Jótékonysági gyűjtés!

Jótékonysági gyűjtés!

Esemény ideje: 
2020. december 18. péntek 08:002020. december 31. csütörtök 10:00
Oszd meg másokkal!

​Kedves játékosok, csapatvezetők, barátaink!

Mint tudjátok szívünkön viseljük a Solti menhely sorsát, akik most nagy bajban vannak. Azt is tudjuk, hogy a csapatok, játékosok is aktívan segítenek a bajbajutott állatokon, hiszen ezt már többször be is bizonyították! Az Ágica Állatotthona Solt "Àgica Sèrült Állatmenedéke Alapítvány" olyan bajbajutott kutyákon ès cicákon segít, akik esetleg valamilyen betegsèggel is küzdenek, ezek orvosi ellátásaik elég magas költséggel járnak, ami megnehezíti a napi ellátást is a telepen! Segítsünk nekik közösen és töltsük fel az éléskamrát! Minden segítség számít, legyen az takaró, kutyakonzerv, száraz táp!

Természetesen csapatunk tagjai szívesen el is mennek a felajánlásokért, melyet a szövetség raktárában gyűjtünk össze december 19-ig!

„Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel."– Teréz anya  

Tóth Imre a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának és a Carissa Sportegyesület elnöke: Ismét segítünk az állatmenhelynek, hiszen pontosan tudjuk, hogy nagyon nehéz forrást szerezni az ilyen szervezeteknek. A segítség, akkor igazi segítség, ha megvalósul a gyakorlatban is. Azt szokták mondani, hogy akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál. A Carissa Sportegyesület valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a szövetség szervezésében versenyeztetett csapatok, valamint partnereink, barátaink egyaránt úgy gondolják, hogy ebben a nehéz, járvány sújtotta időszakban is javítani kell a menhelyeken élő állatok helyzetén. A beszűkült források felerősítik a közösségek erejét és így összefogva meg tudjuk oldani, hogy az adományok, a solti menhelyre eljussanak még karácsony előtt. Az Alapítvány és állatok nevében előre is köszönjük a felajánlásokat, amit önkénteseink összegyűjtenek és 19-én szállítanak le a menhelyre!

Az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetőek:

  • +36308970360
  • +36306291717
  • +36203336876
  • +36706165941

Partnereink:

  • Diablo Pizzéria 
  • Varázs-kép 
  • Carissa Sportegyesület
  • Duna Dog Center

