V. Akarat Ereje Kupa 2016. DLSZ

V. Akarat Ereje Kupa 2016.

Esemény ideje: 
2016. május 16. hétfő 10:00
Oszd meg másokkal!

Akarat Ereje Kupa: csodás ajándék Ádámnak! Színvonalas meccseket, remek hangulatot, s megható pillanatokat is tartogatott az ötödik alkalommal megrendezett Akarat Ereje Kupa elnevezésű jótékonysági labdarúgó torna.

Ötödik alkalommal rendezte meg Szövetségünk az Arakar Ereje Kupa elevezésű jótékonysági kispályás amatőr labdarúgó tornát, melyen szép szokás szerint a súlyos betegséggel küzdő kisfiúnak, Szatmári Ádámnak igyekeztek segítő kezet nyújtani a szervezők, valamint a viadalon résztvevő együttesek. Az idei kupasorozat azért is volt különleges, mert a torna történelmében először sikerült országos szintre emelni a küzdelmeket, ugyanis a férfi mezőny bekapcsolták a szervezők az országos Forever Cup elnevezésű versenysorozatba, mivel az ország legnagyobb kispályás amatőr labdarúgó kupájának szervezői az egyik vidéki selejtező helyszínéül városunkat Dunaújvárost választották.

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Az elmúlt napok esőzése miatt a szövetség munkatársaiban, szervezőiben és a csapatokban persze volt némi félsz, hogy a közelmúlt csapadékos időjárása a hétfői sorozatnak is keresztbe tesz, de szerencsére ma már verőfényes napsütés, kissé szeles, de remek fociidő fogadta a csapatokat, résztvevőket a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidőparkjában. Az idei megméretésre tíz férfi és hat női csapat adta le nevezését a szövetségben, akik reggel nyolctól egészen este hat óráig küzdhettek meg egymással a kupagyőzelemért. A színvonalas, remek hangulatú csatákban a hölgyek mezőnyében végül a Baracs SE örülhetett a végső győzelemnek, míg a férfiak versengésében a Karmacsi Autó szerezte meg az első helyet, megelőzve a Mészi-Frucht és a Mirage együtteseit, s ezzel eldőlt az is, hogy a Forever Cup országos döntőjében a Karmacsi és a Mészi-Frucht csapatai képviselhetik városunkat.

Karmacsi Autó FC

Ahogy azt az Akarat Ereje Kupákon már megszokhatták a résztvevők, a "nagy durranásra" az eredményhirdetésig kellett várni, ugyanis az aranyérmek, kupák és egyéni díjak, felajánlások átadása után jöhetett a szervezők és Ádám nagy pillanata. Az idei esztendőben pazar ajándékkal leptük meg közösen Szatmári Ádámot, hiszen a nevezési díjakból és egyéb hozzájárulásokból befolyt összegből a spanyol bajnok Barcelona FC csapatának egy őszi mérkőzésére utazhat el édesanyjával, aki meghatódva vette át a felejthetetlen élményt ígérő ajándékot Lassingleitner Fruzsinától az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság tagjától, valamint Tóth Imrétől, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnökétől. Eztuián Petrás Gábortól a DLSZ főtitkára és a kupa főszervezője egy támogatói felajánlát adott át Ádámnak, amely nem volt más mint 125 EURO költőpénz az utazáshoz, melyet a GBB Kft ügyvezetője Nagy Zsolt ajánlott fel.

Akarat Ereje Kupa

Így látták...

Tóth Imre szervező (DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága): Nagyszerű érzés volt ismét megszervezni és kivitelezni ezt a tornát. Nagyon örültem a rendkívül felkészült női csapatoknak, akik remek mérkőzéseket játszottak, a férfiak mezőnye pedig talán idén volt a legerősebb. A Forever Cup főszervezői elismeréssel szóltak a kupáról és a magas színvonalú meccsek mellett a jótékony kezdeményezés is elnyerte tetszésüket. A legnagyobb öröm azonban az volt, hogy Ádámnak olyan ajándékot tudtunk adni a nap végén, amit a Barcelonai jegyek átadásakor nagyon sokan megkönnyeztek. Nagyon komoly esély van arra is, hogy Ádám a kint tartózkodása ideje alatt tud majd találkozni valamelyik Barcelona sztárral. Jelenleg ezen dolgozunk. Csodálatos nap volt és azt hiszem mindenki szép élménnyel gazdagodott, aki bármilyen formában részt vett az V. Akarat Ereje kupán.

