pecset-istvan-dlsz-2016

Légy részese a csodának Te is! Pecsét István Jótékonysági Foci Kupa

Esemény ideje: 
2016. március 23. szerda 16:00
Oszd meg másokkal!

Jótékonysági Foci Kupa Dunaújvárosban

Foci, Buli, Segítő kezek!

Újabb nagyszerű – és nyugodtan mondhatjuk: egyedülálló – eseményt szervezünk barátunk, Pecsét István megsegítésének érdekében. Azt gondoljuk, hogy úgy lehet egyre több emberhez eljuttatni a segélykiáltást, ha a programok palettáját kiszélesítjük. Ezért a már amúgy is tettre és segítségre készen álló sportolók és a dunaújvárosi médiában dolgozó nagyszerű barátaink közreműködésével a diszkóba, buliba járó korosztályt kívánjuk megszólítani, összefogásra buzdítani. Ebben döntő fontosságú segítséget kaptunk a méltán híres DJ Válogatottól. A remek zenei szerkesztők és szakemberek évek óta hódolnak munkájuk mellett közös szenvedélyüknek a kispályás labdarúgásnak. És hogy mennyire komolyan gondolják ezt a dolgot, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy számos helyen feltűnnek csapatukkal a DJ Válogatottal, ahol segíteni kell vagy éppen egy jótékony akciót akarnak sikerre vinni a programszervezők. Ezúttal Pecsét István harcát szeretnék segíteni méghozzá két fronton. Március 23-án, a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánján egy ötcsapatos amatőr kispályás labdarúgó tornán fog szerepelni a nagy nevekből álló DJ Válogatott, majd egy éjszakába nyúló buliba invitálnak mindenkit, aki jól akarja érezni magát és nem utolsó sorban segíteni kíván Istvánnak, embert próbáló küzdelmében.

A buli királyai a Dunaújváros Sportcsarnok parkettáján megütköznek – várhatóan nagyszerű hangulatban – a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Válogatottjával, a Dunaújvárosi Médiahát válogatottjával, a DAC kézilabda csapatának legjobbjaival és a szebbik nem képviseletében pályára lépő Pálma FC csapatával. A lebonyolítás körmérkőzéses rendszerben történik, a kezdést jelző sípszó 16 órakor fog megszólalni, remélhetőleg nagy érdeklődés mellett. A rendezvény TELJES BEVÉTELE (a labdarúgó programra 500.- forint lesz a belépő, aki pedig a buliban is ott akar lenni, az 800.- forint ellenében teheti ezt meg) István gyógykezelésére lesz fordítva. Mindannyian nagyon bízunk abban, hogy fiatal barátunk megnyeri a csatát – melletted állunk István, majd meglátod, hogy milyen sokan!

A rendezvény fővédnöke Kovács Judit Gabriella, a DVG Zrt Igazgatósági tagja, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága.

Dunaújváros, 2016. március 06.

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Társadalmi Felelősség Bizottság

Pecsét IstvánPecsét István: Nagyszerű érzés számomra, hogy a gyógyulásomban részt vállal a DLSZ egy jótékonysági focikupával, melyhez a híres a DJ válogatott is csatlakozott. Továbbá hálás vagyok, hogy az este levezetéséhez a Duna-Fitt Sportcentrum egy Afterparty-val szólítja meg a városi ifjúságot, vagyis bulizva segítsünk! Megtiszteltetés számomra, hogy a rendezvény egyik fővédnöke Kovács Judit Gabriella, a DVG Zrt. Igazgatóságának tagja, valamint külön köszönöm szépen, hogy a másik fővédnöke az estének a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága, valamint Lassingleitner Fruzsina, az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság külsős tagja. Végül szeretném megköszönni Cserna Gábor polgármester Úrnak, és Dr. Dorkota Lajos Úrnak a folyamatos támogatásukat, melyhez a dunaújvárosi önkormányzat, és városunk lakói is hatalmas szeretettel, és támogatásokkal csatlakoztak, hogy elérjem a célomat. A gyógyulást. Ígérem, hogy legyőzöm ezt a szörnyű betegséget, mely Dunaújváros győzelme lesz.

Lassingleitner Fruzsina DMJV Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság bizottsági tagjaLassingleitner Fruzsina, az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság külsős tagja, tizennégy évig volt magyar karate válogatott: Nagyszerű és nemes kezdeményezés, hogy egy helyi fiatalember, Pecsét István gyógyulásáért az egész város összefogott. Fontos az is, hogy mi, fiatalok is az ügy mellé álljunk. A jótékonysági focitorna keretében pedig úgy nyújthatunk segítséget, hogy közben jól szórakozunk, sportolunk, mozgunk. Mindegyik csapatnak szurkolok, de különösképpen a női focicsapat tagjainak. Remélem, sokan eljönnek, és egy nagyobb összeggel járulhatunk hozzá az életmentő beavatkozáshoz.

