XI. Felkészülési Farsangi Kupa "Alapozás..."

XI. Felkészülési Farsangi Kupa "Alapozás..."

Esemény ideje: 
2022. február 12. szombat 08:002022. február 28. hétfő 08:30
Oszd meg másokkal!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat 2022. február 12-én szombaton, az Arany János Iskola sportcsarnokába. A tornára kizárólag a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság MLSZ versenyrendszerében III. és IV. osztályában szereplő csapatok, játékosok nevezhetnek felkészülésüket elősegítve a bajnokságra. A tornára 8 csapat jelentkezését fogadjuk el, akiket két 4-es csoportba sorsolunk ki. Az első két csapat a döntőbe jutásért küzd meg, míg a csoport 3. az ötödik a 4. helyezett pedig a hetedik helyért fog játszani. A döntőbe jutás vesztesei a dobogó harmadik fokáért játszanak, a győztesek pedig az aranyérem megszerzéséért fognak megküzdeni a zárómérkőzésen!

Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet ad át, továbbá a szövetség szakemberei a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirályát egy-egy serleggel díjazza a nap végén, valamint a DLSZ+ és a Miklós István díjat (vagyis "A Nap Pillanata" díjat) is átadja az arra jogosult személynek vagy csapatnak. A különdíjasok számára Schreiber Gábor, az ERŐSCH Chili Labor tulajdonosa 1 - 1 palack Erősch chilit ad ajándékba, ezzel is elismerve aznapi kiemelkedő teljesítményüket.

Várjuk a csapatok jelentkezését!

DLSZ

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2022. február 12. szombat 08:00 - 14:30 óra
Helyszín: Arany János Általános Iskola Sportcsarnok - Dunaújváros, Március 15. tér
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Alibi Pizza Kávéház és Grillétterem Dunaújváros, ERŐSCH Chili Labor
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: A DLSZ Bajnokságában szereplő III. és IV. osztályos csapatok játékosai (igazolással rendelkező)
Nevezhető csapat: 8 csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2022. január 11. kedd 14:15 óra
Helyszín: BRONZ Kávézó & Lottózó, Béke körút 1, Dunaújváros 2400

Felkészülési Farsang kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, ERŐSCH Chili szósz
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, ERŐSCH Chili szósz
Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, ERŐSCH Chili szósz
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, ERŐSCH Chili szósz
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, ERŐSCH Chili szósz

Farsang kupa DLSZ 2022

Figyelem! A tornán csak olyan játékos szerepelhet, akinek van érvényes játékengedélye az MLSZ 2021/2022. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban! A tornára kizárólag III. és IV. osztályú csapatban szereplő játékos nevezhető! Nem vehet részt a tornán olyan játékos, aki a 2021/2022. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi szezonjában az I. vagy II. osztályában pályára lépett.
Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!
Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

Technikai információk:

Nézők jelenlétére vonatkozó szabályok a Felkészülési tornára

A hatályos jogszabályok szerint érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak mérkőzést nézőként látogatni. Kizárólag QR-kóddal ellátott plasztikkártyát vagy annak telefonra letöltött alkalmazását, illetve az Uniós Covid-igazolás digitális vagy papíralapú változatát lehet elfogadni. 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel vagy saját védettségi kártyájukkal látogathatják a mérkőzést. - MLSZ irányelvek

XI. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KUPA - NEVEZETT CSAPATOK 2022
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉSI DÍJ
 1. JÓ AZ X IGEN IGEN
 2. JÓBARÁTOK IGEN IGEN
 3. DINGÉP CSANYESZÉK IGEN IGEN
 4. SZÖGLET FC IGEN IGEN
 5. DR INK TEAM IGEN IGEN
 6. HURKATÖLTŐK SE IGEN IGEN
 7. TOUR MIX IGEN IGEN
 8. HANGOVER IGEN IGEN
ÉRDEKLŐDŐ CSAPATOK!
 1. FM SOLARVILL IGEN X
 2. EGY LÁDA SÖR IGEN X
 3. REAL CONCORD IGEN X

"A torna az MLSZ Versenyrendszerében lévő Duna Liga Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság felkészülési tornája, melyre csak és kizárólag III. és IV. osztályos csapatoknak, játékosainak írtuk ki, akik versenyengedéllyel, játékengedéllyel rendelkeznek. Célja, hogy felkészítse őket a márciusban induló tavaszi szezonra" – Balogh Kata DLSZ Rendezvényszervező

