II. Mprint Kupa "Újragondolva"

II. Mprint Kupa "Újragondolva"

Esemény ideje: 
2018. április 30. hétfő 08:00
Oszd meg másokkal!

Ha hosszú hétvége, akkor Mprint Kupa

Dunaújvárosban immár második alkalommal került megrendezésre az Mprint Kupa, amire a 15 csapat nagyon rövid idő alatt bejelentkezett, a régi vidámpark helyén kialakított gyönyörű sportközpont pedig ismét nagyszerű helyszínnek bizonyult.

Az ötcsapatos csoportokból az első két helyezett gárda jutott a legjobb nyolc közé, míg a három csoportharmadik közül kettő tudott még továbblépni. Délre már körvonalazódtak az erőviszonyok és az egyenes kieséses szakaszba nyolc igen nagyszerű gárda jutott. Volt itt olyan találkozó, ami büntetőkkel dőlt el miután nem bírtak egymással a gárdák, de a két egy gólos illetve az egy kétgólos győzelem is azt mutatta, hogy közel hasonló játékerőt képviselnek a négy közé igyekvő alakulatok. Az elődöntőbe aztán a tavalyi győztes „Rozé fröccs” csapatát búcsúztató Kemi-Ker Kft, az igen jó erőkből álló SteelWorkers, a Gödöllőről érkezett „Babád Brigád” valamint a „Gazdagok és szépek” fantázianevű csapat jutott.

Mprint Kupa 2018

A gödöllőiek kiváló afrikai és arab játékosokkal voltak megerősítve, azonban a döntőbe nem sikerült nekik bekerülni, hiszen a Steelworkers a legszebb arcát mutatva hat gólt lőve (köztük volt Dorogi Viktor szenzációs ollózós gólja is) kárhoztatták bronzcsatára a Pest megyeieket, míg a másik ágon lényegesen kiélezettebb csatában (büntetőkkel) a Kemi-Ker Kft bizonyult jobbnak a „Gazdagok és szépek” ellenében. A bronzérem sorsa aztán ismét büntetőkkel dőlt el – ezt a medáliát a „Babád Brigád” nemzetközi alakulat gyűjtötte be.

Mprint kupa 2018

Az aranymeccsen Kovács Zsolt góljával nagyon sokáig vezetett a Steelworkers de végül csak az ezüstéremig jutott, mert Camin Róbert vezérletével az utolsó pillanatokban fordítani tudott a Kemi-Ker és elcsípte a dobogó legfelső fokát. A különdíjak is megérkeztek a díjkiosztón a kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokhoz. A legérdekesebb ezen a napon a DLSZ plusz díj odaítélése volt, hiszen azt az egy nap alatt (nyugodtan kijelenthető, hogy a világ minden részéről) összeverbuvált csapat a „Babád Brigád” kapta.

Mprint Kupa 2018

Elmondásuk szerint több játékostársuk is úgy érkezett a gárdába, hogy még 12 órával (!) a torna előtt nem is ismerték egymást, a nyelvi és a kulturális nehézségekről már nem is beszélve. Az Afrikából, a Közel-Keletről és természetesen Európából összerakott társaság hozzáállása és bronzérme mindenképpen különleges és extra eseménynek számított. Ilyen különleges pillanat volt Dorogi Viktor klasszis megoldása is, amikor pompás mozdulattal ollózva vágta a labdát a hálóba. Végül tehát a legjobb csapatok és a legjobb teljesítményt nyújtó játékosok átvehették a díjakat, de nyilván mindenki győztes volt, aki ezen a napon a sportot választotta!

Folytatás jövőre ugyanitt!