Tóth Imre DLSZTóth Imre a Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnöke: Azt gondoljuk, hogy István megsegítése közös ügyünk. Meg vagyok róla győződve, hogy a fiatalok is összefognak majd és örülnek annak, hogy nekik is lehetőséget adunk arra, hogy támogassák Pecsét István heroikus küzdelmét. A rendezvény furcsának és egyáltalán nem szokványosnak tűnő programpárosítása, reményeink szerint tovább növeli az érdeklődést és a tenni akarást, de egyébként is hisszük, hogy a sport és a zene legalábbis unokatestvérek és jól kiegészítik majd egymást!

Pulai Dávid„Dave Jr.” Pulai Dávid, csapatvezető (DJ Válogatott) és a Duna Fitt házigazdája: Mi, a Magyar DJ Válogatottal karitatív módon segítünk a rászorulókon úgy, hogy fuzionáljuk a futballt, mint sportot, a mozgást, illetve a szórakozást, a bulit, és a belépőkből származó bevétel teljes összegét Pecsét István javára ajánljuk fel. Ez a rendezvény annyiban, más, hogy egy általam ismert embernek, egy volt osztálytársamnak Istvánnak kell segítenünk, hogy összegyűljön a pénz az életmentő műtétre. Mikor írtam a válogatott csoportba, hogy lenne ez a rendezvény, szinte mindenki, gondolkodás nélkül írta, hogy természetesen jövünk és segítünk, illetve külön örültek, hogy egy profi rendezésű tornán lehet részt venni, amiért külön köszönet a DLSZ-nek!

Busi Balázs DACBusi Balázst a DAC férfi kézilabda csapatának játékosát kérdeztük, hogy miért is fogadták el a meghívást Pecsét Istvánnak szervezett jótékonysági foci kupára: Először is szeretnénk megköszönni a meghívást a DLSZ vezetésének erre a különleges rendezvényre! Nagy megtiszteltetés egy ilyen nemes cél szolgálatában állni, s erősíteni azt a kollektív tudatot amely össze tudja hozni az embereket, s a várost István gyógyulásának segítésében. Megható az a társadalmi összefogás, amit tapasztalunk, s csapatsportolóként, valamint magánemberekként is fontos feladatunknak érezzük a rendezvény "üzenetét"... Bízunk benne, hogy a labda pattogása messzire elhallatszik, s sokan támogatják e fiatalember küzdelmét! Nagyon szimpatikus számunkra a szervezők elképzelése, hogy egy ilyen kötetlen válogatásban vesznek részt csapatok, biztos vagyok benne, hogy mindannyian jól fogunk szórakozni ezen a kiváló rendezvényen! A fiúknak nagyon tetszett az ötlet, így jó hangulatban érkezünk majd a tornára. Meggyőződésem, hogy ennek a tornának csak győztesei vannak... S ezúton is szeretnénk Pecsét Istvánnak jó egészséget kívánni!

Kovács GábornéKovács Gáborné a Pálma FC Női labdarúgócsapat csapatkapitánya: Szeretettel fogadtuk a meghívást, a jótékonysági rendezvényre. A csapatnak mindig öröm, ha tudunk segíteni. Első szempont István volt, nagyon szorítunk neki, hogy sikerüljön a teljes felépülése. Mi lányok azzal segítünk, amit szeretünk csinálni: focizunk, ezúttal Istvánért. Bízunk benne, hogy sokan eljönnek, ezzel segítik a cél érdekét és egy jót szórakoznak.

Petrás Gábor DLSZPetrás Gábor a DLSZ főtitkára és a rendezvény főszervezője: Március 15.-én a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség egy igen értékes ajándékot kapott, hogy aukcióra ajánlja fel a március 23-ai jótékonysági focikupán, melynek célja Pecsét István gyógyulásának elősegítése. A híres ereklye egy labdarúgó focilabda, melyet maga Puskás Öcsi bácsi írt alá 1991-ben a Novotel hotelben. A labdáért folyó aukcióban bárki részt vehet, vagy DLSZ facebookon oldalán, vagy pedig a helyszínen 2016. március 23.-án szerdán 15.00 órától a Dunaújváros sportcsarnokban! A kiinduló licit 25.000,- forint, melyet Bóna Tibor ajánlott fel, továbbra is várjuk a felajánlásokat. Az aukció pedig 23.-án a torna eredményhirdetésen zárul le vagyis addig lehet licitálni az értékes ereklyére. Ahogyan már hirdettük is LICITRE FEL...

Techniaki információk:

Időpont: 2016. március 23. Szerda 16:00
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok és Duna-Fitt Sportcentrum

Pecsét István az a dunaújvárosi fiatalember, aki 15 éves kora óta Chron-beteg és nemrégiben átesett egy májtranszplantáción. Most pedig a májrák legagresszívabb formája, az epeúti rák ellen harcol, amely áttéteket képzett a nyírokcsomó rendszerben. A végső győzelméhez szükséges beavatkozás kizárólag külföldön végezhető el. Erre gyűjtünk!

