III. AKARAT EREJE KUPA 2014

Oszd meg másokkal!

Szatmári Ádám DLSZSzatmári Ádáma az Akarat Ereje Kupa főszervezője: Nagyon jó volt ez a torna. Én jól éreztem magam és szerintem a csapatok is. Minden csapatnak egyformán szorítottam, este pedig a torna végén nagyon kedves meglepetés várt rám, hiszen az első két Akarat Ereje Kupa képeiből összeállított videót jó volt megnézni. A rengeteg sütemény, amit kaptunk nagyon finom volt. Remélem jövőre is ugyanilyen jó hangulatú lesz a torna.

Ekler Sándor DLSZEkler Sándor a tornagyőztes Robispeed Kunszentmiklós csapatvezetője: Nagyon jól sikerült ez a torna, mint a szervezésben, mint a részünkről. Jól helytálltunk és biztosan állíthatom, hogy jövőre is itt leszünk és megpróbálunk benn lenni a „kötelező" első háromban. Fiatal játékosaink megmutatták, hogy milyen Kunszentmiklóson a foci. Odatették magukat, küzdöttek egymásért gőzerővel.

Kovács József DLSZ 2014Kovács József a Steelworkers csapatvezetője: Elsősorban szeretnék köszönetet mondani Ádámnak, Ildikónak és Balázsnak. Megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehettünk ezen a nemes célt szolgáló kupán. Nagyon boldogok vagyunk, mert rendkívül erős mezőnyben sikerült egészen a döntőig menetelnünk. Sok nagyszerű meccset vívtunk, remek ellenfelekkel szemben. Sikerünk értékét tovább növeli, hogy csapatunkban négy olyan játékos is szerepelt, akik soha nem voltak igazolt labdarúgók. Igazán büszke vagyok a csapatunkra, végtelenül örülök, hogy bebizonyítottuk, Akaraterővel nagy sikereket lehet elérni.

Tóth Imre DLSZTóth Imre a DLSZ Társadalmi Felelősség Bizottság vezetője: Remek rendezvényen vagyunk túl, számos pozitívummal. Nagyon örülök annak többek között, hogy a torna híre, népszerűsége és a Szatmári Család története, már a megye határokon túlra is eljutott, hiszen a végső győzelmet megszerző kunszentmiklósi Robisped csapata például egyenesen Bács-Kiskun Megyéből érkezett. Ugyancsak nagy öröm, hogy Ádámnak ennyien igyekeznek segíteni és ennek köszönhetően évről-évre egyre többen vagyunk a pályán, a lelátókon és a támogatók tekintetében is. Főszervezőként csak azt mondhatom, hogy ez igazolja: Jó úton járunk akkor, amikor a sport erejével próbálunk segíteni.

Zárszó: Harmadszor jöttünk össze, hogy élményeket adjunk és élményeket kapjunk. A helyszínt Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata biztosította, amit ezúttal is köszönünk. A Szatmári Család ereje és Szatmári Ádám akarat ereje ismét rengeteg sportolót, nézőt, támogatót hozott össze a Dunaújváros Sportcsarnokban. Ildikónak, Ádám édesanyjának mindenkihez volt egy kedves szava, miközben szervezett intézkedett és természetesen Ádámra is odafigyelt, mint ahogy teszi mindennap. Az édesapa Balázs, focicsapata élén igyekezett boldog pillanatokat szerezni fiának, Ádám pedig mosolygósan, vidáman nézte a pálya széléről a remek mérkőzéseket. Volt is mit nézni, hiszen népes mezőny (12 csapat) és sok néző látogatott ki a sportnapra. A csoportmérkőzéseken több találkozón volt izgalmas véghajrá.