Kemi Ker Kft. DLSZ 2018

Juhász János (Kemi Ker Kft.) csapatvezető: Nagyon örülök, hogy sikerült a csapatomnak megszereznie az I. helyet ezen a színvonalas tornán, az Mprint Kupán. Reggel elég nehezen állt össze a gárda – sajnos munkahelyi elfoglaltságok és sérülések miatt a selejtezőket csere nélkül játszottuk és akkor még nem is gondoltuk, hogy így fog sikerülni ez a mai nap. A csapatnak nagyszerű játékának köszönhetően a csoportot megnyertük, majd a sorsolás után megkaptuk a tavalyi bajnokot a „Rozé fröccs”-öt, akit sikerült legyőzni. A döntőbe jutás se volt könnyű, hiszen hetesekkel tudtunk csak tovább menni. A döntőt egy fiatal jó csapat ellen játszottuk, akik addig egy gólt kaptak az egész tornán. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű a mérkőzés és sajnos már az elején egy hiba miatt meg is szerezték a vezetést. Később sikerült egyenlíteni, majd a hajrában megszereztük a győzelmet is. Meg egyszer gratulálok a csapatnak a helyezetteknek, a különdíjasoknak, akik között a legjobb kapus és a döntő játékosa címet is mi kaptuk meg Elter Zoltánnak és Camin Róbertnek köszönhetően.

Kovács József (Steelworkers) csapatvezető: A csoportmérkőzéseken egyre erősebb, de rendkívül sportszerű és szimpatikus ellenfelekkel játszottunk, így volt időnk felpörögni a tavalyi döntő visszavágójára és sikerült is legyőzni az jó erőkből álló Rozé Fröccs gárdáját. Az egyenes kieséses szakaszban egy székesfehérvári, majd egy gödöllői csapat ellen mérkőztünk meg. Az elsőn büntetőkkel jutottunk tovább, a másodikon a mindenki számára példamutató sportszerűséggel játszó Babád Brigád ellen viszont minden összejött, ott sikerült Dorogi Viktornak a fantasztikus óllózásos gólját elérnie, káprázatos mozdulat volt. A döntőre sajnos nagyon elfáradtunk, két sérülés és egy betegség is hátráltatta a csapatomat. Szeretnék gratulálni a Kemi-Ker csapatának az első helyhez, Elter Zolinak a legjobb kapus díjához, Camin Róbertnek a torna legjobb játékosa címhez.  Mindenek előtt azonban nagyon büszke vagyok a csapatomra, fantasztikusan játszottak a fiúk, több játékosunk remekül focizott, a kapuban Jurinka Zoltán 50 évesen is parádézott egész nap, de a csapatom minden tagja hozzátette a részét a sikerhez. Szeretném megköszönni a minden meccsünkre kilátogató szurkolóinknak a biztatást,  ezekért az élményekért éri meg igazán csinálni a kispályás focit, ilyenkor térül meg a befektetett energia és a pénz és ilyenkor csillog legszebben az ezüstérem. 

Mprint kupa legjobbjai 2018

Hernigl Ádám (Babád Brigád) csapatvezető: Köszönjük a színvonalas szervezést, és profi lebonyolítást a DLSZ-nek és minden közreműködőnek, ismét sikerült kitenni magatokért. Egyébként nem túl nagy reményekkel indultunk el Gödöllőről, hiszen csapatunk négy oszlopos tagja nélkül vágtunk neki a hétfői kupának. A tavalyihoz hasonlóan, megint egy nappal a kupa előtt érkeztünk Dunaújvárosba, de aztán sikerült kiegészíteni a kissé viharvert keretünket a dunaújvárosi egyetem külföldi diákjaival. A csapatunk erőn felül teljesített ma, bár az afrikai srácok nélkül nem sikerült volna betolni a hajót a harmadik helyre. Az igazi eredménynek azonban azt tartom, hogy új barátokra tettünk szert személyükben. Ez is csak alátámasztja azt a tényt, hogy a futball egy olyan nyelv, melyen nagyon könnyű megtalálni a közös hangot. A csapat nevében szeretnék gratulálni a győzteseknek, és a Steelworkersnek, akik ugyan a földdel tettek minket egyenlővé az elődöntőben, viszont példaértékű sportszerűséggel tették mindezt. Remélem, jövőre tudjuk nekik bizonyítani, hogy ennél többre vagyunk képesek!

