II. Ovis Foci Kupa

II. Ovi Foci Kupa Dunaújvárosban - Nagy meglepetéssel

Esemény ideje: 
2017. május 24. szerda 10:00
Oszd meg másokkal!

Második alkalommal szerveztek Ovi Foci Kupát a Pajtás utcai óvodában. Tavaly Lassingleitner Fruzsina, a körzet önkormányzati képviselőjének kezdeményezésére szerveztek egy nagyszabású sport- és családi programot gyereknap alkalmából, amelyen foci, sorversenyek és játékos feladatok vártak az ovisokra. Ilyen Ovi Foci Kupát szerveztek most is, amelyen a Római Városrészi Tagóvoda vendégül látta a Duna-parti Tagóvoda apróságait is.

A reggeli megnyitón Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője osztotta meg a jó hírt a gyerekekkel: Lassingleitner Fruzsina, Karmacsi Tamás, Nagy Zsolt, Takács Titusz, a DPASE, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a Carissa Sportegyesület és a Decathlon támogatásával egy óriási trambulinnal gazdagodott az óvoda, emellett új labdákat, ügyességi játékokat is kaptak az ovisok.

A zenés bemelegítő torna után kezdődtek a sorversenyek, a foci és más játékos feladatok, amelyen három Római városrészi és három Duna-parti ovis csapat küzdött meg a vándorserlegért, a kupákért és érmekért. A sportnapon túró rudival, gyümölccsel, üdítővel is kedveskedtek a gyerekeknek, ebédidőben pedig Ábrahámovics Gábor és Szíj István felajánlásával ördögien finom pizza várta az ovisokat.

Szöveg: Vass Ádám
Forrás: Dunaújváros Online