DF Green Pet Futsal Dunaújváros

Futsal: szép siker a nyitányon

Oszd meg másokkal!

Jól sikerült a DF Green Pet Futsal Club csapatának bajnoki bemutatkozása a Dunaújvárosi Sportcsanokban tegnap este: a Nagy Attila játékos-edző irányította gárda egy látványos, izgalmas és főleg remek hangulatú mérkőzésen győzte le az ELTE BEAC együttesét – 6-4 lett a vége, soha szebb nyitányt!

DF Green Pet Futsal Club – ELTE BEAC 6-4

A DF Green Pet gólszerzői: Huber Balázs az 5. és 35., Nagy Attila a 10., Aradi Csaba a 12. és Ivacs Gábor a 32. és 38. percben.

Az NB II-es bajnokság első mérkőzését játszotta tegnap este fél nyolctól a közelmúltban megalakult DF Green Pet Futsal Club együttese, mely az ELTE BEAC gárdáját látta vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A dunaújvárosi együttes remek mérkőzést játszott fővárosi vetélytársával, s a hazai drukkerek legnagyobb örömére a remélt siker sem maradt el, hiszen a duplázni tudó Ivacs Gábornak, valamint Huber Balázsnak is köszönhetően végül 6-4 arányú sikert aratott első bajnoki mérkőzésén.

Nem is véletlenül volt boldog az együttes szakosztályvezetője, Zemankó Zoltán, valamint edzője, Nagy Attila sem, akik érthetően elégedetten kommentálták a DF Green Pet csapatának első bajnoki sikerét.

Zemankó Zoltán szakosztályvezető:

- Azt gondolom, hogy legelőször köszönetet kell mondani mindenkinek, aki segítette a csapat megalakulását és indulását a bajnoki pontvadászatban. Most még keresem a szavakat a hétfő estére: nagy és nagyszerű élmény volt. És természetesen mi is tudjuk, mi is láttuk, hogy a pályán vannak még hibák, de olyan volt az egész, amit a legmerészebb álmainkban sem mertünk volna elképzelni. Én személy szerint azt kértem a srácoktól, hogy harcoljanak, akarjanak, szántsák fel a pályát, és ha így kapunk ki, akkor nem lesz okunk szégyenkezni. Még szebb lett: akartak, harcoltak, küzdöttek – és nyertünk. A támogatók mellett szeretném a közönségünknek megköszönni azt, hogy ott voltak és azt, hogy szurkoltak. Elmondom, hogy a meccs után a fiúk ültek az öltözőben és még mindig nem hitték el, hogy ilyen létezik – szinte le voltak döbbenve. Erre senki nem gondolt, hogy ilyen lelkesedéssel, szeretettel buzdítanak majd bennünket. Még a mérkőzés után felhívott egy ismerősöm és azt mondta, hogy felejthetetlen volt ez az este, sikerült 1-2 órára kikapcsolódnia, elfelejteni a gondjait.

Nagy Attila játékosedző:

- Nagyon izgultam már a meccset megelőző napokban is, pedig megéltem már néhány összecsapást. Már ott tartottam, hogy az alvás is nehezen ment. Éreztem, hogy nagyon nagy a várakozás, van egyfajta elvárás a csapattal szemben. Úgy éreztem, hogy ezt a meccset nekünk meg kell nyernünk – és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. Nem hiszem, hogy valaha is elfelejteném ezt az estét. Természetesen dolgozunk tovább, készülünk a pénteki, Dunakeszi elleni mérkőzésre – de az első élmény sokáig elkísér minket!

Forrás: www.dunaujvaros.com Kép: DO