Imreh Balázs főszervező (Forever Cup): A Forever Cup dunaújvárosi selejtezője a kupasorozat egyik, ha nem a legszínvonalasabb selejtezője. Tavalyi év után, idén ismét csatlakozott Dunaújváros a Forever Cup országos kispályás labdarúgó sorozatához. Idén az V. Akarat Ereje Kupával egybekötve. A kupa célja az amatőr sportolók versenyeztetésén kívül egy jótékonysági kezdeményezés is. Örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon sok játékot összegyűjtöttek a csapatok, melyeket a budapesti nagydöntő keretein belül eljuttatunk az Ökumenikus Segélyszervezetnek, akik rászoruló gyermekek számára nyújtják majd át a játékokat. Az időjárásnak köszönhetően, jó hangulatban egy nagyon színvonalas selejtezőt láthattunk. Profi szervezésnek köszönhetően a nézők/családok is jól tudtak szórakozni ezen a májusi napon. A DLSZ szervezői kitettek magukért, és úgy gondolom példa értékű az a rendezvény, amit lebonyolítottak. Remélem jövőre is otthont ad Dunaújváros az egyik Forever Cup selejtezőnek.

Szatmári Ádám: Szeretném megköszönni minden résztvevőnek, szervezőnek, és támogatónak, hogy az V. Akarat Ereje Kupa létrejöhetett. Megint nagyon sokan jöttek el, sok jó meccset láttam, és szerencsére az idő is jó volt. A legvégén az eredményhirdetést mindig várom, mert jó látni, ahogy a csapatok örülnek a díjaknak. Viszont most egy olyan meglepetés is volt az eredményhirdetésnél, amire nem számítottam egyáltalán. Hatalmas ajándékot kaptam, hogy elutazhatok Barcelonába, aminek nagyon örülök. Köszönöm szépen mindenkinek, aki ennek megvalósításában segített, mert egy álmom válik ezzel valóvá.

Lassingleitner Fruzsina Dunaújváros Megyei Jogú Város - Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottságának tagja: Nagyon nagy köszönet és elismerés jár a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy immáron 5. alkalommal rendezték meg Szatmári Ádámnak az akarat Ereje kupát. Szerencsés vagyok, hogy minden évben részese lehetek a jótékonysági amatőr labdarúgó kupa és családi napnak, melyen barátaim, ismerőseim is részt vesznek és segítenek Ádámnak elfeledni a mindennapos nehézségeket, hiszen ez a NAP csak róla szól. Ezt történt Pünkösd hétfőn is, hiszen egy olyan fantasztikus ajándékkal lepték meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vezetői (támogatói, csapatai és szimpatizánsai) segítségével Ádámot, mely könnyeket csalt az emberek szemébe. Fantasztikus érzés volt átadni a Barcelona FC bajnoki mérkőzésére szóló két darab jegyet és repülő utat Ádámnak és látni azt a BOLDOGSÁGOT, ami Ádám és szülei arcán volt. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a mesés utazáshoz és kívánok Ádámnak jó szórakozást Barcelonába... 

Éliás Zsolt csapatvezető (Karmacsi Autó FC.): Nagyon jól éreztük magunkat az 5. Akarat Ereje kupán! Segíteni mindig jó érzés és öröm volt látni Ádám meghatódottságát, mikor átvehette az ajándékát! Már ezért megérte indulni... A kupát szerintem megérdemelten nyertük meg, jól játszottunk egész nap! A budapesti döntőben-ahol tavaly harmadikak lettünk- szeretnénk ismét jól szerepelni, és természetesen sok sikert kívánok a Mészi-Frucht Kft. csapatának is!