Camin Róbert (Kemi-Ker Kft.) a torna legjobb játékosa: Nagyon jól éreztük magunkat az Mprint tornán. Gördülékeny volt a lebonyolítás, nem kellett sokat várni a meccsek között ez a nagy meleg miatt jó és kedvező volt. Erős, lelkes és sportszerű csapatok indultak a tornán. Jó hangulatú küzdelmek voltak és nagyon örülök, hogy sikerült megnyernünk a kupát. A legjobb játékosnak járó különdíjnak is nagyon örülök. éreztem, hogy jól megy a játék, de nem gondoltam arra, hogy én kaphatom ezt a díjat, hiszen remek játékosok voltak az Mprint Kupán, ezért is kellemes meglepetés volt számomra, hogy a szervezők nekem ítélték oda a serleget!

Elter Zoltán (Kemi-Ker Kft.) a torna legjobb kapusa: Nagyszerű nap három csoport 3 pálya 15 nagyszerű csapat. Nagyon erős csoportba kerültünk és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 3 csapat került a legjobb 4 közé a mi csoportunkból. Egyébként a csoportmeccseink jól alakultak, hiszen elsőként jutottunk a legjobb nyolc közé. Itt hetes párbajban harcoltuk ki az elődöntőbe kerülést. Aztán kis szerencsével és egy nagyszerű egységes csapattal előttem meg tudtuk nyerni ezt a színvonalas tornát. Köszönöm mindenkinek ezt a mai napot! Éljen a foci!

Dorogi viktor Steelworkers

Dorogi Viktor (Steelworkers) a torna gólkirálya és a nap pillanata díj szerzője: Először is szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ismételten szerveztek nekünk egy magas színvonalú tornát, igazán jól éreztük magunkat. A gólkirályi címért az egyenes kieséses szakasztól kezdve lehet versenyezni. Az első mérkőzésen hetesekkel jutottunk tovább, majd a rendkívül sportszerű Babád Brigád ellen minden összejött, 6-0-ra sikerült nyerni és itt szereztem az óllózásos gólomat, amely a nap pillanata lett. Felívelték a labdát a védőink, majd mivel láttam, hogy nincs a közelemben senki, megpróbáltam az óllózást, nagyon örültem, amikor láttam, hogy gól lett belőle. A gólkirályi címnek is örülök, de szívesen elcseréltem volna a kupagyőzelemre. A végére nagyon elfáradtunk, ráadásul kissé meg is sérültem, ezért inkább hátul játszottam a döntőn. Gratulálok a Kemi-Ker csapatának a kupagyőzelemhez és a többi különdíjazottnak.

Tóth Kristóf (Sostó FC) csapatvezető: Egy igazán kellemes, jó hangulatú, családias tornán sikerült részt vennünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség jóvoltából. A kezdeti nyitómeccsünket sajnos vereséggel kezdtük, nem így szerettünk volna indítani a napot. Igazán egyszerűvé vált a forgatókönyv, ha tovább akarunk jutni, a többi meccset nyerni kell. Tudtuk, hogy nálunk jobb, összeszokottabb csapatokkal játszunk, azonban ennek ellenére sikerült a lelkesedésünknek hála további 2 győzelmet (Asztalos Gumiszerviz, KFC) és egy döntetlent (Sikerablak) elérni. Az egyenes kieséses szakasz talán egyik legnehezebb ellenfelét kaptuk a SteelWorkers személyében, akikkel egy nagyszerű, ki-ki meccset tudtunk játszani, melynek végeredményét követően büntető rúgásokkal alul maradtunk. Sajnos. Panaszunk nem lehet a tornára, sem magunkra, hiszen nagyon élveztük ezt a napot. Figyelni fogjuk mikor lesz lehetőségünk hasonló szervezéssel biztosított, sportszerűségből nálunk jelesre vizsgázott csapatok ellen játszani, újra Dunaújvárosban.