A kutyusok nevében is köszönjük szépen a felajánlásokat!​

JÓTÉKONYSÁGI GYŰJTÉS A SOLTI ÁGICA SÉRÜLT ÁLLATMENEDÉK ALAPÍTVÁNY JAVÁRA 
SOR FELAJÁNLÓ ADOMÁNY
1. CARISSA SPORTEGYESÜLET SZÁRAZ TÁP, KONZERV
2. KUPICZKA JÓZSEFNÉ MELEG TAKARÓ, PLÉD, JUTALOM FALAT
3. SZÖGLET FC SZÁRAZ TÁP, KONZERV
4. ANONIM SZÁRAZ TÁP, KONZERV
5. CSURKA VIKTOR SZÁRAZ TÁP, KONZERV
6. KOVÁCS DÁNIEL SZÁRAZ TÁP, KONZERV
7. STUMPHAUZER GERGELY SZÁRAZ TÁP, KONZERV
8. SZENTESI MÁRIA SZÁRAZ TÁP, PLÉD
9. BUSI BALÁZS FERTŐTLENITŐK, TISZTÍTÓSZEREK
10. ORBÁN ZSÓFIA SZÁRAZ TÁP
11. SZABÓ BIANKA ÉS BALI ZSOLT FERTŐTLENITŐK, TISZTÍTÓSZEREK
12. FARAGÓ ANDREA FERTŐTLENITŐK, TISZTÍTÓSZEREK
13. VARÁZS KÉP FERTŐTLENITŐK, TISZTÍTÓSZEREK
14. CSANAKI-MAJDÁN SZILVIA ÉS CSANAKI SÁNDOR SZÁRAZ TÁP, KONZERV, MELEG TAKARÓ
15. BARACS SPORTEGYESÜLET SZÁRAZ TÁP, FOCI LABDÁK
16. MK-TEC CORPORATION KFT. SZÁRAZ TÁP
17. ESŐEMBEREK SZÜLEINEK DUNAÚJVÁROSI EGYESÜLETE SZÁRAZ TÁP, KONZERV, JÁTÉKOK, MELEG TAKARÓ
18. PAPP ZSUZSANNA, LENGYEL LEVENTE, DOMI KUTYUS SZÁRAZ TÁP, KONZERV, PLÉD, TÖRÖLKÖZŐ, TISZTÍTÓSZER
19. DUNAÚJVÁROSI ÓVODA SZÖNYEG, PLÉD
20. DIABLÓ PIZZÉRIA SZÁRAZ TÁP, KONZERV
21. CSILLAGSZOLÁRIUM SZÁRAZ TÁP, TÖRÖLKÖZŐ
22. HORVÁTH SZILVIA TÖRÖLKÖZŐ, SZÁRAZ TÁP
23. CSELÉNYI ZSOLT KONZERV
24. PASKER RENÁTA SZÁRAZ TÁP, KONZERV
25. NAGY LILÍÁNA SZÁRAZ TÁP, TÖRÖLKÖZŐ, TÁL
26. GERGELY BENCE SZÁRAZ TÁP, KONZERV, PLÉD
27. TÓTH BRIGITTA ÉS KOLLÉGÁI SZÁRAZ TÁP, KONZERV, PLÉD
28. KONCZ KRISZTINA ÉS PAP ISTVÁN SZÁRAZ TÁP, KONZERV
29. SLETT FERENC ÉS CSALÁDJA SZÁRAZ TÁP, KONZERV
30. VIGH GYÖRGY SZÁRAZ TÁP
31. APRÓK HÁZA TAGÓVODA DUNAÚJVÁROS SZÁRAZ TÁP, KONZERV, SZÖNYEG, PLÉD
32. DÉNES NIKOLETT ÉS PAPP ATTILA SZÁRAZ TÁP
33. HORVÁTH ATTILA ÉS CSALÁDJA SZÁRAZ TÁP
34. BORBÉLY BRIGITTA FERTŐTLENITŐ SZER
35. MIKLÓS ISTVÁN ÉS OLGI SZÁRAZ KOLBÁSZ ÉS SZALÁMI, SZÁRAZ TÁP, PLÉD
36. TÖLGYES BEATRIX KONZERV, PLÉD
37. GÁL MÓNIKA SZÁRAZ TÁP, KONZERV
38. GLOBÁL BIG BUILDING ZRT. SZÁRAZ TÁP, FERTŐTLENITŐ SZER
39. AQUA PIPE THERM KFT. SZÁRAZ TÁP, FERTŐTLENITŐ SZER
40. POSCH CSABA, KÓNYA KRISZTIÁN, KÓCZIÁN FERENC SZÁRAZ TÁP, FERTŐTLENITŐ SZER
41. HOLLÓSI JUDIT SZÁRAZ TÁP, KONZERV
42. ÚTKERESŐ SEGÍTŐ SZOLGÁLAT CSALÁDOK ÁTMANETI OTTHONÁNAK DOLGOZÓI SZÁRAZ TÁP, KONZERV
43. IDEI SZABOLCS SZÁRAZ TÁP
44. SRAJ BERNADETT ÉS KELLNER ANITA SZÁRAZ TÁP, KONZERV, SZÖNYEG,
45. SOMOGYI EDINA ÉS KINCSES PÉTER SZÁRAZ TÁP, KONZERV, CICA BÚTOR
46. KELLER ANITA SZÁRAZ TÁP, KONZERV
47. ZEKER ÁGNES SZÁRAZ TÁP, JUTALOM FALATOK

A hideg, és a gazdaságot és a társadalmat sújtó járványhelyzet ellenére vagy talán pont ezen okok miatt ismét segítő akciót hirdetett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület. A célkeresztben (már nem az első alkalommal) ismét Ágica Sérültállat Menedéke Alapítvány Állatotthona volt. A felhívásra rengetegen jelentkeztek, illetve jelezték, hogy hozzájárulnak ehhez a nemes és nagyszerű kezdeményezéshez. Talán minden eddiginél nagyobb létszámban mozdultak meg az állatbarátok, az állatszerető közösségek. Több mint 1 tonna száraztáp, közel 300 darab konzerv, takaró, kutyajáték, focilabda, kutyaház, tisztító és fertőtlenítőszerek, folyadékok gyűltek össze, amit aztán a két szervezet munkatársai, valamint a támogatók, adományozók ki is szállítottak a solti menhely részére 2020. december 18-án. Az adomány összértéke megközelítette a 700.000,- forint értéket! Az alapítvány vezetője az adományt nagy örömmel fogadta, mely után közösen még a telephelyen két kutyaalmot kitakaritottak, valamint tereprendezésre is sor került! A szervezetek vezetői és az adományozók további jó munkát, kitartást és Áldott és Békés Karácsonyt kívántak egymásnak. Természetesen a két szervezet a következő évben is gyűjtést szervez a menhely részére!

