Női Labdarúgó Bajnokság Záróforduló 2021.

Női Labdarúgó Bajnokság Záróforduló 2021.

Esemény ideje: 
2021. június 26. szombat 09:0013:00
Oszd meg másokkal!

Női Labdarúgó Bajnokság Záróforduló 2021. Baracs

Ismét eltelt egy év, elérkezett a Női Labdarúgó Bajnokság 2020/21-es szezonjának utolsó fordulója. A záró körben Baracson csapnak össze a lányok és befejeződik ez a csonka bajnoki év, amire a nehézségek ellenére sokáig fogunk még emlékezni. A hosszabb kihagyást követően remek tornán vannak túl a lányok, hiszen az AA Mozgásstúdió Kupa küzdelmei izgalmas mérkőzéseket hoztak, és úgy alakult, hogy a befejező szakasz is még számos meglepetést tartogathat, hiszen a kupa eredményei is beleszámítanak a bajnoki tabellába és az ott megszerzett pontok tovább alakították az erőviszonyokat. A hölgyek nagyon elszántak, így csak azért kell egy kicsit aggódni, hogy az időjárás kedvezzen a focinak és akkor teljesen bizonyos, hogy nagyszerű sportélménnyel gazdagodunk, Dunaújváros pedig újra női bajnokcsapatot fog avatni!

Június 26-án, szombaton Baracson kerül megrendezésre a 2020/2021. évi Markó Lajos női kispályás labdarúgó bajnokság harmadik azaz a zárófordulója. Sok szeretettel várjuk a csapatok jelentkezését, egy remek hangulatú, gólokban és szebbnél szebb pillanatokban gazdag labdarúgó tornára, hiszen itt az idő újra pályára lépni!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2021. június 26. szombat 09:00 - 14:00 óra
Helyszín: Baracs, Baracs SE Sportcentrum
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Dodóhús, Széchényi Pékség, Carissa Sportegyesület
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Regisztrációs díj: 14.000 Ft / csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Női kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzéslabda
2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzéslabda
3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzéslabda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél
Gólkirálynő: díszserleg, díszoklevél
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél
Carissa díj: díszserleg

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!
Résztvevő csapatok száma: maximum 5 női csapat

NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA ZÁRÓFORDULÓ 2021 - NEVEZETT CSAPATOK
CSAPAT JELENTKEZÉS REGISZTRÁCIÓS DÍJ
 1. DUNAÚJVÁROS PASE IGEN IGEN
 2. SÁRKERESZTES IGEN IGEN
 4. BARACS SE IGEN NEM KELL
 5. II. RÁKÓCZI - KISKUNHALAS IGEN IGEN
 6. SZEKSZÁRDI UFC IGEN IGEN

Június 26-án, szombaton kerül megrendezésre a 2020/2021. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság zárófordulója. A torna egyik fő célja ismét a sportolási lehetőség biztosítása az amatőr női kispályás labdarúgók számára. Természetesen, az első három helyen végzett csapat, illetve a kupa legjobbjai, különdíjasai is csodás díjakkal térhetnek majd haza. Támogatónknak köszönhetően, a rendezvény lezárása után a szervezők ízletes ebéddel várják majd a játékosokat. Várunk sok szeretettel mindenkit Baracson, egy magas színvonalú, élményekben gazdag tornára! – Dénes Nikolett DLSZ Rendezvényszervező

NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA ZÁRÓFORDULÓ 2021
RÉSZTVEVŐ CSAPATOK
 1. DUNAÚJVÁROS PASE
 2. SÁRKERESZTES
 3. BARACS SE
 4. SZEKSZÁRDI UFC
 5. KISKUNHALAS

Szalavics Eszter a Női bizottság elnöke: Utolsó fordulónkat bonyolítjuk le a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Női mezőnyében, június 26-án szombaton a Baracsi Sportközpontban. A nagyszerű helyszínt ezúttal is köszönjük Fehérvári Józsefnek a Baracs SE elnökének és természetesen munkatársainak, akik lehetőséget nyújtottak a záróforduló megrendezéséhez. A Kuparendszerű versenykiírás befejező szakaszában még többen ringbe szállhatnak a dobogós helyekért, de a gólkirálynői cím, a legjobb játékosnak járó különdíj és a legjobb kapusteljesítmény is eldöntésre vár a 2020-2021-es Bajnoki évben. A mezőnyben találkozhatunk a már évek óta harcot vívó csapatainkkal, mint a Baracs SE, a Dunaújváros Pase, illetve a Sárkeresztes csapata, viszont kiegészülünk a fiatalokból álló Szekszárdi UFC-vel és a Kiskunhalas gárdájával is. Külön öröm, hogy a mi rendezvényünkön fújhat először lányoknak mérkőzést új játékvezetőnk, Gódány András, aki Rácz Ferenc mellett tevékenykedhet majd. Sok szeretettel várunk mindenkit Baracson a női bajnokság zárófordulójára!