Fehérvári József a Baracs SE elnöke és a győztes női csapat szakágvezetője: Az Akarat Ereje Kupán a Baracsi Női csapat második alkalommal vett részt. A csapat mindig nagy szeretettel megy jótékonysági rendezvényekre, és ha már ott vagyunk, akkor a jó szereplés vagy akár a torna győzelem minimum elvárás. Erre a rendezvényre is úgy érkeztünk, hogy meg szeretnénk nyerni, fűtötte a csapatott a bizonyítási vágy mivel tavaly gyengén szerepeltünk. Köszönet a szervezőknek a színvonalas tornáért. Ádámnak gratulálunk a Barcelonai úthoz. Jövőre, ha meghívást kapunk újra itt leszünk.

Akarat Ereje Kupa Forever!

2016. május 16-án (Pünkösd hétfő) tartjuk immár hagyományosnak mondható rendezvényünket az Akarat Ereje Kupát. A sport és családi nap keretein belül, kispályás labdarúgó torna, rajzverseny, karate bemutató és még sok egyéb színes program kerül lebonyolításra a Lemezalakító Kft pihenőparkjában (jelenleg: Oktatási Központ). Ez a rendezvényünk ötödik éve hivatott arra, hogy egy súlyosan beteg dunaújvárosi kisfiúnak, Szatmári Ádámnak és családjának segítsünk. A segítség nem pénzügyi, hanem sokkal inkább lelki és erkölcsi támogatást jelent, a rendezvényhez pedig szerencsére évről évre mind többen csatlakoznak. Idén először országos szintre tudjuk emelni az Akarat ereje Kupát, ugyanis a férfi mezőnyt bekapcsoltuk, a Forever Cup elnevezésű versenysorozatba. (a hölgyek versenyének lebonyolítása a hagyományos rendszerben történik)

Az ország legnagyobb kispályás amatőr labdarúgó kupájának szervezői, az egyik vidéki selejtező torna helyszínéül – immár másodszor – Dunaújvárost választották. A rendkívül sikeres és jó hangulatú rendezvényünket, az Akarat Ereje Kupát pedig praktikusan összekapcsoltuk ezzel a nagyszerű sorozattal, a résztvevők nagy örömére. Idén tehát Akarat Ereje Forever – Dunaújvárosban!

Természetesen a szabályok így a férfiaknál, egy kicsit módosulnak fúzió miatt. A rendezvényre nem nevezhet olyan játékos, akinek nagypályás - és/vagy futsal NB1 vagy NB2-ben PROFI labdarúgó-szerződése van a sportklubjával. Figyelem! Azon NB1-es, NB2-es játékosoknak a száma, akik nem profi labdarúgó szerződéssel rendelkeznek, nincs korlátozva! Ezen felül minden nevező csapatnak játékosonként egy gyermekjátékot kell a regisztrációkor átadnia, amit a szervezők az Ökumenikus Segélyszervezetnek továbbítanak.

A rendezvény főszervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és maga Szatmári Ádám, akik az egész napos rendezvényre várják a családokat is, hiszen az amatőr labdarúgó kupa mellett nagyszerű programok lesznek (ugráló vár, rajzverseny, hőlégballon-eresztés, kutyabemutató, ugráló kötél bemutató), melyeken természetesen ingyen lehet részt venni. Az esemény ismét a jótékonyság jegyében kerül megszervezésre, hiszen a DLSZ Társadakmi Felelősség bizottsága nagy meglepetéssel készül Ádámnak, melyet az eredményhirdetésen ad át kis barátunknak. Annyi azért elmondható, hogy nem véletlenül lett a kupa alcíme a „Titkos küldetés”…

Meccsek időtartama: 18 perc

Nevezési díj: férfiak: 14.500.- Ft, hölgyek: 5.500.- Ft (a teljes bevétel a jótékonysági célt szolgálja)

A selejtező díjazása: Minden jelentkező csapat ajándékcsomagot és ebédet kap a szervezőktől, valamint az első három helyezett további díjakkal gazdagodik. A legjobb játékost, kapust és gólkirályt emlékserleggel díjazzuk!

1. hely: Kvalifikáció a Nagydöntőbe (férfi mezőny), Givova mez, kupa, érem, oklevél;

2. hely: Kvalifikáció a Nagydöntőbe, kupa, érem, oklevél;

3. hely: kupa, érem, oklevél.

