Carissa Női Bajnokság

Rájátszás a Carissa Női Bajnokságban

Esemény ideje: 
2016. június 25. szombat 10:00
Oszd meg másokkal!

Szombaton délután a nagy meleg ellenére kiváló mérkőzéseket vívtak a hölgyek, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Carissa Női Bajnokságának rájátszásában. A szezon lezárását jelentő küzdelemsorozatba a bajnokságból – a helyezések alapján – 5, 4, 3, 2 illetve 1 pontokat hoztak magukkal a csapatok. A rájátszásba 5 ponttal érkező Baracs SE, az első találkozón, a még alakulóban lévő 1 pontos Fantom Girl csapatát győzte le, majd a remek játékosokból álló 4 pontos Pálma FC kerekedett felül 3 pontos ellenfelén a Dunaújváros PASE csapatán (3:1). A 2 pontos Hild Iskola a negyedik körben lépett először pályára és alaposan megszorongatta a bajnokaspiráns baracsiakat, akik 2:1-es félidőt követően végül 4:1 arányban behúzták a meccset. A Hild Iskola a másik nagy riválisát is alaposan megizzasztotta, hiszen Schnierer Fanni vezetésével csupán egy góllal (2:1) maradtak alul a DPASE ellenében egy nagyon izgalmas mérkőzésen. A Pálma FC a folytatásban azonban már magabiztosan győzte le a hildes lányokat (3:0) Zumbulisz Martina két, illetve Szatmári Magdolna egy góljával. A nap egyik nagy rangadója következett a nyolcadik. körben. A Dunaújváros PASE és a Baracs SE feszült egymásnak és igazi közönségszórakoztató találkozón, Pasker Renáta kiemelkedő játékának köszönhetően, a baracsi hölgyek megszerezték a fontos pontokat. (3:1) A záró körben a Hild remek győzelmet aratott a Fantom Girl ellenében, igaz kétgólos előnynél Pető Adrienn „harcos” góllal szépített, de a hildes játékosok még a hajrában rá tudtak tenni egy lapáttal és újabb két találatukkal eldöntötték a mérkőzést. (4:1) Az utolsó találkozón a tabella két éllovasa találkozott és azt kellett eldönteni, hogy a Pálma FC, vagy a Baracs SE lesz-e 2016 bajnoka? A Baracs SE már döntetlen esetében is aranyérmes, a Pálma FC csak a győzelem megszerzésével lehetett bajnok. Komoly nézőszám és igen magas színvonalú játék jellemezte a találkozót, azonban a Pálma FC-nek szinte semmi nem sikerült ezen a fontos mérkőzésen, míg a baracsiaknak minden összejött, így meglepő különbséggel (6:0) zárt a két kiváló alakulat. A Baracs SE őszi bajnoki címe után újra magasra emelhette a trófeát, amihez természetesen gratulálunk, de elismerés illeti a többi csapatot is egész éves teljesítményükért, hiszen láthattunk 820 perc nagyszerű játékot, pályára lépett több mint 60 remek hölgy labdarúgó, akik összesen 148 góllal terhelték meg egymás hálóját.

Markó Lajos Városi Amatőr Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Női Bajnokság

Baracs SE

Gratulálunk a lányoknak és a csapatok vezetőinek, segítőinek, folytatás ősszel!

Tóth Imre a DLSZ Női Bizottságának elnöke: Sokadszorra láthattuk a lányokat remekül játszani és a nagy meleg sem nyomta rá a bélyegét a teljesítményükre. A különleges, rájátszásos lebonyolítás még több mérkőzést és játéklehetőséget biztosított a csapatoknak. Ezen a délutánon ismét győzött a foci, a sport és a mozgás, aminek nagyon örülök, és azt hiszem a lányok is jól érezték magukat. Köszönjük Fehérvári Józsefnek és a Baracs SE-nek, hogy a helyszínt biztosították, valamint gratulálok valamennyi résztvevőnek!

Fehérvári József elnök (Baracs SE): Nagyon örülök, hogy segíthettünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek megrendezni a női bajnokság rájátszását. Köszönöm a résztvevőknek hogy a nagy hőség ellenére is szép számmal megjelentek. Nagyon sok kiváló meccset láthattunk, volt egy-két parázs hangulatú összecsapás is, és sok szép olyan gól, melyeket a szurkoló focista fiúk is csak irigykedve elismerően tapsoltak meg. Gratulálok minden csapatnak a helyezéséhez, külön öröm számomra hogy lányaink hazai pályán veretlenül nyerték meg a rájátszást. A jövőben is szívesen segítünk a hasonló rendezvények szervezésében.

Kovács Gábor csapatvezető (Pálma FC): Nagyon izgalmas bajnokságon vagyunk túl, ami főként a rájátszásos rendszer megvalósításának is volt köszönhető. Valamint természetesen a DLSZ-nek és a Baracsnak is köszönjük, hogy ilyen remek körülmények között sikerült lebonyolítani ezt a nagyszerű eseményt. Gratulálunk a résztvevő csapatoknak és főként a Bajnok Baracs női csapatának és vezetőinek! A végeredményt illetően úgy gondolom, hogy a papírforma érvényesült. Mivel a Pálma FC-nek ez volt az első úgymond hivatalos bajnoki szereplése és a felkészülést sem tudtuk időben elkezdeni, mindezek ellenére elégedettek lehetünk a 2. helyezéssel. Köszönjük mindazoknak, akik bármilyen formában támogatták csapatunkat!

CARISSA NŐI BAJNOKSÁG ALAPSZAKASZ VÉGEREDMÉNYE
HELY PONT
1. BARACS SE 5 PONT
2. PÁLMA FC  4 PONT
3. DUNAÚJVÁROS PASE 3 PONT
4. HILD ISKOLA 2 PONT
5. FANTOM GRIL 1 PONT
TAVASZI RÁJÁTSZÁS
14.00 FANTOM GIRL 0 - 15 BARACS SE
14.00 PÁLMA FC 3 - 1 DUNAÚJVÁROS PASE
14.40 DUNAÚVÁROS PASE 13 - 0 FANTOM GIRL
14.40 BARACS SE 4 - 1 HILD ISKOLA
15.20 HILD ISKOLA  1 - 2 DUNAÚJVÁROS PASE
15.20 FANTOM GIRL 0 - 17 PÁLMA FC
16.00 PÁLMA FC 3 - 0 HILD ISKOLA
16.00 DUNAÚJVÁROS PASE 1 - 3 BARACS SE
16.40 HILD ISKOLA 4 - 1 FANTOM GIRL
16.40 BARACS SE 6 - 0 PÁLMA FC
CARISSA NŐI BAJNOKSÁG 2015/2016 ÉV VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. BARACS SE 4 4 0 0 28 - 2 17
2. PÁLMA FC 4 3 0 1 23 - 7 13
3. DUNAÚJVÁROS PASE 4 2 0 2 17 - 7 9
4. HILD ISKOLA 4 1 0 3 6 - 10 5
5. FANTOM GIRL 4 0 0 4 1 - 49 1