Mprint kupa csapatkép

II. MPRINT KUPA "ÚJRA GONDOLVA!" DUNAÚJVÁROS, 2018. ÁPRILIS 30.
VÉGEREDMÉNY
1. HELY KEMI-KER KFT
2. HELY STEELWORKERS
3. HELY BABÁD BRIGÁD
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
LEGJOBB JÁTÉKOS CAMIN RÓBERT (KEMI-KER KFT)
LEGJOBB KAPUS ELTER ZOLTÁN (KEMI-KER KFT)
GÓLKIRÁLY DOROGI VIKTOR (STEELWORKERS) 4 GÓL
A NAP PILLANATA DOROGI VIKTOR (STEELWORKERS)
DLSZ + DÍJ BABÁD BRIGÁD

Képek az II. Mprint Foci kupáról (katt a képre)

DLSZ Facebook képek

Előzmények, eredmények a kupáról

Az MPRINT Kupa névadója Dunaújváros egyik legnagyobb reklám és dekorációs stúdiója. Az üzlet, melyet Farkas Zoltán vezet összhangban dolgozik a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, hiszen  a partneri kapcsolat túlmutat már a 10 éves évfordulón is. A tavaly elindított amatőr kispályás labdarúgó kupa névadó támogatója az Mprint stúdió idén is várja a csapatok jelentkezését, hogy megmérettessék magukat 2018. április 30-án hétfőn  Dunaújváros Műfüves Sportcentrumában. 15 csapat részvételével kerül megrendezésre a II. Mprint Kupa, ahol 3 csoportba sorsoljuk ki a csapatokat. A csapatok körmérkőzésekkel döntik el a csoportvégeredményt, innen a legjobb 8 csapat jut tovább, majd egyenes kiesésben folytatódik a küzdelem a döntő mérkőzésig. A bajnok csapat  Mprint pólómezt vihet haza, melyet feliratozva kap meg a csapat. Idén a dunaújvárosi kézműves söröző a kupa mellé állt és nap végén a legjobbaknak számos ajándék sört fognak kiosztani. Ahogy pedig a szövetség ajándéközönét megszokhatták, a legjobbak értékes kupákat, egyedi DLSZ érmeket, díszokleveleket és focilabdákat kapnak a nap végén. 

Természetesen a Dunaújváros Műfüves sportcentrumba a belépés díjtalan, így várjuk a csapatok szurkolóit is!

Balogh Dávid (Rozé Fröccs) csapatvezető: Nagyon örülök, hogy idén is megrendezésre kerül az MPRINT Kupa, immáron második alkalommal az amatőr kispályás labdarúgóknak! Természetes volt, hogy részt veszünk a csapattal, mert biztos vagyok benne , hogy ugyanolyan színvonalas kupa várható, mint amilyen a tavalyi évben is volt. Nem utolsó sorban pedig CÍMVÉDŐKÉNT is érkezünk a kupára és szeretnénk ismét az élen végezni, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen nagyon jó csapatok neveztek! Sok sikert kívánok minden résztvevő csapatnak ! HAJRÁ ROZÉ

Tóth Kristóf (Sóstó CF) csapatvezető: Szeretnénk, ha a székesfehérvári bajnokság lezárása után lenne alkalmunk  megismerni más csapatokat és nagyobb rutint szerezni rendszeres részvétellel, ezért is neveztünk be az Mprint kupára Dunaújvárosba. Csapatunk baráti társaságból alakult a hazai amatőr teremfoci bajnokságra a 2017- es évben és indult el az Alba ligában. Az első évben az ötödik, idén pedig harmadik helyen zártuk a kiírást a III. Osztályban . Bízunk benne, hogy álljuk a sarat a dunaújvárosi kupán és nem vallunk szégyent más környezetben, erősebb csapatok ellen. Amennyiben sikerül elvárásainkhoz mérten szerepelni és élvezni a játékot, több alkalommal is mennénk különböző amatőr tornákra Dunaújvárosba. 