A budapesti nagydöntő fődíja: EB meccsnézés, ingyen étel- és sörfogyasztással, hostessekkel, ami a nyertes csapatnak házhoz megy! Forever kupa, érem, oklevél;

Szatmári Ádám az akarat Ereje Kupa főszervezője: Már 5. alkalommal kerül megrendezésre a kupa, melyet nagyon várok. Minden évben van valami új, bemutatók és vendégek, ami számomra is sokszor meglepetés. Tavaly a fiúk mellett már lányok is fociztak, és sok jó meccset láttam. Remélem jó időnk lesz, hogy a szabadtéri programok is megvalósulhassanak. Jó lesz a többiekkel újra találkozni és egy kellemes napot együtt eltölteni. Sok szeretettel várunk mindenkit egy kis kikapcsolódásra, mert biztosan most is nagyon izgalmas meccsek várhatóak.

Lissák Kálmán a dunaújvárosi Széchényi Pékség ügyvezetője: Tisztelt Szervezők! A Széchényi Sütőipari Kft. 18 éves múltjával és markáns jelenével büszke képviselője az iparágnak és kedvence mindazon fogyasztóknak, akik a minőségi és egészséges táplálkozás követői, és tudatosan élnek, sőt gyermekeiket is erre sarkallják. Cégünk küldetése is egyben, hogy a manapság ritka manufakturális jelleg megtartásával, a piaci trendek lekövetésével, a hazai hagyományos ízlésvilág mellett nemzetközi nyitottságú fejlesztésekkel jobb irányba tereljük a fogyasztói szokásokat, és ezzel mi is átlagon fölüliek maradjunk. A fentebbiek érdekében egy éve elindítottuk a Szécsényi Pékség Egészségvédő Programját mely több ponton és formában képes kapcsolódni a lakosság életéhez. A nemrég polcainkra került, és töretlenül közkedvelt „Dunaújváros Kenyere” is Őket szólítja meg, és ezzel párhuzamosan támogatásra ad lehetőséget arra rászoruló szervezetek részére. Így nem volt kérdés, hogy ott a helyünk az Akarat Ereje Kupa Forever nagyszabású sport eseményén, mely jótékony céljával teljes mértékben kapcsolódik cégünk hitvallásához, Programjához. A titkos küldetéseket pedig különösen szeretjük, és reméljük örömet szerzünk majd a titkos recept alapján csodásra sütött Dunaújváros Kenyere-ivel, ezzel kifejezve összes munkatársunk támogatását egy beteg kisfiú és családja felé. Hajrá Ádám! Hajrá Akarat Ereje!

Tóth Tamás a dunaújvárosi Vodafone üzlet képviselője: Nagy örömmel tölt el, hogy az évről évre fejlődő Akarat Ereje Kupa mellé állhatunk az idei alkalommal. A sportolás, a mozgás mellett, rendkívül fontosnak tartom az összefogást, a jótékony cél támogatását. A nagyszerűnek ígérkező sporteseményre kilátogatók az izgalmas mérkőzések és remek programok mellett, megismerkedhetnek a nap főszereplőjével, Szatmári Ádámmal, aki hozzáállásával, küzdeni akarásával példaértékű lehet mindenki számára. Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk és közösen sikerül egy szuper napot biztosítanunk Ádámnak.

Kovács Gábor a Pálma FC női csapat vezetője: Nagyon örülünk neki, hogy idén is megrendezésre kerül Dunaújvárosban az Akarat Ereje kupa. A Pálma FC mindig szívesen vesz részt jótékony rendezvényen, és most is izgalommal várják a lányok, hogy a jó ügy mellé állhassanak, hogy találkozhassanak Ádámmal, és hogy hozzájáruljanak a gyógyulásához. Bízunk a "Titkos Küldetés" sikerében és reméljük célba is talál majd! Valamint köszönjük a DLSZ-nek hogy ismét teret ad a női labdarúgásnak, így népszerűsítve azt a környékben. Reméljük ez által ismét színvonalas női mérkőzéseket láthatnak majd az érdeklődők!

