BAJNOK FOCI KUPA GYŐZTES CSAPAT DUNAÚJVÁROS

Eredménytábla - I. Energott Teremliga

Oszd meg másokkal!

I. Energott Kispályás Foci Teremliga

I. ENERGOTT LIGA ARANY MÉRKŐZÉS
2012. FEBRUÁR 29. SZERDA 19.00 ARANY JÁNOS ÁLT ISKOLA SPORTCSARNOK
ARANY ZÁRÓ MÉRKŐZÉS!
HILD KOLLÉGIUM
3 - 5
FÜREDI PANZIÓ 09
NYILATKOZATOK A KIPÁLYÁS FOCI LIGA UTÁN

Szalai Norbert Füredi Panzió 09 Csapatvezető:

Focikapu DunaújvárosA speciális versenykiírásnak köszönhetően lehetőség nyílt egy olyan döntő mérkőzés rendezésére mint a tegnapi. Azt gondolom jótékony hatással volt ez minden játékosra, és azokra akik a mérkőzés megtekintését fontolgatták. A Hild csapata akaratosan játszott, és egy jó mérkőzésen sikerült a végső győzelmet megszereznünk velük szemben. A csapatunkban mindenki jó teljesítményt nyújtott, de külön szeretném kiemelni Rajna Róbertet, aki egy szemfüles góllal állította be a végeredményt, és döntött egyben a gólkirályi cím sorsáról az utolsó pillanatban. A mérkőzésre olyan emberek is kilátogattak akik nem voltak közvetlen illetve közvetett módon érdekeltek a sorozatban, pusztán azért jöttek, hogy a mérkőzést megtekintsék és szurkoljanak, és ez kitüntetett figyelmet érdemel. 

Hild Kollégium Fanatic:

Stadion DunaújvárosAz elvesztett döntő ellenére optimistán tekintünk a jövőbe. A mai mérkőzésen nem játszottunk igazán jól, azonban a motivációval nem volt gond, így történhetett meg, hogy többször is vesztett állásból sikerült felállni. Sajnáljuk, hogy az emberelőnyös szituációkban sokat hibáztunk, de remélhetőleg a hibáinkból tudunk majd építkezni. El kell ismernünk, hogy a mai napon jobb volt ellenfelünk, ezért nem maradt más hátra, minthogy gratuláljunk nekik. Köszönjük a korrekt játékvezetést és külön köszönet a nagyszerű szurkolótáborunknak.

Petrás Gábor DLSZ Főtitkár:

Büntető Lapok DunaújvárosÚgy gondolom, hogy a döntő mérkőzés méltán kapta az Arany mérkőzés nevet. Két igazán felkészült és motívált csapat  mutatta meg tudását. Aki kilátogatott az egy rég nem látott mérkőzésnek és egy igen fantasztikus foci hangulatnak lehetett a  fül -és szemtanúja. A mai estén olyan atmoszféra volt a csarnokban, amire egy darabig biztosan emlékezni fogunk. A mai napon a Füredi Panzió 09 csapatán kivül a Hild Kollégium csapata  is, és mindazok akik kilátogattak  a csarnokba győztesei voltak ennek a ligának. Engedjétek meg, hogy külön gratuláljak a legjobbaknak az elért egyéni teljesítményekért, valamint köszönetet mondjak Pulai Ferenc Úrnak, hogy támogatásával megrendezhettük az I. Energott Ligát és biztosított minket, hogy jövőre újra találkozunk ebben a kiírásban!

NYILATKOZATOK A KIPÁLYÁS FOCI LIGA ELŐTT

Szalai Norbert Füredi Panzió 09 Csapatvezető:

Focikapu Dunaújváros Nagyon jó kezdeményezés volt a szövetség részéről ezt a ligát létrehozni az elmaradt teremfordulók pótlására. A mi csapatunk nevében csak azt mondhatom, hogy nagy örömmel vettünk részt rajta, jó volt például olyan csapatokkal is játszani, akikkel a bajnokságban nem találkozunk. A liga vége felé azonban történtek olyan dolgok, amik kicsit keserű szájízt okoztak, persze aki nyomon követte az eseményeket pontosan, hogy tudja miről beszélek, de összességében jó kis sorozat volt ez az Energott Liga.

