportpályára, hogy együtt szurkoljunk a csapatoknak!

Balogh Bertalan a Dunabiztos Micro csapat csapatvezetője a tavalyi kupagyőztes: A csapatunk idén címvédőként vág neki a Dunaújváros Kupának. Szerintünk egy nagyon jó versenysorozat, hiszen a város összes bajnokságából lehet nevezni. Több csapat is nevezhetett volna, hiszen itt egy meccsen dől el a továbbjutás sorsa, egy alacsonyabb osztályú csapat is okozhat meglepetést, mint ahogy már nem egyszer elő is fordult. Biztos, hogy jó hangulatú mérkőzések lesznek és reméljük, hogy az idei Dunaújvárosi Kupa győztest Dunabiztos Micronak fogják hívni!”

XV. DUNAÚJVÁROS KUPA - JELENTKEZETT CSAPATOK
CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. GASZIVIDEO SA IGEN IGEN
 2. SIKER ABLAK GSV IGEN IGEN
 3. KEMI-KER MIRAGE IGEN IGEN
 4. SZP-ASZTALOS XXL M.M.I. IGEN IGEN
 5. STEELWORKERS IGEN IGEN
 6. HANGOVER IGEN IGEN
 7. BLD IGEN IGEN
 8. ASZTALOS GUMISZERVIZ IGEN IGEN
 9. FC FAKABÁT IGEN IGEN
10. AKRASZ-BAU SE IGEN IGEN
11. DUNABIZTOS MICRO IGEN IGEN
12. KAN-ÁSZOK FC IGEN IGEN
13. BLACK & WHITE IGEN IGEN
14. GYALOG GALOPP IGEN IGEN
15. BONGÓ IGEN IGEN
1. FORDULÓ - NYOLCADDÖNTŐK
 (1) 06.16 18:00 GASZIVIDEO SA  8 - 2  BONGÓ
 (2) 06.19 18:00 BLACK & WHITE   6 - 7   KEMI-KER MIRAGE
 (3) 06.16 19:00 AKRASZ BAU SE  8 - 7  BLD
 (4) 06.19 20:00 FC FAKABÁT  0 - 6  DUNABIZTOS MICRO
 (5) 06.20 19:00 SZP-ASZTALOS-XXL M.M.I.   3 - 3  ASZTALOS GUMISZERVIZ
 (6) 06.20 18:00 KAN-ÁSZOK FC  4 - 5  SIKER ABLAK GSV
 (7) 06.16 20:00  HANGOVER  4 - 8  STEELWORKERS
 (8) GYALOG GALOPP
2. FORDULÓ - NEGYEDDÖNTŐK
 (9) 06.22 19:00 GASZIVIDEO SA  5 - 10  KEMI-KER MIRAGE
(10) 06.22 20:00 AKRASZ BAU SE  1 - 2  DUNABIZTOS MICRO
(11) 06.23 19:00 ASZTALOS GUMISZERVIZ  2 - 3  SIKER ABLAK GSV
(12)06.23 20:00 STEELWORKERS  3 - 5  GYALOG GALOPP
3. FORDULÓ - ELŐDÖNTŐK
(13) 06.27 19:00 KEMI-KER MIRAGE  2 - 1  DUNABIZTOS MICRO
(14) 06.27 20:00 SIKER ABLAK GSV  11 - 1  GYALOG GALOPP
BRONZMÉRKŐZÉS
(15) 06.29 19:00 DUNABIZTOS MICRO  8 - 0  GYALOG GALOPP
ARANY MÉRKŐZÉS 
(16) 06.29   20:00 KEMI-KER MIRAGE  5 - 3  SIKER ABLAK GSV

 

XV. DUNAÚJVÁROS KUPA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  KEMI-KER MIRAGE
2. HELY  SIKER ABLAK GSV
3. HELY  DUNABIZTOS MICRO
4. HELY  GYALOG GALOPP
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
GÓLKIRÁLY  JUHÁSZ JÁNOS 8 GÓL (KEMI KER KFT.)
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA  ?

 

Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon XV. Dunaújváros Kupa Versenykiírás442.06 KB