DLSZ

Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2015-2016 Versenykiírás

Oszd meg másokkal!

DLSZ

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2015-2016 VERSENYKIÍRÁS

Dunaújváros MJV

Főtámogatónk:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata,

Támogatóink:

Zeusport Áruház, Campus étterem, Carissa Virágüzlet, Decathlon Sportáruház, Corso Étterem, Pinxit 2003 Kft.

Média partnerek:

Dunaújvárosi Hírlap, Dunaújváros Online, Rádió 24, Dunaferr Hetilap, Dunaújváros Infó, Dunaújváros Közéleti Lap

1. A bajnokság célja:

 • Dunaújváros, és Dunaújváros vonzáskörzetének labdarúgást szerető játékosainak mozgási, sportolási lehetőség biztosítása.
 • Dunaújváros, és Dunaújváros vonzáskörzetének labdarúgást szerető játékosainak, csapatainak szervezett bajnoki rendszerben történő versenyeztetése.
 • A bajnokság győzteseinek, helyezettjeinek megállapítása.
 • A labdarúgás népszerűsítése, a mérkőzések nézőinek szórakoztatása.

2. A bajnokság rendezője:

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

3. Nevezés a bajnokságra:

A bajnokságban azok a csapatok vehetnek részt, akik a DLSZ versenykiírását elfogadják és magukra nézve kötelezően betartják, valamint a nevezési lapot határidőre leadják, a nevezési és játékvezetői díjat határidőre befizetik (a befizetési szelvényt vagy fénymásolatát a nevezési laphoz csatolni kell).

Nevezési határidő: Minden osztályban egységesen

Nevezési díjak
„Zeus” I. osztályú csapatoknak 33.000 Forint
„Campus” II. osztályú csapatoknak 27.000 Forint
III. osztályú csapatoknak 23.000 Forint
IV. osztályú csapatoknak 21.000 Forint
V. osztályú csapatoknak 17.000 Forint
„Decathlon” Senior osztályú csapatoknak 22.000 Forint
 „Corso” Old Boys osztályú csapatoknak 16.000 Forint
 „Carissa” Női osztályú csapatoknak 6.000 Forint

4. A bajnokság résztvevői:

 • A bajnokságot „Zeus” I. osztály (11 csapat), „Campus” II. osztály (10 csapat), III osztály (10 csapat) IV osztály (8 csapat) és V. osztály (9 csapat), „Decathlon” Senior osztály (6 csapat), „Corso” Old Boys osztály (5 csapat), „Carissa” Női osztály (4 csapat) csapatai alkotják. Az újonnan alakult csapatok az V. osztályba nevezhetnek.
 • „Decathlon” Senior osztályban a 35. életévüket betöltött játékosok szerepelhetnek.
 • „Corso” Old Boys osztályban a 41. életévüket betöltött, illetve a 2014/2015. évi bajnokságban játékjogosultságot szerzett játékosok szerepelhetnek.

5. A bajnokság időtartama:

„Zeus” I. és „Campus” II. osztály
őszi szezon tavaszi szezon
augusztus 24 – november 13. március 21 – június 10.
III., IV., V. osztály
őszi szezon tavaszi szezon
szeptember 02 – november 20. március 23 – június 10.
„Decathlon” Senior, „Corso” Old Boys és „Carissa” Női osztály
őszi szezon tavaszi szezon
szeptember 09 – november 13. március 21 – június 03.

6. Bajnokság lebonyolítása:

A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdenek meg egymással, ősszel és tavasszal. „Zeus” I. osztályban csapatonként 2x10 mérkőzés.

 • „Campus” II., osztályban csapatonként 2x9 mérkőzés.
 • III. osztály osztályban csapatonként 2x9 mérkőzés.
 • IV. osztály osztályban csapatonként 3x7 mérkőzés, amelyből legalább 10 mérkőzést az őszi szezonban le kell játszani.
 • V. osztályban csapatonként 2x8 mérkőzés.
 • „Decathlon” Senior osztályban csapatonként 3x5 mérkőzés, amelyből legalább 7 mérkőzést az őszi szezonban le kell játszani.
 • „Corso” Old Boys osztályban csapatonként 2x2x4 mérkőzés.
 • „Carissa” Női osztályban csapatonként 2x2x3 mérkőzés (ősszel és tavasszal is kettő-kettő nap kerül kijelölésre, amikor a csapatok egy-egy teljes körmérkőzéses fordulót lejátszanak).