A mi csapatunk nagyon örült annak a döntésnek, hogy egy döntő mérkőzésen dőljön el a kupa sorsa, s úgy gondolom, hogy a két legkiegyensúlyozottabb csapat fog játszani egymás ellen. Reményeim szerint a kilátogató szurkolók egy színvonalas, sportszerű és izgalmas mérkőzést fognak látni. Sok sikert kívánok a Hild Kollégium csapatának, de természetesen Füredi győzelmet várok, nem is lehet kérdés!

Hild Kollégium Fanatic:

Focilabda DunaújvárosKorábban sem gondoltuk volna, hogy egy ilyen nagy siker küszöbére érünk már ebben az esztendőben. Az Energott Ligában való részvételünk a csapatépítés jegyében kezdődött, de ha már idáig eljutottunk, akkor szeretnénk a dobogó legfelső fokára felállni. A szerdai ellenfelünk igen kiváló alakulat, sok jó focista alkotja, akik régóta játszanak ebben a felállásban. A papírforma és a rutin a Füredi Panzió 09 mellett szól, de a Vincze Dezső, Ősi Gábor és Strausz Tamás alkotta szakmai stáb mindent elkövet azért, hogy megfelelő taktikával és motivációval fussanak pályára a hildes legények. A siker kovácsa lehet népes szurkolótáborunk, melynek támogatására mindig számíthattunk, de itt kell megemlíteni azt a példa értékű segítséget, amit a Hild Iskola és Kollégium részéről magunk mellett érezhettünk.

Végezetül szeretnénk, ha az Energott Liga továbbra is élvezné a fő támogató Pulai Ferenc és a Dunaújvárosi Labdarugó Szövetség támogatását, mert egy színvonalas bajnokságra mind a csapatoknak, mind a szurkolóknak szükségük van.

 Petrás Gábor DLSZ Főtitkár:

Foci kupa DunaújvárosÚgy gondolom volt értelme elindítani a téli holt szezonban az Energott ligát, hisz remek mérkőzéseket láthattunk ebben a sorozatban is. Nagyszerű egyéni és csapatteljesítmények mutatkoztak meg. Jó volt látni a fiatal Hild Kollégium csapatát, akiket minden mérkőzésre elkísért nagyszámú és lelkes szurkolótáboruk, valamint az Akrasz Bau gárdáját, akik igazi csapatként küzdöttek és kerültek a dobogó harmadik fokára. A szerdai Aranymérkőzésre sok sikert és sportszerű mérkőzést kívánok mindkét csapatnak.

Mint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára javaslattal fogok élni a versenybizottság felé, hogy idén a téli szezonban a kisebb osztályú csapatok számra is kiírjuk a Ligát.

I. Energott Kispályás Foci Teremliga

I. ENERGOTT KISPÁLYÁS FOCI TEREMLIGA - EREDMÉNYTÁBLA
H  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  FÜREDI PANZIÓ 09 11 10 0 1 77 - 29 30
2.  HILD KOLLÉGIUM 11 9 0 2 51 - 20 27
3.  AKRASZ BAU 10 7 1 2 31 - 13 22
4.  DUNAFERR VASAS 10 6 1 3 38 - 24 19
5.  UV MICRO 10 5 1 4 37 - 37 16
6.  FEJÓ THERM 10 4 1 5 26 - 32 13
7.  FÜREDI PANZIÓ 07 10 4 0 6 39 - 42 12
8.  SÁRGA TAXI 10 3 2 5 34 - 35 11
9.  VARÁZS KÉP 10 1 2 7 22 - 59 5
10.  FRANKCITY 10 1 1 8 25 - 61 4
11.  YOUNG BOYS* 10 1 1 8 25 - 56 - 1
12.  CSÖVESEK* - - - - - -

I. Energott Kft. Kispályás Labdarúgó Teremliga

Jegyzőkönyvi kiegészítés:

  • 2012. január 30. hétfő 19.00 órára kiírt UV Micro - Csövesek mérkőzés a vendég csapat hiánya miatt elmaradt, ezért a DLSZ Kispályás Bizottsága a DLSZ Energott Liga 2011/2012. évi versenykiírás 12. pont első bekezdése alapján jár el! A mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel az UV Micro csapat javára igazoltuk és a Csövesek csapattól pedig 1 büntető pontot levonunk.
  • 2012. február 06. hétfő 18.00 órára kiírt Csövesek - Sárg Taxi mérkőzés a hazai csapat hiánya miatt elmaradt, ezért a DLSZ Kispályás Bizottsága a DLSZ Energott Liga 2011/2012. évi versenykiírás 12. pont első bekezdése alapján jár el! A mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Sárga Taxi csapat javára igazoltuk és a Csövesek csapattól pedig 4 büntető pontot levonunk.
  • 2012. február 13. hétfő 18.00 órára kiírt Csövesek - Füredi Panzió 09 mérkőzés a hazai csapat hiánya miatt elmaradt, ezért a DLSZ Kispályás Bizottsága a DLSZ Energott Liga 2011/2012. évi versenykiírás 12. pont első bekezdése alapján jár el! Harmadik ki nem állás esetén a csapatot eredményeivel együtt töröljük a terembajnokságból.
  • 2012. február 15. szerda 19.00 órára kiírt Young Boys - Akrasz Bau mérkőzés a hazai csapat hiánya miatt elmaradt, ezért a DLSZ Kispályás Bizottsága a DLSZ Energott Liga 2011/2012. évi versenykiírás 12. pont első bekezdése alapján jár el! A mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel az Akrasz Bau csapat javára igazoltuk és a Young Boys csapattól pedig 1 büntető pontot levonunk.
  • 2012. február 20. hétfő 18.00 órára kiírt Hild Kollégium - Young Boys mérkőzés a vendég csapat hiánya miatt elmaradt, ezért a DLSZ Kispályás Bizottsága a DLSZ Energott Liga 2011/2012. évi versenykiírás 12. pont első bekezdése alapján jár el! A mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Hild Kollégium csapat javára igazoltuk és a Young Boys csapattól pedig 4 büntető pontot levonunk.

 

ENERGOTT GÓLLÖVŐLISTA
 1.  RAJNA RÓBERT (FÜREDI PANZIÓ 09) 28 GÓL
 2.  VINCZE DEZSŐ (HILD KOLLÉGIUM) 26 GÓL
 3.  IDEI SZABOLCS (AKRASZ BAU) 17 GÓL
ENERGOTT LEGJOBB JÁTÉKOS
 1.  IDEI SZABOLCS (AKRASZ BAU) - ARANY JÁTÉKOS 23 PONT
 2.  VINCZE DEZSŐ (HILD KOLLÉGIUM)- EZÜST JÁTÉKOS 20 PONT
 3.  RAJNA RÓBERT (FÜREDI PANZIÓ 09) - BRONZ JÁTÉKOS 9 PONT
ENERGOTT LEGJOBB KAPUS
 1.  GARAM DÁNIEL (AKRASZ BAU) 22 PONT
 2.  SZILÁRDI ROLAND (HILD KOLLÉGIUM) 11 PONT
 3.  BRINDZA CSABA (VARÁZS KÉP) 10 PONT

I. Energott Kft. Kispályás Labdarúgó Teremliga

I. ENERGOTT KISPÁLYÁS FOCI TEREMLIGA - JÁTÉK FORDULÓK
I. FORDULÓ - 2011. NOVEMBER 21. HÉTFŐ
CSÖVESEK
 -
VARÁZS KÉP
 FÜREDI PANZIÓ 09

Nagy Bálint (4 gól), Rajna Róbert (3 gól), Ivacs Gábor (2 gól), Bartha Tibor

10 - 2
FÜREDI PANZIÓ 07

Deli Adrián, Antal Tamás

 DUANFERR VASAS

Versegi Dániel (3 gól), Berkes Zsolt (2 gól), Horváth Ádám (2 gól)