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2018. április 30. hétfő 08.00 - 19.00 óra
 • Helyszín: Dunaújváros Műfűves Sportpálya - Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.
 • 5 + 1 Játékrendszer
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Névadó támogató: Mprint Dekoráció
 • Támogató: Kultúr Kézműves Kocsma Dunaújváros
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: Nincs megkötés 
 • Jelentkezési díj: 10.500 Ft / Csapat
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2018. április 20. péntek 15.00 óra
Helyszín: DLSZ iroda. Dunaújváros, Városháza tér 1. VIII. emelet 805 iroda

Mprint Dunaújváros

Mprint kupa díjazása:

1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + foci labda + 12 darab mezpóló + Baráti Sörözés a Kultúr kocsmában
2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + foci labda
3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + foci labda
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél + 4 darab Kézműves sör
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + 4 darab Kézműves sör
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + 4 darab Kézműves sör
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
A Nap Pillanata: díszserleg + díszoklevél

A II. Mprint Kispályás Amatőr 5+1 Labdarúgó Torna részvételi jelentkezése a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. A nevezési díjat legkorábban befizető 15 csapat nevezését fogadjuk el. Fontos információ, hogy a jelentkezett csapatok nevezése akkor válik véglegessé, ha a nevezési díjat befizette! Piros színnel jelöljük a benevezett csapatokat!

