Változások az DPASE egyesület vezetésében

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Labdarúgó Egyesület2012. év február elejétől jelentős változások történtek a Dunaújváros PASE életében. A sportegyesület új elnökségi tagja, egyben ügyvezetője, Sztanó Miklós számol be a változásokról, aki az elkövetkező időszakban a mindennapi ügyeket intézi a klubnál. Feladati közé tartozik a többek között a szerződések előkészítése, kapcsolattartás az MLSZ és a megyei szövetség illetékeseivel.

- Az eddigi öttagú elnökség helyett a jövőben kilenc taggal működünk tovább. Az elnöki teendőket továbbra is Vigh György látja el. A szakmai vezető Dobos Barna lesz, míg a gazdasági ügyekért Karmacsi Tamás felel majd. A további tagok Hingyi László, Prinz Attila, Nagy Zoltán, Molnár István és Lehóczki Ádám.

Megválasztottuk a Felügyelő Bizottságot is, amelynek elnöke Zakhar László lett, a tagok pedig Ifj. Pálfi László és Mészáros László. Reméljük, ebben a felállásban hatékonyabban működik majd az egyesület. Változás történt szakmai téren is, hiszen az első csapat edzői posztját a jövőben Jakab Elek látja el.

A rutinos szakember már harmadik alkalommal vállal szerepet a dunaújvárosi felnőtt labdarúgás életében.

Jaka Elek edző Dunaújváros Pálhalma Agrospecial SE- Olyan grémium keresett meg, akik egyrészt valamikor a játékosaim voltak, vagy akiket nagyon tisztelek. Nem az ész érvek motiváltak, hanem érzelmi döntést hoztam, amikor elvállaltam ezt a feladatot.
Megpróbálok valamit visszaadni a dunaújvárosi labdarúgásnak, amelytől a múltban rendkívül sokat kaptam.
Látok esélyt a bennmaradás kiharcolására, de csak úgy tudjuk céljainkat megvalósítani, ha mindenki összefog és egy igazi „családként” harcolunk.

Szerdán vezettem az első edzést, és úgy látom, hogy céljaink elérése érdekében még egy-két poszton további erősítésre van szükség. A munkámat az elkövetkező időszakban is segíti Sági Csaba kapusedző, de az új pályaedző személye még kérdéses.

A Magyar Labdarúgó Szövetség felé szerződéssel elkötelezett vagyok, de már ígéretet kaptam, hogy a két feladatott összehangoltan tudjuk működtetni.

Végül szeretném megköszönni elődöm Nagy Zoltán eddigi munkáját, aki az elmúlt években rendkívül sokat tett a dunaújvárosi labdarúgásért.

(Kép: Jakab Elek Vezetőedző)