7 - 0
FRANKCITY

-

I. FORDULÓ - 2011. NOVEMBER 23. SZERDA 
SÁRGA TAXI

Megyesi István, Dániel István

2 - 1
AKRASZ BAU

Idei Szabolcs

 UV MICRO

Molnár Tamás

1 - 9
HILD KOLLÉGIUM

Fridrich Dávid (3 gól), Vincze Dezső (3 gól), Kuti András (2 gól), Sinkó Domán

 YOUNG BOYS

Horváth Sándor, Németh Tamás

2 - 3
FEJÓ THERM

Balogh Dávid, Sebestyén Gergely, Horváth Dániel

II. FORDULÓ - 2011. NOVEMBER 28. HÉTFŐ
FEJÓ THERM

Horváth Dániel, Varga Ádám

2 - 3
UV MICRO

Molnár Tamás (2 gól), Marin Krisztián

 HILD KOLLÉGIUM

Fehér Krisztián (2 gól), Vincze Dezső (2 gól)

4 - 1
SÁRGA TAXI

 Gere Gábor

 AKRASZ BAU

Idei Szabolcs

1 - 4
FÜREDI PANZIÓ 09

Szalai Norbert (2 gól), Rajna Róbert, Prókai Norman

II. FORDULÓ - 2011. NOVEMBER 30. SZERDA  
 VARÁZS KÉP

Balogh Dávid, Simon Róbert, Baráth Attila, Schmidt Tamás

4 - 2
YOUNG BOYS

Bíró Ferenc, Csányi Ádám

 FÜREDI PANZIÓ 07

Deli András

1 - 2
DUNAFERR VASAS

Somogyi Sándor, Csanaki Sándor

CSÖVESEK
 -
FRANKCITY
III. FORDULÓ - 2011. DECEMBER 05. HÉTFŐ
 CSÖVESEK
 -
FÜREDI PANZIÓ 07
FÜREDI PANZIÓ 09

Rajna Róbert, Bartha Tibor (2 gól)

3 - 4
HILD KOLLÉGIUM

Vincze Dezső (2 gól), Kuti András, Fridrich Dávid

 DUNAFERR VASAS

Versegi Dániel

1 - 5
AKRASZ BAU

Idei szabolcs (3 gól), Mészáros István, Angyal Krisztián

III. FORDULÓ - 2011. DECEMBER 07. SZERDA
SÁRGA TAXI

Megyesi Istán (2 gól), Gere Gábor

3 - 3
FEJÓ THERM

Horváth Ádám, Varga Ádám, Mészáros Sándor

 UV MICRO

Martin Krisztián, Balogh Péter

2 - 4
YOUNG BOYS

Zemankó Benjamin, Bíró ferenc, Németh Tamás, Novinics Roland

 VARÁZS KÉP

Wolf József (2 gól), Joó Dávid, Balogh Dávid

4 - 4
FRANKCITY

Vései Martin (2 gól), Mazán Balázs, Bibel Zoltán

IV. FORDULÓ - 2011. DECEMBER 12. HÉTFŐ
UV MICRO

Balogh Péter (4 gól), Schrancz László

5 - 1
VARÁZS KÉP

Balogh Dávid

 YOUNG BOYS

Csordás István, Gróf András

2 - 2
SÁRGA TAXI

Gere Gábor (2 gól)

 FEJÓ THERM

-

0 - 5
FÜREDI PANZIÓ 09

 Rajna Róbert (2 gól), Bartha Tibor, Szalai Norbert, Nagy Bálint

IV. FORDULÓ - 2011. DECEMBER 14. SZERDA
 AKRASZ BAU
 -
CSÖVESEK
 DUNAFERR VASAS

Somogyi Sándor (2 gól)

2 - 3
HILD KOLLÉGIUM

Palkó Győző, Vincze Dezső (2 gól)

 FÜREDI PANZIÓ 07

Lendvai Gábor (2 gól), Füredi János, Orosz Krisztián, Antal Tamás, Csajtai

6 - 1
FRANKCITY

Topp Attila

V. FORDULÓ - 2011. DECEMBER 19. HÉTFŐ
CSÖVESEK
 -
HILD KOLLÉGIUM
 FÜREDI PANZIÓ 09

Rajna Róbert (6 gól), Pénzes Balázs, Bartha Tibor, Ivacs Gábor, Szalai Norbert (4 gól, Nagy Bálint (2 gól)