Tóth Imre a DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnöke: Nagyszerű dolog, hogy újra megrendezhetjük az Akarat Ereje Kupát. Gyorsan száll az idő, mert immár 5. alkalommal készülődünk és készülődnek a csapatok is, hiszen ez úttal is lesz női és férfi bajnokság, valamint sok-sok érdekes program. Célunk a mozgás és a sportolás mellett idén sem lehet más, mint hogy Ádámnak boldog pillanatokat szerezzünk!

 

V. AKARAT EREJE KUPA FOREVER - TITKOS KÜLDETÉS
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. HANYATT SE IGEN IGEN
 2. KARMACSI AUTÓ IGEN IGEN
3. MÉSZI FRUCHT KFT IGEN IGEN
 4. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
5. MIRAGE IGEN IGEN
 6. MAPET POWER IGEN IGEN
 7. KUNSZENTMIKLÓS KK IGEN IGEN
8. DZSÓ ÉS A HAVEROK IGEN IGEN
9. STEELWORKERS IGEN IGEN
10. RUFORM FC IGEN IGEN
 +  HANGOVER    
+ ELIT ALAKULAT    
 + NEKTEK LŐTTEK    
V. AKARAT EREJE KUPA FOREVER - TITKOS KÜLDETÉS - NŐK
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. BARACS SE IGEN  
 2. ERCSI SE IGEN IGEN
 3. DUNAÚJVÁROS PASE IGEN IGEN
 4. PÁLMA FC IGEN IGEN
 5. ÉRDI VSE IGEN IGEN
 6. AFC NÁDASDLADÁNY IGEN IGEN
V. AKARAT EREJE KUPA FOREVER - TITKOS KÜLDETÉS
CSOPORTBEOSZTÁSOK
A CSOPORT B CSOPORT
1. ZÉRÓ TOLERANCIA 1. KUNSZENTMIKLÓS KK
2. DZSÓ ÉS A HAVEROK 2. MÉSZI FRUCHT KFT
3. HANYATT SE 3. MIRAGE
4. STEELWORKERS 4. KARMACSI AUTÓ FC
5. MAPET POWER 5. RUFORM
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A CSOPORT
08.00 B ZÉRÓ TOLERANCIA  2 - 1  DZSÓ ÉS A HAVEROK
08.20 B HANYATT SE  1 - 2  STEELWORKERS
08.40 B MAPET POWER  2 - 2  ZÉRÓ TOLERANCIA
09.00 B DZSÓ ÉS A HAVEROK  0 - 2  STEELWORKERS
09.20 B HANYATT SE  1 - 3  MAPET POWER
09.40 B ZÉRÓ TOLERANCIA  4 - 2  STEELWORKERS
10.00 K DZSÓ ÉS A HAVEROK 3 - 5  MAPET POWER
10.20 K HANYATT SE   2 - 3   ZÉRÓ TOLERANCIA
10.40 K STEELWORKERS  5 - 3  MAPET POWER
11.00 K DZSÓ ÉS A HAVEROK  3 - 0  HANYATT SE
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
B CSOPORT
11.20 K KUNSZENTMIKLÓS KK  0 - 0  MÉSZI FRUCHT KFT
11.40 K MIRAGE  0 - 2  KARMACSI AUTÓ FC
12.00 B RUFORM  0 - 2  KUNSZENTMIKLÓS KK
12.20 B MÉSZI FRUCHT KFT  1 - 1  KARMACSI AUTÓ FC
12.40 B MIRAGE  4 - 3  RUFORM
13.00 B KUNSZENTMIKLÓS KK  0 - 1  KARMACSI AUTÓ FC
13.20 B MÉSZI FRUCHT KFT  1 - 0  RUFORM
13.40 B MIRAGE  0 - 0  KUNSZENTMIKLÓS KK
14.00 B KARMACSI AUTÓ FC  3 - 3  RUFORM
14.20 B MÉSZI FRUCHT KFT  2 - 0  MIRAGE
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. ZÉRÓ TOLERANCIA 4 3 1 0 11 - 7 10