Jótékonysági gyűjtés! DLSZ

Szűcs Zsuzsanna a Jótékonysági Gyűjtés vezetője: Nagyon jóleső érzés volt, hogy ennyien a Jótékonysági gyűjtésünk mellé álltak, ami boldogsággal tölt el bennünket. Az utolsó napokban szinte óránként csörgött a telefon és mennünk kellett az adományozókhoz, volt aki száraz táppal, konzervvel vagy kolbásszal járult hozzá a gyűjtéshez, de volt aki tisztítószereket, fertőtlenítő szereket vásárolt és azzal segítette az adomány gyűjtést! Személy szerint meghatódva vettem észre amikor szombaton a raktárból és  a garázsból a kocsiba pakoltuk a felajánlásokat és írtuk össze, hogy véglegesíteni tudjuk a mennyiséget, hogy több mint 600.0000 forint értékű adományt sikerült 2 hét alatt összegyűjteni a  Ágica Állatotthona Solt "Àgica Sèrült Állatmenedéke Alapítvány" lakóinak. Örömmel töltött el a reggeli utazás során amikor a visszapillantóba néztem, hogy  8 autóval érkezünk Ágicához és, hogy mennyien csatlakoztak hozzánk és hogy együtt pakoltak kocsiba be, majd a kocsiból ki Ágica telephelyére. Az ott töltött időnk egy része a kutyusok simogatásával, majd tereprendezéssel és 2 kenel tisztításával telt. Nagyon büszke vagyok arra a csapatra, akik szombaton részt vettek a munkában, mert a sok szeretet mellett az összetartás és a barátságunk is erősebb lett. Még egyszer köszönettel fordulok az adományozókhoz és jó munkát kívánok Ágicának és mindenkinek Kellemes Áldott Békés Karácsonyt kívánok a DLSZ nevében!

Ágisa Solti menhely DLSZ

​Zachariás Ágnes a Àgica Sèrült Állatmenedéke Alapítvány elnöke: Egészen fantasztikus, ahogyan a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség ismét összefogott a Solti állatmenhely lakóiért! Szavakba foglalni sem egyszerű, mennyi minden gyűjtöttek ismét, rengeteg jó ember fogott össze értünk. Végtelenül hálásak vagyunk nektek DLSZ család! Több mint 1 tonna száraztápot, rengeteg tisztítószert, hatalmas mennyiségű konzervet, pokrócokat, szőnyegeket, játékokat, focilabdákat kaptunk! Kaptunk egy komplett cica bútort is 2 hatalmas kutyaháza.t Rengeteg cica eledelt és kutyus nasikat. Legalább 700.000 forint értékben! Ez a rendkívül jó szándékú csapat, minden évben támogatja alapítványunkat, sok éve már! Nem lehetünk elég hálásak NEKIK!!! Köszönjük, hogy 2 kennelt is segítettek a fiúk kővel leszórni és azt is, hogy a kerti kiülőnket pedig arrébb tették és egy kis tereprendezés is belefért az idejükbe! TI VAGYTOK A MI HŐSEINK!KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! ​

JÓTÉKONYSÁGI GYŰJTÉS A SOLTI ÁGICA SÉRÜLT ÁLLATMENEDÉK ALAPÍTVÁNY JAVÁRA 
SOR FELAJÁNLÁS MÉRTÉKEGYSÉG
1. SZÁRAZ TÁP 1,15 TONNA
2. KONZERV 261 DARAB
3. SZALÁMI, KOLBÁSZ 60 DARAB
4. JUTALOM FALATOK 80 CSOMAG
5. KUTYA JÁTÉKOK ÉS FOCI LABDA 25 + 18 DARAB
6. KUTYAHÁZAK ÉS CICA BÚTOR 2 + 1 DARAB
7. FERTŐTLENÍTŐ ÉS TISZTÍTÓ ESZKÖZÖK, FOLYADÉKOK 85 FLAKON
8. MELEG TAKARÓ, PLÉD, SZŐNYEG 160 KG
ÖSSZÉRTÉK: ~ 750.000,- FORINT