XI. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2022
A CSOPORT B CSOPORT
1.  DR INK TEAM 1.  JÓBARÁTOK
2.  HURKATÖLTŐK SE 2.  DINGÉP CSANYESZÉK
3.  TOUR MIX 3.  SZÖGLET FC
4.  HANGOVER 4.  JÓ AZ X
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 DR INK TEAM  0 - 1  HURKATÖLTŐK SE
08.22 TOUR MIX  0 - 1  HANGOVER
08.44 JÓBARÁTOK  0 - 1  DINGÉP CSANYESZÉK
09.06 SZÖGLET FC  1 - 1  JÓ AZ X
09.28 DR INK TEAM  1 - 1  TOUR MIX
09.50 HURKATÖLTŐK SE  0 - 2  HANGOVER
10.12 JÓBARÁTOK  7 - 1  SZÖGLET FC
10.34 DINGÉP CSANYESZÉK  6 - 0  JÓ AZ X
10.56 DR INK TEAM  1 - 4  HANGOVER
11.18 HURKATÖLTŐK SE  3 - 2  TOUR MIX
11.40 JÓBARÁTOK  3 - 0  JÓ AZ X
12.02 DINGÉP CSANYESZÉK  7 - 0  SZÖGLET FC

Farsang Kupa sokadszor

A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Farsang Kupának két fontos szabálya van. Az egyik, hogy csak a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság „III.” illetve „IV.” osztályában szereplő igazolt játékosok szerepelhetnek a tornán, a másik, hogy minden pályára lépőnek focista jelmezben kell megjelennie. Nos, a szereplők ennek megfelelően nemcsak labdarúgónak öltöztek, hanem úgy is viselkedtek és remek mérkőzéseken döntötték el a végső sorrendet.

Az látszott, hogy nagyon komolyan veszik a fiúk a megmérettetést, hiszen az első három mérkőzésen egy-egy gól döntött, majd két döntetlen következett. Aztán azért kinyílt a gólzsák és a csoportmérkőzések végén 43 gólnak örülhettek (és nyilván) ugyanennyi találat miatt szomorkodhattak az alakulatok… A csoportokban kialakult sorrend a lebonyolítás szabályainak megfelelően a helyosztók és az elődöntők párosítását is meghatározta.

Felkészülési Farsangi Kupa DLSZ 2022

A nagy favorit Dingép Csanyeszék, valamint a több tornán is már nagyszerűen szereplő Jóbarátok mellett a mindig megbízható, stabil teljesítménnyel előrukkoló Hangover harcolta ki az elődöntős szereplést. A meglepetés-csapatként negyedikként bejutó fiatal haveri társaság a Hurkatöltők SE pedig üde színfoltja volt ennek a remek sportnapnak. Aztán a Hangover hatalmas csatában diadalmaskodott a Jóbarátok felett, míg a fiatalok nagyot küzdöttek, de alulmaradtak a rutinos Dingéppel szemben. A bronzcsata azonban újabb bombameglepetést hozott, ugyanis a kicsit csalódott Jóbarátokat meglepték a Hurkatöltők és 2:1 arányban megnyerték a találkozót. A döntő minden igényt kielégítő nagy csatát és remek gólokat hozott. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, itt egy gól, ott egy gól… de a hajrában a Dingép Csanyeszék együttese feltette a koronát az egész napos teljesítményére és újabb három nagyszerű találattal megterhelve a Hangover hálóját teljesen megérdemelve tornagyőzelmet ünnepelhetett.

Összességében farsangoltunk egy jót azzal, amit a legjobban szeretünk… focival… Kiderült, hogy a pályára lépők nem csak focistának öltöztek, hanem azok is voltak… Úgyhogy a szervező bizottság úgy döntött, hogy jövőre is megszervezi ezt a kupát és a szabályokon nem fog változtatni… Vagyis veletek jövőre ugyanitt!