Géza Dávid Kiskunhalas csapat vezetője: Miután a Covid-járvány teljesen tönkretette a középiskolás diáksportot, nagy örömmel éltük meg, hogy hosszú kihagyás után Dunaújvárosban végre ismét pályára léphettünk. Az AA Mozgásstúdió Kupán a fő célunk maga a játék volt, ezúttal nem helyezésekben gondolkodtunk, hanem élvezni szerettük volna, hogy ismét focizhatunk. Sajnos ezúttal nem sikerült pontot szereznünk, de rengeteget tanultunk a mérkőzésekből. A szekszárdi csapat szép, kombinatív focija vagy éppen a baracsiak kiváló centerjátéka is számos tanulsággal szolgált. Bízunk benne, hogy a zárófordulóban fel tudjuk majd használni ezeket a tapasztalatokat is.

Mihalkó Erika, a Sárkeresztes csapatvezetője: A baracsi fordulónak nagy reményekkel vágunk neki. Csapatommal egy másik tornára is neveztünk, de amint kiderült a Záróforduló időpontja, úgy döntöttünk Balázzsal, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által rendezett tornán veszünk részt. Már több éve szerepelünk a DLSZ által rendezett tornákon. Ebben az évben nem titkolt vágyunk, hogy végre megnyerjük a Carissa Bajnokságot, amire jelenlegi pontállások alapján nagy esélyünk van. Az előző forduló tapasztalatai, az újonnan érkezett csapatok megismerése után reményeim szerint tudjuk hozni az első fordulón elért sikereket, ami tovább növelheti előnyünket a csapatokkal szemben. Köszönjük a Baracsnak és a DLSZ-nek a lehetőséget!️

Pasker Renáta a DLSZ sportszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által hagyományőrzően Baracson megrendezésre kerül a női csapatok utolsó kispályás fordulója. Sajnos játékosként nem tudok a csapatom segítségére lenni, de természetesen ott leszek mint a DLSZ tagja és szurkolója. Szerencsére egyre többen jelentkeznek erre a nívós tornára. A nagy meleg ellenére is reméljük, hogy izgalmas meccseteket és sok gólt fogunk látni. Mindenkinek sérülésmentes és sportszerű játékot kívánok! Hajrá lànyok, hajrá DLSZ, hajrá Baracs!

Gódány András MLSZ játékvezető: A tornát már nagyon várom, mert még női mezőnyben nem vezettem játékot. Ez az első hivatalos kuparendszerű rendezvény, ahol játékvezetőként részt vehetek. A tabella állását nézve még semmi sem dőlt el biztosan a csapatok helyezéseit nézve. Többen indulhatnak neki a hétvégének nagy reményekkel, hiszen színvonalas, magabiztos játékkal, rutinos megoldásokkal bárki tornagyőzelemet arathat, ami akár a bajnokság megnyerését is jelentheti.

NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA ZÁRÓFORDULÓ 2021
KÖRMÉRKŐZÉSEK
09:00 DUNAÚJVÁROS PASE  3 - 3  BARACS SE
09:24 SZEKSZÁRDI UFC  5 - 0  KISKUNHALAS
09:48 DUNAÚJVÁROS PASE  0 - 1  SÁRKERESZTES
10:12 BARACS SE  1 - 1  KISKUNHALAS
10:36 SÁRKERESZTES  1 - 2  SZEKSZÁRDI UFC
11:00 KISKUNHALAS  1 - 1  DUNAÚJVÁROS PASE
11:24 BARACS SE  1 - 5  SZEKSZÁRDI UFC
11:48 KISKUNHALAS  1 - 9  SÁRKERESZTES
12:12 SZEKSZÁRDI UFC  0 - 2  DUNAÚJVÁROS PASE
12:36 SÁRKERESZTES  9 - 0  BARACS SE
13:00 ÓRA EREDMÉNYHIRDETÉS
A NŐI KUPA VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  SZEKSZÁRDI UFC  4 3 0 1 12 - 4 9
2.  SÁRKERESZTES  4 3 0 1 20 - 3 9
3.  DUNAÚJVÁROS PASE  4 1 2 1 6 - 5 4
4.  BARACS SE  4 0 2 2 5 - 18 2
5.  KISKUNHALAS  4 0 2 2 3 - 16 2

Köszönet hangján!

Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy felajánlásaikkal hozzájárultak tornánk sikerességéhez! A 2020/2021. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Torna Zárófordulójának helyszínét a Baracsi Sportközpont, Fehérvári József biztosította. A mérkőzéseket követően, a lányok ízletes ebédjét Král Zoltán - Dodó Hús Kft. és Deák István - Széchenyi Pékség támogatásának köszönhetjük. Végül nem utolsó sorban, a záróforduló díjátadóján ismét egy különleges díj is átadásra kerülhetett, Tóth Imre, Carissa Sportegyesület felajánlásából. Köszönjük!

2021.06.26-án a lányoké volt a főszerep a baracsi műfüves kispályán. A Carissa Női Labdarúgó Bajnokság utolsó fordulója nagy sikert aratott. Egy családias hangulatú, barátságos tornán találkozott egymással öt női csapatunk. A házigazda Baracs SE, a Dunaújváros PASE, a Sárkeresztes, a Szekszárdi UFC és a II. Rákóczi Kiskunhalas csapata. 

Zárófordulónk hangulatát meghatározták az esélylatolgatások a bajnokság megnyerését illetően, így a hölgyek edzői jótanácsokkal ellátva léptek a pályára. 

Izgalmas pillanatokban és mérkőzésekben sem volt hiány, hiszen remek játékkal, frappáns megoldásokkal kápráztatták el főszereplőink a közönséget.

A mezőnyből kiemelkedett a Sárkeresztes és a Szekszárdi UFC csapata, akik végig fej-fej mellett haladtak a tornán, végül az egymás ellen vívott párharc döntött helyezéseikről. 

Szekszárd egy ki-ki meccset játszva az utolsó pillanatban lőtt góllal (2-1) szerezte meg a torna első helyét, Sárkeresztes csapata lett a második, és a Dunaújváros Pase léphetett fel a dobogó harmadik fokára.

Szalavics Eszter a Női bizottság elnöke: Az idei évben bajnokságunk a rendkívüli helyzetnek köszönhetően csak három tornából állt, melyeknek pontjai alapján alakult ki a végleges sorrend. A 2020-2021-es szezonban több, mint 100 játékossal találkozhattunk a pályán és csodálhattuk meg nagyszerű megoldásaikat. Az idei mezőnyben a dunaújvárosi és a környékbeli csapataink mellett köszönthettük a Szekszárdi UFC, a II. Rákóczi Kiskunhalas és a Bakonysárkány játékosait is, akik lendületükkel, akaratukkal, pörgős játékukkal felborították a papírformát. Mint minden szezonban, az utolsó forduló nagy jelentőséggel bírt a dobogós helyezések kialakulásában. A végjátékot jelentő műfüves tornára öt csapat nevezett, akik közül senki sem várta az összesítésben nagy előnnyel a megmérettetést, így végig a szemük előtt lebeghetett a bajnokság dobogós helyeinek egyike. A lányok a nagy hőség ellenére is derekasan küzdöttek, kemény, de jó hangulatú mérkőzések közepette gyarapították tovább pontjaikat. A rangadóval kezdődött a torna, hiszen a hazai csapat, a Baracs SE, az évek óta nagy rivális Dunaújváros PASE ellen lépett pályára. A baracsi csapat összeszokott játékát a DPASE pontos védekezéssel és remek kontrákkal ellensúlyozta, viszont felülkerekedni nem tudtak egymáson, így az első mérkőzés döntetlennel (3-3) ért véget. A folytatásban is számtalan kiváló megmozdulásnak lehettünk szemtanúi, de ez az egész a bajnoki idényre igaz volt, a lányok kitettek magukért és ennek köszönhetően több alkalommal okozott fejtörést a „Nap pillanata”, a DLSZ + , vagy akár a Carissa különdíj kiosztása is. Szerencsésnek mondhatom magunkat, hiszen támogatóink segítségével nem csak oklevél, érem vagy serleg kerül a csapatok és a játékosaink dicsőségfalára, hanem különdíjakban is mindig bővelkedhettünk. Nem volt ez másképp a befejező körben sem. A „Nap pillanata” díjat Bozsik Brigitta érdemelte ki egy gyönyörű góllal, a DLSZ+ kitüntetést a DPASE csapatából Vicai Kata kapta, aki egész napos teljesítményét tekintve emelkedett ki a hölgyek mezőnyéből. Magabiztos játékának köszönhetően a Sárkeresztes csapatából Farkas Katalin Kitti lett a torna legjobb kapusa, a szekszárdi csapatból pedig Kiss Gabriella a legjobb játékos díjjal térhetett haza. A Kiskunhalas fiatal gárdája sem távozott üres kézzel, hiszen egy nagyon kiszorított helyzetből lőtt góllal a Carissa SE elnökének, Tóth Imrének a különdíjával büszkélkedhetett a nap végén Stibrik Adél. A gólkirálynői címért ezen a kupán is többen ringbe szálltak, végül a Szekszárdi UFC játékosa Nagy-Cseke Gabriella nyerte el 5 góljával, aki gólerősségével hozzásegítette csapatát az első hely megszerzéséhez. A dobogó második fokára a Sárkeresztesi hölgyek léphettek fel, harmadik helyen pedig a Dunaújváros PASE végzett. Összesítve a lányok pontjait a 2020/2021-es bajnoki szezon harmadik helyén a Dunaújváros PASE végzett, az ezüstérmet a Szekszárdi UFC gyűjtötte be, végül a Sárkeresztes csapata játékával beteljesítette Mihalkó Erika csapatvezető „nem titkolt vágyát” és megnyerte a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Osztályát.