7. Bajnoki mérkőzések helyszínei és időpontjai:

„Zeus” I., „Campus” II., „Decathlon” Senior, „Corso” Old Boys és a „Carissa” Női osztály

A mérkőzések a dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakiskola, a DPASE Vidámparki, valamint a Hild József Kollégium Sportpályáján kerülnek megrendezésre, időpontját a DLSZ Versenybizottsága írja ki, a sorsolásnak megfelelően (a mérkőzések időpontjával kapcsolatos kéréseket a nevezési laphoz lehet csatolni, melyet a szövetség lehetőségekhez mérten megpróbál figyelembe venni).

III-IV-V. osztály

A mérkőzéseket a pályaválasztó csapat által megjelölt pályán játsszák.

A mérkőzések lekötési időpontjai 18:15-19:00 óra között:

 • 2015.09.01.
 • 2015.09.08.
 • 2015.09.29.
 • 2015.10.06.
 • 2016.03.22.
 • 2016.03.29.
 • 2016.04.26.
 • 2016.05.03.

Ha a négy megjelölt lekötési időpont után valamelyik mérkőzés nem kerül lekötésre, a negyedik szövetségi nap végén a DLSZ kijelölheti a mérkőzés időpontját és helyszínét, a lekötés meghiúsulásában vétlen csapat javaslata alapján. Az így kijelölt mérkőzés időpontjáról és helyszínéről a DLSZ értesítést küld a csapoknak.

A csapatoknak szeptemberben-októberben, valamint áprilisban-májusban 4-4 mérkőzést kötelezően le kell játszaniuk. 

Amennyiben a pályát nem a DLSZ biztosítja, a pályák állapotáért (pl.: vonalak jól látható felfestése, kapuk rögzítése, hálók állapota) a pályaválasztó csapat felel. Azoknak a csapatoknak, akiknek a „hazai” pályája betonborítású, azt a bajnokság előtt kötelezően jelezniük kell ezt a szövetség felé. A játéktér használatának engedélyezése a szövetség 3 tagú bizottságának a hatásköre.

A mérkőzések legkorábbi kezdési időpontja munkanapokon 14 óra, munkaszüneti napokon 9 óra. A legkésőbbi kezdés villanyfényes pályán 21 óra. Világítás nélküli pályán a mérkőzést úgy kell lekötni, hogy az a sötétedésig befejeződjön. Ha a játékvezető a mérkőzést sötétedés miatt lefújja, a felelősség a pályaválasztó csapatot terheli.

8. Játékjogosultság:

 • A bajnokságban azok a labdarúgók szerepelhetnek, akik naptári nap szerint betöltötték a 14. életévüket és rendelkeznek a DLSZ által kiállított igazolással.
 • A játékosok saját felelősségükre vesznek részt a bajnokság mérkőzésein. Sérülés, egészségkárosodás esetén a DLSZ-t semmilyen anyagi, kártérítési felelősség nem terheli.

9. A játékosok létszáma:

A csapatok létszáma 5 mezőnyjátékos és 1 kapus, valamint maximum 10 cserejátékos. A mérkőzésen korlátlanul lehet cserélni.

10. A játékosok felszerelése:

A mérkőzéseket sportfelszerelésben, egységes színű, számozott mezben (a számot a mez hátoldalán jól látható méretben kell elhelyezni), tornacipőben vagy salak cipőben kell lejátszani. Stoplis cipő viselése tilos. Azonos színű mez esetén a vendégcsapatnak kell más színű mezről gondoskodni.

11. A mérkőzések játékideje:

A mérkőzés játékideje: 2x25 perc, térfélcserével, szünet nélkül. A mérkőzést a kiírt időpontba el kell kezdeni, várakozási idő nincs! „Carissa” Női osztályban a játékidő 2x15 perc.

