Forever Cup Dunaújvárosban!

Forever Cup Dunaújvárosban!

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros volt az egyik állomása a Forever Cupa selejtezőjének, melyet a Dunaújváros stadionban rendezett meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A kupára 16 csapat nevezett be, hogy megnyerje a dunaújvárosi selejtezőt és felkerüljön a budapesti döntőre. A kupa május 1-én pénteken reggel 8 órától kezdődött a csoportmérkőzésekkel, melynek tétje az első két hely megszerzése volt.

Forever Cup Dunaújváros 2015

A csoportmérkőzések után a Barna Team, az Inox Csőszer, a Garzon, a Mirage, a Kunszentmiklós, a Gaszsportvideo.hu, a Mészi-Frucht, illetve a Dínó és Barátai együttesei küzdhettek tovább a fináléba jutásért. A negyeddöntőkbe egy budapesti és három helyi, dunaújvárosi alakulat került be (Barna Team, Inox Csőszer, Gaszisportvideo.hu, Dínó és Barátai). A döntőbe jutásért nagy csatát hozott mindkét találkozó. A legnagyobb csatát a Dinó és Barátai játszották a Barna Team gárdájával, a küzdelmet a dunaújvárosi csapat 2 - 0 -as győzelemmel zárta és jutott be a döntőbe, a másik ágon győzelmet szerző Inox Csőszer Kft-vel együtt. A kiírás szerint eldőlt, hogy a Forever Cup május 23-i országos döntőjében két dunaújvárosi együttesért is szoríthatunk majd.

Forever Cup Dunaújváros 2015

A dunaújvárosi selejtező döntő összecsapásának első félideje megfontolt játékot hozott, melyben a Balaskó Iván  által vezettet Inox Csőszer Kft került egy gólos előnybe, ám a rutinos Éliás Zsolt vezetésével az utolsó percekben három gólt szerezve fordított a Dínó és Barátai csapata és végül 3-1-es sikerrel hódította el a torna első helyét. A vigaszágon is két dunaújvárosi alakulat játszott (Siker Ablak - Bongó), melynek végezetével a jól összeszedett Siker Ablak csapata győzelmével zárult a kupa.

Petrás Gábor FőszervezőPetrás Gábor a dunaújvárosi Forever Cupa szervezője: Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy megrendezésre kerülhetett itt Dunaújvárosban a Forever Cup országos kupa vidéki selejtezője, hiszen több nagyváros is jelentkezett a torna lebonyolítására. Így elmondhatjuk, hogy már nem csak a  profi labdarúgó térképen vagyunk jelen Magyarországon, hanem az amatőr labdarúgásban is, amely egy újabb bizonyítéka, hogy Dunaújvárosban fontos a labdarúgás. Az egész napos tornán több vidéki, budapesti és helyi csapat mérte össze a tudását, a torna a Dunaújváros stadionban került megrendezésre Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Dunaújváros PASE támogatásával.
Szintén óriási öröm számunkra, hogy a Forever Cup döntőjére két dunaújvárosi csapat is bekerült, ezzel is képviselve városunkat a május 23.- ai döntőn, melyet Budapesten rendeznek meg a szervezők, ahol az ország legjobb kispályás csapatai találkoznak. Illetve a vigaszág győztese is egy dunaújvárosi alakulat, mely szintén felkerült Budapestre, ahol egy vigaszág kupán vehetnek majd részt. 
Köszönettel tartozunk minden résztvevő csapatnak, játékosnak, játékvezetőnek és segítőnek, akik részt vettek a kupán és  sok sikert kívánunk a három  dunaújvárosi csapatnak a fővárosi döntőn!

Szabó Bence Forever CupSzabó Bence a Forever Cup főszervezője: Szeretnénk megköszönni a kiváló és profi szervezést és azt, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség részt vett a Forever Cup dunaújvárosi selejtezőjének lebonyolításában, mind a helyszín, mind a szervezés kifogástalan volt. Külön örülünk annak, hogy sportszerű és jó csapatokat ismerhettünk meg Dunaújvárosban.
Az Ökomenikus Szolgálat nevében örömmel fogadtuk a csapatok által hozott rengeteg játékot. A terveink között szerepel a 2016 -os Forever Cup újbóli, jövőbeni megszervezése és akkor is szeretnénk lehetőséget biztosítani Dunaújvárosnak, mint az egyik selejtező forduló helyszíne, melyre a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséget kérjük fel  a szervezésre.