15 - 6
YOUNG BOYS

Németh Tamás (3 gól), Horváth Tamás, Csordás István, Gróf András

 DUNAFERR VASAS

Versegi Dániel, Rozsos József, Csemer Elemér

3 - 0
FEJÓ THERM

-

V. FORDULÓ - 2011. DECEMBER 21. SZERDA 
UV MICRO

Balogh Péter (2 gól), Martin Krisztián (2 gól), Schrancz László

5 - 1
SÁRGA TAXI

Gere Gábor

 FRANKCITY

Reith János

1 - 8
AKRASZ BAU

Idei Szabolcs (4 gól), Mészáros Martin, Angyal Krisztián (3 gól)

 VARÁZS KÉP

Joó Dávid, Horváth István

2 - 6
FÜREDI PANZIÓ 07

Deli Adrián (2 gól), Antal Tamás (2 gól), Lendvai Gábor, Dorogi Krisztián

VI. FORDULÓ - 2012. JANUÁR 09. HÉTFŐ
SÁRGA TAXI

Megyesi István (2 gól), Dániel Dávid (3 gól), Kortusz Márton, Kovács Tamás (2 gól), Deimel István (2 gól)

10 - 1
VARÁZS KÉP

Volf József

UV MICRO

Martin Krisztián, Schrancz László

2 - 3
FÜREDI PANZIÓ 09

Rajna Róbert (2 gól), Prókai Norman

YOUNG BOYS

Csordás István (2 gól)

2 - 9
DUNAFERR VASAS

Versegi Dániel (3 gól), Berkes Zsolt (2 gól), Somogyi Sándor (2 gól), Csanaki Sándor, Pulai Gábor

VI. FORDULÓ - 2012. JANUÁR 11. SZERDA
AKRASZ BAU

Mészáros István (3 gól), Idei Szabolcs (2 gól)

5 - 0
FÜREDI PANZIÓ 07

-

FEJÓ THERM
 -
CSÖVESEK
HILD KOLLÉGIUM

Vincze Dezső (2 gól), Radics Zoltán, Fridrich Dávid

5 - 0
FRANKCITY

-

VII. FORDULÓ - 2012. JANUÁR 23. HETFŐ
CSÖVESEK

Zemankó Zoltán (5 gól), Barics Péter (6gól), Somogyi Sándor (2gól)

13 - 9
YOUNG BOYS

Csordás István (5gól), Novinics Roland (3 gól), Németh Tamás

FÜREDI PANZIÓ 09

Rajna Róbert (3gól), Nagy Bálint (2 gól), Tóth András, Szalai Norbert

7 - 6
SÁRGA TAXI

Megyesi István (4 gól), Deimel Dávid, Dániel István

DUNAFERR VASAS

Versegi Dániel (2 gól), Somogyi Sándor, Csanaki Sándor, Berkes Dávid

5 - 4
UV MICRO

Balogh Péter (2 gól), Martin Krisztián, öngól (Csanaki Sándor)

VII. FORDULÓ - 2011. JANUÁR 25. SZERDA
VARÁZS KÉP

-

0 - 2
AKRASZ BAU

Idei Szabolcs (2 GÓL)

FÜREDI PANZIÓ 07

Lendvai Gábor, Füredi János

2 - 4
HILD KOLLÉGIUM

Vincze Dezső (2 gól), Jagicza József (2 gól)

FRANKCITY

Lengyel László (2 gól), Fejes Attila (2 gól), Topp Attila

5 - 8
FEJÓ THERM

Varga Ádám (3 gól), Balogh Dávid (2 gól), Megyes Péter, Szabó Zsolt, Sebestyén Gergely

VIII. FORDULÓ - 2011. JANUÁR 30. HÉTFŐ
FÜREDI PANZIÓ 09

Szalai Norbert (12 gól), Tóth János (4 gól), Nagy Bálint (2 gól), Rajna Róbert (2 gól)

10 - 2
 VARÁZS KÉP

Sebestyén Dávid, Volf József

UV MICRO
 -
 CSÖVESEK
SÁRGA TAXI

Gere Zoltán, Dániel István

2 - 4
 DUNAFERR VASAS

Csanaki sándor, Pulai Gábor, Somogyi Sándor, Berkes Zsolt

VIII. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 01. SZERDA
HILD KOLLÉGIUM