12. A mérkőzések jegyzőkönyve:

Bevezetésre kerül a digitális jegyzőkönyv. A csapatoknak a mérkőzést megelőzően az MLSZ információs rendszerébe (mlsz.info) fel kell tölteni a saját csapatösszeállításukat, amelyet kinyomtatva (nyomtató hiányában kézzel kimásolva) legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel a játékvezetőnek át kell adni, az igazolásokkal egyetemben. A kinyomtatott összeállításon a mérkőzés megkezdéséig szükség esetén még módosítás végezhető.

Digitális jegyzőkönyv hiányában pályaválasztó csapat köteles a DLSZ által kibocsátott jegyzőkönyvről gondoskodni. A kitöltött jegyzőkönyvet a mérkőzés megkezdése előtt legkésőbb 10 perccel a játékvezetőnek át kell adni, az igazolásokkal egyetemben.
A pályakerítésen belül az egységes színű számozott mezben szereplő játékosokon és cserejátékosokon kívül csak két személy tartózkodhat csapatonként, akiknek a nevét a jegyzőkönyvben szerepeltetni kell.

13. A helyezések eldöntése:

A bajnokságok helyezési sorrendjét a bajnoki mérkőzéseken megszerzett pontok összessége határozza meg. Győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont, vereség esetén 0 pont jár.

Azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt:

 • a bajnokságban elért több győzelem
 • a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége,
 • a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól,
 • az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége,
 • az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége.
 • „Zeus” I. osztályban a bajnoki címről és a kiesésről csak pontkülönbség dönthet. Azonos pontszám esetében rájátszás mérkőzés dönt a helyezésről. Amennyiben a mérkőzés döntetlenül végződik, 2x5 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az eredmény, 3-3 büntetőrúgást kell elvégezni, majd szükség esetén felváltva kell rúgni, amíg különbség alakul ki. A csapatok létszámát a mérkőzés végén a kevesebb játékossal rendelkező csapat létszámára kell csökkenteni. Egy játékos akkor végezhet el újabb büntetőrúgást, ha csapata minden játékosa (beleértve a kapust is) rúgott már büntetőt. A sorsoláson győztes csapat dönthet, hogy kezdi a büntetőrúgást, vagy átadja a kezdést ellenfelének. Kettőnél több csapat pontazonossága esetén körmérkőzéssel dől el a bajnoki cím.

14. Feljutás, kiesés:

 • A „Zeus” I. osztály 11. helyezettje kiesik a „Campus” II. osztályba. A „Zeus” I. osztály 10. helyezett csapata a „Campus” II. osztály 2. helyezett csapatával, a „Zeus” I. osztály 9. helyezett csapata a „Campus” II. osztály 3. helyezett csapatával kupa szabályok szerint oda-visszavágós rendszerben osztályozót játszik.
 • A „Campus” II. osztály 1. helyezettje felkerül „Zeus” I. osztályba. A „Campus” II. osztály 10. helyezettje kiesik a III. osztályba. A „Campus” II. osztály 9. helyezett csapata a III. osztály 2. helyezett csapatával, a Campus” II. osztály 8. helyezett csapata a III. osztály 3. helyezett csapatával kupa szabályok szerint oda-visszavágós rendszerben osztályozót játszik.
 • A III. osztály 1. helyezettje felkerül a „Campus” II. osztályba. A III. osztály 10. helyezettje kiesik a IV. osztályba. A III. osztály 9. helyezett csapata a IV. osztály 2. helyezett csapatával, a III. osztály 8. helyezett csapata a IV. osztály 3. helyezett csapatával kupa szabályok szerint oda- visszavágós rendszerben osztályozót játszik.
 • A IV. osztály 1. helyezettje felkerül a III. osztályba. A IV. osztályból nincs kieső. A IV. osztály 8. helyezett csapata az V. osztály 4. helyezett csapatával kupa szabályok szerint oda-visszavágós rendszerben osztályozót játszik.
 • Az V. osztály 1-3. helyezettje felkerül a IV. osztályba. Az V. osztályból nincs kieső.
 • Amennyiben az osztályozós mérkőzéseken olyan eredmény születik, hogy nem lehet győztest meghatározni (idegenben szerzett gólok nem számítanak), 2x5 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az eredmény, 3-3 büntetőrúgást kell elvégezni, majd szükség esetén felváltva kell rúgni, amíg különbség alakul ki. A csapatok létszámát a mérkőzés végén a kevesebb játékossal rendelkező csapat létszámára kell csökkenteni. Egy játékos akkor végezhet el újabb büntetőrúgást, ha csapata minden játékosa (beleértve a kapust is) rúgott már büntetőt. A sorsoláson győztes csapat dönthet, hogy kezdi a büntetőrúgást, vagy átadja a kezdést ellenfelének. A mérkőzések helyét és időpontját a DLSZ határozza meg.
 • Amennyiben valamelyik osztály 1. helyezettje nem vállalja a magasabb osztályban való szereplést, továbbra is az eredeti osztályban marad. Amennyiben valamelyik osztály 2. és/vagy 3. helyezettje nem vállalja a magasabb osztályban való szereplést, az osztályozó joga a 4. helyezett csapatra átszállhat.
 • Amennyiben valamelyik osztály 1. helyezettje nem vállalja a magasabb osztályban való szereplést, és/vagy az osztályozós jogot szerzett csapat nem vállalja az osztályozón való részvételt, az osztályozók párosítása erősorrend alapján kerül összeállításra.
 • A „Decathlon” Senior, „Corso” Old Boys és a „Carissa” Női osztályból feljutás és kiesés nincs. Visszalépések, kizárások miatt történő besorolások ügyében a DLSZ Versenybizottsága dönt.

