HETI PROGRAM 2011. év 42. hét

Oszd meg másokkal!
ZEUS OSZTÁLY
2011. OKTÓBER 20. CSÜTÖRÖTK LORÁNTFFY ZSUZSANNA SPORTPÁLYA
MEGVAN AZ ELSŐ GYŐZELEM:
FÜREDI PANZIÓ 07
4 - 3
UV MICRO
HOZTA A KÖTELEZŐT A KIRÁLYI GÁRDA...
AKRASZ BAU
0 - 5
HÁROMKIRÁLYOK C.
EGY FEGYELMEZETLENSÉG MIATT MINDENKI VESZTETT!
KARMACSI AUTÓ
8 - 1
CSÖVESEK

Összegzés:

A rossz időjárás ellenére sokan kilátogattak az idei dunaújvárosi El Clasicó mérkőzésre, hiszen joggal várta mindenki, hogy egy igazi rangadót láthat. A mérkőzés előtt a szurkolók, hol a hazai csapatra, hol a vendég csapat győzelmére tették le voksaikat.  A mérkőzés elején egy szerencsés szabadrúgás góllal a Karmacsi Autó csapata megszerezte a vezetést. Ennek a hazaiakon kívül a semleges néző is örült, hisz tudta, hogy innentől kezdve elkezdődik a csata a 3 pontért. Ezt a fiúk a pályán be is bizonyították és remek megmozdulásokkal, cselekkel szórakoztatták a kilátogatókat. A 12. percben a Csövesek büntető területén belül a játékvezető szabálytalanságot látott és a büntető pontra mutatott, azonban ezt az ítéletet a sértett nem hagyta szó nélkül, ezért 5 perces kiállításban részesítette a játékvezető a játékost. A nézők saját álláspontjukat beszélték meg egymás között az ítélet jogosságáról, amikor a kiállított játékos a pálya elhagyása közben még a játékvezetőt tovább sértette, ezért a játékvezető végleges kiállítással (piros lap) kiállította a játékost. A szabályok értelmében így a Csövesek csapata a mérkőzést 4 + 1 létszámmal kellett, hogy végig játssza. Ennek ellenére a szépítő gólt is megszerezte a csapat egy gyors szabadrúgást követően. A félidő végén 3 – 1 állással fordultak a csapatok. A második félidőben az elfáradt Csövesek csapata becsületesen és sportszerűen végigjátszotta a mérkőzést. A Karmacsi Autó játékosai is sportszerűen viselkedtek, nem lenézve, megalázva játszották le a rangadót és a mérkőzés végén kézfogással mentek le a pályáról 8 – 1 végeredmény után.

Éliás Zsolt Karmacsi Autó csapatvezetője:

Nagyon vártuk a mérkőzést és már az elején megszereztük a vezetést, majd egy jogos bírói ítélet megpecsételte a rangadó sorsát. Az biztos, hogy egy ilyen fegyelmezetlenség befolyásolja a mérkőzés végmenetét, de hogy ez így alakult az nekünk sem annyira jó. Természetesen gratulálok csapatomnak, ellenfelünknek pedig a becsületes küzdeni akarásért és sportszerű játékért.

Zemankó Zoltán Csövesek játékosa:

Rangadóra számítottak a kilátogató nézők és rangadóra számítottak a csapatok is. Negyed óráig az is volt. Igyekeztünk zártan védekezni és kontrákra építve gólt szerezni. Sajnos az első félidő derekán 1:0-nál, egy érzésem szerint véleményes büntető és a vele társuló kiállítás megpecsételte sorsunkat. Öt a négy ellen esélyünk sem volt. Az ellenfelünk pedig sokkal képzettebb és rutinosabb annál, hogy ezt ne tudta volna kihasználni. Emellett nagyon hiányoztak a sérült játékosaink. Gratulálok a csapatomnak, hogy nem adta fel a küzdelmet és megpróbált tisztességesen helytállni illetve még egyszer gratulálok ellenfelünknek is!

Tapaszi József Füredi Panzió SE vezetője:

A mérkőzés első részében két kiegyensúlyozott csapatot láttam. Nem játszott egyik csapat sem alárendelt szerepet. Aztán jött egy mérkőzést eldöntő butaság. Egy rutinos játékos rutintalan tette. A hetest nem elemezném. Véleményem van róla, mivel jómagam is játékvezetői vizsgával rendelkezem, de nem kommentálnám. De amit a Csövesek játékosa a bűntető megítélése után tett, egy  amatőr játékos szintjére vitte. Kiállítatta magát, amivel sújtotta csapatát és egyértelművé tette a mérkőzés kimenetelét.             Én hazamentem....

EGY FOCISTA, EGY SZURKOLÓ, EGY CSAPATTÁRS, EGY JÁTÉKOS NEVÉBEN:

Vesztettünk Mi mindannyian, akik kilátogattunk tegnap este, hiszen egy ilyen mérkőzést nem így képzeltünk el. Nem ezért mentünk le ebben az őszi esős időben közel 100-an, akik szeretik a jó focit, és nekünk mindegy, hogy ki nyer vagy ki veszít. De így veszíteni és főleg így győzni nem jó, tudom hiszen még én is focizom. Egy ilyen fegyelmezetlenség miatt sokan lettünk ma vesztesek és kevesebbek, hogy mivel, egy élménnyel. Sajnálom a győztes csapatot, sajnálom a vesztes csapatot, sajnálom a szurkolókat és sajnálom a FOCI-t, de tudom, hogy a sportszerűség erősebb bárminél, bárkinél. Jómagam is és biztosan még sokan vagyunk, akik már alig várják a következő DUANÚJVÁROSI EL CLASICÓT…

CAMPUS OSZTÁLY
2011. OKTÓBER 21. PÉNTEK LORÁNTFFY ZSUZSANNA SPORTPÁLYA
VENDÉG SIKERT HOZOTT A PÉNTEKI RANGADÓ !
FEVI BT.
2 - 3
MAJOR HÁZÉPÍTŐ
KRÁL LACIÉK ELLEN NEM FOGOTT A VARÁZSLAT!
VARÁZS KÉP
3 - 5
GARI TRANS
MEGMUTATTA RÉGI ARCÁT A CITY!
FRANKCITY
3 - 1
SÁRGA TAXI
SENIOR OSZTÁLY
2011. OKTÓBER 17. HÉTFŐ LORÁNTFFY ZSUZSANNA SPORTPÁLYA
SPORIK
2 - 5
MILÁN
   2011. OKTÓBER 19. SZERDA HILD KOLLÉGIUM SPORTPÁLYA
FÜREDI SENIOR
6 - 1
PENTELEI ASZUK
HUNGÁRIA
2 - 10
AFRICAS
NEMZETI BAJNOKI LIGA II. NYUGATI CSOPORT
2011. OKTÓBER 22. SZOMBAT DUNAÚJVÁROS STADION 14.30
DUNAÚJVÁROS PASE
2 - 1
BAJAI LABDARÚGÓ SE