2. STEELWORKERS 4 3 0 1 11 - 8 9
3. MAPET POWER 4 2 1 1 13 - 11 7
4. DZSÓ ÉS A HAVEROK 4 1 0 3 7 - 9 3
5. HANYATT SE 4 0 0 4 4 - 1 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. KARMACSI AUTÓ FC 4 2 2 0 7 - 4 8
2. MÉSZI FRUCHT KFT 4 2 2 0 4 - 1 8
3. KUNSZENTMIKLÓS 4 1 2 1 2 - 1 5
4. MIRAGE 4 1 1 2 4 - 7 4
5. RUFORM 4 0 1 3 6 - 10 1
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT
14.40 (1) B ZÉRÓ TOLERANCIA   0 - 3  MIRAGE
15.00 (2) B STEELWORKERS   2 - 1  KUNSZENTMIKLÓS
15.20 (3) B MAPET POWER   0 - 1  MÉSZI FRUCHT KFT
15.40 (4) B DZSÓ ÉS A HAVEROK   0 - 2  KARMACSI AUTÓ
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
16.00 (5) B MIRAGE 1 - 1 (b: 3-4) MÉSZI FRUCHT KFT
16.20 (6) B STEELWORKERS  0 - 2 KARMACSI AUTÓ FC
BRONZMÉRKŐZÉS
16.40 B STEELWORKERS   1 - 4  MIRAGE
ARANYMÉRKŐZÉS
17.00 B MÉSZI FRUCHT KFT  0 - 2 KARMACSI AUTÓ FC
17.20 EREDMÉNYHÍRDETÉS
V. AKARAT EREJE KUPA FOREVER - TITKOS KÜLDETÉS
VÉGEREDMÉNY
1. HELY KARMACSI AUTÓ FC
2. HELY MÉSZI RUCHT KFT
3. HELY MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS MÁRKI DÉNES (KARMACSI AUTÓ FC)
KAPUS TAKÁCS LÁSZLÓ (MÉSZI FRUCHT KFT)
GÓLKIRÁLY MIKLÓS ISTVÁN (MIRAGE)
V. AKARAT EREJE KUPA FOREVER - TITKOS KÜLDETÉS
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
NŐK
10.00 B PÁLMA FC  0 - 0 DUNAÚJVÁROS PASE
10.20 B GÖDI SE  0 - 2 BARACS SE
10.40 B AFC NÁDASDLADÁNY  0 - 0 ÉRDI VSE
11.00 B PÁLMA FC   1 - 0 GÖDI SE
11.20 B DUNAÚJVÁROS PASE  2 - 0 AFC NÁDASDLADÁNY
11.40 B BARACS SE  4 - 0 ÉRDI VSE
12.00 K PÁLMA FC   1 - 0 AFC NÁDASDLADÁNY
12.20 K GÖDI SE  1 - 0 ÉRDI VSE
12.40 K DUNAÚJVÁROS PASE  0 - 0 BARACS SE
13.00 K GÖDI SE  1 - 2 AFC NÁDASDLADÁNY
13.20 K PÁLMA FC   0 - 2 BARACS SE
13.40 K DUNAÚJVÁROS PASE  2 - 0 ÉRDI VSE
14.00 K BARACS SE  5 - 0 AFC NÁDASDLADÁNY
14.20 K DUNAÚJVÁROS PASE  0 - 0 GÖDI SE
14.40 K PÁLMA FC   1 - 0 ÉRDI VSE
A NŐI CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. BARACS SE 5 4 1 0 12 - 0 13
2. PÁLMA FC 5 3 1 1 3 - 2 10
3. DUNAÚJVÁROS PASE 5 2 3 0 4 - 0 9
4. AFC NÁDASDLADÁNY 5 1 1 3 2 - 8 4
5. GÖDI SE 5 1 1 3 2 - 5 4
6. ÉRDI VSE 5 0 1 4 0 - 8 1
V. AKARAT EREJE KUPA FOREVER - TITKOS KÜLDETÉS - NŐK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY BARACS SE
2. HELY PÁLMA FC
3. HELY DUNAÚJVÁROS PASE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS POLYÁK DORINA (PÁLMA FC)
KAPUS KÁLLÓ NOÉMI (BARACS SE)
GÓLKIRÁLY BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)