Micskó Márk a szekszárdi csapat csapatvezetője: Nagyszerű idő, remek szervezés és nagyon jó csapatok jellemezték ezt a tornát is, ahova mindig szívesen jövünk. Le a kalappal minden csapat előtt, a lányok csak dícséretet érdemelnek, hogy ilyen szenzációsan teljesítettek. Minden kollégának, szervezőnek és játékosnak gratulálunk! Szép nyarat és jó pihenést kívánok mindenkinek!

Bánfalvi Balázs a Sárkeresztes csapatvezetője: Nagyon vártuk a zárófordulót, mert szerettünk volna javítani a legutóbbi dunaújvárosi tornán elért helyezésünkön. Szerencsére Mihalkó Erika edzőnkenek sikerült jól felkészíteni a csapatot, így jó reményekkel érkeztünk Baracsra. Ami a rendezést illeti, Tóth Imiék ismét szuper munkát végeztek, beleértve a helyszínen biztosított közös ebédet és a tőlük megszokott egyedi különdíjakat is. Egy kis szerencse hiányzott, hogy megnyerjük a tornát, de véleményem szerint egész nap remekül játszva szereztük meg a második helyet. Nagyon jó volt látni, hogy még az elveszített meccsünkön is mi domináltunk. Hiányérzetünk talán csak amiatt volt, hogy a pálya mellett tartandó lakodalom miatt viszonylag kevés meggysört tudtunk elfogyasztani a torna után. Szeretnék gratulálni minden csapatnak, aki részt vett a tornán valamint a különdíjban részesülteknek is, így a kapusunknak Farkas Katalinnak is, akit a kapuslegenda Reveland Zoltán részesített elismerésben. Jó pihenést mindenkinek!

Stibrik Adél, a Carissa díj tulajdonosa, a Kiskunhalas játékosa: Ismét egy remek, színvonalas torna volt, ahol a kiváló csapatokkal öröm volt játszani. Köszönjük a szervezést! A dobogóra sajnos nem sikerült feljutnunk, de azt hiszem ez egyáltalán nem látszódott rajtunk, hiszen az egész nap fantasztikus hangulatban telt. Megtisztelő és külön köszönöm, hogy én kaphattam meg a Carissa díjat. Gratulálok a csapatoknak és a különdíjazottaknak!