II. MPRINT KUPA - ÚJRAGONDOLVA - DUNAÚJVÁROS 2018. ÁPRILIS 30. HÉTFŐ
HELY CSAPAT JELENTKEZÉS NEVEZÉS
1. STEELWORKERS IGEN IGEN
2. ROZÉ FRÖCCS IGEN IGEN
3. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
4. ASZTALOS GUMISZERVIZ IGEN IGEN
5. FC FAKABÁT IGEN IGEN
6. REAL CONCORD IGEN IGEN
7. BABÁD BRIGÁD IGEN IGEN
8. KFC IGEN IGEN
9. HANGOVER IGEN IGEN
10. GAZDAGOK ÉS SZÉPEK IGEN IGEN
11. KAN-ÁSZOK FC IGEN IGEN
12. KEMI-KER KFT IGEN IGEN
13. SIKER ABLAK IGEN IGEN
14. HAMUTIPRÓK IGEN IGEN
15. SÓSTÓ CF IGEN IGEN
16. GASZISPORTVIDEO IGEN NEM
17. B.T. MIRAGE IGEN NEM
II. MPRINT KUPA "ÚJRA GONDOLVA!" DUNAÚJVÁROS, 2018. ÁPRILIS 30.
A CSOPORT
1. HAMUTIPRÓK
2. HANGOVER
3. KEMI-KER KFT
4. BABÁD BRIGÁD
5. GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
II. MPRINT KUPA "ÚJRA GONDOLVA!" DUNAÚJVÁROS, 2018. ÁPRILIS 30.
B CSOPORT
1. KAN ÁSZOK FC
2. SÓSTÓ FC
3. SIKERABLAK
4. KFC
5. ASZTALOS GUMISZERVIZ
II. MPRINT KUPA "ÚJRA GONDOLVA!" DUNAÚJVÁROS, 2018. ÁPRILIS 30.
C CSOPORT
1. ROZÉFRÖCCS
2. ZÉRÓ TOLERANCIA
3. REAL CONCORD
4. STEELWORKERS
5. FC FAKABÁT
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK 1. PÁLYA
A CSOPORT
09.00 HAMUTIPRÓK 0 - 0  HANGOVER
09.25 KEMI KER KFT 4 - 1  BABÁD BRIGÁD
09.50 HANGOVER 1 - 5  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
10.15 HAMUTIPRÓK 1 - 4  KEMI KER KFT
10.40 BABÁD BRIGÁD 1 - 4  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
11.05 KEMI KER KFT  5 - 1  HANGOVER
11.30 GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 0 - 1  HAMUTIPRÓK
11.55 HANGOVER 0 - 1  BABÁD BRIGÁD
12.20 GAZDAGOK ÉS SZÉPEK  1 - 1   KEMI KER KFT
12.45 BABÁD BRIGÁD 2 - 1 HAMUTIPRÓK
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. KEMI-KER KFT 4 3 1 0 14  - 4 10
2. GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 4 2 1 1 10 - 4 7
3. BABÁD BRIGÁD 4 2 0 2 5 - 9 6
4. HAMUTIPRÓK 4 1 1 2 3 - 6 4
5. HANGOVER 4 0 1 3 2 - 11   0
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK 2. PÁLYA
B CSOPORT
09.00 KAN ÁSZOK FC 2 - 0 SÓSTÓ FC
09.25 SIKERABLAK 7 - 0 KFC
09.50 SÓSTÓ FC 3 - 1 ASZTALOS GUMISZERVIZ
10.15 KAN ÁSZOK FC 2 - 3 SIKERABLAK
10.40 KFC 1 - 9 ASZTALOS GUMISZERVIZ
11.05 SIKERABLAK 1 - 1 SÓSTÓ FC
11.30 ASZTALOS GUMISZERVIZ 1 - 1 KAN ÁSZOK FC
11.55 SÓSTÓ FC 6 - 0 KFC
12.20 ASZTALOS GUMISZERVIZ 1 - 4 SIKERABLAK
12.45 KFC 1 - 9 KAN ÁSZOK FC
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. SIKERABLAK 4 3 1 0 15 - 4  10
2. KAN ÁSZOK 4 2 1 1 14 - 5 7
3. SÓSTÓ FC 4 2 1 1 10 - 4 7
4. ASZTALOS GUMISZERVIZ 4 1 1 2 12 - 9 4
5. KFC 4 0 0 4 2 - 31 0
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK 3. PÁLYA
C CSOPORT
09.00 ROZÉFRÖCCS 4 - 1 ZÉRÓ TOLERANCIA
09.25 REAL CONCORD  0 - 3 STEELWORKERS
09.50 ZÉRÓ TOLERANCIA 2 - 0 FC FAKABÁT
10.15 ROZÉFRÖCCS 8 - 1 REAL CONCORD
10.40 STEELWORKERS 3 - 0 FC FAKABÁT
11.05 REAL CONCORD 0 - 4 ZÉRÓ TOLERANCIA
11.30 FC FAKABÁT 0 - 3 ROZÉFRÖCCS
11.55 ZÉRÓ TOLERANCIA 0 - 4 STEELWORKERS
12.20 FC FAKABÁT 1 - 2 REAL CONCORD
12.45 STEELWORKERS 3 - 1 ROZÉFRÖCCS
C CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. STEELWORKERS 4 4 0 0 13 - 1 12
2. ROZÉFRÖCCS 4 3 0 1 16 - 5 9
3. ZÉRÓ TOLERANCIA 4 2 0 2   7 - 8  6
4. REAL CONCORD 4 1 0 3 3 - 16 3
5. FC FAKABÁT 4 0 0 4 1 - 9 0
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT
13.30 (1) KAN ÁSZOK 3 - 4 GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
13.55 (2) SIKERABLAK 0 - 2 BABÁD BRIGÁD
14.20 (3) KEMI-KER KFT 2 - 1 ROZÉFRÖCCS
14.45 (4) STEELWORKERS 0 - 0 (b.u.: 4-3) SÓSTÓ FC
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
15.10 GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 1 - 1 (b.u.: 1-3) KEMI-KER KFT
15.35 BABÁD BRIGÁD 0 - 6 STEELWORKERS
BRONZMÉRKŐZÉS
16.00 GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 1 - 1 (b.u.: 2-3) BABÁD BRIGÁD
ARANYMÉRKŐZÉS
16.25 KEMI-KER KFT 2 - 1 STEELWORKERS
17.00 EREDMÉNYHÍRDETÉS
II. MPRINT KUPA "ÚJRA GONDOLVA!" DUNAÚJVÁROS, 2018. ÁPRILIS 30.
VÉGEREDMÉNY
1. HELY KEMI-KER KFT
2. HELY STEELWORKERS
3. HELY BABÁD BRIGÁD
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
LEGJOBB JÁTÉKOS CAMIN RÓBERT (KEMI-KER KFT)
LEGJOBB KAPUS ELTER ZOLTÁN (KEMI-KER KFT)
GÓLKIRÁLY DOROGI VIKTOR (STEELWORKERS) 4 GÓL
A NAP PILLANATA DOROGI VIKTOR (STEELWORKERS)
DLSZ + DÍJ BABÁD BRIGÁD