15. Díjazás

 • Az osztályok 1-3. helyezett csapata serleg, érem (12 darab) és oklevél díjazásban részesülnek.
 • A „Zeus” I. osztályban külön díjazásban részesül: a legtöbb gólt szerző játékos (arany cipő, ezüst cipő, bronz cipő), a legjobb játékos (Markó Lajos díj), legjobb kapus (Török Kálmán díj), a legjobb 21 év alatti játékos (Fejes László díj).
 • A DLSZ „Tisztelet díjában” részesül az a sportember, aki a dunaújvárosi labdarúgás területén kiemelkedő tevékenységével, teljesítményével és munkájával segíti a helyi sportéletet. A díjra érdemes személyt a Társadalmi Felelősség Bizottsága jelöli ki, és terjeszti fel az elismerésre.

16. Igazolás, átigazolás:

 • Leigazolni egész évben, keddi napokon, 1800-1830 óra között a DLSZ-ben van lehetőség igazolási díj befizetését igazoló csekk bemutatásával. Kivételt képez a bajnokságok utolsó három fordulójától július 31-ig terjedő időszak, valamint a december 1-31. közötti időszak, továbbá a keddi munkaszüneti napok.
 • Szövetségi nap: kedd 18-19 óra között (kivéve július 1-31. és december 1-31. közötti időszak, valamint a keddi munkaszüneti napok).
 • Átigazolni augusztus 1-től az adott (vagy érintett) bajnokság(ok) kezdetéig, valamint téli szünetében van lehetőség az átigazolási díj befizetését igazoló csekk bemutatásával! Átigazolási időn kívül akkor sem lehet átigazolni, ha az osztály valamennyi csapata hozzájárul.
 • Megszűnt, vagy kizárt csapat játékosait legkorábban a következő átigazolási időszakban lehet leigazolni.
 • Igazolási díj: 900 Ft
 • Átigazolási díj: 700 Ft
 • Elveszett vagy megrongálódott igazolvány cseréje 1.000 Ft.
 • Névváltozás esetén az új igazolványok kiadása csapatonként 7.000 Ft.
 • Új csapat alakulása esetén az új igazolványok kiadása 300 F/fő (maximum 12 darab esetén).

17. Visszalépés, törlés, halasztás:

Amennyiben valamelyik csapat a bajnokságból visszalép, a visszalépés szándékát írásban kell közölni a DLSZ-szel.