A meccsek után pedig a pontok számolása az eredmény-táblán kinek aggodalomra, kinek pedig örömre adott okot. A folytatásban a legjobb nyolc csapat egyenes kieséses rendszerben döntötte el, hogy kik fognak a végső győzelemért versenyben maradni. Nagy meglepetések nem születtek, hiszen a négy legjobb alakulat valóban kiemelkedett a mezőnyből. Ez már önmagában is garancia volt arra, hogy az elődöntőkön és a helyosztókon sem fogunk unatkozni. A remek final four végül a Kunszentmiklósról érkezett Robisped sikerével zárult, miután a döntőben két nagyszerű találattal legyőzte a Steelworkers csapatát. A bronzérmet a tavalyi ezüstérmes Major Házépítő Kft. csapata gyűjtötte be, míg az egész tornán kiválóan teljesítő Gaszisportvideo.hu gárdája meg kellett, hogy elégedjen a negyedik hellyel. Az Ádám kis barátainak szervezett háromcsapatos torna a kisteremben szintén nagyszerű volt. Itt 17 (!) gólt láthattak az érdeklődők és élvezhettük a gyermekzsivajt. Az esemény csodálatos zárása a díjkiosztó és az azt megelőző filmvetítés igazi hab volt a tornán. És ha már az édességeknél tartunk a Jakó cukrászda által biztosított 400 darab sütemény, valamint a Pinxit 2003. Kft szendvicsei, üdítői remek hangulatfokozóknak bizonyultak. Az érmek, kupák, oklevelek kiosztásánál Ádám kis sorstársa Major Milán is segédkezett és a díjazottak méltán lehettek büszkék arra, hogy két igazi hőstől kaphatták meg a jutalmakat.

Mosolygós arcok, sport és rengeteg jó szándék volt a vendég március 22-én a Dunaújváros Sportcsarnokban.

III. AKARAT EREJE KUPA DUNAÚJVÁROS, 2014. MÁRCIUS 22.
VÉGEREDMÉNY
1. HELY ROBISPED KUNSZENTMIKLÓS
2. HELY STEELWORKERS
3. HELY MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS BOGNÁR SÁNDOR (ROBISPED)
KAPUS LENDVAI ANDRÁS (MAJORHÁZÉPÍTŐ KFT)
GÓLKIRÁLY KÉVÉS SÁNDOR (ROBISPEED) 
II. ÁDÁM KUPA "A FOLYTATÁS!"
1. HELY TEXASZI LEVÉLSZIPPANTÓK
2. HELY GÓLLÖVŐK
3. HELY GODZILLÁK 

A már megszokott hangulat, szíveknek kedves melegség és nem utolsósorban remek sportélmény várja mindazokat, akik segíteni akarnak Szatmári Ádámnak és családjának. A segítség ezúttal sem áll másból, mint kilátogatni március 22-én a Dunaújváros Sportcsarnokba, megtekinteni a jobbnál-jobb mérkőzéseket, hogy jelenlétünkkel is mutassuk: Ádám és a Szatmári család nincs egyedül a bajban. A torna alapvető célja, hogy Ádámmal töltsünk el egy olyan napot, mely élményekkel, sporttal, jó szándékkal van megfűszerezve. Nem gyűjtünk adományokat, csak a sport, a labdarúgás és Ádám toborozza a szeretet. Kérünk mindenkit, aki szerint jó lenne, ha minél többen figyelnének oda arra a súlyos izombetegségre mellyel Ádámnak és sorstársainak együtt kell élnie, hogy látogasson ki ezen a kellemes márciusi napon a sportcsarnokba. Idén is sok csapat jelezte részvételi szándékát, ezért a III. Akarat Ereje Kupán már 12 csapat vághat neki a küzdelmeknek, a tavalyi 10 induló helyett, a kisteremben pedig Ádám szervezésében iskolai kupát bonyolítunk, melyen Ádám osztálytársai, iskolatársai, barátai vesznek részt. A rendezvény méltó színvonalú megrendezésének lehetőségét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága ezúttal is köszöni a rendezvény főtámogatójának Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának és további támogatóknak: a Magyar Mentőszolgálat Alapítványnak, a Szendvics.com-nak, a Jakó cukrászdának a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és a ZEUS Sportboltnak.

Cserna Gábor Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere:

Cserna Gábor Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesterImmár harmadik alkalommal mutatja meg Dunaújváros lelkes sportszerető közössége, hogy a jó ügy érdekében összefogásra kész, és támogatásra buzdít! Polgármesterként és magánemberként is büszke vagyok arra, hogy mára hagyomány lett városunkban az Akarat Ereje Kupa rendezvény! Mindazok, akik jelenlétükkel támogatják, ezt a programot tudják jól, nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében!
Mind az eseményt lebonyolító és szervező közösség, mind a támogatók és segítők azt bizonyítják, hogy az akarat és a gondolat jövőt épít! Hinnünk kell magunkban, hogy képesek vagyunk megteremteni vágyainkat, és segítenünk kell másokat is abban, hogy azokat elérhessék! Az akarat ereje ily módon sorsfordító lehet!

