Dunaújváros PASE - Nagybajom SE

DUNAÚJVÁROS PASE - NAGYBAJOM SE 4 - 0

Oszd meg másokkal!

Magabiztos játékkal szerezte meg újabb biztos győzelmét az NB III-as bajnokságban a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata: együtte4sünk szombaton a Nagybajom gárdáját látta vendégül, s félidőnként két-két gólt szerezve, 4-0 arányban győzött a szinte teljesen veszélytelen vendégek ellen.

Dunaújváros PASE – Nagybajomi AC

4-0 (2-0)
Dunaújváros PASE: Milinte, Villám, Farkas, Salamon, Köntös, Godslove (Samuel Ato), Micskó, Böőr (Lázár), Perovic, Kocsis (Sóron), Sitku.

Vezetőedző: Jakab Elek.

A siófoki kiütést követően hazai pályán folytathatta a bajnoki pontok gyűjtögetését a DPASE labdarúgó együttese, amely a nyolcadik helyezett Nagybajom csapatát fogadta a Dunaújvárosi Stadionban.

Sakk-mattra játszanak

Ahogy várható volt, nagy elánnal kezdett Jakab Elek gárdája, mely már az 1. percben tizenegyeshez jutott, ám Sitku gyengén helyezett próbálkozását védeni tudta Gyenes kapus. A kihagyott büntető nem szegte kedvét a mieinknek, akik továbbra is hatalmas nyomás alatt tartották vetélytársuk kapuját, s a 10. percben végre meg is szerezték a vezetést, méghozzá Sitku révén, aki egy kapusról kipattanó labdát továbbított fejjel a jobb alsó sarokba (1-0). Öt perc múlva újabb találatnak örülhettek a hazai szurkolók, miután egy hatalmas védelmi hibát kihasználva Godslove lőtt laposan a kapu bal oldalába, s ekkor úgy tűnt, hogy ez a mérkőzés is kiütéses Dunaújváros PASE sikert hozhat (2-0).
Nem így történt, mert a mieink hiába játszottak továbbra is hatalmas fölényben, az ellenfél tizenhatosa előtt határozatlanok voltak, s bár helyzetük, ziccerük ennek ellenére is akadt, az első felvonásban nem tudtak már további gólokat szerezni.

A kapus a legjobb

A térfélcsere után szerencsére nem kellett sokat várni a harmadik hazai találatra, mert Kocsis szép pörgetése után már 3-0 arányú vezetést mutatott az eredményjelző, s nagy örömünkre, a Dunaújváros PASE gárdája ezt követően sem állt le a támadásokkal.A vendégek hálóőre azonban ritka nagyszerű napot fogott ki, s remek védésekkel állta útját a nagyobbnál is nagyobb hazai lehetőségeknek. Az 59. percben azonban ő is hibázott, hiszen Sitku lövését éppen csak, de a gólvonal mögé engedte, majd utána hiába reklamált, a játékvezető megadta a lelátóról is érvényesnek tűnő találatot (4-0).

A mérkőzésből hátralévő szűk fél órában tovább folytatódott játékosaink, valamint Gyenes párbaja - ám a vendégek kapusa továbbra is ihletett formában védett, meg is kockáztatjuk: csak rajta múlt, hogy csapata megúszta a kétszámjegyű kiütést - ám a Dunaújváros PASE magabiztos sikerét ő sem tudta megakadályozni.

Forrás: www.http://dunaujvaros.com 

Fénykép: Dunaújváros Online / Spigott