-

 0 - 3
 AKRASZ BAU

Idei Szabolcs, Mészáros István, Palkovics László

FEJÓ THERM

Balogh Dávid, Szabó Zsolt, Virág László, Mészáros Sándor

4 - 3
 FÜREDI PANZIÓ 07

Antal Tamás, Füredi János, Deli Adrián

YOUNG BOYS

Csordás István

1 - 6
 FRANKCITY

Lengyel László (3 gól), Balogh Dávid, Mazán Balázs, Bibel Zoltán

IX. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 06. HÉTFŐ
CSÖVESEK
 -
 SÁRGA TAXI
AKRASZ BAU

Idei Szabolcs (2 gól), Mészáros István

3 - 2
 FEJÓ THERM

Sebestyén Gergely, Virág László

DUNAFERR VASAS

Csanaki sándor, Somogyi Sándor

2 - 4
 FÜREDI PANZIÓ 09

Prókai Norman, Szalai Norbert, Rajna Róbert, Tóth János

IX. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 08. SZERDA
FÜREDI PANZIÓ 07

Dorogi Viktor (3 gól), Lendvai Gábor (2 gól), Füredi János (2 gól), Lendvai andrás, Deli Adrián

9 - 6
 YOUNG BOYS

Csordás István (5 gól), Németh Tamás

FRANKCITY

Bibel Zoltán, Vései Martin (3 gól)

4 - 6
 UV MICRO

Balogh Péter (2 gól), Martin Krisztián (2 gól), Molnár Tamás, Schrancz László

VARÁZS KÉP

Volf József, Schmidt Tamás (2 gól)

3 - 13
 HILD KOLLÉGIUM

Vincze Dezső (10 gól), Kuti András, Fridrich Dávid

X. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 13. HÉTFŐ
CSÖVESEK
 -
FÜREDI PANZIÓ 09
SÁRGA TAXI

Deimel Dávid (3 gól), Dániel István (2 gól)

5 - 3
FRANKCITY

Balogh Dávid (2 gól), Bibel Zoltán

DUNAFERR VASAS

Csanaki Sándor, Berkes Zsolt, Tóth Imre

3 - 3
VARÁZS KÉP

Szabó Tamás (2 gól), Nagy Róbert

X. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 15. SZERDA
YOUNG BOYS

-

0 - 3
AKRASZ BAU

-

UV MICRO

Balogh Péter (2 gól), Molnár Tamás (2 gól), Schrancz László (2 gól)

6 - 5
FÜREDI PANZIÓ 07

Oroszi Krisztián (2 gól), Dorogi Viktor, Antal Tamás, Berkes Dávid

FEJÓ THERM

-

0 - 3
HILD KOLLÉGIUM

Vincze dezső (2 gól), Fridrich Dávid

XI. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 20. HÉTFŐ
HILD KOLLÉGIUM

-

3 - 0
YOUNG BOYS

-

AKRASZ BAU

Idei Szabolcs, Angyal Krisztián (2 gól)

3 - 3
UV MICRO

Balogh Péter (2 gól), Molnár Tamás

FRANKCITY

Mazán Balázs

1 - 11
FÜREDI PANZIÓ 09

Rajna Róbert (5 gól), Prókai Norman (3 gól), Nagy Bálint (2 gól), Szalai Norbert

XI. FORDULÓ - 2011. FEBRUÁR 22. SZERDA
FÜREDI PANZIÓ 07

Dorogi Viktor, Antal Tamás (2 gól), Füredi János, Deli Adrián

5 - 2
SÁRGA TAXI

Megyesi István, Deimel Dávid

CSÖVESEK
-
DUNAFERR VASAS
 VARÁZS KÉP

Balogh Dávid, Schmidt Tamás

2 - 4
FEJÓ THERM

Balogh Dávid, Mészáros Sándor, Megyes Péter, Sebestyén Gergely

ARANY MÉRKŐZÉS - 2011. FEBRUÁR 29. SZERDA
FÜREDI PANZIÓ 09

Rajna Róbert (2), Szalai Norbert, Prókai Norman (2)

5 - 3
HILD KOLLÉGIUM

Vincze Dezső, Fridrich Dávid, Fehér Krisztián