Szuperkupa Döntő Dunaújváros 2017

Szuperkupa Döntő Dunaújváros 2017

Oszd meg másokkal!

Szuperkupa Döntő - Karmacsi Autó vs Mirage Kemi Ker Kft.

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgás kedvelőt és sportszeretőt a Dunaújváros, Lorántffy Sportpályán megrendezésre kerülő Szuperkupa Döntő kispályás labdarúgó mérkőzésre!

2017. augusztus 21-én hétfőn 19:00 kezdési időponttal veszi kezdetét a 2016/2017-es bajnoki évad és a XV. Dunaújváros Kupa győztesének összecsapása.

Eddigi Szuperkupa győztes csapatok:

  • 2014. Dunaferr Vasas
  • 2015. Dunaferr Vasas
  • 2016. Karmacsi Autó FC

A sportrendezvény szervezője:

  • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Támogatója:

  • Corso Étterem Dunaújváros

Kalácska András elnök (DLSZ): Immár kijelenthető, hogy remek kezdeményezés volt annak idején a Szuper Kupa-rendszer kiírása, hiszen nagyon népszerű a kupagyőztes és a bajnok mérkőzése a Szuper Kupáért. Én magam is izgatottan várom minden évben, hogy melyik sorozat győztese tud felülkerekedni és gyűjti be a trófeát. Azt gondolom, hogy az a csapat, amelyik győztesként hagyja el a pályát, az az adott időszak legjobbjának tekinthető.

Éliás Zsolt (Karmacsi Autó FC): Bizakodva várjuk a következő szezont ezzel együtt a Szuperkupa mérkőzést is. Csapatunk egyben maradt, sőt Nagy Márk személyében igazoltunk is új játékost. Azt gondolom, mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de nagyon komolyan vesszük a találkozót, hiszen ez számunkra egy felkészülés is a közelgő európai Bajnokok Ligájára!

Juhász János (Kemi Ker Kft.): A Szuperkupa nem lesz könnyű feladat egy többszörös bajnok és jó kíváló csapat ellen! Természetesen bízok a csapatomban, hiszen nálunk is vannak rutinos és jó képzett játékosok. Egy -két remek új igazolással sikerült megnyernünk a másodosztályt és az utána lévő Dunaújváros kupát, melyre mélán vagyok büszke. A hétfői mérkőzésen szeretnek helyt állni és neki kezdeni az új évnek, új kihívásoknak, ami az I. osztályban lesz. Szeretnénk meglepetést okozni hétfő este, de ahhoz mindenkinek a legjobb teljesítményt kell hoznia.

Karmacsi Autó FC 2017

IV. SZUPEKUPA DÖNTŐ
2017. AUGUSZTUS 21. HÉTFŐ 19.00 ÓRA.

KARMACSI AUTÓ FC 

11 - 1

 MIRAGE KEMI KER KFT.

Karmacsi Autó FC

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára: - Nagy reményekkel vártuk mi is a Szuperkupát, hiszen a rekordbajnok és a Dunaújváros Kupa győztesének mérkőzése minden évben különlegesnek számít. Ugyan egy mérkőzésen bármi megtörténhet, ám a Karmacsi ezúttal nem nagyon adott esélyt ellenfelének, egy félidőt követően 3-0-ra vezetett, s már ekkor lehetett látni, hogy a rutinos, de idősebb játékosokkal felálló Kemi-Ker nem fogja tudni felvenni velük a versenyt, így előbbi végül könnyed sikerrel zsebelte be a Szuperkupát. Ezzel együtt gratulálok mindkét csapatnak, sok sikert kívánok számukra a bajnokságban, csakúgy, mint a Szuperkupa döntő legjobb játékosának megválasztott Szalánczi Gergőnek is.