Éliás Zsolt Éliás Zsolt a győztes csapat csapatvezetője: Köszönjük a kiváló szervezést és a lehetőséget a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, jó kezdeményezés volt egy ilyen magas színvonalú, országos kupát városunkba hozni. Nagyon jól éreztük magunkat! Fegyelmezetten, jól játszottunk, bár a végére elfogytunk... Az elődöntőben a Barna Team ellen játszottunk a legjobban! A döntőben szeretnénk helytállni, nem tűzünk ki különösebb célt magunk elé! Köszönjük a kiváló szervezést és a lehetőséget a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, jó kezdeményezés volt egy ilyen magas színvonalú, országos kupát városunkba hozni. Nagyon jól éreztük magunkat! Fegyelmezetten, jól játszottunk, bár a végére elfogytunk... Az elődöntőben a Barna Team ellen játszottunk a legjobban! A döntőben szeretnénk helytállni, nem tűzünk ki különösebb célt magunk elé!

Forever Cup Dunaújváros 2015

 FOREVER CUP DUNAÚJVÁROS 2015. MÁJUS 01. PÉNTEK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DÍNÓ ÉS BARÁTAI
2. HELY  INOX CSŐSZER KFT.
3. HELY  BARNA TEAM
4. HELY  GASZISPORTVIDEO.HU
VIGASZÁGI DÖNTŐ VÉGEREDMÉNYE
1. HELY  SIKER ABLAK
2. HELY  DZSÓ-KER FB
Forever Cup Dunaújvárosban!
Forever Cup története

A Forever Cup foci kupasorozat Magyarországon, amely egy éve alakult. Célja egy olyan kispályás labdarúgó torna megszervezése, amilyenre még nem volt példa hazánkban. A Forever Cup mind a résztvevők számában, mind pedig összdíjazásában a legnagyobb torna hazánkban. Célunk egy 320 csapatos kupasorozatot megalkotni.

A 2015-ös kiírás áprilisban kezdődik, fővárosi és vidéki selejtezőkkel egyaránt. Mivel hétvégi- és ünnepnapokon zajlanak a fordulók, így nem csak a pályán küzdő csapatok részvételére számítunk, hanem rokonaikból, barátaikból álló szurkolótáboraikra is. A kupa lebonyolításának sikerét profi és tapasztalt szervezői csapat garantálja, amely jelenleg is a legnagyobb amatőr bajnokságot működteti Magyarországon.

Az első Forever Cup pénzdíjas kiírását követően idén az amatőr szellemet erősítve a csapatok készpénz helyett jóval értékesebbnyereményekért és élményekért játszhatnak. A 8 selejtező után a csapatok egy nagyszabású döntőn mérhetik össze ügyességüket és ekkor derül ki, hogy ki lesz a kupa végső győztese. A torna különlegessége, hogy a győztesek mellett vigaszágat is lebonyolít, ami egyedülálló kezdeményezés.

Rendezvény selejtezőinek ideje és helyszíne:

selejtező: 2015. április 11. (szombat), Budapest
selejtező: 2015. április 18. (szombat), Szeged
selejtező: 2015. április 25. (szombat), Győr
selejtező: 2015. április 26. (vasárnap), Miskolc
selejtező: 2015. május 1. (péntek), Debrecen
selejtező: 2015. május 1. (péntek), Dunaújváros
selejtező: 2015. május 2. (szombat), Kecskemét
selejtező: 2015. május 9. (szombat), Budapest

Nagydöntő:

2015. május 23. (szombat), Budapest

Dunaújváros helyszíne:

Dunaújváros PASE sportközpont, 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.
Térkép: https://goo.gl/maps/rbFxQ

"MINDENKI ERRE KÉSZÜL"
A rendezvény résztvevői, nevezési feltételei:

A bajnokságba csapatonként két olyan játékos nevezhet, akinek a nagypályás- és vagy futsal NB1 vagy NB2-ben profi labdarúgó-szerződése van a sportklubjával. Figyelem! Azon NB1-es, NB2-es játékosoknak a száma, akik nem profi labdarúgó szerződéssel rendelkeznek, nincs korlátozva! NB3, vagy alacsonyabb osztályú hivatásos státuszú igazolt labdarúgók száma nincs korlátozva. A nevező csapatoknak be kell fizetnie a nevezési díjat, ki kell töltenie a nevezési lapot. Ezen felül minden nevező csapatnak játékosonként egy gyermekjátékot kell a regisztrációkor átadnia, amit a szervezők az Ökomenikus Segélyszervezetnek továbbítanak. A nevezések leadásának, illetve nevezési díj befizetésének kezdetéről, módjáról és végső határidejéről a honlap ad tájékoztatást.
A végső határidőről a www.forevercup.hu oldal ad tájékoztatást.

Nevezni a Forever Cup honlapján illetve a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségen keresztül lehet:

A kupára való nevezés csak és kizárólag a befizetés után válik hivatalossá!

