Foci a szákban!

I. Peca Foci Kupa - Foci a szákban!

Esemény ideje: 
2016. június 25. szombat 10:00
Oszd meg másokkal!

Öreg Harcsa lett az idei Peca Foci Kupa bajnoka!

Forró nyári idő, remek hangulat, halászlé illat, szép gólok, remek mérkőzések és jó hangulat jellemezte az I. Peca Foci Kupát, melyet a első Horgász- és Halászléfőző Verseny keretében rendezett meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A kupa a gyönyörű Szalki -sziget füves területén került megrendezésre 8 amatőr csapat részvételével. A kupára Budapestről, Szabadszállásról és Dunaújvárosból neveztek csapatok, hogy elhódítsák a Peca kupát. A két négyes csoportban izgalmas mérkőzéseket játszottak a csapatok a délelőtti órákban.

Közben a Horgászversenyre és a Halászléfőző versenyre rengeteg érdeklődő érkezett a kempingbe, akik a focikupára is bepillantást nyertek. Voltak szurkolók, akik saját csapatuknak szurkoltak, de voltak olyanok is akik a Magyar csapatnak szurkoltak már a vasárnapi mérkőzésre, és jó volt hallani, hogy többen bekiabálták, hogy hajrá Magyarország, hajrá Magyarok. A csoportmérkőzések után jött a helyezések eldöntése, a 7. helyért a Jászkeszeg 5 - 1 -es végeredménnyel győzte a le a Vízisünök csapatát. Az 5. helyért a Bohóchal és a Lesőharcsa csapata küzdöttek meg, de a rendes játékidőben nem esett gól, így büntetők következtek, ahol a Bohóchal volt eredményesebb és így ők lettek az ötödik helyezett csapat a kupán.

A döntőbe jutásért nagy küzdelmek voltak az egyik ágon a rutinos Öreg Harcsa Balaskó Iván vezetésével 6 - 1 -es végeredménnyel jutott be a döntőbe, a másik ágon pedig döntetlennel zárult az eredmény, amely után büntetők következtek. Itt a Sügérek voltak pontosabbak és 6 - 5 -ös párbajjal kerültek be a döntőbe. A két vesztes a 3. helyért küzdött meg, melynek végezetével a Aranyhal 2 -0 -as sikerrel lett 3. a budapesti Csalihal csapata előtt. Az aranymérkőzés igazi csatát hozott, hiszen két remek csapat találkozott  a döntőben és a torna legizgalmasabb mérkőzésén Balaskó Iván jó formáját mutatva döntötte el a végeredményt, így lett az Öreg Harcsa csapata a torna bajnoka.

Peca Foci Kupa DLSZ 2016

Petrás Gábor a kupa főszervezője: Jó ötlet volt amikor kitaláltuk, hogy az első Horgász- és Halászléfőző Verseny rendezésében megszervezzük az I. Peca Foci Kupát az amatőr sportolók részére, hiszen ezzel is színesíteni akartuk a remek programot, melyhez csak gratulálni tudok a Főszervezőknek, hiszen ez a Horgász- és Halászléfőző Verseny igazi értéke lesz Dunaújvárosnak az már most borítékolható. Egész nap rengeteg ember érkezett Dunaújvárosba és igazi fesztivál jellege volt a Kempingnek. A focikupát is sokan nézték végig miközben a halászlék forrtak a bográcsokban. A kupa elérte célját, hiszen ezen a napon is közel 100 amatőr sportolót mozgattunk meg és hívtunk ki a szabadba mozogni, sportolni a számítógépek elől. A legjobbaknak külön gratulálok és ahogyan Hingyi Lászlóval Dunaújváros Megyei Jogú Város Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság elnökével értékeltük az eredményhirdetés után a rendezvényt, úgy tűnik újabb hagyományt indítottunk el Dunaújvárosban  a Peca Foci Kupával! 