Ha valamely csapat nem áll ki a sorsolás szerinti időpontban, akkor a mérkőzés 3 pontját 5:0-s gólkülönbséggel az ellenfél javára igazoljuk, és a vétkes csapattól pedig 2 büntető pontot levonunk. Második ki nem állás esetén további 6 büntetőpont kerül levonásra. Harmadik ki nem állás esetén a csapat törlésre kerül a bajnokságból.

Az őszi szezonban visszalépett és kizárt csapat eredményei törlésre kerülnek. A tavaszi szezonban megszűnt csapat tavaszi eredményei törlésre kerülnek, az őszi mérkőzések eredményei azonban csak abban az esetben kerülnek törlésre, ha az őszi szezonban volt elmaradt mérkőzése a megszűnt csapatnak.

Kizárt csapat a következő évben csak a legalsó osztályban nevezhet.

Kisorsolt, illetve lekötött mérkőzés időpontját megváltoztatni csak a két csapat megállapodásával, a „Mérkőzés halasztási kérelem” formanyomtatvány kitöltésével (http://dlsz.hu/dokumentumtar), és a DLSZ főtitkárának jóváhagyásával lehet. A kérelmet legkésőbb egy nappal a kisorsolt időpont előtt a DLSZ hivatalos e-mail címére (dmjv.dlsz@gmail.com) kell elküldeni a kérelmező csapatvezetőnek. A fenti határidő betartása mellett a halasztásban érintett másik csapat vezetőjének hozzájáruló e-mailt kell küldenie. A halasztási kérelem csak abban az esetben érvényes, ha mindkét e-mail beérkezik a mérkőzés előtti napon. Mérkőzés napján halasztani, még a halasztásban vétlen csapat beleegyezésével sem lehet. A halasztott mérkőzést az eredeti időponttól számított három héten belül, de ősszel legkésőbb az idény végéig, tavasszal az utolsó két forduló megkezdéséig le kell játszani, egyébként a mérkőzés három pontját 5:0-s gólkülönbséggel a halasztásban vétlen csapat kapja. „Decathlon” Senior, „Corso” Old Boys, III. IV és V. osztályban a halasztott mérkőzések lejátszási határideje ősszel november 13., tavasszal: június 10. A halasztott mérkőzés megrendezéséről a halasztást kezdeményező csapatnak kell gondoskodni. A bajnokság utolsó két fordulójában mérkőzést halasztani nem lehet (kivételt képez a III-IV-V. osztály). Mérkőzést halasztani a teljes bajnoki idényben (egy csapatnak) tavasszal és ősszel, egy-egy alkalommal lehet.

Az időjárási viszonyok miatt elmaradt, vagy félbeszakadt III-IV-V. osztályú mérkőzést két héten belül le kell kötni, egyébként a mérkőzés 0-0 ponttal és 0:0-ás gólkülönbséggel kerül feltüntetésre a tabellán.
Várható rossz idő esetén is meg kell jelenniük a csapatoknak és a játékvezetőnek a mérkőzés helyszínén, ahol a játékvezető dönt a mérkőzés esetleges elhalasztásáról.

Különösen szélsőséges időjárás esetén a DLSZ központilag is törölheti az adott játéknap összes mérkőzését.

Ha a kisorsolt mérkőzés játékvezetője nem jelenik meg, a két csapat megegyezése alapján szükség játékvezető vezetheti le a mérkőzést, amelyet a jegyzőkönyvben a mérkőzés megkezdése előtt rögzíteni kell.

