Szurkolói busz indul Pécsre!

Szurkolói busz indul Pécsre!

Oszd meg másokkal!
Labdarúgás: szurkolói busz a Pécs elleni meccsre

Megfelelő számú jelentkező esetén szurkolói buszt indít együttesünk Pécs elleni hétvégi mérkőzésére a DPASE klubvezetése. A drukkerjáratra péntek délutánig lehet jelentkezni.

Komoly harcot vív a bennmaradás kivívásáért a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB I-es bajnokság véghajrájában, s ezért nem csak az együttes, hanem annak vezetése is mindent igyekszik elkövetni. Az élvonalbeli tagság megőrzéséért nagy szükségük van drukkereik támogatására is Böőr Zoltánéknak, ezért a klubvezetés döntése értelmében, megfelelő számú jelentkező esetén szurkolói buszt indít együttesünk a szombati, Pécs elleni összecsapásra.

Mint az a Dunaújváros PASE tájékoztatójából kiderült, minimálisan húsz főnek kell feliratkoznia a drukkerjáratra, mely szombaton délután háromkor indul a Dunaújvárosi Stadion elől. A szurkolói busz költsége 1000 forint, mely azonban nem tartalmazza a belépőjegy árát, ezt a helyszínen, illetve az MLSZ honlapján vásárolhatják meg az érdeklődők. Fontos információ, hogy a beléptetéshez mindenkinek rendelkeznie kell személyi igazolvánnyal és klubkártyával, ezért azt a szurkolói buszra feliratkozók mindenképpen vigyék magukkal.
Jelentkezni személyesen péntek délután három óráig a klubház 314-es irodájában, valamint Gergelyfi Erzsébetnél, a +36 30 505 83 87-as telefonszámon lehet.

Forrás: www.dunaujvaros.com