V. Amatőr Dunaújvárosi Futsal Bajnokság Döntő Mérkőzés

V. Amatőr Dunaújvárosi Futsal Bajnokság Döntő Mérkőzés

Esemény ideje: 
2019. március 11. hétfő 19:00
Oszd meg másokkal!

Helyszín: Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnok

Időpont: 2019. március 11. Hétfő 19 óra

Dunabiztos Micro – Gazdagok és Szépek

Mondovics Zoltán csapatvezető (Gazdagok és Szépek): Tavalyi évhez hasonlóan nem is volt kérdés, hogy újra elinduljunk holt időnek számitó téli hónapokban az V. Futsal bajnokságon! Ismét sok jó csapatot sikerült összehozni, nagyon jó meccseket sikerült játszanunk, jó körülmények között és normális játékvezetés mellett! Amit ismét szeretnénk megköszönni a DLSZ-nek hogy ezt lehetővé tette! Tavaly sikerült bejutnunk a döntőbe, ott akkor sajnos egy nagyon jó meccsen de alul maradtunk a Dunabiztos gárdája ellen, idén reménykedünk benne és mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy elhódítsuk az 1 helyért járó serleget Gazdagok és Szépek néven!  Molnár Roland a Hardferr Bau Kft tulajdonosa ugyanis a csapat mögé állt, mindenben támogat minket így innentől Hardferr Bau Kft- néven fogunk indulni, bármerre járunk! Tehát egy izgalmas golókban gazdag döntőre számíthatnak a kilátogató nézők!

Schön Róbert csapatvezető (Duna biztos Micro): Nagyon boldogok vagyunk, hogy sorozatban 3. alkalommal jutottunk be az amatőr futsal bajnokság döntőjébe. A hétfői mérkőzésre címvédőként érkezhetünk, és szeretnék ismnét győztesként ünnepelni! Ez ahogy a tavalyi évben úgy idén is nagyon nehéz feladat lesz, hisz ellenfelünk a tavalyi döntő másik szereplője Gazdagok és szépek csapata lesz, akik tavaly és idén is kiválló bajnokságot tudhatnak maguk mögött. Úgy gondolom idén is a 2 legjobb csapat jutott a döntőbe így a tavlayihoz hasonló parázs mérkőzést várunk, és Dunabiztos Micro győzelmet remélünk!

Fehér Zsolt a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal vezetőedzője: Dunaújváros az egyik zászlóvivője a honi kispályás labdarúgásnak, óriási bázissal rendelkezik, amire a város, illetve a kispályás labdarúgásban tevékenykedő vezetők méltán lehetnek büszkék! Az,hogy már több alkalommal is megrendezésre kerül a futsal városi bajnokság újabb ékköve a városnak! Sok fiatal tehetséges játékos kerülhet ki innen,akiket kiemelt figyelemmel követtünk a csoportmeccseken is! Már a döntőkhöz érkeztünk,ahol nem lehet hibázni! Mind a két csapatot esélyesnek látom,hogy elhódítása az idei bajnoki címet! Természetesen a mai mérkőzésre kilátogatók és kíváncsian várom az összecsapást! Sok sikert kívánok a csapatoknak!

Mindenkit szeretettel várunk a Nemzeti Ünnepen, a Dunaújváros Sportcsarnokba, hogy megtapasztaljuk: „A legendák velünk élnek!”

V. FUTSAL BAJNOKSÁG SZUPERDÖNTŐ
2019. MÁRCIUS 11. HÉTFŐ 19.00 ÓRA DUNAÚJVÁROS EGYETEM
DUNABIZTOS MICRO  5 - 4  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
SAROK NORBERT, BALOGH DÁVID, MOLNÁR TAMÁS, BARTÓK BARNABÁS (2)  GÓLSZERZŐK  HAMAR ERIK (2), SCHRICK DÁNIEL, HOLENTONER EDVIN, 
 V. FUTSAL BAJNOKSÁG 2018/2019-ES SZEZON
FELSŐHÁZ VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNABIZTOS MICRO
2. HELY  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
3. HELY  GBB ZRT.
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
GÓLKIRÁLY  TÓTH NORBERT 31 GÓL (GAZDAGOK ÉS SZÉPEK)
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA  SAROK NORBERT (DUNABIZTOS MICRO)
ALSÓHÁZ VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUFK
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
GÓLKIRÁLY  HÍR OLIVÉR (LABDAÉRZÉK GOURMAND) 21 GÓL
FAIR PLAY  REAL CONCORD CSAPAT

Schön Róbert (Dunabiztos Micro) csapatvezető: Véletlenek márpedig nincsenek! Csapatunk harmadik éve jutott be zsinórban a városi futsal döntőbe és idén már kétszeres futsal bajnoknak vallhatjuk magunkat. Mindig szeretettük a terembajnokságot, a futsal pedig kifejezetten tetszik nekünk. Hisz itt nem egyértelmű, hogy a jobb játékosokból álló csapat az esélyesebb. A szervezettség és a taktika fontosabb, mint az egyéni képesség. Mi ebben „talán” jók vagyunk . A bajokság színvonala folyamatosan emelkedik, nagyon jó kis mérkőzések voltak idén is. Reméljük, hogy ez a tendencia marad jövőre is. Legyen még több csapat, aki futsalozni szeretne. A döntőt egy nagyon jó csapat ellen játszottuk, akik szerettek volna revansot venni a tavalyi vereségért. Izgalmas és fordulatos mérkőzés volt, ahol (egy picit elfogultan) a jobbik csapat nyert. Köszönjük a szervezést jövőre természetesen indulunk, címvédőnként nem is tehetnénk mást.

Bőhm Norbert (Real Concord) csapatvezető Fair Play díj: Úgy indultunk neki ennek a bajnokságnak, hogy tudtuk, akadnak majd jóval erősebb ellenfeleink, de jó felkészülésnek tartottuk a városi bajnokság tavaszi fordulójára. Összességében jól éreztük magunkat, jó volt a szervezés, a pálya és a játékvezetés is. Mindig igyekszünk sportszerűen játszani, ez a csapat szemléletének egyik alapja. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy ez most a DLSZ által is megerősítést nyert. A továbbiakban is igyekszünk hasonló viselkedést tanúsítani a pályán. Köszönjük az elismerést! Gratulálunk a díjazottaknak és minden ellenfelünknek!