Nagypályás labdarúgás

Dobos Barna Dunaújváros

Bár nem a Vasas az egyetlen NB I-es labdarúgócsapat, amely nem jutott be a Magyar Kupában a legjobb 32 közé – ez a Ferencvárosnak és a Mezőkövesdnek sem sikerült –, de egyedül az angyalföldieket ütötte ki harmadosztályú együttes: a Dunaújváros PASE.

Dunaújváros PASE csapatkép

A 2017/2018. évi nagypályás Nemzeti Labdarúgó Bajnokság NBIII Közép csoport eredménytabelláját tekintheti meg a helyi Dunaújváros PASE szereplésével az érdeklődő látogató. A Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a 2017/2018.

Dunaújváros PASE 2017/2018

A Hódmezővásárhely elleni szombati mérkőzésen kezdi meg bajnoki szereplését a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely alacsony költségvetése ellenére is merész célokat dédelget a NB III-as bajnokság Közép Csoportjának küzdelmeiben.

A Hódmezővásárhely ellen kezdi, s a Vecsés ellen, szintén hazai pályán fejezi be az NB III-as bajnokság 2017/2018-as szezonjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

DUNAÚJVÁROS – FERENCVÁROS II.

Kedves szurkolók!

Magyar Kupa 2016/2017 sorsolás

Szolnokot fogadjuk a Magyar Kupában október 26.-án!

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa 7. fordulójának párosítását!

Dunaújváros – Szolnok

Böőr Zoltán DPASE focista

A Pécs elleni mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely szombaton hivatalosan is elbúcsúztatja egykori kiválóságát, Böőr Zoltánt.

Dunaújváros Labdarúgó csapat 2014/2015

Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület

Alapítás éve: 1998

DUNAÚJVÁROS VEZETŐI
Ügyvezető Dobos Barna  
Álatlános Igazgató Sztanó Miklós 
Ügyvezető helyettes -
Reklám és marketing Igazgató Prinz Attila
Gazdasági vezető -
Ügyvéd Dr. Telek Péter  

A 2016/2017. évi nagypályás Nemzeti Labdarúgó Bajnokság NBIII Közép csoport eredménytabelláját tekintheti meg a helyi Dunaújváros PASE szereplésével az érdeklődő látogató. A Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a 2016/2017.

Dobos Barna | Dunaújváros PASE

Jelentősen átalakult kerettel vág neki az NB III-as pontvadászat küzdelmeinek a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely alapcélként a harmadosztályban maradást tűzte ki maga elé, de közben nem mondott le a feljutásról sem.

Oldalak