XIX. Carissa Kupa 2022

XIX. Carissa Kupa 2022

Esemény ideje: 
2022. január 7. péntek 08:002022. január 22. szombat 21:00
Oszd meg másokkal!

XIX. Carissa Kupa 2022

SAJTÓKÖZLEMÉNY!

Tisztelt Játékosok, Szurkolók, Csapatvezetők, Szimpatizánsok, Támogatók, Partnerek, Érdeklődők, Érintettek, Dunaújvárosiak!

Szomorú kötelezettségünknek kell eleget tennünk, amikor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület nevében bejelentjük, hogy a 2022. január 7-8-9-re tervezett, XIX. Carissa Kupa Nemzetközi Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Torna – ELMARAD!

Sajnos az egyre súlyosbodó járványügyi adatok, az ezzel járó (már foganatosított) szigorítások, valamint a következő hetekre, hónapokra előrevetített szankciók lehetősége már most nehézségeket okoz az előkészületek, a szervezés, valamint a tervezett programok megvalósítása terén. Azt nem tudjuk, hogy januárban milyen mértékű és léptékű intézkedések lesznek az ilyen rendezvényekkel kapcsolatban, de az világosan látszik, hogy a Carissa Kupák már megszokott, és évről-évre emelkedő színvonalához képest, csak egy lényegesen kisebb volumenű esemény megrendezésére lenne lehetőség, de arra is komoly esély van, hogy egyáltalán nem lehet majd tető alá hozni a rendezvényt. 

Ezért hoztuk meg azt a felelősségteljes döntést, hogy a csapatokkal, a közreműködőkkel, a támogatókkal, a sportcsarnokok üzemeltetőivel folyó tárgyalásokat, megbeszéléseket leállítjuk.

Az egészség védelme a legfontosabb szempont!

Mindenképpen el szeretnénk kerülni, hogy a sportesemény kapcsán bármilyen megbetegedés, esetleg tragédia történjen. Nagyon bízunk abban, hogy az igen népszerű és a közel 20 éves hagyományokra visszatekintő Carissa Kupa, 2023 januárjában ismét magas színvonalon, mindenki örömére megrendezésre kerülhet. Jelenleg nem tehetünk mást, mint türelmeteket és megértéseteket kérjük!

Kérjük megértéseteket és a helyzet sportszerű elfogadását!

Sportbaráti üdvözlettel:

A XIX. Carissa Kupa Szervező Bizottsága

 

Petrás Gábor főtitkár / főszervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség / Carissa Kupa

Kalácska András elnök Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Tóth Imre elnök Carissa Sportegyesület

 

Dunaújváros, 2021. november 15.

Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon XIX. Carissa Kupa 2022 Sajtóközlemény264.67 KB