A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  HANGOVER  3 3 0 0 7 - 1 9
2.  HURKATÖLTŐK  3 2 0 1 4 - 4 6
3.  TOUR MIX  3 0 1 2 3 - 5 1
4.  DR INK TEAM  3 0 1 2 2 - 6 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  DINGÉP CSANYESZÉK 3 3 0 0 14 - 0 9
2.  JÓBARÁTOK 3 2 0 1 10 - 2 6
3.  JÓ AZ X  3 0 1 2 1 - 10 1
4.  SZÖGLET FC  3 0 1 2 2 - 15 1
XI. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2022
7. HELYÉRT
12.24 DR INK TEAM  2 - 0  SZÖGLET FC 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.46 HANGOVER  1 - 0  JÓBARÁTOK
13.08 HURKATÖLTŐK  0 - 5  DINGÉP CSANYESZÉK
5. HELYÉRT
13.30 TOUR MIX  3 - 2  JÓ AZ X 
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.52 JÓBARÁTOK  1 - 2   HURKATÖLTŐK 
ARANY MÉRKŐZÉS
14.14 HANGOVER  1 - 4  DINGÉP CSANYESZÉK 
14.36 EREDMÉNYHIRDETÉS

Farsang kupa DLSZ 2020

Csányi Ádám a Dingép Csanyeszék csapat csapatvezetője (I. hely): Elsőnek szeretném megköszöni a lehetőség a DLSZ-nek hogy a bajnokság kezdete előtt egy felkészülési tornát rendezett. Másodszor nagyon büszke vagyok minden játékosomra, nagyon örülök hogy a nevezett játékosok mindegyike pályára lépett és nagyszerűen teljesített.  Nem hiába sikerült most ezt a tornát megnyerni.  Jó volt a játékunk, fejben is erőben is rendben voltunk rendben volt most minden, így kell tovább menni ezen az úton. A csoportunk első mérkőzése a Jóbarátok ellen perdöntő volt számunkra, de sikerült nyerni. A másik két csapat közül a Szöglet FC-t ismertük, rendben volt a mérkőzés.  A másik csapatot nem ismertük, viszont kellemes jó csapat benyomását keltette. A döntőbe jutásért egy fiatal jó brigád ellen kellett győzelmet hozni hála istennek sikerült.  A döntőbe pedig azonos esélyekkel  indultunk a srácok ellen, az első gólnak tétje volt, ami önbizalmat adott és sikerült nyerni ismét. Külön öröm az, hogy a csapatunk 2 különdíjas játékost is adott!  Csányi Dávid Gólkirály és Cseresnyés Alex legjobb kapus.  Büszke vagyok a csapatra! Várjuk a bajnoki kezdést. 

Nagy Norbert a Hangover csapat csapatvezetője (II. hely): Először is köszönjük szépen a DLSZ munkatársainak áldozatos munkájukat, hogy folyamatosan biztosítják az embereknek a sportolási lehetőséget. Színvonalas tornán vagyunk túl, rengeteg jó mérkőzést láttunk, nagyon jó kis felkészülési lehetőség volt ez minden csapat számára. Így egy nappal az elveszített döntő, után már szépen csillog az ezüstérem is. Jövőre  szeretnénk, ha újra a legfényesebb érmet akasztanánk a nyakunkba, de addig még helyt kell állunk a tavaszi és a következő őszi szezonban. Köszönjük még egyszer!

Pintér Róbert Hurkatöltök SE (III. hely): Köszönjük a DLSZ vezetőségének és munkatársainak, hogy lehetőséget biztosítottak a tavaszi szezon előtti felkészülésre egy ilyen színvonalas kupa keretein belül. Csodálatos napon vagyunk túl, azt gondolom a sportszeretet és a felkészülés vágya dominált az egész kupa alatt.️ Nem tűztünk ki nagy célokat, ennek ellenére sikerült a 3. helyet bezsebelnünk, ami hatalmas motivációt adott a csapatnak a tavaszi szezonra. Köszönjük a szervezést és további eredményes felkészülést kívánunk mindenkinek.

Csányi Dávid, a torna gólkirálya (Dingép Csanyeszék): Köszönjük az egész csapat nevében, hogy ismételten egy nagyszerű tornán vehettünk részt.  A Torna a célját elérte, nagyszerűen szolgálta a csapatok felkészülését a tavaszi fordulókra bajnokságban. A kilátogató nézők izgalmas mérkőzéseket láthattak pazar gólokkal.  Ami az egyéni teljesítményemet illeti, próbáltam a lehető legjobb formámat hozni, ami sikerült is. Igaz, a foci nem egy emberről szól ️így a csapattársaimnak is köszönhetően sikerült elnyerni a gólkirályi címet! Ezúton is  szeretnék gratulálni a többi díjazottnak és a dobogós csapatoknak!  Hajrá Foci! Hajrá DLSZ!