FOREVER CUP DUNAÚJVÁROS 2015. MÁJUS 1. PÉNTEK
NEVEZETT CSAPATOK
1.  FC PELSOTOOL (U)  2.  KUNSZENTMIKLÓS (U)
3.  MÉSZI - FRUCHT KFT. (KP) 4.  DINÓ ÉS BARÁTAI
5.  BARNA TEAM 6.  INOX CSŐSZER KFT. (KP)
7.  33 FC 8.  MITCH BUCHANNON FAN CLUB
9.  GASZISPORTVIDEO.HU 10.  DZSÓ KER FB
11.  GARZON FC 12.  SZ.Ő.R
13.  RIKI FC 14.  MIRAGE
15.  SIKER ABLAK 16.  BONGÓ
Forever Cupa díjazása:

Minden nevező csapat: VIWA vitaminvíz csomag (fél literes viwa vitaminvízek) + Playboy (1 újság/játékos)

A selejtezők csoportkörének győztesei: 1 nagy üveg (0,5 l) Nobilis pálinka

Selejtezők győztesei: kupa + érem + oklevél + 8 kis üveg (0,2 l) Nobilis pálinka + 1 MLSZ ajándékcsomag (szurkolói füzet, toll, zászló) + bejutás a nagydöntőbe: 2015.05.23. szombat, Budapest

Selejtezők 2. helyezettjei: kupa + érem + oklevél + bejutás a nagydöntőbe: 2015.05.23. szombat, Budapest

Selejtezők 3. helyezettjei: kupa + érem + oklevél

Selejtező vigaszág győztes: bejutás a vigaszág döntőbe: 2015.05.23. szombat, Budapest

Nagydöntő 1. helyezett: kupa + érem + oklevél + 3 napos amszterdami út Ajax meccsbelépővel + 1 éves playboy előfizetés

Nagydöntő 2. helyezett: kupa + érem + oklevél + fél éves playboy előfizetés + értékes nyeremények

Nagydöntő 3. helyezett: kupa + érem + oklevél + negyed éves playboy előfizetés + Gedo mezgarnitúra

Nagydöntő egyéni díjak

Gólkirály: 2 db Barcelona meccsjegy a következő szezon nyitójára
Legjobb játékos: 2 db Barcelona meccsjegy a következő szezon nyitójára
Legjobb kapus: 40.000 Ft értékű sport webshop utalvány

CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT
1. 33 FC 1. GARZON FC
2.  BARNA TEAM 2. MIRAGE
3. MITCH BUCHANNON FAN CLUB 3. DZSÓ-KER FB
4. INOX CSŐSZER KFT. 4. RIKI FC
C CSOPORT D CSOPORT
1. KUNSZENTMIKLÓS 1. DINÓ ÉS BARÁTAI
2. SIKER ABLAK 2. BONGÓ
3. GASZISPORTVIDEO.HU 3. MÉSZI-FRUCHT KFT.
4. SZ.Ő.R 4. PERSOTOOL FC

Petrás Gábor DLSZPetrás Gábor dunaújvárosi állomás főszervezője: Nagy öröm számunkra, hogy az ország egyik legnagyobb országos amatőr kispályás labdarúgó kupasorozat a Forever Cup elnevezésű amatőr kispályás labdarúgó kupa egyik "vidéki" állomása Dunaújváros lesz, hiszen több nagy Megyei Jogú Város is szóba került mint helyszín. Nagy megtiszteltetés ez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy részt vehet a kispályás labdarúgó kupasorozat lebonyolításában,hiszen ezzel is  elismerést nyer a munkánk, amelyet itt Dunaújvárosban végzünk.
Május 1-én kerül megrendezésre a kupasorozat, amely a Dunaújváros PASE támogatásával az új sportközpontban lesz lebonyolítva, mely méltó helyszíne lesz a rendezvénynek, hiszen az új sportközpontba beköltözik a rekreációs az amatőr sport is. 
A kupára minden nevezett játékosnak egy gyermekjátékot kell magával hozni és az összegyűjtött játékokat az Ökomenikus Segélyszervezetnek továbbítjuk, ezzel is próbáljuk a jótékonykodásra ösztönözni a sportolókat. 
A kupára az ország különböző pontjáról érkeznek csapatok Dunaújvárosba, hogy bejussanak a május 23.-ai nagy döntőbe,amely Budapesten lesz megrendezve. 
Érdekessége a rendezvénynek, hogy a magyar találmányt a TEQBALL - t a kilátogatók ingyen kipróbálhatják, amely fejleszti a labdaérzéket, remek kiegészítő, vagy rehabilitációs program amatőr és profi sportolóknak is.
Sok szeretettel várjuk a csapatokat és a kilátogatókat május 1-én pénteken a régi Vidámparkban megépített sportközpontban!
Természetesen a rendezvény megtekintése ingyenes lesz!
 

CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A - B CSOPORT
08.00 (A) 33 FC 1 - 2  BARNA TEAM
08.00 (B) MITCH BUCHANNON FAN CLUB 2 - 3  INOX CSŐSZER KFT
08.25 (A) GARZON FC 6 - 0  MIRAGE
08.25 (B) DZSÓ-KER FB 1 - 1  RIKI FC
08.50 (A) BARNA TEAM 3 - 2  MITCH BUCHANNON FAN CLUB
08.50 (B)  INOX CSŐSZER KFT 4 - 1  33 FC
09.15 (A) MIRAGE 3 - 2  DZSÓ-KER FB
09.15 (B) RIKI FC 1 - 7  GARZON FC
09.40 (A) BARNA TEAM 2 - 1  INOX CSŐSZER KFT
09.40 (B) MITCH BUCHANNON FAN CLUB 2 - 2  33 FC
10.05 (A) MIRAGE 7 - 1  RIKI FC
10.05 (B) DZSÓ-KER FB 5 - 4  GARZON FC
C - D CSOPORT
10.30 (A)  KUNSZENTMIKLÓS 1 - 1  SIKER ABLAK
10.30 (B) GASZISPORTVIDEO.HU 3 - 3  SZ.Ő.R
10.55 (A) DÍNÓ ÉS BARÁTAI 6 - 0  BONGÓ
10.55 (B) MÉSZI-FRUCHT KFT 3 - 0  PERSOTOOL FC
11.20 (A) SIKER ABLAK 2 - 4  GASZISPORTVIDEO.HU
11.20 (B) SZ.Ő.R 1 - 3  KUNSZENTMIKLÓS
11.45 (A) BONGÓ 1 - 7  MÉSZI-FRUCHT KFT
11.45 (B) PERSOTOOL FC 0 - 3  DÍNÓ ÉS BARÁTAI
12.10 (A) SIKER ABLAK 3 - 1  SZ.Ő.R
12.10 (B) GASZISPORTVIDEO.HU 0 - 2  KUNSZENTMIKLÓS
12.35 (A) BONGÓ 3 - 0  PERSOTOOL FC
12.35 (B) MÉSZI-FRUCHT KFT 3 - 2  DÍNÓ ÉS BARÁTAI
CSOPORT VÉGEREDMÉNY
A CSOPORT B CSOPORT
1. BARNA TEAM 1. GARZON FC
2. INOX CSŐSZER KFT. 2. MIRAGE
3. MITCH BUCHANNON FAN CLUB 3. DZSÓ-KER FB
4. 33 FC 4. RIKI FC
C CSOPORT D CSOPORT
1. KUNSZENTMIKLÓS 1. MÉSZI-FRUCHT KFT.
2. GASZISPORTVIDEO.HU 2. DÍNÓ ÉS BARÁTAI
3. SIKER ABLAK 3. BONGÓ
4. SZ.Ő.R 4. PERSOTOOL
A FOREVER CUP DUNAÚJVÁROS LEGJOBB 8 CSAPATA
(A) 13.00 (A) GARZON FC 0 - 2   INOX CSŐSZER KFT.
(B) 13.00 (B) BARNA TEAM 9 - 1   MIRAGE
(C) 13.25 (A) KUNSZENTMIKLÓS 0 - 1   DÍNÓ ÉS BARÁTAI
(D) 13.25 (B) MÉSZI-FRUCHT KFT. 2 - 3 GASZISPORTVIDEO.HU
FOREVER CUP DUNAÚJVÁROS ELŐDÖNTŐK ÉS VIGASZÁG MÉRKŐÉSEI
DUNAÚJVÁROS, 2015. MÁJUS 01. PÉNTEK
VIGASZÁGI ELŐDÖNTŐ  MÉRKŐZÉSEI
(E) 13.50 (A) MITCH BUCHANNON FAN CLUB 0 - 3 DZSÓ-KER FB
(F) 13.50 (B) SIKER ABLAK 5 - 3  BONGÓ
FOREVER CUP ELŐDÖNTŐ MÉRKŐZÉSEI
(G) 14.25 (A) INOX CSŐSZER KFT. 3 - 0  GASZISPORTVIDEO.HU
(H) 14.25 (B) BARNA TEAM 0 - 2 DÍNÓ ÉS BARÁTAI
BRONZ MÉRKŐZÉS
 14.50 (B) GASZISPORTVIDEO.HU  1 - 4 BARNA TEAM
VIGASZÁGI DÖNTŐ
 14.50 (A) DZSÓ-KER FB 0 - 4 SIKER ABLAK
FORVER CUP DUNAÚJVÁROS DÖNTŐ
 15.15 (A) INOX CSŐSZER KFT. 1 - 3  DÍNÓ ÉS BARÁTAI