Jakó Tamás és Jakóné Mészáros Júlia a rendezvény támogatói:

Jakó család2014-ben ennyi szeretetet, gondoskodást tapasztalni nagyon nagy dolog. Megható, ahogy idegen emberek támogatják ezt az aranyos kisfiút. Nagyon boldog vagyok, hogy ennek részese lehetek. Látni az édesanya küzdelmét, és látni a sok jó embert, akik őket körülveszik, igazán szívszorító. Örülök, hogy én is beállhatok a sorba, és kívánom, hogy még sokan érezzék azt, hogy ők is a jó emberek közé szeretnének tartozni. Annyi hálát, és köszönetet kaptam én ezért a csekély támogatásért, hogy azt el sem tudom mondani. Szebb és boldogabb lesz ez a világ, ha sokan követjük őket.

Kalmár Attila Zeusportbolt üzletvezetője:

Zeusport DunaújvárosImmáron 3. éve, hogy támogatjuk az Akarat Ereje Kupát! Meghatott minket az az ember feletti erő és küzdelem, amit Ádámtól látunk. Felnézünk rá, hiszen mindannyian példát vehetünk kitartásáról. Ezután is támogatni fogjuk ezt a nemes céllal létrehozott rendezvény sorozatot s reméljük, egyre többen csatlakoznak a ''csapathoz'' mert segíteni öröm.

Szatmári Ádám a kupa főszervezője:

Szatmári ÁdámMár alig egy hét, és újra kezdődik a kupa! Mindegyik kupán nagyon jól éreztem magam, mert nagyon sok meglepetés volt nem csak számomra, hanem mindenkinek. Jó lesz újra ismerős arcokat látni, mert van, akikkel csak a kupán találkozom, máskor sajnos nem. Az idén is jönnek az osztálytársaim, és más osztályokból is diákok focizni, aminek nagyon örülök, mert ennek a menetét én szervezhetem meg, belecsöppenve abba, hogyan is működik egy ilyen rendezvény megszervezése. Eddig a focisták leptek meg engem mindenféle ajándékokkal, de az idén én is szeretnék Nekik ajándékot adni, aminek remélem örülni fognak. Biztos vagyok benne, hogy megint nagyon jól fogjuk érezni magunkat, és egy kellemes napot fogunk együtt eltölteni a többiekkel!

Szatmári Eszter, Ádám testvére:

Szatmári EszterNagyon várom a kupát, mert jó látni, hogy ennyien eljönnek a testvérem miatt. Amíg a többiek fociznak, addig én az unokatesóimmal szoktam játszani, mert ilyenkor Ők is itt vannak. Amikor apáék játszanak, akkor meg Nekik szurkolunk. Biztos megint jól fogom érezni magam, mert mindig van valami program, meglepetés, így mozgalmas az egész nap.

 

Találkozzunk március 22-én a Dunaújváros Sportcsarnokban!