Jótékonysági foci kupa és afterparty

RÉSZTVEVŐ KISPÁLYÁS AMATŐR LABDARÚGÓ CSAPATOK
1.  DJ VÁLOGATOTT
2.  DLSZ VEZETŐSÉGE
3.  DAC KÉZILABDA CSAPATA
4.  PÁLMA FC NŐI CSAPAT
5.  DUNAÚJVÁROSI MÉDIAHÁZ FOCI CSAPATA
RÉSZTVEVŐ KISPÁLYÁS AMATŐR JÁTÉKOSOK
DJ VÁLOGATOTT BÁRÁNY ATTILA, CANDYMAN, DANNY L, DAVE JR, DJ JUNIOR, KEVIN JOHNSON, SUTKA, TOMY MONTANA, UNGVÁRY, WALLAS, WARPED DESTRUCZION, WHITEBOY
DLSZ VEZETŐSÉGE FEKETE MIHÁLY, HINGYI LÁSZLÓ, KOVÁCS JÓZSEF, NAGY LÁSZLÓ, MÁRTON LÁSZLÓ, MÉSZÁROS ISTVÁN, PETRÁS GÁBOR, STRAUSZ TAMÁS, TÓTH IMRE, SZABÓ JÁNOS, VISZOKAI LÁSZLÓ
DAC KÉZILABDA CSAPATA BORSOS MARTIN, BUSI BALÁZS, CSERNÁK GÁBOR, DOMAK DÁNIEL, GERGELY BENCE, MÁRFI ÁKOS, NAGY BALÁZS MÁRK, PINTÉR RÓBERT, REICHERT ZOLTÁN, TÓTH TAMÁS, SZABÓ DÁNIEL, SZALAFAI SÁNDOR, ULICSKA MILÁN
PÁLMA FC NŐI CSAPAT BALÁZSNÉ PETŐ ADRIENN, DUDÁS DÓRA, KOVÁCS GÁBORNÉ, MAGYAR HAJNALKA, SOMOGYI EDINA, SZATMÁRI MAGDOLNA, VALACKA VERONIKA, VASS CINTIA, ZUMBULISZ MARTINA
DUNAÚJVÁROSI MÉDIAHÁZ FOCI CSAPATA FRESCHLI JÓZSEF, GYÖNGYÖSI PÉTER, HRUBY TAMÁS, LOBODA ISTVÁN, MORVA DÁVID, SUPLICZ MIHÁLY, SZENTIMREY TAMÁS, SZIRMAI GYÖRGY 
MÉRKŐZÉSEK
15.00 DLSZ VEZETŐSÉG 3 - 3 DAC KÉZILABDA
15.20 DUNAÚJVÁROSI MÉDIAHÁZ  1 - 0 PÁLMA FC
15.40 DJ VÁLOGATOTT 0 - 1 DLSZ VEZETŐSÉG
16.00 DAC KÉZILABDA 2 - 1 PÁLMA FC
16.20 DUNAÚJVÁROSI MÉDIAHÁZ 0 - 1 DJ VÁLOGATOTT
16.40 DLSZ VEZETŐSÉG 4 - 3 PÁLMA FC
17.00 DAC KÉZILABDA 3 - 2 DJ VÁLOGATOTT
17.20 DUNAÚJVÁROSI MÉDIAHÁZ 0 - 1 DLSZ VEZETŐSÉG
17.40 PÁLMA FC 0 - 2 DJ VÁLOGATOTT
18.00 DAC KÉZILABDA 2 - 0 DUNAÚJVÁROSI MÉDIAHÁZ
18.20  EREDMÉNYHIRDETÉS

 

A KUPA ÁLLÁSA
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. DAC KÉZILABDA CSAPATA 4 3 1 0 10 - 6 10
2. DLSZ VEZETŐSÉGE 4 3 1 0 9 - 6 10
3. DJ VÁLOGATOTT 4 2 0 2 5 - 4 6
4. MÉDIAHÁZ 4 1 0 3 1 - 4 3
5. PÁLMA FC 4 0 0 4 4 - 9 0

Támogató jegyek

  • Foci kupa: 500 Ft
  • Foci kupa + Afterparty: 800 Ft
  • Csak Afterparty: 800 Ft

A jótékonysági sportrendezvényre befolyt teljes összeget Pecsét István gyógyulására ajánljuk fel!

Jegyek igényelhetőek a +36-70-616-5941 valamint a +36-30-394-5868 telefonszámokon.

Kiemelt támogatók

  • DLSZ Társadalmi Felelősség Bizottság
  • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
  • Duna-Fitt Sportcentrum
  • Dunaújváros Megyei Jogú Város
  • Dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárda

 

Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon Poszter Jótékonysági Foci Kupa Pecsét István - 201603231.3 MB