Vicai Katalin, a torna DLSZ+ díjasa (Dunaújváros PASE): Nagyon tetszett az a családias hangulat, ami az eseményt jellemezte, öröm volt ilyen környezetben játszani. Egy igazán sportos, pörgős napot fogtunk ki, nagyon sok pozitív élménnyel és jó érzéssel gazdagodtam. Nem csak a szervezés volt fantasztikus volt, hanem a díjak is! Úgy gondolom, hogy a szervezők nagyon jól döntöttek a különdíjak megítélésében, ugyanis nem volt egyszerű feladatuk, mert nagyon sok jó játékos szerepelt a tornán. Külön köszönöm, hogy emlékezetessé tették számomra az eseményt, hiszen egész napos teljesítményemért a DLSZ+ díjat nekem ítélték. Köszönöm a csapatomnak, hogy játékukkal hozzásegítettek az elismeréshez, és szoros küzdelmek árán feljuthattunk a dobogó harmadik fokára!

Gódány András női kupa játékvezetője: Ahogy a torna után említettem, meglepetésemre óriási iramot diktáltak a csapatok. Le a kalappal a csajok előtt! Kitűnő egyéni megmozdulásokkal és csapatmunkával szembesültem a tornán, amely a várakozásomat felülmúlta. Nagyon pozitívan hatott rám ez a rendezvény, köszönöm a meghívást! Gratulálok a különdíjasoknak és a csapatoknak is a remek szereplésért elért díjakhoz, helyezésekhez! Mindenki megérdemelte volna az első helyet, hiszen hősiesen küzdöttek egymásért és a csapatukért is! Nagyon sportszerű, de ugyanakkor harcias, jó iramú mérkőzéseket láthattunk. Köszönet a szervezőknek, rendezőknek, hogy egy ilyen remek rendezvényen vehettem részt! Remélem még találkozunk! Hajrá foci! hajrá DLSZ! Hajrá csajok!

Június 26-án,Baracson került megrendezésre a 2020/2021. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Torna Zárófordulója. A kánikula ellenére, egy családias hangulatú, remek pillanatokban gazdag kupával zárhattuk a bajnoki évet. Szeretném megköszönni támogatóinknak, hiszen felajánlásaikkal hozzájárultak egy igazán színvonalas torna megszervezéséhez. Gratulálok a lányok teljesítményéhez és jó pihenést, kellemes nyarat kívánok nekik – Dénes Nikolett DLSZ Rendezvényszervező

Bobory Balázs a Videoton FC korábbi labdarúgója, a Nemzeti Sport főmunkatársa: Januárban kaptam a felkérést Reveland Zoltán barátomtól, a Tolna-Mözs női NB I-es futsalcsapat vezetőedzőjétől, hogy segítsem a munkáját, így ebben a minőségemben is kíváncsi voltam a baracsi tornára. Amióta tüzetesebben megismerkedtem a női szakággal, még inkább csodálom a lányok akaratát szenvedélyét, alázatát, romlatlan szeretetét a futball iránt. A DLSZ ismét kiváló terepet teremtett a remek mérkőzéseknek Baracson, a semleges érdeklődő is jól szórakozott a rekkenő hőség ellenére. Nagy büszkeség, hogy díjátadóként szerepet kaptam a tornán, őszintén gratulálok minden résztvevőnek és a szervezőknek is. 

NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA ZÁRÓFORDULÓ 2021
DOBOGÓS CSAPATOK
1. HELY  SZEKSZÁRDI UFC 
2. HELY  SÁRKERESZTES 
3. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE 
A TORNA KÜLÖNDÍJASAI
LEGJOBB JÁTÉKOS  KISS GABRIELLA (SZEKSZÁRDI UFC)
LEGJOBB KAPUS  FARKAS KATALIN KITTI (SÁRKERESZTES)
GÓLKIRÁLYNŐ  NAGY CSEKE VIKTÓRIA (SZEKSZÁRDI UFC)
DLSZ+ DÍJ  VICAI KATA (DUNAÚJVÁROS PASE)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  BOZSIK  BRIGITTA (BARACS SE)
CARISSA DÍJ  STIBRIK ADÉL (KISKUNHALAS)
NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA ZÁRÓFORDULÓ 2021 GÓLLÖVŐI
SOR JÁTÉKOS CSAPAT GÓL
1. NAGY CSEKE VIKTÓRIA SZEKSZÁRDI UFC 5
2. KRÁR EDINA SÁRKERESZTES 4
2. BOZSIK BRIGITTA BARACS SE 4
3. SZALKAI KITTI SÁRKERESZTES 3
3. NÉMETH BEÁTA SÁRKERESZTES 3
3. VICAI KATA DUNAÚJVÁROS PASE 3
3. KISS GABRIELLA SZEKSZÁRDI UFC 3