Fiorentina - Juventus

Értékes tombola nyeremények és jótékonyság a XIV. Carissa Kupán

Oszd meg másokkal!

Együtt Egy Mosolyért! Tombola a Jószolgálati Otthon javára!

Olasz bajnoki a helyszínen? Irány Firenze!

Már hagyományosnak mondható a nagyszerű és nagyértékű fődíj a Carissa Kupa tombolasorsolásán. Legutóbb Rómába utazhatott ki másodmagával a nyertes szelvény tulajdonosa, idén pedig a firenzei Artemio Franchi Stadion lesz az úti cél, ahol a Juventus FC elleni rangadót tekintheti meg két szerencsés futballbarát. A felajánlást ezúttal is köszönjük Tóth András Úrnak és az  Age Travel Utazási Irodának (Neckermann Partner), valamint Farkas Gellért Ügyvezető Igazgatónak és a Broadway Holiday Utazási Irodának! A fődíjon kívül még 10 értékes nyeremény vár a tombolajegyek megvásárlóira. A tombola bevétele most is 100 %-ban a jótékony alapba kerül! A jótékony akció célja a Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon segítése, támogatása. A tombola ára 500,- Forint, és a torna helyszínén a Dunaújváros Sportcsarnokban vásárolható meg, a rendezvény ideje alatt. Sorsolás a Carissa Kupa eredményhirdetésén lesz, a fődíjat a XIV. Carissa Kupa bajnokcsapatának kapitánya sorsolja ki. Minden tombolanyeremény felajánlását köszönjük!

Megjegyzés: A tombolanyeremények csak a helyszínen, a sorsoláskor vehetők át! Amennyiben a nyertes szelvény tulajdonosa nincs ott a sorsolásnál, akkor tovább húzunk addig, amíg nyertest nem találunk.

Tóth András (Age Travel Utazási Iroda):

Két okból is szívesen támogatom a rendezvényt. Egyrészt tudom, hogy jó helyre kerül a tombola bevétele, illetve a sport, a foci iránti szeretet! Emellett hiszek a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség karitatív céljaiban és nagyra értékelem a Carissa kupát, hiszen a város egyik legnagyobb sportrendezvénye lett Dunaújvárosban.

Tóth Imre (DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága):

Örülök annak, hogy ismét nagyszerű jótékony célt tudtunk megfogalmazni az országos méretűre növő rendezvényünkön. A Dunaújvárosi Jószolgálati Otthon támogatása nemes cél. Igazából pedig nem is mi, adakozók támogatjuk őket, hanem ők segítenek nekünk. Az otthon lakói akaraterejükkel és azzal a pozitív hozzáállással, melyből sokat tanulhatunk, az ott dolgozók pedig azzal az elhivatottsággal, humánus életszemlélettel, mellyel nap, mint nap leveszik a terhet a nehéz helyzetben lévő családok válláról. Köszönöm ezúton is a felajánlásokat és azt is, hogy a sport és az összefogás ereje ismét megmutatható.

https://www.youtube.com/watch?v=wp--lRdasGg

https://www.youtube.com/watch?v=2KH2OgpTaig

  FELAJÁNLÓ NYEREMÉNY
FŐDÍJ AGE TRAVEL UTAZÁSI IRODA BELÉPŐK A FIORENTINA-JUVE MECCSRE
1 CARISSA VIRÁG ÉS AJÁNDÉKÜZLET AJÁNDÉKUTALVÁNY
2 ZEUS SPORTÁRUHÁZ AJÁNDÉKCSOMAG
3 KOMIZSOÁR KFT AJÁNDÉKCSOMAG
4 DI-FER ÚJVÁROS AJÁNDÉKUTALVÁNY
5 DKKA NŐI KÉZILABDA ALÁÍRT MEZ ÉS TAVASZI BÉRLET
6 DUNAÚJVÁROS PASE ALÁÍRT MEZ ÉS TAVASZI BÉRLET
7 SZÉKESFEHÉRVÁR ÖREGFIÚK ALÁÍRT VIDEOTON MEZ
8 CORSO ÉTTEREM NÉGYSZEMÉLYES VACSORA
9 DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP KÖNYVCSOMAG
10  SAXOO LONDON - DUNAÚJVÁROS  AJÁNDÉKCSOMAG
11 HANKOOK TIRE MAGYARORSZÁG KFT VÁLASZTHATÓ GUMIABRONCS SZET 100.000,- FORINT ÉRTÉKHATÁRIG

Megjegyzés: A Fiorentina - Juventus bajnoki mérkőzésre 2016. április 24-én, vasárnap 15:00 órai kezdettel kerül sor a firenzei Artemio Franchi Stadionban.