Cseresnyés Alex, a torna legjobb kapusa (Dingép Csanyeszék): Először is, nagyon szépen köszönjük a DLSZ-nek ezt a fantasztikus bajnokságra ráhangoló tornát! Dingép-Csanyeszék  csapatunkkal úgy indultunk neki a tornának, hogy egy jó felkészülés lesz ez a csapatnak.  Persze bennünk volt az is, hogy megszeretnék nyerni a tornát! Erős csapatokkal vívtunk a döntőbe jutásért, ahova sikerült is bejutnunk, és csak az lobogott előttünk, hogy ha már eddig eljutottunk, hozzuk el a kupát, amit sikeresen is teljesített a csapat!Külön köszönöm, hogy engem választottak meg a legjobb kapusnak! Nagyon örültem a díjnak és persze annak is, hogy a dobogó legfelsőbb fokára állhattunk! Fantasztikus szervezés volt, köszönöm/köszönjük.

Huszár Dávid, a torna legjobb játékosa (Hangover): Nagyon megtisztelő és különleges érzés számomra, hogy a szervező bizottság bennem látta a torna legjobb játékosát. Élveztem a mai napon a játékot, jól mentünk a döntőig. Gratulálok a Csanyeszék csapatának, és köszönöm a DLSZ nek. 

Hurkatöltök SE, a DLSZ + Díj tulajdonosai Pintér Róbert Hurkatöltök SE csapatvezetője: Elnyertük a DLSZ+ díjat, fiatalos csapatösszetartásunk miatt. Ez egy hatalmas elismerés számunkra, 1 évvel ezelőtt még csak egy kósza gondolat volt egy kispályás csapatnak létrejötte. Biztatunk mindenkit, kortársainkat főleg, hogy ne féljenek belevágni egy csapat létrehozásában. Úgy gondolom, hogy a 3.helyet is a csapat összetartásunk miatt szerezhettük meg. Jó volt látni a srácokat ahogy egymásért küzdöttek. Boldogok vagyunk!

Huszár Dávid, a Miklós István Díj tulajdonosa (Hangover): Különleges megtiszteltés elnyerni a Miklós István díjat. Játék közben az ember a mérkőzés megnyerésére koncentrál, és a győzelemért játszik. Örülök,  hogy a küzdelem hevében néhány megoldásommal ennyire elégedettek voltak a szervezők, és egy LEGENDÁRÓL elnevezett tiszteletdíjat kaptam a legjobb játékos díj mellé. Köszönöm a DLSZ-nek, a családomnak, a HANGOVERNEK!!!

Ihász Martin a DLSZ hivatalos fotósa: február 12-én sikeresen sor került a XI. Felkészülési Farsangi Torna megrendezésére!  Újabb remek rendezvény szemtanúja lehettem, és örökíthettem meg a nagyszerű pillanatokat. Úgy gondolom ez a torna is zökkenőmentesen zajlott le, remélem a játékosok is jól érezték magukat! A kedvenc képem alapján nem csak számomra volt "felemelő" érzés a tornán való részvétel, hanem a  játékosok részéről is,a szó szoros értelmében! A fotón amit választottam, éppen a 3. helyért ment a szoros küzdelem, remélem a képen keresztül sikerült átadnom ennek a fontos pillanatnak jelentőségét a játékosok szemszögéből. Szeretnék gratulálni minden dobogós csapatnak, és a díjazottaknak!

XI. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DÍJAZOTTJAI 2022
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DINGÉP CSANYESZÉK 
2. HELY  HANGOVER 
3. HELY  HURKATÖLTŐK 
XI. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA KÜLÖNDÍJASOK 2022
JÁTÉKOS  HUSZÁR DÁVID (HANGOVER)
KAPUS  CSERESNYÉS ALEX (DINGÉP CSANYESZÉK)
GÓLKIRÁLY  CSÁNYI ÁDÁM (DINGÉP CSANYESZÉK)
DLSZ+  HURKATÖLTŐK SE
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ HUSZÁR DÁVID (HANGOVER)