Tapaszi Zoltán az Öreg Harcsa csapatvezetője: Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen az ismételten jól megszervezett kupán, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezett meg a Horgász- és Halászléfőző Verseny keretén belül! Annak ellenére is jól éreztük magunkat,hogy nagy volt a meleg, de ez mindenkinek egyforma nehézséget okozott. Gratulálok minden csapatnak a jó mérkőzésekhez! Jövőre szeretnénk újra itt lenni ezen a remek kezdeményezésen. Csapatom nevében mindenkinek szép  nyarat kívánunk, bár a foci nem ért véget, hiszen különböző kupákon folyamatosan részt veszünk, melyeket a szövetség biztosít számunkra.

Szatmári Károly a Sügérek csapatvezetője: Meg szeretném köszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy az első Peca Foci kupán részt vehettem a csapatommal. Nagyon sportszerű, színvonalas mérkőzések zajlottak, korrekt játékvezetői bíráskodással. Az elmúlt évek alatt megszokhattuk Dunaújvárosban a magas színvonalú rendezést, mely első sorban a főszervezőknek és segítőiknek volt köszönhető. Csapatunk a "Sügérek" a 2. helyet szerezte meg a Peca kupán, melynek nagyon örülünk, valamint a torna legjobb kapusának díját is mi hoztuk el. Gratulálni szeretnénk a győztes csapatnak és természetesen a résztvevő összes csapatnak is, hogy ilyen remek mérkőzéseket játszhattunk ellenük. Remélem, találkozunk 2017-ben is, a II. Peca-Foci kupán.

"Foci a szákban..."

Maximum 8 csapat nevezését fogadjuk el nevezési sorrendben az első alkalommal kiírt Peca Foci Amatőr Kispályás kupára. Az amatőr kispályás labdarúgó torna 2016. június 25.-én kerül megrendezésre a Szalki- sziget füves területén az első Horgász- és Halászléfőző Verseny szervezésében, melyet szövetségünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendez a városi amatőr kispályás csapatok számára.

Fontos információ, hogy a foci kupára olyan csapatnevekkel lehet jelentkezni, amely a horgászathoz vagy a vízi-világhoz köthető vagy halételhez kapcsolódó szó, ilyen például a Foci Csuka, Ebihal, Szerencsés Guppi, Horgászbot vagy éppen a Harcsapaprikás. Egy csapatban maximum 10 főt lehet nevezni és 4 + 1 játékos lehet a pályán csapatonként. A mérkőzések a Szalki - sziget füves területén kerülnek megrendezésre reggel 9.00 órától délután 15.00 óráig. A nevezett 8 csapatot 2 négyes csoportba sorsoljuk ki. A csoportokon belül körmérkőzések döntik el a csoporthelyezések sorsát. A csoport negyedik helyezettjei a 7. helyért, a csoport harmadik helyezettjei, pedig az 5. helyért küzdenek meg.

A csoport első és második helyezettjei keresztmérkőzést játszanak, a vesztesek a 3. helyért, míg a győztesek az I. Peca Kupa kupáért küzdenek meg egymással. Ahogyan megszokhatták a csapatok az első három csapatot kupával és éremmel díjazzuk, valamint a legjobb kapust, játékost és gólkirályt emlékplakettel jutalmazzuk. A kupát a Horgász és Halászléfőző versenyre szerveztük meg, hogy ezzel is színesítsük és népszerűsítsük a rendezvényt, mellyel újabb hagyományt tudnak szervezni a főszervezők Dunaújvárosban és népszerűsíteni a csodaszép Szalki szigetet.

1./ Az I. Peca Foci Kupa főszervezője:

 • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

2./ Az I. Peca Foci Kupa főtámogatója:

 • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
 • Zeusport Áruház Dunaújváros

3./ Az I. Peca Foci Kupa célja:

 • A sport szerelmeseinek szórakoztatása
 • A kispályás labdarúgás népszerűsítése
 • A Horgász- és Halászléfőző  Verseny programjának színesítése sportrendezvény keretein belül
 • Sportolási lehetőség biztosítása amatőr labdarúgók számára kupaszerű versenykiírásban

4./ A verseny helyszíne:

 • 2400 Dunaújváros, Szalki – sziget füves pálya

5./ A verseny időpontja:

 • 2016. június 25. szombat 08.00 – 15.00 óra

6./ Nevezési határidő:

 • 2016. június 17. péntek

7./ Nevezési díj:

 • 2.500 Ft/csapat

8./ Technikai megbeszélés és sorsolás helye és ideje:

 • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség VII. emelet kistárgyaló (Dunaújváros, Városháza tér 1.)
 • 2016. június 22. szerda, 16.00 óra
I. PECA KUPA AMATŐR KISPÁLÁS LABDARÚGÓ TORNA JELENTKEZETT CSAPATOK
CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. BOHÓCHAL IGEN IGEN
 2. JÁSZKESZEG IGEN IGEN
 3. ÖREG HARCSA  IGEN  IGEN
 4. CSALIHAL IGEN IGEN
 5. LESŐ HARCSA IGEN IGEN
6. ARANYHAL IGEN IGEN
7. ÁRVÍZI SÜGÉREK IGEN IGEN
 8. VIZISŰNÖK IGEN IGEN
9. KÁRÁSZOK IGEN  
10. HARCSAPAPRIKÁS IGEN  

A rendezvény főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Főszervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

I. PECA KUPA DUNAÚJVÁROS 2016
A CSOPORT B CSOPORT
1. ARANYHAL 1. VIZISŰNÖK
2. BOHÓCHAL 2. SÜGÉREK
3. JÁSZKESZEG 3. CSALI HAL
4. ÖREG HARCSA 4. LESŐHARCSA
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 ARANYHAL 8 - 1 BOHÓCHAL
08.20 JÁSZKESZEG 2 - 3 ÖREG HARCSA
08.40 VIZISŰNÖK 1 - 2 SÜGÉREK
09.00 CSALI HAL 1 - 0 LESŐHARCSA
09.20 ARANYHAL 8 - 3 JÁSZKESZEG
09.40 BOHÓCHAL 2 - 7 ÖREG HARCSA
10.00 VIZISŰNÖK 1 - 1 CSALI HAL
10.20 SÜGÉREK 2 - 2 LESŐHARCSA
10.40 ARANYHAL 0 - 2 ÖREG HARCSA
11.00 BOHÓCHAL 1 - 0 JÁSZKESZEG
11.20 VIZISŰNÖK 0 - 5 LESŐHARCSA
11.40 SÜGÉREK 5 - 2 CSALI HAL
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  ÖREG HARCSA 3 3 0 0 12 - 4 9
2.  ARANYHAL 3 2 0 1 16 - 6 6
3.  BOHÓCHAL 3 1 0 2 4 - 15 3
4.  JÁSZKESZEG 3 0 0 3 5 - 12 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. SÜGÉREK 3 2 1 0 9 - 5 7
2. CSALI HAL 3 1 1 1 4 - 6 4
3. LESŐHARCSA 3 1 1 1 7 - 3 4
4. VIZISŰNÖK 3 0 1 2 2 - 8 1
I. PECA KUPA DUNAÚJVÁROS 2016
7. HELYÉRT
12.00 JÁSZKESZEG 5 - 1 VIZISŰNÖK
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.20 (A) ÖREG HARCSA 6 - 1 CSALI HAL
12.40 (B) SÜGÉREK 1 - 1(B:5-4) ARANYHAL
5. HELYÉRT
13.00 BOHÓCHAL 0 - 0(B:4-5) LESŐHARCSA
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.20 CSALI HAL 0 - 2 ARANYHAL
ARANY MÉRKŐZÉS
13.40 ÖREG HARCSA 2 - 2(B:2-0) SÜGÉREK
14.00 EREDMÉNYHIRDETÉS
I. PECA KUPA HELYEZÉSEK
1. HELY  ÖREG HARCSA
2. HELY  SÜGÉREK
3. HELY  ARANYHAL
4. HELY  CSALI HAL
I. PECA KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  BALASKÓ IVÁN (ÖREG HARCSA)
KAPUS  JUHÁSZ VIKTOR (SÜGÉREK)
GÓLKIRÁLY  SZILI ZOLTÁN (ARANYHAL)
Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon I. Peca Foci Kupa 2016469.98 KB