18. Játékvezetés:

 • A játékvezető kijelölését a mérkőzésekre a DLSZ JB végzi.
 • A játékvezetői díjat két részletben kell befizetni a DLSZ számlájára, amelyről a DLSZ igazolást állít ki. Van lehetőség egyösszegű befizetésre is, de ebben az esetben a két részlet összegét az első befizetési határidőig kell teljesíteni.
Befizetési határidő és befizetendő összeg: 2015.09.25-ig​ 2016.03.14-ig​
„Zeus” I. osztályú csapatoknak 30.000 Forint 30.000 Forint
„Campus” II. osztályú csapatoknak 16.000 Forint 16.000 Forint
III. osztályú csapatoknak 15.000 Forint 15.000 Forint
IV. osztályú csapatoknak 15.000 Forint 15.000 Forint
V. osztályú csapatoknak 12.000 Forint 12.000 Forint
„Decathlon” Senior osztályú csapatoknak 14.000 Forint 14.000 Forint
 „Corso” Old Boys osztályú csapatoknak 12.000 Forint 12.000 Forint
 „Carissa” Női osztályú csapatoknak 7.500 Forint 7.500 Forint
 • A mérkőzés előtt a játékvezetőnek a DLSZ által kiállított igazolással kell a játékosokat igazolni. Vitás esetben a játékos köteles valamilyen fényképes igazolványát bemutatni.
 • A játékvezető köteles a mérkőzés megkezdése előtt legalább 15 perccel megjelenni.
 • A „Zeus” I. osztályban a mérkőzéseket kettő, a többi osztályban egy játékvezető vezeti.
 • A csapatok írásban kérhetik a DLSZ-től, ha valamelyik játékvezető működését mérkőzéseikre nem kérik. Ilyen irányú igényt a csapatvezető az átigazolási időszakban nyújthat be (maximum kettő játékvezetőről lehet lejelentkezni).

19. Fegyelmi tárgyalás:

 • Fegyelmi tárgyalást a DLSZ Fegyelmi Bizottsága tartja, minden kedden 17-18 óra között. A kiállított játékos és a csapatvezető a fegyelmi tárgyaláson részt vehet. A mérkőzésen véglegesen kiállított játékos igazolását a játékvezető a játékvezetői jelentéshez csatolja. Az igazolást a játékos ismételt játékjogosultságakor a DLSZ Kispályás Bizottsága adja ki.
 • Súlyosabb incidens (pl. tettlegesség) esetén a fegyelmi tárgyalást az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának Fegyelmi Bizottsága folytatja le, ebben az esetben az eltiltás minden MLSZ versenyrendszerben szereplő kiírásra érvényes.
 • Ha egy mérkőzés részvevőjét (aki lehet csapatvezető vagy játékos) a Fegyelmi Bizottság határozatában eltiltással sújt, az a csapatvezető/játékos az eltiltás ideje alatt sem csapatvezetőként, sem játékosként nem vehet részt a játékban és nem foglalhat helyet a kispadon.

20. Óvás, fellebbezés:

 • Óvást a mérkőzést követő 3 napon belül, írásban lehet a DLSZ felé benyújtani, óvási díj befizetését igazoló szelvénnyel együtt.
 • Óvási díj: 8.000 Ft
 • Az óvás határozata ellen a DLSZ elnökéhez lehet fellebbezni, a határozat kézhezvételétől számított 3 napon belül, írásban a fellebbezési díj befizetésével.
 • Fellebbezési díj: 10.000 Ft
 • Az óvási/fellebbezési díjat a DLSZ az óvás/fellebbezés elfogadása esetén visszatéríti.

21. Egyéb rendelkezések:

 • A mérkőzéseken alkalmazott játékszabályokat a „Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Játékszabályai 2015/2016.” tartalmazza (www.dlsz.hu/dokumentumtar).
 • A pályaválasztó csapat köteles a szabály előírásainak megfelelő labdát biztosítani.
 • Az oktatási intézményekben található sportpályák esetén, az oktatási intézmény teljes területén tilos a dohányzás.
 • Ittas állapotban pályára lépni, illetve a pálya környezetében tartózkodni nem lehet!
 • A DLSZ által szervezett sporteseményeknek helyt adó intézmények Házirendjében foglaltak elfogadása és betartása mindenki számára kötelező, aki az eseményen bármilyen minőségben részt vesz (játékosok, csapatvezetők, nézők, DLSZ delegáltak, stb.).
 • Minden olyan kérdésben, amelyben a versenykiírás nem rendelkezik, a rendező szervezet (DLSZ) dönt az általános alapelvek, a játékszabályok szelleme és a sporttisztaság szem előtt tartásával.

Dunaújváros, 2015. szeptember 7.

Petrás Gábor Mészáros István
Főtitkár Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Versenybizottság elnök Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2015-2016 Versenykiírás389.18 KB