III. AKARAT EREJE KUPA "A NAGY VETÍTÉS" 2014
CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT
1. MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 1. ROBISPED KUNSZENTMIKLÓS
2. STEELWORKERS 2. NEKTEK LŐTTEK
3. GYALOG GALOPP 3. BPM
4. MIRAGE 4. SZP ASZTALOS FANATIC
5. ZÉRÓ TOLERANCIA 5. PENAROL
6. SÁRGA TAXI 6. GASZISPORTVIDEO.HU
A CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI NAGYTEREM
08.00 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 2 - 0 STEELWORKERS
08.18 GYALOG GALOPP 2 - 1 MIRAGE
08.36 ZÉRÓ TOLERANCIA 0 - 1 SÁRGA TAXI
08.54 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 1 - 0 GYALOG GALOPP
09.12 STEELWORKERS 0 - 0 ZÉRÓ TOLERANCIA
09.30 MIRAGE 0 - 1 SÁRGA TAXI
09.48 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 1 - 1 ZÉRÓ TOLERANCIA
10.06 STEELWORKERS 1 - 1 MIRAGE
10.24 GYALOG GALOPP 1 - 0 SÁRGA TAXI
10.42 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 1 - 3 MIRAGE
11.00 STEELWORKERS 0 - 2 SÁRGA TAXI
11.18 ZÉRÓ TOLERANCIA 0 - 0 GYALOG GALOPP
A CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI KISTEREM
11.36 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 2 - 1 SÁRGA TAXI
11.54 STEELWORKERS 1 - 0 GYALOG GALOPP
12.12 MIRAGE 3 - 2 ZÉRÓ TOLERANCIA
B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI KISTEREM
10.42 ROBISPED 2 - 1 NEKTEK LŐTTEK
11.00 BPM 2 - 1 SZP ASZTALOS FANATIC
11.18 PENAROL 2 - 2 GASZISPORTVIDEO.HU
B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI NAGYTEREM
11.36 ROBISPED 2 - 2 BPM
11.54 NEKTEK LŐTTEK 1 - 0 PENAROL
12.12 SZP ASZTALOS FANATIC 1 - 1 GASZISPORTVIDEO.HU
12.30 ROBISPED 0 - 0 PENAROL
12.48 NEKTEK LŐTTEK 2 - 1 SZP ASZTALOS FANATIC
13.06 BPM 1 - 3 GASZISPORTVIDEO.HU
13.24 ROBISPED 1 - 1 SZP ASZTALOS FANATIC
13.42 NEKTEK LŐTTEK 0 - 2 GASZISPORTVIDEO.HU
14.00 PENAROL 2 - 2 BPM
14.18 ROBISPED 0 - 0 GASZISPORTVIDEO.HU
14.36 NEKTEK LŐTTEK 0 - 1 BPM
14.54 SZP ASZTALOS FANATIC 0 - 2 PENAROL
CSOPORTHELYEZÉSEK VÉGEREDMÉNYE
   A CSOPORT  B CSOPORT
1. HELY MAJOR HÁZÉPITŐ KFT.  10 PONT GASZISPORTVIDEO.HU  9 PONT
2. HELY SÁRGA TAXI  9 PONT BPM  8 PONT
3. HELY STEELWORKERS  7 PONT  ROBISPED  7 PONT
4. HELY GYALOG GALOPP  7 PONT  NEKTEK LŐTTEK  6 PONT
5. HELY MIRAGE  6 PONT PENAROL  6 PONT
6. HELY ZÉRÓ TOLERANCIA  3 PONT SZP ASZTALOS FANATIC  2 PONT
II. ÁDÁM KUPA "A FOLYTATÁS"
SZATMÁRI ÁDÁM ÉS BARÁTAI
16.00 GÓLLÖVŐK 0 - 1 TEXASI LEVÉLSZIPPANTÓK
16.30 GODZILLÁK 0 - 5 GÓLLÖVŐK
17.00 TEXASI LEVÉLSZIPPANTÓK 11 - 0 GODZILLÁK
ÚT A DÖNTŐIG
NÉGY KÖZÉ JUTÁS
15.20 (1) MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT 3 - 1 NEKTEK LŐTTEK
15.40 (2) SÁRGA TAXI 0 - 2 ROBISPED
16.00 (3) STEELWORKERS 3 - 2 BPM
16.20 (4) GYALOG GALOPP 1(2)-(3)1 GASZISPORTVIDEO.HU
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
16.40 (A) MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT 0(2)-(3)0 STEELWORKERS
17.00 (B) ROBISPED 2 - 0 GASZISPORTVIDEO.HU
BRONZ MÉRKŐZÉS
17.20 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT 3 - 0 GASZISPORTVIDEO.HU
ARANY MÉRKŐZÉS
17.40 STEELWORKERS 0 - 2 ROBISPED
18.10 A NAGY VETÍTÉS!
18.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
III. AKARAT EREJE KUPA DUNAÚJVÁROS, 2014. MÁRCIUS 22.
VÉGEREDMÉNY
1. HELY ROBISPED KUNSZENTMIKLÓS
2. HELY STEELWORKERS
3. HELY MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS BOGNÁR SÁNDOR (ROBISPED)
KAPUS LENDVAI ANDRÁS (MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT)
GÓLKIRÁLY KÉVÉS SÁNDOR (ROBISPED) 
II. ÁDÁM KUPA "A FOLYTATÁS!"
1. HELY TEXASI LEVÉLSZIPPANTÓK
2. HELY GÓLLÖVŐK
3. HELY GODZILLÁK